#Eren yaşamak lazım müzik dinle

Cengiz Özsu - Gülüm 03:29

Cengiz Özsu - Gülüm

Hayalin yetmiyor canım resimlerinde Hayalin yetmiyor canım resimlerinde İstiyorum her an olsun elin elimde İstiyorum her an olsun elin elimde Gülüm seni sarmayınca kopamayınca Yaşamak istemiyorum sen olmayınca Gülüm seni..

Ezhel - Geceler ft Arda Baba 03:42

Ezhel - Geceler ft Arda Baba

7/A 7/A Ezhel - Geceler Sözler Lyrics : [Verse 1] Kırmızı fren, kırmızı bira Hırlısı hem hırsızı bir arada Kırmışım ben fıttırırken Geceler daha acımasız gündüzden. der Gencebay Geceleğin hem dert, hem iş, hem eğ-eğle..

Enrique Iglesias - Bailando (Español) ft. Descemer Bueno, Gente De Zona 04:46

Enrique Iglesias - Bailando (Español) ft. Descemer Bueno, Gente De Zon

Yo te miro, se me corta la respiración Cuanto tu me miras se me sube el corazón (Me palpita lento el corazon) Y en silencio tu mirada dice mil palabras La noche en la que te suplico que no salga el sol (Bailando, ba..

  • PengoTV tarafından
  • 791 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ezhel - Geceler ft Arda Baba 03:42

Ezhel - Geceler ft Arda Baba

7/A Ezhel - Geceler Sözler Lyrics : [Verse 1] Kırmızı fren, kırmızı bira Hırlısı hem hırsızı bir arada Kırmışım ben fıttırırken Geceler daha acımasız gündüzden. der Gencebay Geceleğin hem dert, hem iş, hem eğ-eğlence ..

  • ARDA VDF tarafından
  • 1.695 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hepsi - Yalan 03:58

Hepsi - Yalan

gülcin: Hani bensiz bir hiçtin Nefes bile almak zor derdin seda Ben senin her şeyindim Yalan Yalan cemre: Gözü görmez başkasını Sen ve ben elmanın iki yarısı Bir ömür boyu beraber Yalan Yalan hepsi: Şimdi..

 Hülya Koçyiğit'den İyi Haber 02:45

Hülya Koçyiğit'den İyi Haber

Yeşilçam’ın ünlü oyuncusu Hülya Koçyiğit, kanseri yendikten sonra Bodrum’da sahne alan Cenk Eren’i dinlemeye geldi. Koçyiğit, dualarla hayata geri döndüğünü ve sağlık durumunun gayet iyi olduğunu belirtti. Bodrum'de sah..

  • ANKA tarafından
  • 651 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyaca Ünlü Markayı Mahkemeye Verdi 06:22

Dünyaca Ünlü Markayı Mahkemeye Verdi

Bursa’da temmuz ayında ikinci el olarak Fiat markasının 2011 model Punto aracını 30 bin Türk lirası karşılığında alan Eren Temir, bir hafta sonra araçta direksiyon hatası oluştuğunu fark etti. Aracı almadan önce teknik s..

İkikardesh - Sen Güneşe Tutul Ben Sana 03:18

İkikardesh - Sen Güneşe Tutul Ben Sana

İkikardesh - Sen Güneşe Tutul Ben Sana Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sen güneşe tutul ben sana Beni öperek uyandir her sabah Gözum aldanır herkezi sen sanar Herşeyim senin istersen al Icim dışım bi garip halde Yüzüm gözu..

Orhan Gencebay - Sen De Bizdensin 04:56

Orhan Gencebay - Sen De Bizdensin

Benim boynum hep böyle bükülü mü kalacak Her hasretin içimde kavgası mı olacak Bak halime arkadaş yaşarken ölmüşüm ben Belki çare var ama beni nerden bulacak Gayemiz yaşamaksa acı çekmek mi lazım Çaresizlik peşimde..

Bülent Serttaş - Bodrum Akşamları 04:38

Bülent Serttaş - Bodrum Akşamları

Aşk Bodrum'da yaşanıyor güzelim Bodrum bana ben Bodrum'a özelim Senin ile cehenneme giderim Hayat güzel devam ediyor Bodrum'un akşamları bir başkadır Çılgınca geceler bize yaşatır Her gece rotamız yeni aşkadır Hayat güz..

