#Eren aydın be meso müzik dinle

Aydın Kurtoğlu - Şahsiyet 01:31

Aydın Kurtoğlu - Şahsiyet

cam..

Aynur Aydın - Bilmece 00:37

Aynur Aydın - Bilmece

gq..

Buray & Arem Ozguc & Arman Aydin - Yangın Var 01:02

Buray & Arem Ozguc & Arman Aydin - Yangın Var

ekstra..

Aydın Kurtoğlu - Çiçek 02:35

Aydın Kurtoğlu - Çiçek

biblos..

Emre Aydın - Zor 00:57

Emre Aydın - Zor

sızdır..

Aynur Aydın - Diğer Yarın 08:13

Aynur Aydın - Diğer Yarın

Aynur Aydın - Diğer Yarın..

  • ayyyllliip tarafından
  • 57 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Buray & Arem Ozguc & Arman Aydin - Senin Yüzünden 07:29

Buray & Arem Ozguc & Arman Aydin - Senin Yüzünden

thd..

Emre Aydın - Zor 00:57

Emre Aydın - Zor

Emre Aydın - Zor..

aynur aydın diğer yarın 01:19

aynur aydın diğer yarın

org..

'İyi ki Varsın' Diyerek Sonsuzluğa Uğurladılar 02:05

'İyi ki Varsın' Diyerek Sonsuzluğa Uğurladılar

Maçka Merkez Camisi'nde ikindi namazı sonrasında kılınan cenaze namazına İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Güümrükçüoğlu, AK Parti milletvekilleri, ailesi..

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlenimimiz, Bülent Bey’e karşı Bu Saldırının Önceden Planlandığı 01:59

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlen

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlenimimiz, Bülent Bey’e karşı Bu Saldırının Önceden Planlandığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bül..

İstanbul Ormanları 15 Yıldır Büyükada’dan Hatun Ablaya Emanet 03:56

İstanbul Ormanları 15 Yıldır Büyükada’dan Hatun Ablaya Emanet

İstanbul’un oksijen deposu ormanlarının içerisinde, 2017 yılında yapımı tamamlanan Büyükada yangın gözetleme kulesinde görevli Hatun Aydın, elindeki dürbün ile gün boyu ormanları izleyerek yangınlara karşı korunmasını sa..

Hepsi - Yalan 03:58

Hepsi - Yalan

gülcin: Hani bensiz bir hiçtin Nefes bile almak zor derdin seda Ben senin her şeyindim Yalan Yalan cemre: Gözü görmez başkasını Sen ve ben elmanın iki yarısı Bir ömür boyu beraber Yalan Yalan hepsi: Şimdi..

 Hülya Koçyiğit'den İyi Haber 02:45

Hülya Koçyiğit'den İyi Haber

Yeşilçam’ın ünlü oyuncusu Hülya Koçyiğit, kanseri yendikten sonra Bodrum’da sahne alan Cenk Eren’i dinlemeye geldi. Koçyiğit, dualarla hayata geri döndüğünü ve sağlık durumunun gayet iyi olduğunu belirtti. Bodrum'de sah..

  • ANKA tarafından
  • 651 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyaca Ünlü Markayı Mahkemeye Verdi 06:22

Dünyaca Ünlü Markayı Mahkemeye Verdi

Bursa’da temmuz ayında ikinci el olarak Fiat markasının 2011 model Punto aracını 30 bin Türk lirası karşılığında alan Eren Temir, bir hafta sonra araçta direksiyon hatası oluştuğunu fark etti. Aracı almadan önce teknik s..

Gözaltına Alınan Engin'den İlk Açıklama 00:40

Gözaltına Alınan Engin'den İlk Açıklama

Gözaltına Alınan Engin'den İlk Açıklama Gözaltına Alınan Cumhuriyet Gazetesi Yazarı Aydın Engin, Sağlık Kontrolünden Geçirildi. Sabah saatlerinde gözaltına alınan Cumhuriyet Gazetesi yazarı Aydın Engin, sağlık kontrolü..

Tuğba Kuruyemiş'in Sahibi Ahmet Tonkul ve Oğlu Fatih Tonkul Serbest Bırakıldı 01:02

Tuğba Kuruyemiş'in Sahibi Ahmet Tonkul ve Oğlu Fatih Tonkul Serbest Bı

Tuğba Kuruyemiş'in Sahibi Ahmet Tonkul ve Oğlu Fatih Tonkul Serbest Bırakıldı Aydın'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklanan Tuğba Kuruyemiş'in sahibi Ahmet Tonkul ve oğlu Fatih Tonkul tahliye edildi Aydın'da Fe..

Çocuktan Al Haberi Ünlüler Yılbaşı Özel Fragmanı 01:13

Çocuktan Al Haberi Ünlüler Yılbaşı Özel Fragmanı

Tüm Türkiye'nin sevgilisi haline gelen Çocuktan Al Haberi'nin minikleri ve ünlülerle yeni yıla girmeye hazır mısınız? Evrim Akın'ın sunduğu Çocuktan Al Haberi Ünlüler” yılbaşı özel bölümüyle herkesi kahkaha krizine sokm..

