#Eren yaşamak lazım müzik dinle

İran'dan Abd'ye Askeri Tatbikatlı Cevap 01:13

İran'dan Abd'ye Askeri Tatbikatlı Cevap

Amerika Birleşik Devletleri’nin balistik füze denemesi yapan İran’a yönelik yeni yaptırımlar uygulamasıyla iki ülke arasında tırmanan gerginlik artarak devam ediyor. Tahran yönetimi, Washington’a misillemede bulunulacağ..

Çavuşoğlu: Sizin İdeolojiniz Batsın 07:59

Çavuşoğlu: Sizin İdeolojiniz Batsın

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Parlamentosu içinde PKK’ya destek veren parlamenterler olduğunu söyleyerek, Sizin ideolojiniz batsın. Aynı ideolojiyi savunuyorsanız, o ideoloji terörü gerektiriyorsa sen de git..

Liderlerden Ortak Basın aAçıklaması 02:27

Liderlerden Ortak Basın aAçıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, MHP lideri Devlet Bahçeli ve CHP lideri Kılıçdaroğlu teröre karşı ortak açıklama yaptı. Başbakan Binali Yıldırım, ülkemizde son dönemde meydana gelen terör saldırılarını görüşmek üzere CHP Gen..

Şahan Gökbakar’dan Eşi Selin’e: Öv Beni 00:44

Şahan Gökbakar’dan Eşi Selin’e: Öv Beni

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar’ın, eşi Selin Gökbakar ile arabada çektiği video takipçilerini kırdı geçirdi. Videoda ünlü komedyen ile eşi arasında şöyle bir diyalog geçti: Şahan Gökbakar: Evet aşkım, kocanla ilgili ne d..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.673 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fetö’ye Karşı Başkanlık Okulları Açılacak 03:55

Fetö’ye Karşı Başkanlık Okulları Açılacak

İkinci Abdülhamit’in torunu Nilhan Osmanoğlu FETÖ ve benzeri örgütlerin eğitim yuvalarına karşın Başkanlık Okulları açarak geleceğin devlet adamlarını yetiştireceklerini açıkladı. Osmanoğlu, Türkiye genelinde uygulamayı ..

Heijan feat Muti - Yansın Geceler 02:48

Heijan feat Muti - Yansın Geceler

Gece paralısı son model arabası bitmiyor merhabası Taş gibi manitası akıyorlar aleme janti kankası Bize gene kerban tribide cabası Viskisi votkası cappucuno tayfası şekiller dubai Sabah otel odası ve batmıyor baba bank b..

Kurtulmuş'tan Sert Mesaj_ Haddini Bildireceğiz 06:28

Kurtulmuş'tan Sert Mesaj_ Haddini Bildireceğiz

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Orta Doğu’ya ayar çekmeye çalışan küresel güçlere haddini bildireceğiz. Batı ülkeleri değil sınırlarını tel örgüler ile örtmek, gök kubbelerini çelikten gök kubbeler ile örtseler bil..

Türkiye'nin İlk Keçi Bankası 03:31

Türkiye'nin İlk Keçi Bankası

Nesli azalmakta olan ve Ankara'nın marka değerleri arasında yer alan Ankara Keçisi için Ankara Üniversitesi, Veteriner Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Ali Daşkın ve öğretim üyesi ekibi, TEKEBANK sperma bankası projesin..

  • PITIRCIK tarafından
  • 606 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Barış Manço - Ayı 04:40

Barış Manço - Ayı

Bugün hava güzel dedim ki hanıma Haydi kalk giyin de çıkalım biraz Bak cıvıl cıvıl kuşlar uçuyor Dalları basmış erikle kiraz Çoluk çocuk cümbür cemaat Piknik yapalım ne dersiniz ha? Ev halkı uçtu yihhu aslan baba ..

Başbakan_ Ülkeyi Bölenlerle Kol Kola Girmek Yakışır mı Atatürk'ün Partisine 02:55

Başbakan_ Ülkeyi Bölenlerle Kol Kola Girmek Yakışır mı Atatürk'ün Part

Başbakan Yıldırım, Ey CHP, ey Atatürk'ün partisi, ey milli şef İnönü'nün partisi, ne hallere düştün. Ülkeyi bölenlerle kol kola girmek yakışır mı Atatürk'ün partisine? Millet her şeyi görüyor. dedi. Başbakan Binali Yı..

