#Erkan sönmez seni ben varya müzik dinle

Sharief x Ender x Harun Aga - Dunya 03:41

Sharief x Ender x Harun Aga - Dunya

Dunya şarkı sözleri ile... Nakarat: Ender 2x Hayallerimiz sayende simdi paramparca, yarinlarda Göz yaslarim tükendi direndi karanlikta, damla damla Sharief: A..

Bedo ft Patron - Ölebilirim (Official Video) 03:50

Bedo ft Patron - Ölebilirim (Official Video)

Şarkı Sözleri : Dön diyorsan dönebilirim, yanmaz canımda Öl diyorsan ölebilirim olur mu ? Yak diyorsan yakabilirim, dudaklarınla Öl diyorsan ölebilirim olur mu ? Yaktım kendimi sardım iyice zor durunca ben ölebilirim G..

Taladro Ft. Özge Şabo - Yarım Kalanlar 04:12

Taladro Ft. Özge Şabo - Yarım Kalanlar

Yardımcı Yönetmen: Merve Karaçam Senaryo: Buğra Karaçam Kurgu - Montaj: Buğra Karaçam Make up: Cesur Albayrak Oyuncular: Öyküm Yener , Mücahit Gürleyik (studioblackpine) Kamera Asistan: Batuhan Akansu __________________..

Yaşar Gaga Ft. Halil Koçak - Üzüleceksin 03:04

Yaşar Gaga Ft. Halil Koçak - Üzüleceksin

Öğreneceksin beni sevmeyi Unutmasan da geçmişi,yaşanmışı ve bitmişi Duyacaksın sesini senin için çarpan yüreğimin Üzülüceksin işte o zaman Boşa oyaladığın zamana beni Görmeye yeni yeni başladın Anlatınca ben kendimi Se..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.013 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yasin Keleş Ft. Gülben Ergen - Sen 03:57

Yasin Keleş Ft. Gülben Ergen - Sen

Hakkını vermeli aşık olunca yanmalı çıra misali. Kolay kurulmuyor ilişki dediğin, işledim oya misali. Bendeki sabrın yarısını gösterene evliya diyolar Sen de birazcık çabalasan artık, bak geldi geliyolar. Kötü düşleri, i..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.065 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kanka - İyi ki Varsın (Bak Dünlerimin Anlamı Kalmadı) 04:02

Kanka - İyi ki Varsın (Bak Dünlerimin Anlamı Kalmadı)

Bak dünlerimin anlamı kalmadı Sen gibi kimse yaralarımı sarmadı Seninle aşkı yeniden tanıdım Aşkım iyi ki varsın 1 rap: İlk bakışma, ilk yazışma İlk tanışma dün gibi aklımda Dünyaların en güzelisin İyi günümde kötü gü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.069 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dede - Bahçalarda Mor Meni, Verem Ettin Sen Beni 02:03

Dede - Bahçalarda Mor Meni, Verem Ettin Sen Beni

Bahçalarda Mor Meni-1 Gaziantep-Yöre Ekibi-Ahmet Yamacı Bahçalarda Mor Meni Verem Ettin Sen Beni Nasıl Verem Olmayım Eller Sarıyor Seni Ben Sana Yandım Gelin Yanağı Allı Gelin Gaziantep Yolunda Öldürdün Be..

  • PengoTV tarafından
  • 1.284 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Burak Şen - Senden Kalan 04:39

Burak Şen - Senden Kalan

Burak Şen - Senden Kalan Dinle SENDEN KALAN Senden bir hatıra kalan İnsan insan biraz yalan Bir çıra gibi yanar yanar da yanar Bir çıra gibi senden kalan geriye İçimden gelmiyor gülmek Ağlasam neye yarar İnsanız iş..

Aleyna Tilki feat Emrah Karaduman - Dipsiz Kuyum 02:39

Aleyna Tilki feat Emrah Karaduman - Dipsiz Kuyum

Emrah Karaduman'ın, DMC etiketiyle yakında yayınlanacak olan BombarDuman albümünün ilk şarkısı Dipsiz Kuyum feat. Aleyna Tilki video klibiyle netd müzik'te. Söz: Emrah Karaduman, Mevlana, Anonim Müzik: Emrah Karadum..

Yalın - Güle Güle 03:58

Yalın - Güle Güle

Sonsuz mutluluklar dilerim Seni bir yerden tanımıyor gibiyim Elimde cephanelerim Gerisi boşver ben hallederim Kim olduğuna emin mi yüreğin Seni buralarda unutuyor gibiyim Kalbimde meyhanelerim Ben eğlenirim, içimd..

