#Erkan sönmez seni ben varya müzik dinle

Serkan Kaya - Zor Bela 04:25

Serkan Kaya - Zor Bela

' Her ihtimali düşündüm bulamadım çaresini Ya seni terk etmeliydim ya vurmalıydım kendimi Körmüşüm, cahilmişim Sen kimmişsin seni sevmişim ben (neyse boş ver) Zor bela unutabildim her şeyi Zor bela avutabildim k..

Güçlü Soydemir   Harabe Gönlüm 05:00

Güçlü Soydemir Harabe Gönlüm

Maksadın öldürmekse Öldür de kurtulayım Maksatın yalvartmak mı Dizine kapanayım Uçurumun kenarına getirdin ömrümü Harabeye döndürdün garip gönlümü Kalbim seni istiyorsa söyle ben ne yapayım Elimden gelmiyor ki seni söküp..

Serkan Kaya  Zor Bela 04:33

Serkan Kaya Zor Bela

Her ihtimali düşündüm bulamadım çaresini Ya seni terk etmeliydim ya vurmalıydım kendimi Körmüşüm, cahilmişim Sen kimmişsin seni sevmişim ben (neyse boş ver) Zor bela unutabildim her şeyi Zor bela avutabildim ken..

Yıldız Tilbe - Çabuk Olalım Aşkım 04:03

Yıldız Tilbe - Çabuk Olalım Aşkım

Yıldız Tilbe Beste Adı : Yürü Anca Gidersin Şarkı Sözü Çabuk olalım aşkım Herşeyi paylaşalım Ben kendimi sana adadım Sevgilim sensiz anlamsızım Mahşere kadar benim aşkım Her alemde senindir canım Nereye istersen sür köle..

Elsa Ebru - Sen beni ne sandın 03:21

Elsa Ebru - Sen beni ne sandın

Çürümesinimi bekliyorsun bu ayakların. Ne kadar daha koşacak ardın sıra. Gözlerim sana hasretmi eriyecek. Bakışlarıma değmeyecekmi bir kez daha. Kaç sayfa daha yazacağım seni. Hesap sormayacakmı yüreğim. Kalemi kırmayaca..

Orhan Demir - Ne Sayarsan Say 04:24

Orhan Demir - Ne Sayarsan Say

Bir tek gülüşüne bin şiir yazdım Deli divane de ne sayarsan say Hayatın boyunca ilk defa sevdin Canım de gülüm de ne sayarsan say Hayatın boyunca ilk defa sevdin Canım de gülüm de ne sayarsan say Öldürdün sen beni ..

İnşirah Cinleri ve Tersten Okunan Ezan ! 12:28

İnşirah Cinleri ve Tersten Okunan Ezan !

Cinnilerin büyük kısmı insanlardan uzakta olmaya dikkat ederler. Ancak evlerimizde yaşayan cinler olduğu gibi, ormanlarda hatta çöllerde dahi yaşayan bir çok cin topluluğu vardır. Belkide ismini hiç duymadığınız ancak in..

  • ZULMA tarafından
  • 2.263 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tuğba Yurt - Destur 02:57

Tuğba Yurt - Destur

İnemezsin derine, Seni koydum yerine Sana benden fayda yok, Bundan böyle dirliğine Bize artık son buldu Geri gelme orda dur Dönecek aşk kalpte Tahtıma Destuur Yüreğimde saltanat olsan Uçöuyorken tek kanat olsan Ateş ol..

Gönül Yazar  İşte Benim Dünyam 04:22

Gönül Yazar İşte Benim Dünyam

Sen benim içimde bir korkulu rüya Her gün sevip sardığım bir hülyasın Yokluk ateşten gömlek Sensizlik ölüm gibi Rüyam,hülyam,benim dünyamsın Kanımda,canımda,alın yazımda Bir sen varsın bir de ben şu dünyada Nazar değmesi..

Yıldız Tilbe  Bir Tek Düşüncem Sensin 05:39

Yıldız Tilbe Bir Tek Düşüncem Sensin

Yine her akşam gibi bu akşam da yalnızım Masamda tek başıma durmadan içiyorum Bir tek düşüncem sensin seni düşünüyorum Hep seni arıyorum Şu an yanımda olsan sana neler söylerdim Kafam hafif dumanlı her derdimi döke..