Porsiyonluk Köstebek Pasta 06:47

Porsiyonluk Köstebek Pasta

Malzemeler bu malzemeden 20 tane cikiyor. Su bardagimin ölcüsü 250 ml dir. 3 tane yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı süt 1 su bardağından 1 parmak eksik sıvıyağ 1 paket vanilya Yarım paket kabartmatozu 2 su barda..

Elektronik Atıklar Ağaca Dönüştürülüyor 05:37

Elektronik Atıklar Ağaca Dönüştürülüyor

Ağaca Dönüşen Elektronik Atıklar Projesi' ile elektronik atıklarınız ağaca dönüşüyor. Elektronik atıklar için bildirimde bulunan vatandaşların adresinden e-atıklar teslim alınıyor. Bakırköy Lions Kulubü öncülüğünde, İst..

Başbakan Binali Yıldırım_ Türkiye, Amerika Kadar Güvenli 02:48

Başbakan Binali Yıldırım_ Türkiye, Amerika Kadar Güvenli

Başbakan Binali Yıldırım, bu yıl üçüncüsü düzenlene Dünya Turizm Forumu'nda yaptığı konuşmada, Türkiye'nin güvensiz yer olduğunu söyleyenlere sert tepki gösterdi. Yıldırım, Amerika ne kadar güvenliyse Türkiye o kadar gü..

Mart ayında büyük saldırı geliyor : koray kamaci - istiklal gazetesi 04:41

Mart ayında büyük saldırı geliyor : koray kamaci - istiklal gazetesi

Evet sevgili dostlar son zamanlarda Türkiye üzerine büyük oyunlar oynanıyor. Bu oyunları kuranlar içteki kuklaları ile birlikte Mart ayında büyük kaoslar planladılar. Bu hususta öncelikle 20 Şubat tarihi sürekli kulağıma..

  • Umut Tv tarafından
  • 1.254 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kirpiklerimi Nasıl Boyuyorum? 06:47

Kirpiklerimi Nasıl Boyuyorum?

Şimdi yarım ay şeklindeki pamuğu ikiye ayırıyoruz ve ekstra pamuk almaya çalışıyoruz, pamuğu ince yapmaya çalışıyoruz. Şimdi yüz veya göz altı kremi al ve göz altında koyu bir kat sür. Ince yapılmış pamuk al ve onu göz ..

 Erdoğan'dan 2 Büyük Müjde 06:10

Erdoğan'dan 2 Büyük Müjde

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhtarların ve güvenlik korucularının maaşlarına yeni bir düzenleme getirildiğinin müjdesini verdi.. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde muhtarlara buluşmasında 2 bü..

Muhsin Yazıcıoğlu - Ben Türk'üm Konuşması (Tamamı) 09:49

Muhsin Yazıcıoğlu - Ben Türk'üm Konuşması (Tamamı)

Ben Türk'üm, Türk esir olmaz. Ben Türk'üm, Türk Devletsiz olmaz. Ben Türk'üm, Türk Bayraksız olmaz. Ben Türk'üm, Türk Ezansız olmaz. Ben Türk'üm, Türk Hürriyetsiz olmaz. Korkaklık YOK ! Döneklik YOK ! Uyuşukluk YOK ! Te..

  • PengoTV tarafından
  • 1.540 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deniz Serkanovayı Peyman Umayı Görünce Fenalaştı! 22:44

Deniz Serkanovayı Peyman Umayı Görünce Fenalaştı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 17 Nisan 2017 Pazartesi günü yayınlanan 121. bölümünde Deniz Serkanova yarışmacıların yorumlarını aldıktan sonra yıldızına geçmek yerine jüri masasına doğru gitti ve Peyman Umay'a yakından bakt..

  • ANKA tarafından
  • 1.030 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arıları Baş Tacı Yapan Adam 01:27

Arıları Baş Tacı Yapan Adam

Kıbrıs'ta yaşayan Mersinli Yılmaz Şahin'in sosyal medya üzerinden paylaştığı arı şovunu izleyenler hayretler içerisinde kalıyor. 41 yaşındaki Şahin, şovunda arıları adeta baş tacı yapıyor. Eline topladığı arıları başının..

Sanki Bu Ayrılık Bizi Yakıp Yıkacak 01:00

Sanki Bu Ayrılık Bizi Yakıp Yıkacak

“Dikkat kan aranıyor! Kazada yaralanmış bir hasta için 0 grubu RH (+) kana acele ihtiyaç vardır. Kan vermek isteyenlerin derhal Gureba Hastanesi’ne müracaatları..” Sağlam firmasında otobüs şoförü olan Yusuf, tam sefere ç..

