#Erkan acar gelemim gidemim

Babamın Ceketi Teaser 00:59

Babamın Ceketi Teaser

Babamın Ceketi, evlenebilmek için iş bulmaya çalışan bir gencin hikayesini anlatıyor. Bir süredir birlikte olan Ferhat ve Aslıhan ilişkilerini evlilikle taçlandırmak istemektedir. Fakat Ferhat’ın işsiz olması evlenmeleri..

Evkur Yeni Malatyaspor 1 - 0 Fenerbahçe Maç Özeti 03:12

Evkur Yeni Malatyaspor 1 - 0 Fenerbahçe Maç Özeti

Hafta içinde Şampiyonlar Ligi ön elemesinde Benfica'ya elenen Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig'deki ilk mağlubiyetini 2. haftada aldı. Evkur Yeni Malatyaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelen sarı lacivertliler sahadan..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.095 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Burak Şen - Senden Kalan 04:39

Burak Şen - Senden Kalan

Burak Şen - Senden Kalan Dinle SENDEN KALAN Senden bir hatıra kalan İnsan insan biraz yalan Bir çıra gibi yanar yanar da yanar Bir çıra gibi senden kalan geriye İçimden gelmiyor gülmek Ağlasam neye yarar İnsanız iş..

Tankurt Manas feat. Baneva - Yükseklere 03:02

Tankurt Manas feat. Baneva - Yükseklere

Tankurt Manas feat. Baneva - Yükseklere Dinle Söz: Tankurt Manas & Baneva Müzik: Bugy Mix & Mastering: Buğra Kunt - Studio BK Yönetmen: Ozan Üren Prodüksiyon: Alyana Adversiting & Beyefendi Film Görüntü Yönetmeni: Fıra..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.076 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kiraz Çiçekleri - Güler Tuncer 04:42

Kiraz Çiçekleri - Güler Tuncer

Kiraz Çiçekleri - Güler Tuncer Dinle Şarkı Sözü: Uzaksın görmüyorsun Açtı, Kiraz çiçeklerini Kolay sanıyorsun Bilmiyorsun Güneşi beklemeyi Uykusuz sevgisiz Ve buna inanmış Zordu çok zor O an ki gelecek Pişmanlığın hükü..

Özge Özder Eşi Sinan Güleryüz'le Birlikte Bizim Hikayemize Destek Verdi 02:55

Özge Özder Eşi Sinan Güleryüz'le Birlikte Bizim Hikayemize Destek Verd

Özge Özder ve eşi Sinan Güleryüz Bizim Hikayemiz'e destek olanlar arasındaydı. Gazeteci Ömür Sabuncuoğlu’nun, gelirini kız çocuklarının eğitimine katkı olarak aktardığı “Onların Öyküsü” kitabının ardından ikinci kez kal..

  • BETA tarafından
  • 182 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Derya Uluğ Aynı Ülkede Farklı Dünyaları Yaşayan İnsanlarız 03:02

Derya Uluğ Aynı Ülkede Farklı Dünyaları Yaşayan İnsanlarız

Gazeteci Ömür Sabuncuoğlu’nun, gelirini kız çocuklarının eğitimine katkı olarak aktardığı “Onların Öyküsü” kitabının ardından ikinci kez kaleme aldığı “Bizim Öykümüz” kitabının tanıtımı yine Çırağan Palace Kempinski İsta..

  • BETA tarafından
  • 170 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Çiğdem Batur Müzik Sektörüne Mi Giriyor 03:03

Çiğdem Batur Müzik Sektörüne Mi Giriyor

Gazeteci Ömür Sabuncuoğlu’nun, gelirini kız çocuklarının eğitimine katkı olarak aktardığı “Onların Öyküsü” kitabının ardından ikinci kez kaleme aldığı “Bizim Öykümüz” kitabının tanıtımı yine Çırağan Palace Kempinski İsta..

