#Erkan sönmez seni ben varya müzik dinle

Belkıs Özener  Damarımda Kanımsın 02:53

Belkıs Özener Damarımda Kanımsın

Sen uzaklarda değil Damarımda kanımsın Ben sensiz yaşayamam Hayatımsın canımsın İste kölen olayım İstersen öldür beni Başkasını seversen Bil ki yaşatmam seni İnan yaşatmam seni Bilmeden kırdım seni Bilerek asla olmaz ..

Sezen Aksu  Belalım.. 05:29

Sezen Aksu Belalım..

Uçurum uçurum gözlerine baktığım sensin Prangalarca boynuma takığım sensin Dağ gülleri gibi gibi hasret çektiğim Her gece uyku diye yattığım sensin Yanarım, yanarım tutuşur yanarım kavurur ateşim seni de beni de ..

TNK - Yine Yazı Bekleriz 04:11

TNK - Yine Yazı Bekleriz

Ah ne çok özledim seni Bir bilsen ah bir görsen Sonbaharlarım gelir O yaprak hiç düşmez Hepsi bitti hepsi bitti Hepsi kaybolan günlerdi Bir yalnız sen bir yalnız ben Bizi ne nasıl tüketti ki Belki unuturuz onu ..

Suspus (Ceza) Official Music Video #SUSPUS #CEZA 04:21

Suspus (Ceza) Official Music Video #SUSPUS #CEZA

Suspus (Ceza) Official Music Video #SUSPUS #CEZA - Esen Müzik Göz gözü görmüyor hep pus / Takipteler ses etme sus / Bir vakit donmuştu beynim / Düzlükteyken bitmiş seyrim / Göz gözü görmüyor hep pus / Takipteler ses etm..

  • PengoTV tarafından
  • 2.902 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sezen Aksu - Kınalı Kuzum (Lyrics - Şarkı Sözleri) 05:02

Sezen Aksu - Kınalı Kuzum (Lyrics - Şarkı Sözleri)

Söz : Sezen Aksu Müzik : Sezen Aksu Düzenleme : Kıvanç Osman Kutlumuş Ben senin hayatından gittim oğlum Hadi yerime koy birini koyabilirsen Ben senin hayatından gittim oğlum Hadi dur o sarı odalarda durabilirsen Ben s..

Tuğkan & Aspova – Ecel (Official Music Video) 03:19

Tuğkan & Aspova – Ecel (Official Music Video)

Hayat böyle nasıl geçer Sanki geldi bize ecel Bayat artık hepsi Sen yok ben yok Ya var ya da yok bu kez arkama bakmadan kaçtım hep aynı terane Ya kal ya da git çünkü doldu vakit beni anlamaz oldu el alem Artı ve eksimiz..

Taladro Ft. Özge Şabo - Yarım Kalanlar 04:12

Taladro Ft. Özge Şabo - Yarım Kalanlar

Taladro, Mahşer isimli parçasının hemen ardından bu kez de Yarım Kalanlar isimli parçasıyla kulaklarınızda! Söz: Taladro, Rashness Müzik: Ely Teyp Mix-Mastering-Düzenleme: Rashness Klarnet: İsmet Örsçüler ________..

Yener Çevik - Vatan İçin Prod. Nasihat 02:16

Yener Çevik - Vatan İçin Prod. Nasihat

Vatan için şehit olmuş, canlarını ortaya koymuş olanların anısına saygı ile... Bu vatan bizim! Sözler Başladığı yerde bitmesi gerekiyor Birilerinin de bunu demesi gerekiyor Gözden akan yaşı silmesi gerekiyor Yol yokuş..

  • PITIRCIK tarafından
  • 843 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kayahan - Sarı Saçlarından Sen Suçlusun 05:06

Kayahan - Sarı Saçlarından Sen Suçlusun

Kayahan - Sarı Saçlarından Sen Suçlusun Albüm Adı : Yemin Ettim Düzelten : wholkom Adresim aynı, Kaderim aynı Günlerim aynı, Geceler aynı Sarı saçlım hasretimsin sen Karadantel sokağında ben Kapımda akşam gülleri m..

Serkan Özdemir - Beni Boşver 03:26

Serkan Özdemir - Beni Boşver

Serkan Özdemir - Beni Boşver Dinle Beni Boşver şarkı sözleri ile Vazgeçtim seni ben yapan, her korkudan azat ettim ben seni… Yenildim beni sen kılan her cümlede tutsak ettin sen beni Oysa ellerin senim en derin yerin..