Esmeray  Gel Teskere 03:34

Esmeray Gel Teskere

Gel tezkere, gel tezkere bitsin bu gurbet Evde baban anan yüzüne hasret Yolunu gözleyen yarin yüzüne hasret Bir yıl oldu davul zurna yolcu ettik seni Duvarın üstüne astık yırtık resmini Hiç gam yemem yaş dolsa da gö..

Beş Maddede Neden Rebound İlişki 03:25

Beş Maddede Neden Rebound İlişki

Çünkü madde 1: çivi çiviyi söker. Aklını meşgul eden birinden kurtulmak için aklını meşgul edecek başkasını bulman lazım. Dişin ağrırken serçe parmağını sehpaya vurduğunu düşün. Dişinin ağrısını hatırlar mısın? Hayır. Pa..

Çözemiyorsun çünkü problemi yanlış tanımlamışlar, 00:22

Çözemiyorsun çünkü problemi yanlış tanımlamışlar,

Anlıyorum: - Çözemiyorsun çünkü problemi yanlış tanımlamışlar, - Harekete geçemiyorsun çünkü seni engelliyorlar, - Yapamıyorsun çünkü süreci yanlış tasarlamışlar, - Kendini ifade edemiyorsun çünkü seni anlamıyorlar, - Ge..

  • PengoTV tarafından
  • 113 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Hayalperest - Kendine İyi Bak | Official Music Audio - #kendineiyibak 02:31

Hayalperest - Kendine İyi Bak | Official Music Audio - #kendineiyibak

Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar olmak için bildirimleri açmayı unutmayın. Kanala abone olmak için: @HAYALPERESTOFF..

Yusuf Güney - Sevdaluğun Sarmadı 03:50

Yusuf Güney - Sevdaluğun Sarmadı

Yusuf Güney - Sevdaluğun Sarmadı dinle Yusuf Güney'in, Emre Müzik etiketiyle yayınlanan Kaptan albümünde yer alan Sevdaluğun Sarmadı isimli şarkısı, video klibiyle netd müzik'te. Söz & Müzik: Yusuf Güney Düzenleme: ..

  • Candy tarafından
  • 1.201 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mehmet Tek - Tez Getir 03:48

Mehmet Tek - Tez Getir

Mehmet Tek - Tez Getir Dinle Söz & Müzik: Mehmet Tek Düzenleme: Ahmet Özgül Yönetmen: Erkan Nas..

Selen Tek - Şemlê 03:23

Selen Tek - Şemlê

Selen Tek - Şemlê Dinle Söz & Müzik: Anonim Düzenleme: Kenan İlgen Yönetmen: Erkan Nas..

Tankurt Manas feat. Baneva - Yükseklere 03:02

Tankurt Manas feat. Baneva - Yükseklere

Tankurt Manas feat. Baneva - Yükseklere Dinle Söz: Tankurt Manas & Baneva Müzik: Bugy Mix & Mastering: Buğra Kunt - Studio BK Yönetmen: Ozan Üren Prodüksiyon: Alyana Adversiting & Beyefendi Film Görüntü Yönetmeni: Fıra..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.078 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cihan Çakan - Yana Yakıla 03:11

Cihan Çakan - Yana Yakıla

Cihan Çakan - Yana Yakıla Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bilseydim Yüreğime Seni Almazdım Yar Hayatımda Gözyaşımı Sana Dökmezdim Yar Ama Yalan Değil Ne De Güzel Gülümserdin Yar Bu Adam Seni Bilmem Ki Nasıl Unutur Yana ..

Can Oflaz - Fikrimin İnce Gülü 03:57

Can Oflaz - Fikrimin İnce Gülü

Can Oflaz - Fikrimin İnce Gülü Müzik Dinle Şarkı Sözleri Fikrimin ince gulu Kalbimin sen bulbulu O gun ki gordum seni, Yaktin ah yaktin beni Ellerin ellerimde Gozlerin gozlerimde O gun ki gordum seni, Yaktin ah yaktin ..