  • BETA tarafından
  • 770 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İyi Parti'den Oy Oranı Tahmini 01:16

İyi Parti'den Oy Oranı Tahmini

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydemir, partisinin oy oranı ile ilgili iddialı bir çıkışta bulundu. Aydın'a göre İYİ Parti seçimde yüzde 20 oy alacak ve partisinin genel başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanlığı s..

Söz | 9.Bölüm 2:17:30

Söz | 9.Bölüm

Türkiye’nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi, ‘SÖZ’ her Pazartesi YAYIN GÜNLERİ SADECE Star TV ekranlarında! n nTürkiye’de ilk defa Genel Kurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı iş birliği ile gerçekleştirilen ..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 122 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Beşiktaş 1 - 0 Galatasaray Maç Özeti 07:17

Beşiktaş 1 - 0 Galatasaray Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de haftanın en önemli maçında gülen Galatasaray'ı 1-0 yenen Beşiktaş oldu. Karşılaşmın tek golü Ljajic'in penaltısıyla geldi. Galatasaray'ı konuk eden Beşiktaş, derbi mücadelesine UEFA Avrupa Ligi'n..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Manevi Oğlu İbo’ya Doğum Günü Sürprizi 03:58

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Manevi Oğlu İbo’ya Doğum Günü Sürprizi

47 yaşına giren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın manevi oğlu down sendromlu İbrahim Ertepe için doğum günü partisi yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Başbakanlık yaptığı dönemlerde tanıştığı ve Zeytinb..

Canlı Yayında Yok Böyle Düşüş 02:17

Canlı Yayında Yok Böyle Düşüş

Sanatçı Aydın Aydın'ın son hali izleyenlere şaşkınlık yarattı. Kilolu haliyle hayrete düşüren Aydın'ın, sandalyeye oturmaya çalışırken zorlanması ve yere kapaklanması ortaya renkli görüntülerin çıkmasına neden oldu.....

  • BETA tarafından
  • 735 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşte 'O' 3 Fetö Üyesinin Yakalanma Anı 00:31

İşte 'O' 3 Fetö Üyesinin Yakalanma Anı

İşte 'O' 3 Fetö Üyesinin Yakalanma Anı AYDIN'ın Kuşadası İlçesi'nde geçtiğimiz pazartesi günü Suriyeli göçmenlerin içine karışarak Yunanistan'a kaçmaya çalışan ve FETÖ/PDY üyesi oldukları belirtilen 3 kişi yakalandı. Sa..

Chp Genel Başkan Yardımcısı Tezcan'a Silahlı Saldırı 02:16

Chp Genel Başkan Yardımcısı Tezcan'a Silahlı Saldırı

Chp Genel Başkan Yardımcısı Tezcan'a Silahlı Saldırı CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, Aydın’ın Efeler ilçesinde uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralandı. Olay, CHP Adın İl Teşkilatı'nın..

Ukrayna'dan Beşiz Doğuran Koyun Getirdi, Siparişlere Yetişemiyor 02:54

Ukrayna'dan Beşiz Doğuran Koyun Getirdi, Siparişlere Yetişemiyor

Mustafa Aydın, 2 yıl önce Ukrayna'dan 14 ayda iki kez doğuran ve bir batında 2 ila 5 tane yavru yapan Romanov cinsi koyun getirdi. İlk getirdiği 100 koyun 14 ayda 600 adet yavruladı. Bu koyunların hepsini satan Aydın, 30..

Aydınlı Muavin Anons Yaparsa 01:07

Aydınlı Muavin Anons Yaparsa

Şehirlerarası yolcu otobüsünde çalışan muavinin anonsu sosyal medyada tıklanma rekoru kırdı. Otobüsün Aydın Şehirlerarası Otobüs Terminali’ne varmasına yakın bir zaman kala yolculara Aydın hakkında bilgiler paylaşan muav..

  • JET TV tarafından
  • 832 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şehirdeki Yabancı 1962 Türk Filmi İzle 1:21:31

Şehirdeki Yabancı 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, yaşadığı topluma yabancılaşan ve yalnızlaşan bir mühendisin öyküsü anlatılır. İngiltere’deki eğitimini tamamlayan Aydın, memleketi Zonguldak’a döner. Maden ocağında mühendislik yapmaya başlar. Yaptığı i..

HiraiZerdüş - Ölüyorum [ ⁴³² ] 04:24

HiraiZerdüş - Ölüyorum [ ⁴³² ]

Gecenin altındayım.. fikrimde ince bir titreme Sarılsam geçecek biliyorum.. Vücuduna vücudum 1571 kilometre. Gecenin altındayım.. Küçük küçük beyazlar düşüyor ortalık yere Ayaklarımın dibinden göğsüme tırmanıyorsun..

Şahin Özlem - Bulutlara Esir Olduk 04:47

Şahin Özlem - Bulutlara Esir Olduk

Söz & Müzik: Oğuzhan Koç Düzenleme: Aydın Kara Yönetmen: Aydın Kara Prodüktör: Aydın Kara Supervisor: Sevgi Özkan Mix-Mastering: Candar Köker (Stüdyo Maestro) Bas Gitar: Hakan Yelbiz Gitarlar: Selahattin Güzelel Perküsyo..