Kaan Yıldız & Serdar Ortaç - Adalet - (Official Video) 04:02

Kaan Yıldız & Serdar Ortaç - Adalet - (Official Video)

ADALET Sevemedi beni bu nasıl adalet Birinin arayı bulması lazım Benim yaşadığım acıları aynen Yaşamasa lazım Benim gibi kalbi yaralıysa Aska düşmüş kara sevdalıysa Boyu boyuma huyu huyuma Ya çıkarsa Alırım onu sakla..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' 05:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lozan’ın tartışılmaz kutsal bir metin olmadığını belirterek, hala Türkiye’nin Lozan’a hapsedilmeye çalışıldığını sö..

Erdoğan: Kuzey Suriye'de Yeni Bir Devlete Müsaade Etmeyeceğiz 04:38

Erdoğan: Kuzey Suriye'de Yeni Bir Devlete Müsaade Etmeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Fırat Kalkanı operasyonu ile ilgili yaptığı açıklamada Dertleri Kuzey Suriye’de yeni bir devlet kurmak. Biz böyle bir devletin kurulmasına müsaade etmeyeceğiz, bu böyle bilinmeli dedi..

Fikret Orman- “Üst Üste 4 Yıl, 5 Yıl Şampiyonluklar Nasip Olsun” 07:24

Fikret Orman- “Üst Üste 4 Yıl, 5 Yıl Şampiyonluklar Nasip Olsun”

Beşiktaş Divan Kurulu’nda konuşan Başkan Fikret Orman, bu yıl da şampiyonluğa çok yakın olduklarını söyleyerek, “2 sene, 3 sene üst üste şampiyonluklar gördük. Allah inşallah bize 4 sene, 5 sene üst üste şampiyonluklar n..

Bakan Özhaseki 'Türkiye’nin Yeraltında Deprem, Yerüstünde FETÖ Ve PKK Belaları Var' 06:29

Bakan Özhaseki 'Türkiye’nin Yeraltında Deprem, Yerüstünde FETÖ Ve PKK

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Cizre ve Silopi ilçelerinin ardından açılış ve incelemelerde bulunmak amacıyla Şırnak’a geldi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Şırnak ..

Emre Arslan - Bu Kalp Seninle 03:40

Emre Arslan - Bu Kalp Seninle

Emre Arslan - Bu Kalp Seninle Dinle Bu Kalp Seninle şarkı sözleri ile Seni yaşamak, senden bilmek gibi Başıma gelen her güzelliği Seni yaşamak, uzun yola çıkmak gibi Varmaktan çok gitmenin keyfi Sen bir bahar şenliği..

Cinare Melikzade Feat. Alishahin  - İhtiyacı var ( Akustik )  05:36

Cinare Melikzade Feat. Alishahin - İhtiyacı var ( Akustik )

Cinare Melikzade Feat. Alishahin - İhtiyacı var ( Akustik ) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Korkmuyorum ölmekten, korkum sensiz yaşamak. Zor geliyor her güne, hasretinle başlamak. Kavuşmak istiyorum, her an sana kavuşmak..

Hakan Taşıyan - Hazin Geliyor 05:16

Hakan Taşıyan - Hazin Geliyor

Hazin geliyor hazin geliyor Geceler ömrümden Sevinçler derdimden Yaşamak ölmekten hazin geliyor Kadehler açıyor dostla aramı Kimse dinlemiyor sarhoş dramı Şarkılar deşiyor gönül yaramı Her telden bir başka hüzün ..

Ados-Ölüme Selam 2017 03:29

Ados-Ölüme Selam 2017

Ölüme selam durdu gözlerim, bir akşam üstü. Hayat benden aldığıyla üstün. Öksüzün meramı budur, başka bir şey bilmez. Hep bir başka türlü küslük. Zevki yok semaların, sefası bitti. Ben bu yolda kahramanca düştüm. Üstelik..

  • PITIRCIK tarafından
  • 869 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zeki Müren Gitme Sana Muhtacım  Orjinal Plak Kayıt 04:30

Zeki Müren Gitme Sana Muhtacım Orjinal Plak Kayıt

Gitme sana muhtacım Gözümde nursun başımda tacın muhtacım Beni öldür öyle git Yaşamak için senin sevgine muhtacım Muhtacım gözlerine Muhtacım sözlerine Uzattım ellerimi Muhtacım ellerine gitme Şimdi bomboş ellerim ..