Berrak Derin - Var Mısın 04:09

Berrak Derin - Var Mısın

Var mısın? şarkı sözleri ile Hep senle başlar Sevgi sözcüğü Söylenir gözden kalbe Sevdalım birden sardı hasretin Özlemin bitmez bende Çıktım artık yoldan Nokta koydum aşka Seviyorum yeni yeni ben Aldın aklımı baştan Ben..

Sıla Bilgin - İçimde Bi Korku Var 02:33

Sıla Bilgin - İçimde Bi Korku Var

Sözleri: Gündüzün geceyi beklediği gibi Beklerim, ben seni Rüzgar esti, esti,esti... Kokun ömrüme sindi İçimde bi’ korku var Yanımda yoksun sen Büyür, içimdeki alevler Bi’ çıra olur, tutuşurum İçimde bi’ korku var Sanki..

Cengiz Kurtoğlu - Duvardaki Resim 04:38

Cengiz Kurtoğlu - Duvardaki Resim

Duvardaki resminle avunur gönlüm Daha dün yanımdaydın şimdi nerdesin Ne çabuk unutuldu nerde o sözün Belli ki dönülmeyen uzak yerdesin Ne güzelde duruyor resmin duvarda Sanki bana gel diyor çok uzaklarda Soruyorum..

Metin Şentürk - Allah Biliyor 05:12

Metin Şentürk - Allah Biliyor

Metin Şentürk - Allah Biliyor Şarkı Sözleri Gönlüm sana mutlu bir aşk diliyor içimden bin defa öpmek geliyor seni sevdiğimi bilmedin amma sen bilmesen bile allah biliyor Gitmeden son defa gözlerime bak bir kez daha..

Cengiz Kurtoğlu - Duvardaki Resim 04:39

Cengiz Kurtoğlu - Duvardaki Resim

Duvardaki resminle avunur gönlüm Daha dün yanımdaydın şimdi nerdesin Ne çabuk unutuldu nerde o sözün Belli ki dönülmeyen uzak yerdesin Ne güzelde duruyor resmin duvarda Sanki bana gel diyor çok uzaklarda Soruyorum..

Ferhat Karalı - Son Sözüm 04:32

Ferhat Karalı - Son Sözüm

Son Sözüm şarkı sözleri ile Son saatlerim belki de şu an ölüyorum nerdesin Tamam çok kızgınsın anladım benim durumum çok vahim Gel uzatma bak konu çok ciddi Olay nereden nerelere geldi Tamam sen kazandın sen büyüksün S..

Soner Sarıkabadayı - Hala Seviyorum (Akustik) 04:33

Soner Sarıkabadayı - Hala Seviyorum (Akustik)

Soner Sarıkabadayı - Hala Seviyorum Akustik Müzik Dinle Şarkı Sözleri: Hala seviyorum Ne yapsan da ne etsen de Geçmez biliyorum Azalsan da çoğalsan da Ben de üzdüm sen de üzdün Boşverelim mi? Ben de küstüm sen de küst..

Zeynep Bakşi Karatağ feat. Fırat Çelik - Niye Çattın Kaşlarını [ Official Music Video © 2020 Kalan ] 03:26

Zeynep Bakşi Karatağ feat. Fırat Çelik - Niye Çattın Kaşlarını [ Offic

Niye çattın kaşlarını Bilmiyom yar suçlarımı Ben ölürsem saçlarını Yolma gayrı, yolma leyli, leyli Yolma leyli, leyli, yolma leyli, leyli Yolma leyli, leyli yar Ben düştüm aşkın narına Meyletmem dünya malına Ölürsemde m..

Ozan Güven & Sibel Can - Padişah (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel) 02:43

Ozan Güven & Sibel Can - Padişah (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel)

Şarkı Sözleri Üstüme gelme inanamam Beni ben gibi sevmedi bilirim Bu seferde yalancı ben olamam Seni bir kalemde rezil ederim Korkmuyorum sana aşktan söz etmeye ben İnatçıyım derdim çok dostum var Hiç dermanım yok ..

  • PengoTV tarafından
  • 2.692 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Osmanlı Padişahlarının Dünyayı Sallayan Sözleri! 04:53

Osmanlı Padişahlarının Dünyayı Sallayan Sözleri!

