#Eren yaşamak lazım müzik dinle

Lazanya Tarifi 11:23

Lazanya Tarifi

Yarim kilo dana Kiyma Lazanya yapraklari (haslanmiyandan) 1 tane kuru sogan 2 dis sarimsak 1 yemek kasigi domates salcasi 1 cay bardagi domates sosu(domateste rendelenebilir) tuz karabiber tozbiber kurunane Kasar peyni..

Kaşar Peynirli Simit Poğaça Tarifi  Mayalı Susamlı Poğaça 05:52

Kaşar Peynirli Simit Poğaça Tarifi Mayalı Susamlı Poğaça

Nefis kaşarlı pekmeze bulanmış ve susama batırılmış aynı simit gibi bir poğaça tarifi ile karşınızdayız. Bu pamuk gibi poğaçaların yapımı oldukça kolay. Her tarifte olduğu gibi sadece bir kaç tane püf noktasını bilmeniz ..

Zeytinyağlı Biber Dolması Tarifi 04:07

Zeytinyağlı Biber Dolması Tarifi

MALZEMELER 15 adet dolmalık Biber, 1,5 su bardağı pirinç, 1 adet büyük boy soğan, 5 yemek kaşığı Zeytinyağ, 2 yemek kaşığı çam fıstığı, 2 yemek kaşığı kuş üzümü, 1 çay kaşığı tarçın, 1 çay kaşığı yenibahar, 1 çay kaşığı..

Mercimek Çorbası Tarifi 02:24

Mercimek Çorbası Tarifi

Malzemeler : 1 su bardağı kırmızı mercimek, 1 adet soğan, 1 silme yemek kaşığı salça, 1 tatlı kaşığı toz biber, 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ, 5 su bardağı oda sıcaklığında su, Tuz, pul biber, kekik. Mercimek Çorbası Tarifi..

Fakirlerin Daha Yaratıcı Olduğunu Gösteren Fotoğraflar 04:10

Fakirlerin Daha Yaratıcı Olduğunu Gösteren Fotoğraflar

Sadece zeki insanların aklına gelebilecek çözümlerden biri. Turkiyedeki toplu taşıma araçlarından sag çıkabilmek icin geliştirilmiş yöntemlerden biri. Bu anneleri tebrik etmek lazım. Ellerini kullanmak yerine zekalarını ..

  • JET TV tarafından
  • 1.000 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sahipsiz Kalan 70 Köpeğine Yeni Bir Yuva Aranıyor 05:25

Sahipsiz Kalan 70 Köpeğine Yeni Bir Yuva Aranıyor

Tokat’ta, hayatını kaybeden hayvan severin sahipsiz kalan 70 köpeğine yeni bir yuva aranıyor. Yeniyurt Mahallesi’nde babasından kalan arazisini adete barınağa çeviren Davut Köksal Eker (58), sokak köpeklerine 30 yıldır b..

Prof. Dr. Ceyhan koronavirüste endişelendiren yeni gelişmeyi açıkladı 03:58

Prof. Dr. Ceyhan koronavirüste endişelendiren yeni gelişmeyi açıkladı

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, koronavirüs salgınında hasta yaş ortalamasının düştüğünü ifade etti. Ceyhan, pandeminin başından bu yana 15 y..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Açıkladığı Konut Fiyatları Depremzedeleri Memnun Etti 02:39

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Açıkladığı Konut Fiyatları Depremzedeleri Mem

Elazığ’da hak sahibi depremzedeler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı konut fiyatlarından memnun kalırken, devam eden inşaatların bir an önce tamamlanmasını talep etti. 24 Ocak’ta meydana gelen 6.8’lik depr..

36 metre derinliğindeki mağarada 5 ay bekletilen Divle peyniri, sofraları süsleyecek 04:52

36 metre derinliğindeki mağarada 5 ay bekletilen Divle peyniri, sofral

Karaman'da yerin 36 metre derinliğindeki mağarada 5 ay bekletilen ve özelliğini de mağaranın flora yapısından alan Divle obruk peyniri, sofraları süslemeye başladı. Fransızların dünyaca ünlü 'rokfor' peynirine rakip olar..

Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var 03:52

Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var

Duyanlar Var şarkı sözleri ile Yorulduğum bir yerdeyim ben, her bi saat yaşamak için sorunlarım neden üzerinde. Sorgulamak için doğrularım yolumu yarıda bırakmadı, bir sebeple geldim benim hep peşimden. Aklımdaki sorun..

Cihan Mürtezaoğlu - Hangi Yol 04:04

Cihan Mürtezaoğlu - Hangi Yol

Cihan Mürtezaoğlu - Hangi Yol Dinle HANGİ YOL (2019 / DOKUZ SEKİZ MÜZİK) Yönetmen: İsa Kurt Oyuncu: Eylül Su Sapan Söz & Müzik: Cihan Mürtezaoğlu Düzenleme: Cihan Mürtezaoğlu Mix: Emre Nişancı Mastering: Tarık Ceran ..

İzmarit - Evim Sen Oldun 03:00

İzmarit - Evim Sen Oldun

İzmarit - Evim Sen Oldun Dinle sözler Ruhumun derinliklerinde Seni arıyorum Bir tek kendimle Ama kolay değil yaşamak Sensiz bu gurbette Evim sen oldun gibi Gidemem ki Başka bir yere Başka bir kalbe Sö..

Betül Demir - Devlerin Aşkı Büyük Olur 04:00

Betül Demir - Devlerin Aşkı Büyük Olur

Betül Demir - Devlerin Aşkı Büyük Olur Müzik Dinle Şarkı Sözleri Uykusuz gecenin ortasında Düşüncelerim sana tutsak Her şeyi kabullenmem çok zor Güneş ayrılıkla doğacak Devlerin aşkı büyük olur Ya dağlar yerle bir ol..

Mehtap Meral - Dağınık Bahçe 04:42

Mehtap Meral - Dağınık Bahçe

Mehtap Meral - Dağınık Bahçe Dinle Söz & Müzik: Mehtap Meral Düzenleme: Mehtap Meral Yönetmen: Ulvi Çakmak Dağınık Bahçe şarkı sözleri ile İçimde bir taş büyüttüm Onu eritebilecek bütün sulardan geçtim Aşındıracak b..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Uğur Aydın - Kalbim 03:30

Uğur Aydın - Kalbim

Uğur Aydın - Kalbim Dinle Kalbim şarkı sözleri ile Gölgenle yetinmek değil, gölgen olmak isterdim Şimdi uzun uzun susuyorum seni düşündükçe Sesini duymak değil, sesin olmak isterdim Şimdi uzun uzun susuyorum seni düş..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.087 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Zeynep İlkgün - İlk Gün Gibi 04:08

Zeynep İlkgün - İlk Gün Gibi

Zeynep İlkgün - İlk Gün Gibi Dinle , İlk Gün Gibi şarkı sözleri ile Gitsen de olur söylemem Söylemem tek bir kelime Ağlarım yaşlarsa akar Damla damla yüreğime Kim severdi seni benim gibi böyle Kim tapardı sana Tanrı..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.038 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Inso - Yaktım 02:55

Inso - Yaktım

Inso - Yaktım Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yaşıyorum, yeni sorunlar da Yakışmamış hiç bunu fark ederim ağa Bir gün devranım döner ve beni bulur para Belki üzerime yakışır Dolce & Gabbana Rahat hislerimin,yarısıysa şu ..

Gazapizm - Ölüler Dirilerden Çalacak 05:00

Gazapizm - Ölüler Dirilerden Çalacak

Gazapizm - Ölüler Dirilerden Çalacak Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ölüler Dirilerden Çalacak Ölüler dirilerden çalacak Silahını al , silahını al Ölüler dirilerden çalacak Hakkında değil fazlasında gözü var Var mızmız..

Müslüm Gürses - Tanrı İstemezse 05:39

Müslüm Gürses - Tanrı İstemezse

Tanrı istemezse yaprak düşmezmiş Tanrı istemezse insan ölmezmiş Sen tanrımısın beni öldürdün Eşime dostuma beni güldürdün Vicdanının sesini dinle bak ne diyor Sesin için bir can bir can ölüyor Allah öldürür dünyadan alı..

Müslüm Gürses - Tanrı İstemezse 03:44

Müslüm Gürses - Tanrı İstemezse

Tanrı istemezse yaprak düşmezmiş Tanrı istemezse insan ölmezmiş Sen, Tanrı mısın beni öldürdün Eşime dostuma beni güldürdün Vicdanının sesini dinle bak ne diyor Senin için bir can bir can gidiyor Allah öldürür dün..