Gönül Turgut  Aşkı Sende Buldum  03:31

Gönül Turgut Aşkı Sende Buldum

Sen yoksun artık dünyam karanlık Sen yoksun artık kahrolsun ayrılık Şimdi öyle zor sensiz yaşamak Şimdi öyle zor teselli aramak Aşkı sende buldum sevdim unutuldum Ben seninle çok mesuttum Yaşamak bir ölüm sen olm..

Zeki Müren - Gitme sana muhtacım 04:30

Zeki Müren - Gitme sana muhtacım

Gitme sana muhtacım Gözümde nursun başımda tacın muhtacım Beni öldür öyle git Yaşamak için senin sevgine muhtacım Muhtacım gözlerine Muhtacım sözlerine Uzattım ellerimi Muhtacım ellerine gitme Şimdi bomboş ellerim ..

maNga - Dursun Zaman 05:19

maNga - Dursun Zaman

Her sabah doğan güneş Bir sabah doğmaz oldu Elleri ellerimden Kayıp giden yıldız oldu Gülünce ışık saçan O gözler yaşla doldu Ağlama duymaz artık Bir varmış, bir yok oldu Giderken bıraktığı Bütün renkler siyah o..

Şafak Türküsü (Ahmet Kaya) 07:10

Şafak Türküsü (Ahmet Kaya)

Beni burada arama Arama anne Kapıda adımı Adımı sorma Saçlarına yıldız düşmüş Koparma anne ağlama Kaç zamandır yüzüm traşlı Gözlerim şafak bekledim Uzarken ellerim kulağım kirişte Ölümü özledim anne Yaşamak isterken del..

Hakki Bulut  Kul Hatasız Olmaz 04:52

Hakki Bulut Kul Hatasız Olmaz

Allah'ım sevdiğime çile dert verme İstersen her gün bana bin azap versin Ne olur ümitsiz günler verme İstersen derdime bin dert eklesin Kul hatasız olmaz, o da öyledir Belki de suç bende, günah bendedir Bence yaşa..

Söz | 9.Bölüm 2:17:30

Söz | 9.Bölüm

Türkiye’nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi, ‘SÖZ’ her Pazartesi YAYIN GÜNLERİ SADECE Star TV ekranlarında! n nTürkiye’de ilk defa Genel Kurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı iş birliği ile gerçekleştirilen ..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 121 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Beşiktaş 1 - 0 Galatasaray Maç Özeti 07:17

Beşiktaş 1 - 0 Galatasaray Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de haftanın en önemli maçında gülen Galatasaray'ı 1-0 yenen Beşiktaş oldu. Karşılaşmın tek golü Ljajic'in penaltısıyla geldi. Galatasaray'ı konuk eden Beşiktaş, derbi mücadelesine UEFA Avrupa Ligi'n..

Sehabe - Sizden Değilim 03:11

Sehabe - Sizden Değilim

Sehabe - Sizden Değilim Dinle Sizden Değilim (Sözler) Belki deliyim belki buldum belamı Zaten kafam en az odam kadar dağınık Susmam mı lazım? Bazen denizim, bazen bir derya Pembe yalanın gölgesi gider ya, inanmasam o..

15 Temmuz Şehidinin Evi Müze Oldu 07:29

15 Temmuz Şehidinin Evi Müze Oldu

15 Temmuz Şehidinin Evi Müze Oldu 15 Temmuz darbe girişimi şehitlerinden Tolga Ecebalın'ın babası, oğlunun Balat'ta yaşadığı evini müze haline getirdi. Şehit babası Ecebalın, oğlunun, 'Bir gün ben gidersem boşa gitmem ..

Özgün Çınar - Datça 03:05

Özgün Çınar - Datça

Şarkı Sözleri: Şehir güzel ama Tüm duygular âmâ Bir avuç gökyüzü, bir sap çiçek yokluğunda… Kalsan kalınmıyor, Kaçsan kaçılmıyor, Boş amaçlar uğruna ne ömürler tükeniyor… Ama gün gelip bu düzene dur demek lazım, O günü ..