#Erkan sönmez seni ben varya müzik dinle

Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm İzle 2:39:15

Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm İzle

Ertuğrul, Sultan Alaeddin’in emriyle tutuklanarak huzuruna getirilmiş fakat sonra haklı olduğu anlaşılmıştı. Ertuğrul’un sultana Emir Saadeddin’in bütün oyunlarını anlattığı esnada, Saadeddin’in adamı olan çaşnigir taraf..

Diriliş Ertuğrul 110. Bölüm İzle 2:42:53

Diriliş Ertuğrul 110. Bölüm İzle

Turgut, Bamsı ve Artuk Bey, Emir Saadettin ve Altunaba tarafından kalenin başına atanan Günalp’le karşı karşıya geldi. Günalp, Ertuğrul Bey’le iş birliği yaptıkları gerekçesiyle hepsini idam edilmek üzere zindana attırdı..

Diriliş Ertuğrul 111. Bölüm İzle 2:18:01

Diriliş Ertuğrul 111. Bölüm İzle

Ertuğrul’un sultan tarafından masum olduğuna karar verilmiş ve Ertuğrul; Artuk, Turgut, Bamsı ve Sungur’u kurtarmış, Günalp’a da haddini bildirmişti. Altunaba, Kılıçarslan ve anasını katletmiş, Emir Saadettin ise Altunab..

Diriliş Ertuğrul 112. Bölüm İzle 2:36:53

Diriliş Ertuğrul 112. Bölüm İzle

Ertuğrul, bir oyun kurarak Ahmet’in Kritos’u kurtarmasını sağlamış ve bu sayede Ahmet, Kritos’un güvenini kazanmıştı. Bu yüzden Kritos, Ahmet’i Köpek’in yanına elçi olarak göndermişti. Ahmet ise Köpek’in canını kurtarara..

Diriliş Ertuğrul 113. Bölüm İzle 2:22:42

Diriliş Ertuğrul 113. Bölüm İzle

Ertuğrul uç beyliği elinden alınınca, alplarla birlikte kaleyi terk etmişti. Obadan da uç beyliğine ait sancaklar Selçuklu askerleri tarafından sökülmüştü. Marya, Aydoğmuş tarafından salıverilmiş ve Köpek’in hizmetine gi..

Diriliş Ertuğrul 114. Bölüm İzle 2:12:13

Diriliş Ertuğrul 114. Bölüm İzle

Ertuğrul ile Günalp arasındaki hesaplaşma, Ertuğrul’un Günalp’ı alt etmesi ve onu affetmesi ile sonuçlandı. Bu sırada obadan Köpek’i öldürmek üzere ayrılan Aslıhan Hatun, amacına ulaşamayıp kendi canından oldu. Obadakile..

Diriliş Ertuğrul 117. Bölüm İzle 2:15:33

Diriliş Ertuğrul 117. Bölüm İzle

Nice vakittir heyecanla beklenen Osman, nihayet doğmuş ve Kayı Obası’ndaki herkes büyük bir sevinç yaşamıştı. Ancak bu mutluluk pek uzun sürmemiş ve Halime’nin beklenmedik ölümüyle Kayı Obası’na büyük bir yas hâkim olmuş..

Türk sanat müziğinin usta ismi İnci Çayırlı vefat etti 00:43

Türk sanat müziğinin usta ismi İnci Çayırlı vefat etti

Türk Sanat Müziği geleneğinin önemli ve başarılı isimlerinden 86 yaşındaki İnci Çayırlı, hayatını kaybetti. Türk Sanat Müziği Bestecisi ve koro şefi Cengizhan Sönmez, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Kıymetl..

Emre Arslan - Bu Kalp Seninle 03:40

Emre Arslan - Bu Kalp Seninle

Emre Arslan - Bu Kalp Seninle Dinle Bu Kalp Seninle şarkı sözleri ile Seni yaşamak, senden bilmek gibi Başıma gelen her güzelliği Seni yaşamak, uzun yola çıkmak gibi Varmaktan çok gitmenin keyfi Sen bir bahar şenliği..