Müslüm Gürses - Tanrı İstemezse 04:45

Müslüm Gürses - Tanrı İstemezse

Tanrı istemezse yaprak düşmezmiş Tanrı istemezse insan ölmezmiş Sen, Tanrı mısın beni öldürdün Eşime dostuma beni güldürdün Vicdanının sesini dinle bak ne diyor Senin için bir can bir can gidiyor Allah öldürür dün..

Lider - Çıkmaz 03:02

Lider - Çıkmaz

Lider - Çıkmaz Dinle Söz & Müzik: Lider Düzenleme: Mehmet Eren Pamuk Yönetmen: Cem Töre..

Yavuz Akyazıcı - Resmen Aşığım 04:33

Yavuz Akyazıcı - Resmen Aşığım

Yavuz Akyazıcı - Resmen Aşığım Dinle Göksu Duvarcı, Saba Sümer - Camera Sound Engineers: Ömer Taşkın, Serkan Kargacı Arrangement: Yavuz Akyazıcı Mix: Yavuz Akyazıcı Mastering: Tanju Eren Record Label: Esen Müzik..

Yavuz Akyazıcı - Kupa Kızı Sinek Valesi 05:41

Yavuz Akyazıcı - Kupa Kızı Sinek Valesi

Yavuz Akyazıcı - Kupa Kızı Sinek Valesi Dinle Göksu Duvarcı, Saba Sümer - Camera Sound Engineers: Ömer Taşkın, Serkan Kargacı Arrangement: Yavuz Akyazıcı Mix: Yavuz Akyazıcı Mastering: Tanju Eren Record Label: Esen Müzi..

Ali Kurtuluş Şaylı - Erzurumdan Çevirdiler Yolumu 04:35

Ali Kurtuluş Şaylı - Erzurumdan Çevirdiler Yolumu

Ali Kurtuluş Şaylı - Erzurumdan Çevirdiler Yolumu Dinle Söz & Müzik: Anonim Düzenleme: Kemal Eren, Ali Kurtuluş Şaylı Yönetmen: Nazım Çelik..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.111 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Demir - Çarem 03:22

Demir - Çarem

Demir - Çarem Dinle Söz & Müzik: Demir Düzenleme: Kemal Eren Yönetmen: Demir..

Yavuz Akyazıcı - Yürek 03:49

Yavuz Akyazıcı - Yürek

Yavuz Akyazıcı - Yürek Dinle Funda Akyazıcı v, Yavuz Akyazıcı g, Enver Muhamedi b, Derin Bayhan d Music, Lyrics - Ari Barokas Göksu Duvarcı, Saba Sümer - Camera Sound Engineers: Ömer Taşkın, Serkan Kargacı Arrangeme..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.126 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kapasite - Mahçup Rüzgar 04:07

Kapasite - Mahçup Rüzgar

Kapasite - Mahçup Rüzgar Dinle Mahçup Rüzgar şarkı sözleri ile Mahçup bir rüzgar esti karşıdan Mahçuptu çünkü üzmüştü Üzmüştü gelip geçenleri Sevip de sevilmeyenleri Yine bir gün geçti daha Durmadı döndü dünya Ama ..

Sıcak - Ayrılıktan Hatıra İzler 05:29

Sıcak - Ayrılıktan Hatıra İzler

Sıcak - Ayrılıktan Hatıra İzler Dinle Söz & Müzik: Kemal Çetkin Düzenleme: Sıcak Yönetmen: Eren Özsan Ayrılıktan Hatıra İzler şarkı sözleri ile Bu hikaye nasıl biter, nasıl sonlanır bilmem Ayrılıktan hatıra izler ak..

Ozan Özışık - Uyutmuyor Sevdan 03:30

Ozan Özışık - Uyutmuyor Sevdan

Ozan Özışık - Uyutmuyor Sevdan Dinle Uyutmuyor Sevdan şarkı sözleri ile Güneşe inat, gündüze inat Geceye tutsak, karanlığa tutsak Uyutmuyor sevdan Uyutmuyor sevdan Kokuna inat, bedenine yasak Gülüşün hayat, bak..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.160 görüntüleme
  • 6 yıl önce