#Erkan acar annem

Yarim Senden Ayrılalı - Erkan Oğur 05:11

Yarim Senden Ayrılalı - Erkan Oğur

yarim senden ayrılalı hayli zaman oldu, gel gel bak gözümden akar yaşım ab-ı revan oldu gel gel... böyle m'olur küsüp gitmek seni seveni terk etmek haram oldu yemek, içmek işim figan oldu gel gel.... kul aşık b..

Bendeniz Erkan Yolaç Laf Alır Laf Satarım 00:23

Bendeniz Erkan Yolaç Laf Alır Laf Satarım

Kanalıma abone olmayı unutmayın.İyi seyirler...

ERKAN TAN ''CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan tarihi 1939 gafı!'' 02:36

ERKAN TAN ''CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan tarihi 1939 gafı!''

Kılıçdaroğlundan tarihi gaf..

Erkan Meriç Ve Hazal Subaşıdan Beklenilen Selfie 01:55

Erkan Meriç Ve Hazal Subaşıdan Beklenilen Selfie

Trt ekranlarında yayınlanan Adını Sen Koy dizisi başrol oyuncularının adları sürekli birbirleriyle aşk dedikodularına karışan ikiliden sonunda beklenen selfie geldi...

  • ANKA tarafından
  • 695 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tuba Büyüküstün, Kenan İmirzalıoğlu, Erkan Petekkaya,Cansu Dere, Engin Akyürek, Songül Öden,Ödülleri 07:45

Tuba Büyüküstün, Kenan İmirzalıoğlu, Erkan Petekkaya,Cansu Dere, Engin

Çağla Şıkel, Emre Altuğ Evlilik, Sıla,Merve Boluğur, M.Sandal Ve Bir Çok Ünlü Hakkında Bilmedikleriniz Bu Kanalda Kanalıma Abone Olmayı Unutmayalım.....

  • BETA tarafından
  • 1.301 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erkan Aksoy - Girdap 03:13

Erkan Aksoy - Girdap

Girdap şarkı sözleri ile Bilirmisin ne sancılıdır gelmeyişin İki damla gözyaşına sığar bazen Kimi görürsen gör dinmez ağrın kederin Hep aynı yerde dönüp durmak sensiz çaresiz Girdap hasretin işte her gece içine çeken..

Erkan Doğuş - Aşığım Sana 04:27

Erkan Doğuş - Aşığım Sana

Söz & Müzik: Doğan Nurlu Düzenleme: Bülent Papir..

Erkan Aksoy - Babam 03:31

Erkan Aksoy - Babam

Babam şarkı sözleri ile Nereye baksam kokun geliyor Yıllar geçse de acım dinmiyor Birgün çıkıp gelsen gittiğin yerden Bağışlasan beni evladım desen Sonra ben gelsem Yokluğunda hiç geçmedi zaman Mevsim sonbahar hep ba..

Erkan Güleryüz - Nezaket (Official Video) 04:45

Erkan Güleryüz - Nezaket (Official Video)

NEZAKET Orta Yaşlar Yakın Artık Belirdi Tek Tük Beyazlar Ne Çok Zaman Harcamışız Meğer Şimdi Ne Koparırsam Kâr Dünya İşleri Beklesin Dinlensin Biraz Telaşlar Kaçırmadan Trenleri Küsüp Bizi Terk Etmeden Aşklar Dost G..

Erkan Güleryüz - Yegane 04:34

Erkan Güleryüz - Yegane

YEGANE Akşam Olunca İnceden Bastırır Sancı Bitirdi Beni Bu Hesaplaşma Herkes Yalancı Tam Ortasında Rüyaların Uyandırır Bir His Azaldı Git Gide Uykularım Her Gece Nöbetçiyiz Ah Etmem Gönül Koymam Tabiatıma Uymaz Peki..

Erkan Güleryüz - Esmer 03:27

Erkan Güleryüz - Esmer

ESMER Hangi Ara Düşürmüşüm Eyvah Bir Baktım Deli Kanım Yerde Ardından Bakıp Çekerken Ahh Bir Yılan Zehrindeymiş Deva Derde Akşam İndi Gözlerime Dağ Rüzgarları Gibi Esmer Kekik Kokulu Siyah Perçemine Sürdüm Yüzümü Gülü..

Erkan Güleryüz - Aşk Dansı 05:33

Erkan Güleryüz - Aşk Dansı

AŞK DANSI Eser Bir Yel Saçlarına Vurur Tarifi İmkânsızım Savrulur Bir O Yana Bir Bu Yana Gün Ağarırken Baygın Uyur Açılmış Dar Geliyor Düğmeler Süzülür Boynundan İnce Bir Ter Öpüşmekten Perişan O Dudaklarda Mor Men..

