#Erkan sönmez seni ben varya müzik dinle

Seda Tripkolic feat. Güven Yüreyi - Gözleri Var Ya 02:43

Seda Tripkolic feat. Güven Yüreyi - Gözleri Var Ya

Gözleri Var Ya şarkı sözleri ile Kal yanımda buna ihtiyacım var. Son bir kere kokuna sarılsam ya. Devirip gözlerini günleri saymadan. Gözleri var ya Elleri sımsıcak hani ya Derinden vurur o beni ya Ömrümü adarım yol..

Tugay - Yangın 02:54

Tugay - Yangın

Yangın şarkı sözleri ile Kaçamam hiç Bıraktım gönlümü avucuna Dedim ki bana yar olmaz İçtikce içtim ben yaramıza Sabret.. Umudum yoktu biri girdi bak aramıza Lanet olsunn... Çöker her gecenize fırtına Bir yanımız bo..

Zeynep Bastık & @Oğuzhan Koç - Aşkın Mevsimi Akustik 02:55

Zeynep Bastık & @Oğuzhan Koç - Aşkın Mevsimi Akustik

Akustik Gitar: Nihat Üney Klasik Gitar: Doğukan Aydın Bass: Kerim Emre Türkoğlu Davul: Cenk Saraç Kayıt - Mix: Akın Erdem Kadız Yapım & Menajerlik Şirketi: Hypers New Media Yönetmen: Mali Ergin Uygulayıcı Yapımcı: Aytaç..

Kasamam - Dönüşemem Yağmura 03:37

Kasamam - Dönüşemem Yağmura

Dönüşemem Yağmura şarkı sözleri ile Bahar'ın ilk dokunuşunda doğaya Ben bulut olsam sen gökyüzü Toprak hasret kalır inan suya Ayrılamam senden dönüşemem yağmura Senden öncemi düşünüyorum Senden sonrası için kor..

Sevcan Orhan - Evlerinin Önü Yonca 05:38

Sevcan Orhan - Evlerinin Önü Yonca

Sevcan Orhan'ın, Özdemir Müzik etiketiyle yayınlanan İçimden Geldi Söyledim albümünde yer alan Evlerinin Önü Yonca isimli şarkısı, video klibiyle Söz & Müzik: Anonim Düzenleme: Cihan Orhan Yönetmen: Erkan Nas..

Murad Arif - Oppalara Ft Ramil Nabran 03:19

Murad Arif - Oppalara Ft Ramil Nabran

Murad Arif - OPPALARA ft. Ramil Nabran ( Dj Erkan KILIÇ Remix ) 2018 Listen..

Kemal Doğulu - Kör Değilim 03:37

Kemal Doğulu - Kör Değilim

Belki farklıdır dedim meğer uymuşum şeytana Yine kırık bir kalp elimde kalmışım ortada Zorum neymiş ki atmışım kendimi yoluna Koca yüreğimi oyalamışım bir hiç uğruna Ne yapmışım ki ben deyip bana habersizi oyna Sanki bil..

Ayaz - Unut Diyorsun 05:31

Ayaz - Unut Diyorsun

Sevemiyorum ben, senden başka birini. Gidişin hâla, aklımda dün gibi. Nedeni oldun tüm hayatımın. Kim ölmüş, kim yanmış senin umrunda değil. Direniyorum ben, Sarıldım gururuma. İnadı bırak gel, Ne olursa olsun aşktan. ..

Murat Başaran - Ya Ya Ya 03:25

Murat Başaran - Ya Ya Ya

Ah Sende Al Gibi Bal Gibi Nar Gibi Yanaklar Ah Sende Öp Beni Der Gibi Pembe Dudaklar Ah Sende Dokunmaya Kıyılmaz O ipek Saçlar Bu Saatten Sonra Ben Sensiz Yaşayamam Ki Bana Haberler Geldi Çok Özlemişsin Ya Ya Ya Beni Böy..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.132 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cenk Eren - Kiraz Mevsimi 05:37

Cenk Eren - Kiraz Mevsimi

bir daha ben hiç olmadım eskisi gibi güvenmedim bi daha hiç sakladım kendimi inceliklerini öğrendim ask oyunlarının aslında cokta eglendım saymazsak kalbımı yok düzeni mertlıgı yok askın ben uzerım uzulmemek ıcın cok uzu..