Samida - Köprüden Geçemedim 03:13

Samida - Köprüden Geçemedim

Samida - Köprüden Geçemedim Dinle Müzik Düzenleme: Ali Kazım AKDAĞ, Efgan RENDE Vokal Düzenleme: Samida Köprüden geçemedim Az doldur içemedim Sen benden vazgeçtiysen Ben senden geçemedim Ay doğar mavi mavi Rüyamda gör..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.130 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Buray - Tac Mahal 04:00

Buray - Tac Mahal

Buray - Tac Mahal Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ben hiç sevilmedim ki sevmeyi nereden bileyim Acımaz oldu belki canım, katılaştım buz kestim Bana hiç dokunan olmadı seni söyle nasıl sarayım Bir gecelik kaçamaklar bile uğra..

Zeynep Bastık - Felaket (Akustik) 03:57

Zeynep Bastık - Felaket (Akustik)

Zeynep Bastık - Felaket (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Güneşi gülüşüne nasıl sığdırdın? Döndürür kalbimi çöle Gözünden akan yağmurlar Döndürür çölleri sele Saçına kopan fırtınalar Eserken ruhumda hâlâ Dediler: Bu..

Feride Hilal Akın - Ara Beni Lütfen ( Akustik ) 04:32

Feride Hilal Akın - Ara Beni Lütfen ( Akustik )

Feride Hilal Akın - Ara Beni Lütfen Müzik Dinle Şarkı Sözleri Belki haberin yok, herşeyi duydun Belki yüzün yok, perişan oldun Belki de şarjın bitti Ya da biz bittik Ara beni lütfen Sesini duymalıyım, masal anlatsan d..

Simge - Öpücem ( Klip ) 04:15

Simge - Öpücem ( Klip )

Simge - Öpücem Müzik Dinle Şarkı Sözleri Peşindeyim alana kadar peşindeyim İşimdeyim gücümdeyim ama düşündeyim Yakıcam buraları o derece yani başındayım Gülünce yazında ağlayınca kışındayım Daha iyisini mi bulucan ..

Halil Sezai - Sonbahar 04:56

Halil Sezai - Sonbahar

Halil Sezai - Sonbahar Müzik Dinle Şarkı Sözleri Derdi nedir bu sonbaharın , Neden soldurur gülleri , Nerden bulur bu insanlar ben mutsuzken gülünecek şeyleri .. Derdi nedir bu sonbaharın, Neden soldurur gülleri , ..

Kerim Yağcı & Seda Bingöl - Başındaki Yazmayı Sarıya mı Boyadın 03:00

Kerim Yağcı & Seda Bingöl - Başındaki Yazmayı Sarıya mı Boyadın

Başındaki yazmayı da Sarıya mı boyadın Neden sararıp soldun da Sevdaya mı uğradın Tokat'tan mı geliyon da Yar sen almuslu musun Ben sana varacağım da Söyle namuslu musun Hızır elinden tutsun da Sıra sıra nakı..

Ferhat Göçer - Aşkın Mevsimi Olmaz ki 03:35

Ferhat Göçer - Aşkın Mevsimi Olmaz ki

Seni Ben Içime Öyle Beklemişim Ki Ölürüm Nefesine Sarıp Sarmala Beni Güzelim, Gül Tenine Birdaha Düşermiyiz Ki Bilmem Sevdanın Böylesine Seni Hangi Yıldız Gönderdi Hoşgeldin Canım Su Ömrüme Seni Yıllarca Aramıştım Anlam..

Ferhat Göçer Ft. Kürşat Başar - Sana Söz Verdim 03:55

Ferhat Göçer Ft. Kürşat Başar - Sana Söz Verdim

SANA SÖZ VERDİM (KÜRŞAT BAŞAR feat. FERHAT GÖÇER) Hiç beklenmedik bir anda çıktın karşıma Birden her şeyi unuttum sana bakınca Çocuk gibi hesapsızca peşinden geldim Aşkım sana söz verdim Aşkım seni çok sevdim Sen ağlas..

Gökçe - Ne Yapardım 03:43

Gökçe - Ne Yapardım

Kendi başına buyruk Herkes peşimde kuyruk Parmağımın ucuna doladığım Herkesin ahını almışım ki Bana bakışına kul köle Her cümlen ezberimde Yediğini içtiğini bilmesem Ne yapardım bilmem Ne yapardım bilmem Seni b..

