#Erkeklerden güzel ve anlamlı kadınlar günü mesajı

Bulutların üzerindeki yayla, ziyaretçilerini cezbediyor 03:42

Bulutların üzerindeki yayla, ziyaretçilerini cezbediyor

Doğu Karadeniz'de yılın büyük bölümü bulutların üzerinde kalan Trabzon’un Düzköy ilçesindeki Beypınarı Yaylası, ziyaretçilere görsel şölen sunuyor. Kentin stresi ve kalabalık alanlardaki yüksek koronavirüs riskinden uzak..

Kaldırımlara satılık - kiralık araç konulmayacak... Yayalar memnun, galericiler ise sıkıntılı 06:21

Kaldırımlara satılık - kiralık araç konulmayacak... Yayalar memnun, ga

Yol ve kaldırım üstüne satılık ya da kiralık araç koymak yasaklanıyor. Yeni düzenlemeyle yol ve kaldırım işgaline neden olan satılık ya da kiralık araçlar artık kaldırımları işgal edemeyecek. Karar sonrası bazı ilçelerde..

Ferat Üngür Eyvanına Vardım (Doğada Müzik 2 Adıyaman) 03:40

Ferat Üngür Eyvanına Vardım (Doğada Müzik 2 Adıyaman)

Doğada Müzik projemizin ikinci klibini Adıyaman Gazihan Dede mevkiinde çektik. 4 yıl önce konservatuarı kazanmamla kesişmişti yollarımız. Ve Adıyaman’ın bende bıraktığı ilk güzel izlenim doğası olmuştu. Bir tarafı dağla..

HiraiZerdüş - Masal 04:00

HiraiZerdüş - Masal

Ben 1980'lerin kırıcı yokluğu içinde babasız büyüyen küçük bir kız çocuğuyum.. 7 yaşında öğrendim her kızın bir babası olduğunu. Annemin beni tek başına doğurduğunu sandım hep. Hayatım küçük bir pencere kenarında akıp..

Pandemi Dijital Yaşamı Hızlandırdı 06:33

Pandemi Dijital Yaşamı Hızlandırdı

Korona virüs (Covid-19) pandemisi döneminde yazılım şirketleri, dijital yaşamın hızlandığı bu süreçte markaların taleplerini karşılayabilmek için yeni uygulamalar geliştiriyor. Çin’in Hubey eyaletine bağlı Wuhan kentinde..

Tarihi Çarşıya Yerleştirilen Deve Figürleri Görenlerin Dikkatini Çekiyor 04:00

Tarihi Çarşıya Yerleştirilen Deve Figürleri Görenlerin Dikkatini Çekiy

Tokat’ta tarihi İpek Yolu üzerine yerleştirilen deve figürlerinden oluşan kervan dikkat çekiyor. Tokat’ta uygarlık kurmuş tüm medeniyetlerin izlerini taşıyan, 5 asır önce kentin tarihi ticaret merkezini oluşturan çarşı t..

Gaziantep’in Tarihi Duvarlara Yansıtılıyor 02:46

Gaziantep’in Tarihi Duvarlara Yansıtılıyor

Gaziantep’in tarihi yerleri, sokaklarda bulunan duvarlara resmediliyor. Tarihi ve kültürüyle ön plana çıkan Güneydoğunun kadim kenti Gaziantep’te sokak duvarlarına tarihi yerler resmediliyor. Gaziantep Büyükşehir Belediy..

Urfa'da Ispanak Hasadı Başladı! Tarlada 2,5 Pazarda 5 Liradan Satılıyor 04:46

Urfa'da Ispanak Hasadı Başladı! Tarlada 2,5 Pazarda 5 Liradan Satılıyo

Şanlıurfa’da alternatif ürün haline gelen ıspanağın hasadına başlandı. Ispanak, kilosu tarlada 2,5 pazarda ise 5 liradan satışa sunuluyor. Şanlıurfa’da son yıllarda çiftçilerin alternatif ürünü haline gelen ıspanağın has..

Antalya'da Öğrencileri Hayallerine Uçuran Lise 03:56

Antalya'da Öğrencileri Hayallerine Uçuran Lise

Antalya’nın Aksu ilçesindeki Türkiye'nin ilk tematik lisesi Uçak Bakım Teknolojileri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yerleşkesindeki Boeing 737-400 uçağının kokpitine Aksu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve BAKA’nın desteği..