Çeşitli Sanatçılar - Bir Şarkıdır Yaşamak _ 14 Mahur (Full Albüm) 44:58

Çeşitli Sanatçılar - Bir Şarkıdır Yaşamak _ 14 Mahur (Full Albüm)

BİR ŞARKIDIR YAŞAMAK - 14 MAHUR (BONUS MÜZİK PROD.-1997) Şarkı Listesi: 1. Hala Kanayan Kalbimi Aşk Ateşi Dağlar 00:00 2. Saba Tarf- Vefadan Peyman Yok Mu 04:34 3. Şu Güzele Bir Bakın 07:03 4. Bu Sevda Ne Tatlı Yalan 10..

Bülent Serttaş - Bodrum Akşamları 04:38

Bülent Serttaş - Bodrum Akşamları

Aşk Bodrum'da yaşanıyor güzelim Bodrum bana ben Bodrum'a özelim Senin ile cehenneme giderim Hayat güzel devam ediyor Bodrum'un akşamları bir başkadır Çılgınca geceler bize yaşatır Her gece rotamız yeni aşkadır Hayat güz..

Ferhat Göçer- Vefası Eksik Yarim 03:34

Ferhat Göçer- Vefası Eksik Yarim

Tepeden tırnağa aşığım sana Ne ilk kez ne de son söyledim sana Kimse kimseyi sevmek zorunda değil Ama sen hiç korkma aşk önümde eğil Gel benim vefası eksik yarim Ben sensiz durur muyum Sen beni bir çağır..

  • ANKA tarafından
  • 1.698 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yakup Ekin - Söz Veremem Ki 03:21

Yakup Ekin - Söz Veremem Ki

Unutma diyorsun anlamıyorsun Aşkın olmuş zehir gözlerin bir nehir Vazgeçen ben değil anlamıyorsun Aşkın olmuş zehir gözlerin bir nehir Vazgeçen ben değil görmüyor musun Yıllar geçecek ömrüm bitecek Kalbim sevecek söz v..

  • Candy tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kayahan Bir Aşk Hikayesi 06:09

Kayahan Bir Aşk Hikayesi

Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Gözyaşı umut ve ihtiras Bizimkisi alev gibi biraz Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Ateşle su dikenle gül gibi Bizimkisi roman gibi biraz Bu g..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.908 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İndila - Love Story 04:44

İndila - Love Story

Aşk hikayesi Üzgün ruh O yaşıyor, ama çok az konuşuyor O onu bekliyor O birzamanlarının fotoğrafının önünde O, o deli değil O buraya kadar olduğuna inanıyor Her yerde onu görüyor O onu ayakta bekliyor Bir gül elinde Öbü..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.032 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Indila - Love Story-Piano 01:33

Indila - Love Story-Piano

L'âme en peine Il vit mais parle à peine Il l'attend Devant cette photo d'antan Il, il n'est pas fou Il y croit c'est tout Il la voit partout Il l'attend debout Une rose à la main A part elle, il n'attend rien ..

Hande Ünsal - Yorgun Savaşçı 03:00

Hande Ünsal - Yorgun Savaşçı

Yorgun Savaşçı şarkı sözleri ile Büyük yeminlere yenik düşüm Yalana boyalı yaslandığım dağ Yanlış yerde batıyor yine umudum Sana sorsak ne yaşadık ki Hepsini ben uydurdum Yıllar yarışıyor Ben hep geride Sen de öyle..

Eymen Bakım & Sav & Beis - Sonum Bi' Gel 04:00

Eymen Bakım & Sav & Beis - Sonum Bi' Gel

Sonum Bi' Gel şarkı sözleri ile... Eymen Bakım; Dert, biter Sonum bi gel Mesele burada olmak 2x Seninle derinlere kaybolmak Sav; Bi gezgin misali Hayatım iyi yani Geçiyor günlerim biraz iyi biraz idari Kafamda bi..

Oğuzhan Koç - Aşk Dediğin (Akustik) 04:08

Oğuzhan Koç - Aşk Dediğin (Akustik)

Akustik Gitar: Doğukan Aydın Mix: Akın Erdem Kadız Yapım Şirketi: Hypers Yönetmen & Kurgu: Melih Kun Yönetmen Yardımcısı: Özgür Ergül Prodüksiyon Amiri: Aytaç Bilgin Prodüksiyon Asistanı: Mustafa Aksoy Styling: Lu Style..