OSMANLI PADİŞAHLARININ DÜNYAYI SALLAYAN 13 SÖZÜ: 13) Sultan Selim: -Ey asker kıyafetlİ korkaklar; çoluğunu, çocuğunu karısının kucağını muharebeye tercih edenleriniz varsa geri dönsünler!...Siz harbe girmezseniz ben yaln..

  • ANKA tarafından
  • 1.436 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü 01:51

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü SAMSUN'da Tülay Başaran Anadolu Lisesi 4'üncü sınıf öğrencisi, milli bilek güreşi sporcusu 17 yaşındaki Gamze Çınar, 38'inci Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'nda 18 yaş altı 50 kilo k..

Bipolar Nedir 03:17

Bipolar Nedir

Bipolar Nedir? Kelime anlamı iki kutuplu. Negatif, pozitif. Siyah beyaz, çarşı karşı. Bir zamanlar dünya iki kutupluydu, şimdi drogo gitti rocky kaldı. Vuruyo kırbacı vuruyo kırbacı. İblis ya, tam arama motoru yapcaz...

Limonlu Çatlak Kurabiye Tarifi 08:07

Limonlu Çatlak Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 2 yumurta, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 limonun suyu, 1 limonun rendelenmiş kabuğu, 1 yemek kaşığı pudra şekeri, 2 su bardağı un, 1 paket kabartma tozu, Üzeri için 2 tepeleme yemek kaşığı pudra şekeri. ******..

Tuğçe Kandemir - Yandırdın Kalbimi 02:49

Tuğçe Kandemir - Yandırdın Kalbimi

Tuğçe Kandemir - Yandırdın Kalbimi Yayında! Söz & Müzik: Songül Karlı Yandırdın Kalbimi şarkı sözleri ile; Güzelim yürekten bağlıyam sana Eziyet eder mi seven sevene Güzelim yürekten bağlıyam sana Eziyet eder mi seven..

Sibel Can - En Büyük Aşkım (Official Video) 03:41

Sibel Can - En Büyük Aşkım (Official Video)

Söz-Müzik: Sinan Akçıl Düzenleme: Mustafa Ceceli Mix: Koray Püskül Mastering: Emre Kıral Yönetmen: Tamer Aydoğdu Görüntü Yönetmeni: Murat Tuncel Prodüksiyon: Emre Alev Yardımcı Yönetmen: Serhan Yalçın Işık Şefi: Ahmet ..

Rope - Karanfil 03:44

Rope - Karanfil

Söz / Vokal : Rope Müzik : Arya Mix / Mastering : Rope Elektro Bağlama : Emrah Yılmaz Türkmen Oğlu Tasarım / Video : Olcay Satılmış & Furkan Engin Skit; Allah kahretsin yani erkeklik olmasa ağlayacağım be, 3-5 gün..

Gökhan Ay Feat Can Genç - Bir Daha Remix 03:41

Gökhan Ay Feat Can Genç - Bir Daha Remix

Ansızın çıkma benim karşıma Unuttum gözlerinin rengini Umutlarıma bir çizik çektim Bitirdin kalbimdeki sevgini Hayallerime bir çizik çektim Bitirdim bende olan sevgini Bir daha çıkma karşıma yarim Bakma gözüme kalbim un..

Ömer Danis - Manolya 05:36

Ömer Danis - Manolya

Bir tutam sevginin bedeli nedir El dokunur yakar zulüm tenedir Sinem örselendi bunca benedir Ferhat sustu dağlar andı manolya Sızılı bir histir aşkın bedeli Yusufu kul etti mecnunu deli Kerem küle dönüp gitti gideli uta..

  • Osman Taş tarafından
  • 1.076 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kemal Doğulu - Eyvallah 04:13

Kemal Doğulu - Eyvallah

Ben başaramadım bu aşk oyununu Kapattım o defteri İnsin perde oyun sona erdi Eremedi şu akıl ne hesaba ne kitaba Yandım sayın pas geçin beni Olmuş bitmişin hesabını tutamam ben Sıkıldım çok sıkıldım Gelmiş geçmiş..

Uğur Aydın - Kalbim 03:30

Uğur Aydın - Kalbim

Uğur Aydın - Kalbim Dinle Kalbim şarkı sözleri ile Gölgenle yetinmek değil, gölgen olmak isterdim Şimdi uzun uzun susuyorum seni düşündükçe Sesini duymak değil, sesin olmak isterdim Şimdi uzun uzun susuyorum seni düş..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.087 görüntüleme
  • 6 yıl önce