  • BETA tarafından
  • 180 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Fadik Sevin Atasoy Tiyatro Oyununda Sosyal Sorumluluğa Yer Verecek 01:42

Fadik Sevin Atasoy Tiyatro Oyununda Sosyal Sorumluluğa Yer Verecek

Gazeteci Ömür Sabuncuoğlu’nun, gelirini kız çocuklarının eğitimine katkı olarak aktardığı “Onların Öyküsü” kitabının ardından ikinci kez kaleme aldığı “Bizim Öykümüz” kitabının tanıtımı yine Çırağan Palace Kempinski İsta..

  • BETA tarafından
  • 137 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bade İşçil'den Kubilay Aka Açıklaması Tek Aşkım Oğlum 02:46

Bade İşçil'den Kubilay Aka Açıklaması Tek Aşkım Oğlum

Bade İşçil lansmanına katıldığı Bizim Öykümüz kitabının 3.kitabında öyküsüyle yer alma teklifini kabul etti. Kubilay Aka ile aşk dedikoduları çıkan Bade İşçil, tek aşkım oğlum dedi. Gazeteci Ömür Sabuncuoğlu’nun, gelirin..

  • BETA tarafından
  • 253 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ebru Şallı Bizim Öykümüz'e Daha Fazla Kişi Ulaşmalı 03:28

Ebru Şallı Bizim Öykümüz'e Daha Fazla Kişi Ulaşmalı

Ebru Şallı, Ömür Sabuncuoğlu'nun projesine çok kıymet verdiğini ve daha fazla kız çocuğu okutabilmek için Bizim Öykümüz kitabının daha çok kişiye ulaşması gerektiğini söyledi. Gazeteci Ömür Sabuncuoğlu’nun, gelirini kız..

  • BETA tarafından
  • 1.511 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Cem Adrian & Melek Mosso - Bana Sorma (Official Audio) 04:26

Cem Adrian & Melek Mosso - Bana Sorma (Official Audio)

Cem Adrian & Melek Mosso - Bana Sorma “Anlatacaklarım Uzun” albümünden Söz & Müzik & Aranje & Mix: Cem ADRIAN Düet: Melek MOSSO Kayıt & Mastering: Erkan TATOĞLU (Midasın Kulaklığı / Ankara) belki de hiç geçmiyor acı...

İnci Mercan - Yanarım 03:07

İnci Mercan - Yanarım

Yanarım ( Şarkı Sözleri ) Sen Bana Aklımla Başım Arasındaki Mesafe Kadar Yakınsın Sen Bana Aklımda Başım Arasındaki Mesafe Kadar Da Uzaksın Sen Bana Haramsın Tövbe Tutmaz İflah Olmazsın Sen Asla Sen Benim Kanayan Yar..

İsmail YK - Ayvayı Yemiş ft. TaneryMusix 03:49

İsmail YK - Ayvayı Yemiş ft. TaneryMusix

Ayvayı Yemiş Duydum ki ayrılmışsın oh oldu sana Biraz güldüm de buna kusura bakma Sırf bana inat olsun diye Başkasına gitmek niye Kazasız başına ne işler açtın N`oldu Taş mı düştü kafana Aklın başa gelmiş Tuz mu bastım..

Mersin'de Şehit Olan Askerler Memleketlerine Uğurlandı 01:54

Mersin'de Şehit Olan Askerler Memleketlerine Uğurlandı

Mersin'in Mut ilçesinde askeri personeli taşıyan otobüsün devrilmesi sonucu şehit olan askerler düzenlenen törenle memleketlerine uğurlandı. Mut Devlet Hastanesi önündeki törene, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kara Ku..