Mica -Kerkük'te Türkmenler Silanlandırılmalı Haberi İzle 04:19

Mica -Kerkük'te Türkmenler Silanlandırılmalı Haberi İzle

Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanı Mican, Kerkük'teki Türkmenlerin silahlandırılmasını, Türk ordusunun Kerkük'e girmesini, bölgede Federal bir Türkmen yapısının kurulmasını istedi. KRT Haber Müdürü Çağlar Cilara'nın k..

Otelin Yangın Merdivenine Asma Kilit Takmışlar 04:32

Otelin Yangın Merdivenine Asma Kilit Takmışlar

Fatih Kumkapı'da dün iftar saatinde 3 kişinin ölümüyle sonuçlanan otel yangınındaki ağır bilanço gün ağarınca ortaya çıktı. Otelin yangın merdivenlerinin asma kilitle kilitlenmesi ve kilidinde açılmaması için telle sarıl..

Kıymalı Domates Soslu Gnocchi Yapımı 01:33

Kıymalı Domates Soslu Gnocchi Yapımı

Kaç Kişilik: 6-8 kişilik Hazırlama: 1 saat Pişirme: 10dk Kıymalı Domates Soslu Gnocchi İtalyan mutfağının vazgeçilmez tariflerinden biride Gnocchi. Yapımı mantı açmak kadar zahmetli biraz ama tadı bir o kadarda lezzetli...

Timsah'a Transfer Müjdesi 4 oyuncu Alacağız 01:05

Timsah'a Transfer Müjdesi 4 oyuncu Alacağız

Bursaspor Başkanı Ali Ay, takımının Avusturya'nın Hall In Trol bölgesinde yaptığı yeni sezon hazırlıklarını takip ediyor. Avusturya'da ilk olarak teknik direktör Paul Le Guen'le birlikte 2 saat süren görüşme yaptığını s..

  • OFSAYT tarafından
  • 623 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cengiz Ünder'den Mesaj Var Forza Roma 02:01

Cengiz Ünder'den Mesaj Var Forza Roma

Medipol Başakşehir'den Serie A ekiplerinden Roma'ya transfer olan Cengiz Ünder, beIN SPORTS'a özel açıklamalarda bulundu. İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, İtalya'nın Roma takımına 15 milyon avro..

  • OFSAYT tarafından
  • 894 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD'de Eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan Hakkında Dava Açıldı 00:55

ABD'de Eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan Hakkında Dava Açıldı

New York Güney Bölgesi Başsavcılığı eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan hakkında dava açtı. Eski bakan Çağlayan’ın yanı sıra eski Halkbank Genel Müdürü Süleyman Aslan ve eski Halkbank yöneticisi Levent Balkan’ı Reza Zerr..

Hacamatta Merdiven Altına Dikkat 08:30

Hacamatta Merdiven Altına Dikkat

Hacamatın aslında vücutta birikmiş toksinleri ciltten vakum ile alınması olduğunu söyleyen Dr. Mustafa Eraslan, Biz 40 günlük bebekten, 70-80 yaşında ki insanlara kadar uyguluyoruz dedi. Türkiye halkının hacamatı uzun..

Tarihi Çarşı Esnafı Hırsızlıktan Bıktı 03:17

Tarihi Çarşı Esnafı Hırsızlıktan Bıktı

Gaziantep'te Tarihi Bakırcılar Çarşısı esnafı sık sık yaşanan hırsızlık olaylarından bıktı. Güvenlik kameralarına yansıyan hırsızlık olaylarından şikayetçi olan esnaf, zanlıların bir an önce yakalanarak, çarşıdaki güvenl..

Boyları Küçük Ama Kalpleri Kocaman 03:19

Boyları Küçük Ama Kalpleri Kocaman

Ordu’da kısa boylarına rağmen çobanlık yaparak 3 çocuk büyüten Asım ve Gülçin Uzunçakmak çifti, bütün zorluklara rağmen çocuklarını üniversitede okutarak herkese örnek oldu. Ordu’nun Kabadüz ilçesinde yaşayan 53 yaşında ..

Bu Abilikten Bıktım Yahu 00:36

Bu Abilikten Bıktım Yahu

Büyük Acı. Dikkat kan aranıyor! Kazada yaralanmış bir hasta için 0 grubu RH (+) kana acele ihtiyaç vardır. Kan vermek isteyenlerin derhal Gureba Hastanesi'ne müracaatları.. Otobüs firmasında otobüs şoförü olan Yusuf, ta..