İlyas Yalçıntaş - Dönebilsen (Live) 04:22

İlyas Yalçıntaş - Dönebilsen (Live)

Söz & Beste: Göksel Aktaş Saksafon&Soprano: Anıl Şallıel Elektro Gitar: Aytun Gelgin Bas Gitar: Emre Türkmen Davul : Alper Celbiş Keyboard: Koray Üsgülen Mix & Master: Uğraş Çömez & Emir Kazanç Studio & Recording : Cana..

Berat - Alev Alev 02:53

Berat - Alev Alev

Alev Alev şarkı sözleri ile Yak bu şehir bak, Alev alev Unut gitsin her neyim varsa Yak bu şehir bak, Alev alev Unut gitsin her neyim varsa Al hepsi senin olsun Ben sana sığınman Bu şehire sığmam Taşar gönlüm yak Mis..

Ayşen Birgör - Evlilik Sandalı 03:53

Ayşen Birgör - Evlilik Sandalı

Evlilik Sandalı şarkı sözleri ile Bugün olmazsa yarın olur diye Erteledim düşlerimi bir yabancı gülüşe Razı oldum işte dahası var mı Terketmedim sevgilimi bir yalancı gülüşe, bir yabancı gülüşe Yıldızları indir, bu g..

Ali Baran & Eren Can Maşalacı - Bir Fincan Kahve Olsam 04:04

Ali Baran & Eren Can Maşalacı - Bir Fincan Kahve Olsam

Sözleri: Dün akşam yolda gördüm, seni yıllardan sonra Bir yabancı gibiydin, dönüp bakmadın bana Bunu senden ummazdım, çok kırıldım ben sana Bir fincan kahve olsam kırk yıl hatırım vardı Ömrümü sana verdim, dönüp bak..

İbo Show  Küçük İbo Ayrılık Acısı 04:08

İbo Show Küçük İbo Ayrılık Acısı

Evlerin önünden geçtim dün gece Seni son defa görmek istedim Ayrılıp gitmeden sen buralardan Sesini son defa duymak istedim Kapılar kapalıydı perdeler örtük Odalar karanlıktı ışıklar sönük Çaresiz ayrıldım boynum bükük ..

Ali Baran - Ahirim Sensin 03:31

Ali Baran - Ahirim Sensin

Cahildim dünyanın rengine kandım. Hayale aldandım boşuna yandım. Seni ilelebet benimsin sandım. Ölürüm sevdiğim zehirim sensin. Evvelim sen oldun ahirim sensin. Cahildim dünyanın rengine kandım. Hayale aldandım boşuna y..

Kara - Pandora 03:29

Kara - Pandora

Kara - Pandora Şarkı Sözleri EVIM pandora açıl pandora kapan zati kiralıksın sahibin ben değilim yarım tablet aspirinle geçer belki diye diye kustum bütün gece&kendimde değildim duygusal sondaj, derin depresif travma ha..

Altın Nağmeler - Alaturka Fasıl - (Türk Sanat Müziğinin Usta Yorumcularıyla) 49:14

Altın Nağmeler - Alaturka Fasıl - (Türk Sanat Müziğinin Usta Yorumcula

Türk Sanat Müziği aşıklarına özel olarak hazırlanan Altın Nağmeler Alaturka Fasıl albümü Türk Sanat Müziği'nin Klasik ve Modern eserlerini bir arada sunuyor. Eserler : 1- Ud Taksimi ..

Barış Manço - Gel 04:28

Barış Manço - Gel

Yine dün gece Sabaha kadar düşündüm seni İçimde bir umut Sanki her an gelecekmişsin gibi Hiç düşündün mü Ardında kalan bu divaneyi Ama bil ki ben Sonsuza dek bekliyorum seni Bir sabah erkenden seherle gel Kims..

Özcan Deniz - Aşk (Klip) 03:44

Özcan Deniz - Aşk (Klip)

Söz: Özcan Deniz Beste: Abi Abdollah Antonio Yeganeh Düzenleme: Gürsel Çelik -------------------------------------------------- Özcan Deniz Aşk Şarkı Sözü; Aşk seni henüz tanıdığımda Ben ömrümün daha ilk baharında ..

Bilgehan Yorbik - Kingsize 02:46

Bilgehan Yorbik - Kingsize

Kingsize şarkı sözleri ile Size largeboy bize kingsize eyyy Kingsize dedim senseyy eyy Kingsize babeee kingsize eyyy Kingsize dedim senseyy eyyy Kize largeboy bize kingsize eyyy Kingsize dedim senseyy eyy Kingsize babe..