Zeynep Bakşi Karatağ feat. Fırat Çelik - Niye Çattın Kaşlarını [ Official Music Video © 2020 Kalan ] 03:26

Zeynep Bakşi Karatağ feat. Fırat Çelik - Niye Çattın Kaşlarını [ Offic

Niye çattın kaşlarını Bilmiyom yar suçlarımı Ben ölürsem saçlarını Yolma gayrı, yolma leyli, leyli Yolma leyli, leyli, yolma leyli, leyli Yolma leyli, leyli yar Ben düştüm aşkın narına Meyletmem dünya malına Ölürsemde m..

Bir Asırdır Doğal Yollarla Üzüm Pekmezi Yapıyorlar 05:56

Bir Asırdır Doğal Yollarla Üzüm Pekmezi Yapıyorlar

Bitlis'in Hizan ilçesindeki vatandaşlar, yetiştirdikleri organik üzümlerden bir asırdır doğal yöntemlerle pekmez üretiyor. Hizan ilçesine bağlı Akşar köyünün Kılavuz mezrasında yetişen üzümler sofralık olarak piyasada sa..

Buray & Arem Ozguc & Arman Aydin - Senin Yüzünden 02:54

Buray & Arem Ozguc & Arman Aydin - Senin Yüzünden

Söz: Mertkan Erkan, Buray Müzik: Buray, Arem Ozguc, Arman Aydin Düzenleme: Arem Ozguc, Arman Aydin Mix: Utku Ünsal Mastering: Emre Kiral Yönetmen: Omid Saghafi Sanat Direktörü: Tuğçe Akış Işık - Teknik Destek: Ercan Şe..

'Adana- Urfa kebabı' tartışması Gaziantep’te tatlıya bağlandı 06:25

'Adana- Urfa kebabı' tartışması Gaziantep’te tatlıya bağlandı

Gaziantep'te bir araya gelen Şanlıurfalı ve Adanalı kebap ustaları, birbirlerine kebaplarını yedirdi. Uzun süredir devam eden 'en güzel kebap' tartışması, ustaların iki lezzetin de kendine has olduğunu kabul etmesiyle ta..

ZAKKUM __ Elveda (Akustik) 04:30

ZAKKUM __ Elveda (Akustik)

- Zakkum // Elveda (Akustik) Söz: Cem Senyücel Beste: Yusuf Demirkol - Yapım: ZAKKUM Müzik © 2021 Yönetmen: İmre Haydaroğlu Mekan: Cafe Botanica / Ankara - Vokal: Yusuf Demirkol Kahon, Shaker: Cem Senyücel Gitar: Eren Pa..

Mustafa Ceceli - Dayanak 02:11

Mustafa Ceceli - Dayanak

Söz-Müzik: Doğukan Sarıtaş Düzenleme: Mustafa Ceceli Gitar: Sinan Ceceli Darbuka: Kerem Yıldırımman Mix-Mastering: Koray Püskül Klip Yönetmeni: Hüsamettin İstenci Görüntü yönetmeni : Gökhan İlhan Işık şefi : Erkan Mur..

Gazapizm - Çöplük (Live @Harbiye, İstanbul) 04:16

Gazapizm - Çöplük (Live @Harbiye, İstanbul)

Orkestra: DJ Sivo Gitar: Ateş Berker Öngören Klarnet/Saksafon: Berkan Keser Bass Gitar: Ecem Otgucuoğlu Davul: Cihad Akbay Trompet: Fırat Akcan Trombon: Su Salih Keman/Klavye: Özge Sorgun Back Vokal: Bahar Sönmez Ekip:..

Tuğba Özerk - Koltuklar Kitaplar 03:57

Tuğba Özerk - Koltuklar Kitaplar

Söz & Müzik: Tuğba Özerk Düzenleme: Erhan Bayrak Ara Melodi : Aylin Alaz Bayrak Kayıt : Erhan Bayrak Mix / Mastering : Celil Yavuz Gitar : Caner Güneysu Yaylılar : İstanbul Strings ( Studyo Can ) Ud / Cümbüş : Altuğ..