Tuğkan - Küçük Civcivim ( Akustik ) 03:20

Tuğkan - Küçük Civcivim ( Akustik )

Tuğkan - Küçük Civcivim (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Her veda edişimde düşünürüm Seni bidaha görememek var Keşke kimsesiz kalsak heryerde biz olsak Ama yine de seninleyken dünya bile dar Yine seni düşünürken..

Yavuz Akyazıcı - Yürek 03:49

Yavuz Akyazıcı - Yürek

Yavuz Akyazıcı - Yürek Dinle Funda Akyazıcı v, Yavuz Akyazıcı g, Enver Muhamedi b, Derin Bayhan d Music, Lyrics - Ari Barokas Göksu Duvarcı, Saba Sümer - Camera Sound Engineers: Ömer Taşkın, Serkan Kargacı Arrangeme..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.127 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Afak Algan - Soran Yok 03:51

Afak Algan - Soran Yok

Afak Algan - Soran Yok Dinle Soran Yok şarkı sözleri ile Yıllardır yolları gözler oldum Çocuk gibi köşelerde ağlar oldum Sormayın beni bana sormayın yıllara Bir tek can borcum var o da allaha Yüreğime gömdüm seni bi..

Gökhan Türkmen - Lafügüzaf 04:10

Gökhan Türkmen - Lafügüzaf

Lafügüzaf Gökhan Türkmen #LafügüzafAkustik Dinle Söz: Ozan Turgut Müzik: Gökhan Türkmen Düzenleme: Gökhan Türkmen Yönetmen ve Kurgu: Bora Çifterler LAFÜGÜZAF Bıktım seni hatırlatan Anılarımdan Bana kalan arsız rüya..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.244 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Meşrep - Soluk Pembe Elbise 04:22

Meşrep - Soluk Pembe Elbise

Meşrep - Soluk Pembe Elbise Dinle SOLUK PEMBE ELBİSE Tanıdık yüzlerden kaçıyorum Kendimi gizliyorum Tanımadık yüzlerde seni arıyorum Ayrılık bu kadar sıcakken her yerde seni bulmaya çalışıyorum Bulduğum an ne yaparım ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.094 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Haluk BB - İblis 04:07

Haluk BB - İblis

Haluk BB - İblis Dinle İblis şarkı sözleri ile Genişler zaman sıcaktan, Günler geçmek bilmez Toparlamaya çalıştıkça, Şişeler yolunu keser Sırtında kocaman bir iblis; Biraz ağır ehli keyif Kurtulmaya çabaladıkça, Kanı..

SERHAN - Geceleri Hüzün 04:59

SERHAN - Geceleri Hüzün

SERHAN - Geceleri Hüzün Dinle Geceleri Hüzün şarkı sözleri ile Gözlerinin içinde uçuyorum Kendimi sende buluyorum Nefesin tenimde güller açıyor Rüzgar saçlarını dağıtıyor Çınlar sesin kulaklarımda Karışır tatlı ko..

İrem Derici - Aşkımız Olay Olacak 02:31

İrem Derici - Aşkımız Olay Olacak

İrem Derici - Aşkımız Olay Olacak Müzik Dinle Şarkı Sözleri Tam hayallerimin gibisin Sevmek çok kolay olacak Sen de beni bir seversen Aşkımız olay olacak Akacak. coşkun sellerde Esecek deli yellerde Dolaşıp bütün dil..

Sancak - Yağmur 02:57

Sancak - Yağmur

Sancak - Yağmur Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bana bu sözleri yazdıran o kadın kimdi? Geceleri yağmura nispet olan o gözyaşları dindi. İnanır mısın bir evim bile var, bir düzenim de şimdi. Ve acı olan da; odalarıma başka k..

Kalben - Derdimin Çiçeği 03:39

Kalben - Derdimin Çiçeği

Kalben - Derdimin Çiçeği Müzik Dinle Şarkı Sözleri Hep başka biri olmak ister gibi bu halin. İçinde rüzgar esmede. Gölgeni taşır dalgalar, sabah 9 akşam 6. Hayat seni es geçmede. Bir bilen ya da falcı anlatır kaderini..