Gökçe - Fani Dünya 04:01

Gökçe - Fani Dünya

Nereden Geldik Nereye Gideriz Biz Bu Alemi Çok Fazla Bilmeyiz Bazen Ağlar Bazen Güleriz Yer İçer Uyuruz Bir De Severiz Hem Kızdım Hem Güldüm Ben Halime Sonra Dedim Ki Söz Ver Kendine Karşıma Çıkanı Sev Şu Dünyada Vakit G..

Devrim Atvur - Kızgının Şarkısı 04:13

Devrim Atvur - Kızgının Şarkısı

Kızgının Şarkısı şarkı sözleri ile Gözden ıraksınız diye gönlüm hiç hicranlarla dolmadı. Attınız tuttunuz ihanet ettiniz yine bu alem size kalmadı. Aklımdan hiç çıkmadı yalan dolandı ettikleriniz. Kaktınız e ittiniz iha..

Rafet El Roman - Ayrılıktan Söz Etme 04:40

Rafet El Roman - Ayrılıktan Söz Etme

Rafet El Roman - Ayrılıktan Söz Etme Demedin ki sen beni anlayamadın Belki ben anlatamadım kendimi ne sevgimi Biliyordun seviyorken gidecektin Zamansızdı çünkü aşk, bile bile kabul ettim Ne olur bir bak ne olur dinle Ay..

  • Candy tarafından
  • 1.161 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ART - Kanlı Akit 03:38

ART - Kanlı Akit

Kanlı Akit şarkı sözleri ile... (Nakaratx2) Benimle katıldın bu savaşın içine Gelmedi sanırım bak onlarında işine Çiğ et kalmış aynada baksana bi dişine Kibrine yenik düşerdi beni bilmediğine İnansamda nolur kime neye..

Bahtiyar Ateş & Yaren Doğan - Gönlüme ( Rındamın ) 03:48

Bahtiyar Ateş & Yaren Doğan - Gönlüme ( Rındamın )

Söz: Ertuğrul Polat - (Anonim) Müzik: (Anonim) Düzenleme : Mustafa Arapoğlu Yönetmen : Enes Bilal Taşçı Koordinatör : Bilal Menteş Müzik Yapım Şirketi Dark'n Dark Music Mail adresi : serkan@darkndark.com instagram : @d..

Cengiz Kurtoğlu - Resmini Öptümde Yattım 06:27

Cengiz Kurtoğlu - Resmini Öptümde Yattım

yalnızdım bitanem yine dün akşam hep seni düşündüm hep seni andım dayanılmaz birşey oldu hasretin dün gece resmini öptümde yattım derdime dermanı bulayım diye bir parça mutluluk duyayım diye rüyamda seninle olayım..

Cengiz Kurtoğlu - Hain Geceler 04:11

Cengiz Kurtoğlu - Hain Geceler

Geceler düşmandır, bundan sonra bana Yaşamak artık haram sensiz buralarda Hayaller kurardık, günlerce başbaşa Seni alıp götürdüler kaldım bir başıma Kadehlerde mutluluğu aradım günlerce Tek dostum meyler oldu sensi..

Bülent Ersoy - Bu Gece Bir Başka 05:27

Bülent Ersoy - Bu Gece Bir Başka

Bu gece bir başka çöktün içime Seni andım durdum sabaha kadar Okudum bendeki tüm mektupları Okudum ağladım sabaha kadar Anılarla doldu taştı boş odam Andıkça kanadı içimde yaram Bir hayalin vardı birde sigaram Seni içti..

Dilek Arman - Annem 03:44

Dilek Arman - Annem

Mazide kalan hatıra gibi Şevkatli kollarını aç bana anne Geceler çok soğuk, sessiz ve karanlık Üşüdüm, üstümü örtsene anne Anne, anne, anneciğim Yanımda olmanı ne çok isterdim Dizine yatıpta uyurdum anne Dilimde d..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.219 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Doruk - Biri Aldı 03:18

Doruk - Biri Aldı

Şarkı Sözleri Durdum yanaşmadım Sevdim savaşmadım Herkesin derdine Çare olamam ya Güldün mü yoksa ağladın mı Seçemedim Sevmedim bu işi Net ol bana güzelim Biri aldı, elimdeki sevdayı Biri aldı, kaçırıp da götürdü beni ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.084 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İdo Tatlıses - Ya da Boşver 02:53