Kuruyan “Kuru Göl” Su Tuttu, Giden Turnalar Geri Döndü 02:46

Kuruyan “Kuru Göl” Su Tuttu, Giden Turnalar Geri Döndü

Sivas’ın Hafik ilçesinde bulunan Kurugöl, geçtiğimiz yıl kuralık nedeni ile yok olma tehdidi yaşarken bu yıl yeniden su tutarak göçmen kuşlara ev sahipliği yaptı. Sivas’ın Hafik ilçesinde bulunan kuş gölü yaklaşık bir as..

Serdar Örnek & Cansever - Severken Ayrılık Olmaz 04:47

Serdar Örnek & Cansever - Severken Ayrılık Olmaz

Söz: Mehmet Şerif Kayran Müzik: Hüseyin Arapoğlu Düzenleme: Hüseyin Arapoğlu Yönetmen: Erkan Nas Severken Ayrılık Olmaz şarkı sözleri ile Severken ayrılık olmaz Gidişine can dayanmaz Bu yara kolay kapanmaz Bu haya..

Yiğit Mahzuni & Afşin Akyol-Duruyor Mu Yerinde- 03:03

Yiğit Mahzuni & Afşin Akyol-Duruyor Mu Yerinde-

Söz : Yiğit Mahzuni - Savaş Can Kula Müzik: Yiğit Mahzuni Düzenleme: Çağrı Telkıvıran Mix-Mastering: Özgür Yurtoğlu Prodüktör: Yiğit Mahzuni - Mert Altınkaya Yönetmen: Ali Erkan Öztürk Işık Şefi:Emre Çakıroğlu Sözler ..

Buket Bengisu - Yalan 03:25

Buket Bengisu - Yalan

Söz & Müzik: Doğan Kospançalı Düzenleme: Doğan Kospançalı & Eser Taşkıran Yapımcı: Cem Sayar – CS Music & Media Kayıt: Eser Taşkıran / Türker Otçu / Uğur Onatkut / Volkan Öktem / Eylem Pelit Stüdyo: Stüdyo Taşkıran / Tür..

 Mide koruyucular 20:48

Mide koruyucular

riski çok arttırıyor! ????Mide Koruyucular kanser riskini on kat arttırır‼️ En fazla iki hafta kullanın‼️ ????Çoğu hastalığın nedeni bağırsakta yatar‼️ ????Vücudunuz asidik mi, evde hemen test edin‼️ ????Horlama deyip g..

  • STUDIO AS tarafından
  • 49 görüntüleme
  • 2 yıl önce
DİKKAT!!! Adım Adım Gerçekleşiyor! Nasıl Bir Dünya Geliyor? 1:33:14

DİKKAT!!! Adım Adım Gerçekleşiyor! Nasıl Bir Dünya Geliyor?

Yeni Dünya Düzenini kimler tasarlıyor? Elon Musk'ın insanlar üzerinde klinik deneylere başlayacağını duyurduğu ''Neuralink Beyin Çipi'' nedir? Ne amaçlanıyor? Yapay rahim projesi insanlığı hangi evreye taşımayı planlıyor..

  • STUDIO AS tarafından
  • 80 görüntüleme
  • 2 yıl önce
HER SÖYLEDİĞİ GERÇEK OLDU! Artan Kanserlerin Arkasındaki Korkunç Sebep! Bilmeden Domuz Eti Yiyoruz! 56:53

HER SÖYLEDİĞİ GERÇEK OLDU! Artan Kanserlerin Arkasındaki Korkunç Sebep

01:28 Erkan Trükten'in Cumhurbaşkanı Adaylığı Neden Sabote Edildi? 09:28 Yapay Etin Doğal Etten Farkları Neler? 16:46 Aşıların Hastalık Yapıcı Etkileri... Zorunda Bırakılmıştık! 25:18 Yeni Pandemilere Hazır Olun! 31:14 ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 9 görüntüleme
  • 1 yıl önce