Dilan Açelya - Yol Yok ( Erkan KILIÇ Remix ) 02:58

Dilan Açelya - Yol Yok ( Erkan KILIÇ Remix )

'' Yol Yok '' Şarkı Sözleri Bir kazancın yok dertler aşar boyunu ya bir kazancım yok pes ettim çok yoruldum ya Denedin hep bir yol yok delirmek tek çaren derinden yaralarken zaman bir çıkış yol yok Dört duvara tut..

Ceren Cennet - Evimin Ardındaki Yol ( Erkan KILIÇ Remix ) 04:39

Ceren Cennet - Evimin Ardındaki Yol ( Erkan KILIÇ Remix )

'' Evimin Ardındaki Yol '' Şarkı Sözleri Ellerini tuttuğunda nasıl bakıyor sana Kalbin atıyor mu aşkla? Bu mesele dengemi bozuyor anla Kokluyor musun öperken? Sarılıyor musun bidaha bidaha.. Bozayım dengemi yeni..

Leblebi Koydum Tasa - Çeşitli Sanatçılar 03:50

Leblebi Koydum Tasa - Çeşitli Sanatçılar

Leblebi Koydum Tasa Gız Annem, Doldurdum Basa Basa Gız Annem De. Benim Yarim Çok Güzel Gız Annem , Azıcık Boydan Kısa Gız Annem. Hop Ninnayı Ninnayı Gız Annem Gel Oynayı Oynayı Gız Annem. Elmayı Yüke Gorlar Gız Annem..

Kibariye - Eller Kadir Kıymet Bilmiyor Anne 06:43

Kibariye - Eller Kadir Kıymet Bilmiyor Anne

Rastlarsan gözleri yaşlı yavruna Suçuna bağışla sarıl boynuna Biz bize yaşarken geldik oyuna Eller kadir kıymet bilmiyor Annem Senin kadar kimse sevmiyor Annem Bir yar için seni terkedip gittim Vicdanıma bir sor n..

J Balvin - Safari 03:24

J Balvin - Safari

Safari [Intro: Pharrell Williams & (J Balvin)] A ella le gus- A ella le gus- A ella le gus- A ella le gusta (leggo') A mí me gusta (bebé) A ella le gusta (así bebé) Bailar me gusta (baila pa' mi) A ella le gusta [Hook:..

  • PengoTV tarafından
  • 803 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Murat Başaran - Gülümse Anne Dinle 04:40

Murat Başaran - Gülümse Anne Dinle

Murat Başaran - Gülümse Anne Dinle Akşam olur hasret büyür dağ olur Bu dağlarda kurşun atsan çığ olur Sen oğlunu geri dönmez say annem Ben ölünce belki vatan sağ olur Belki dağlar duman duman savrulur Belki sesim çığlı..

  • Candy tarafından
  • 2.960 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zahit Bizi Tan Eyleme -Şehzade Mustafa 04:37

Zahit Bizi Tan Eyleme -Şehzade Mustafa

Zahit Bizi Tan Eyleme -Şehzade Mustafa Zahid bizi tan eyleme Hak ismin okur dilimiz, Sakın efsane söyleme Hazrete varır yolumuz. Sayılmayız parmak ile, Tükenmeyiz kırmak ile. Taşramızdan sormak ile, Kimse bilmez ahvalim..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.789 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nafaka Mağduruyum- Diyen Adam Sesini Duyurmak İçin İstanbul'dan Ankara'ya Yürüyor 03:35

Nafaka Mağduruyum- Diyen Adam Sesini Duyurmak İçin İstanbul'dan Ankara

Beykoz’da yaşayan Erkan Can isimli vatandaş için, iddiaya göre eşinden boşanınca eşine 300 bin TL ile aylık 2 bin TL nafaka ödemesine hükmedildi. Nafaka mağduru olduğunu söyleyen Erkan Can, eşinin kendisine oyun oynadığı..

Şafak Türküsü (Ahmet Kaya) 07:10

Şafak Türküsü (Ahmet Kaya)

Beni burada arama Arama anne Kapıda adımı Adımı sorma Saçlarına yıldız düşmüş Koparma anne ağlama Kaç zamandır yüzüm traşlı Gözlerim şafak bekledim Uzarken ellerim kulağım kirişte Ölümü özledim anne Yaşamak isterken del..