İdo Tatlıses - Ya da Boşver

Yarınlar çok güzel olacak Diye kandırdın beni Bugünde dünün Yarını değil mi Oyun gibi birşeydi sanki Ama hiç eğlendirmedi Şimdi sonumuz ayaklar altında Hepsi birlikte tükendi gitti Acımı da gömdüm içime Yine seni ektim..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.805 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Oğuzhan Tanrıverdi - Aşk Denizin Ortasında 04:01

Oğuzhan Tanrıverdi - Aşk Denizin Ortasında

sözler Bazen dalıyor gözüm boşluğa, içimdeki çocuk seni arıyor Umut öyle derin kuyularda, kulaç atmayı bilmiyor Nasıl bir elvedayla biter ömür, nasıl huzur bulmaz kollarında bir elvedayla geçip giden gönül Seni sevmey..

Ahmet Yalçın - Acele Acele 03:01

Ahmet Yalçın - Acele Acele

Gözlerim doldu yine Gidişlerin acele acele Sevdiğim bak bir söyle Yaşadığımız aşk değil de ne ? Yine olduk kördüğüm Akıl karı değil gördüğüm Sevmek bu sanıyorsan eğer Gördüğüm ya savaş ya zulüm Yine özlemim gözle..

Yaşar Kurt - Ruhum 04:30

Yaşar Kurt - Ruhum

Ruhum şarkı sözleri ile Ne zaman geldin ruhum Görmedim seni Uçaktan atlarken unuttum Galiba Özledim Sarıl bana ruhum Ne olur sar beni Çığlıklar geçti üstümden Bulutlar geçti Ve o gençlik günlerimizde Sen ve biz Seni..

Uğur Aydın - Kimsesiz Rüyalar 03:39

Uğur Aydın - Kimsesiz Rüyalar

Kimsesiz Rüyalar şarkı sözleri ile Kimse anlamıyor ama bakma Tüm notalar seni bana (hep) anlatıyor İşte bundandır en güzel şarkıların seni anlatmaktan geçişi… Bırakma hiç, ayırma yanından Gerekirse kuytu bakışlarında s..

Saudade - Hala Çok Güzelsin 02:21

Saudade - Hala Çok Güzelsin

Sözler/Lyrics Hala çok güzelsin Hala çok güzelsin Hala benim her an içimdesin Nasıl anlatsam nereden başlasam Tesadüf mü kader mi ah bi anlasam Yıllar sonra seni karşıma çıkaran Bir aşk ki büyümüş durmuş durmadan Söyl..

Murat Akyol - Boş Yapma 03:40

Murat Akyol - Boş Yapma

Boş Yapma şarkı sözleri ile Yakın zaman önceydi Hangi yalan alıp götürdü seni Boş yapma artık sana inanmam. Durum gerçekten de vahim Ruhun başkasına kul olmuş Ne yapsak da geri getiremeyiz ki biz seni. Daha çok acı çek..

Buğra Uğur - Bana İzin Ver 03:40

Buğra Uğur - Bana İzin Ver

Bana İzin Ver şarkı sözleri ile Bir rüyanın ortasındayım hiçbir şey umrumda değil Tek istediğim sevdiğim kadın yalnızlık bana göre değil Gel çıkar beni bu rüyadan Sensizliğimden kurtar beni Bana izin ver seveyim seni ..

Cem Ege - Gülümsemen 02:20

Cem Ege - Gülümsemen

Gülümsemen Şarkı Sözleri İle Her gün seni görmek için geliyorum O kafede çalışırken seni izliyorum Göz göze geldiğimizde bana olan Gülümsemenle günlerimi harcıyorum Gülümsemen var ya ah o gülümsemen Gözlerimi alamıyorum..

Emrah Doğan - Sev 03:54

Emrah Doğan - Sev

Sev şarkı sözleri ile Sana söylemedim bunca zaman Çekindim belki Beni anlaman için Benim gibi canın mı yanmalı O kadar kolay değil Benim için öyle zor ki Seni yaşamak için Senin gibi kalpsiz mi olmalı Sev, seni sevdiğ..