Yıldız Tilbe - Ama Evlisin 04:52

Yıldız Tilbe - Ama Evlisin

Aşktan utandın konuşamadın . Yüzüme bakamadın yan yana iken . Oysa her gece düşündüm . Ağladım zaman zaman neler söyledim duymadın . Yıldızlar gece ay ve ben . Kulaklarımda çınladın gülüşünle gel . Bu kadar yeter ..

Kerim Yağcı & Seda Bingöl - Başındaki Yazmayı Sarıya mı Boyadın 03:00

Kerim Yağcı & Seda Bingöl - Başındaki Yazmayı Sarıya mı Boyadın

Başındaki Yazmayı Da Sarıya Mı Boyadın Tokat/Reşadiye-Mihrican Bahar-Yücel Paşmakçı Başındaki Yazmayı Da Sarıya Mı Boyadın Neden Sararıp Soldun Da Sevdaya Mı Uğradın Tokat’tan Mı Geliyon Da Yar Sen Almus’lu ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.439 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bağzıları - Zaten Kırılmış Bir Kızsın 04:48

Bağzıları - Zaten Kırılmış Bir Kızsın

Çıldırmış bir vaşak gibi Kaybediyorum Artık seni bir çiçek yerine Kopartmak istiyorum İşte indim sahneden Öpüyorum ağzından Büsbütün kaybettim Bana dokunmayın sakın Bunların düzenine sokayım Büsbütün kaybettim Bana..

Recep Tayyip Erdoğan'ın Esma'ya Yazılan Mektuba Ağladığı Anlar 09:11

Recep Tayyip Erdoğan'ın Esma'ya Yazılan Mektuba Ağladığı Anlar

Sevgili kızım ve değerli öğretmenim... Sana elveda demiyorum bilakis yarın görüşmek üzere. Başı dik tuğyana isyan ederek yaşadın. Tüm engelleri redderek hürriyete sınırsızca aşık oldun. Bu ümmet, uygarlıkta hak ettiği y..

Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’in (S.A.V) Duası 12:45

Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’in (S.A.V) Duası

Peygamber Efendimiz Hazreti Hz Muhammed'in (sav) yaptığı okuduğu cok özel duasi Nasıl Ey Rabbimiz ! İbadetlerimizi, taatlerimizi kabul et. Şüphesiz ki sen dualarımızı işiten, niyetlerimizi bilensin, tevbelerimizi kabul ..

  • izle tv tarafından
  • 614 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ahsen Almaz feat. Hüseyin Mehmedoğlu - Ah Sensiz Olmaz 02:45

Ahsen Almaz feat. Hüseyin Mehmedoğlu - Ah Sensiz Olmaz

Ah Sensiz Olmaz şarkı sözleri ile Gözümde yaş kalmadı Dinmez mi bu ağrı Yar ben hiç sensizliği Bilmez miyim sandın Kimseler el uzatıp Etmez mi bi yardım Nasıl bir ayrılık hiç Sönmez mi bu yangın Ah sensiz olmaz Evim..

300 Çift Birden 'Evet' Dedi 04:51

300 Çift Birden 'Evet' Dedi

300 Çift Birden 'Evet' Dedi Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen toplu nikah töreninde 300 çift birden dünya evine girdi. iha.com.tr » Gündem » 300 çift birden 'evet' dedi 2..

ABD ile Yaşanan Kriz Kısa Vadeli Mi Değil Mi 07:16

ABD ile Yaşanan Kriz Kısa Vadeli Mi Değil Mi

Kendisinin 15 Temmuz gecesi Akıncı Üssü'ndeki ve ABD'ye gidiş gelişlerinde Atatürk Havalimanı'ndaki güvenlik kameraları görüntüleri izletilince dahi mahkemeye “Ben değilim” diyen Kemal Batmaz... Genelkurmay Başkanlığı'nd..

StreetMelodeez - Hasta Yanım 03:50

StreetMelodeez - Hasta Yanım

(No.1 Verse) Senide üzecek hasta yanım beni ben bile bazen anlamadım saplanırsam ruha ben bir ceset misali.. Kumda kulaçları boş yere at can atabilir ölmeye gelmedi zam saçmalık hepsi saçma lan sen zarfın için de ..

  • No.1 tarafından
  • 85 görüntüleme
  • 5 yıl önce
(Ceza) - Suspus 04:21

(Ceza) - Suspus

Göz gözü görmüyor hep pus Takipteler ses etme sus Bir vakit donmuştu beynim Düzlükteyken bitmiş seyrim Göz gözü görmüyor hep pus Takipteler ses etme sus Durma git enerjini kus Zaten çok soğuk etraf buz Hiç yalan der misi..