Cinler Yüzünden Terk Edilen Köyler Bölüm 2 Cinli Köy 04:34

Cinler Yüzünden Terk Edilen Köyler Bölüm 2 Cinli Köy

Kırklareli - Samandağ Köyü 1982 yılında köyde gizemli bir şekilde çocuklar kaybolmaya başlar. Olayların büyümesi üzerine köylülerden ikisinin jandarmaya verdiği ifade aynen şöyledir. Köyün Muhtarı Cengiz S’nin ifadesi. ..

  • ZULMA tarafından
  • 4.495 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gölcük’te Başka Hayatlar Kurtaran İtfaiye Amiri, İzmir’deki Depremde Kendi Ailesini Kurtardı 07:57

Gölcük’te Başka Hayatlar Kurtaran İtfaiye Amiri, İzmir’deki Depremde K

İzmir’deki itfaiye amiri Mehmet Akbulut (56) depremde ağır hasar alan binanın enkazından eşi ile 2 çocuğunu kurtardı. Başka bir bölgedeki görevi sırasında küçük kızının ‘Baba ablam ve annem ölüyor’ sözüyle binaya geldiği..

Doğa İçin Çal 10 - İki Keklik, Dere Geliyor Dere 08:33

Doğa İçin Çal 10 - İki Keklik, Dere Geliyor Dere

Doğa İçin Çal 10 - İki Keklik, Dere Geliyor Dere Dinle İki Keklik: İki keklik bir kayada ötüyor Ötme de keklik derdim bana yetiyor aman aman yetiyor Ötme de keklik derdim bana yetiyor aman aman yetiyor Annesine kara d..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.398 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gemide Türk Filmi Hd İzle 1:41:54

Gemide Türk Filmi Hd İzle

Film, fahişelik yapan bir kadını kaçıran dört denizcinin hikâyesini anlatır. Boksör, gemiye erzak almak için İstanbul’da mola verdikleri sırada soyulduğunu anlar. Gemidekilerle birlikte paralarını geri almak için Laleli’..

  • PengoTV tarafından
  • 8.905 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ünlü Türkücü Yavuz Bingöl'ün Gözlerine Ne Oldu 02:15

Ünlü Türkücü Yavuz Bingöl'ün Gözlerine Ne Oldu

Türk Halk müziğinin sevilen ismi Yavuz Bingöl yeni yılı geçirmek üzere ailesiyle gittiği Kıbrıs Tatili öncesi verdiği röportajda kan çanağı olan gözlerine neler olduğunu anlattı. Ünlü türkücü Yavuz Bingöl, önceki akşam y..

  • BETA tarafından
  • 740 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kıbledere Köyü'nü İlk Terkeden Ailenin Yaşadığı Olaylar Cinli Köy 02:31

Kıbledere Köyü'nü İlk Terkeden Ailenin Yaşadığı Olaylar Cinli Köy

Muğla’nın Kıbledere Köyü’ndede yaşananlar gazetelere çıkmış daha sonrada filmlere konu olmuştu. Köy artık bomboş bir harabe halinde. Köyü terkedenler ise hala bu konu üzerine konuşmak istemiyor. Hepsinin belli nedenlerle..

  • ZULMA tarafından
  • 15.348 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Elsa Ebru   Ben Kaybettim 06:06

Elsa Ebru Ben Kaybettim

Ah be annem. Çocuktum hep ellerimden tutardın,saçlarımı okşardın. Çocuktumya masallarınla uyurdum. Şimdi büyüdüm insanların yalanlarıyla uyuyorum. Dayanamasanda katlanıyorum anneeemmm. Ama sanada çok kızgınım ! Yürü dedi..

Ölmüş Yakınlarını Görenlerin Anlattıkları 10:04

Ölmüş Yakınlarını Görenlerin Anlattıkları

Korkunç gerçekler.Ölen insanların 40 gün boyunca evlerinde olduğuna yada bu süre içinde evlerinde ögrüldüklerine dair inanışlar vardır. Anadolunun heryerinde ölen yakınlarını gördüğünü söyleyen insanlar yada korkularını ..

  • ZULMA tarafından
  • 985 görüntüleme
  • 7 yıl önce
HiraiZerdüş - Masal 04:00

HiraiZerdüş - Masal

Ben 1980'lerin kırıcı yokluğu içinde babasız büyüyen küçük bir kız çocuğuyum.. 7 yaşında öğrendim her kızın bir babası olduğunu. Annemin beni tek başına doğurduğunu sandım hep. Hayatım küçük bir pencere kenarında akıp..