Sahte Altınla Kuyumcuları Dolandıran ‘Altın Faresi’ Kamerada 07:30

Sahte Altınla Kuyumcuları Dolandıran ‘Altın Faresi’ Kamerada

İstanbul’da kapanış saatlerinde kuyumculara giderek, onları aceleye getirip dolandıran ‘Altın Faresi’ lakaplı şüpheli bu kez Sarıyer’de bir kuyumcuyu dolandırdı. Edremit’te yakalanıp serbest bırakılan şüphelinin kuyumcul..

İkbal Aferin - Cemşit 03:30

İkbal Aferin - Cemşit

Cemşit şarkı sözleri ile Geldim,baktım,yoktun sen de Bir şeyler eksik bende Kurtulmadın da sayemde Haa, haa ! Gittiğimde görmeliydin Beyaz buharlarını Tesafüfe inanır mıyız? Asla! Fotoğraflar acımasız Kalibrem ço..

Tarım İşçiliği Bırakan Fatma Sayın, Günde 400 Ekmek Üretiyor 04:50

Tarım İşçiliği Bırakan Fatma Sayın, Günde 400 Ekmek Üretiyor

Niğde’nin Orhanlı köyünde yıllarca kendileri için yaptıkları yöresel ekmek, Niğde merkeze açtıkları fırınla gelir kapıları oldu. Eşinin hayatını kaybetmesiyle 27 yaşından bu yana 4 kız çocuğuna bakmak zorunda kalan Fatma..

Yılbaşından Kalan 200'e Yakın Yaş Pastayı Ücretsiz Dağıttılar 02:14

Yılbaşından Kalan 200'e Yakın Yaş Pastayı Ücretsiz Dağıttılar

Samsun'da bir pastane yılbaşında satılmayan yüzlerce yaş pastayı sokağa çıkma kısıtlamasında ücretsiz olarak vatandaşa dağıttı. Pastalar kapış kapış gitti. Samsun'da sokağa çıkma kısıtlamasında bir pastane yılbaşında sat..

Tam 6 asırdır ayakta olan Uzunköprü restore ediliyor 04:26

Tam 6 asırdır ayakta olan Uzunköprü restore ediliyor

Dünyanın en uzun taş köprülerinden olan ve Edirne'nin ilçelerinden birisine ismini veren Tarihi Uzunköprü'de restorasyon çalışmaları devam ediyor. Osmanlı Devleti'nin başkentlerinden biri olan Edirne’de sık sık taşan Erg..

Rope - Karanfil 03:44

Rope - Karanfil

Söz / Vokal : Rope Müzik : Arya Mix / Mastering : Rope Elektro Bağlama : Emrah Yılmaz Türkmen Oğlu Tasarım / Video : Olcay Satılmış & Furkan Engin Skit; Allah kahretsin yani erkeklik olmasa ağlayacağım be, 3-5 gün..

Abdulhamid Han Saraya Kâğıthane’den Özel Su Getiriyordu İha 03:13

Abdulhamid Han Saraya Kâğıthane’den Özel Su Getiriyordu İha

Sultan Abdulhamid Han’ın Yıldız Sarayına özel olarak getirttiği Kağıthane Ayazması gün yüzüne çıkarılmayı bekliyor. 1976 yılına kadar Kağıthane’den çıkarılan 3 farklı noktadaki ayazma o dönemki yapılaşmayla günümüze 1 ta..

Lavta - Terk-i Diyar Ormanı 03:45

Lavta - Terk-i Diyar Ormanı

Terk-i Diyar Ormanı şarkı sözleri ile Gözlerinin içinde pek alışık olmadığım bir durum var Aklımı çeliyor bu aşk küsüyorum bazen zamana ben Yalnızca içimde sevgimle yeşerip büyüyen bir fidan Seni güneşten yağmurdan ko..

TÜM PARTİLER SİZİ UYARIYORUZ. BU İŞGALİ DURDURACAKSINIZ! MEYDANDAYIZ. 33:28

TÜM PARTİLER SİZİ UYARIYORUZ. BU İŞGALİ DURDURACAKSINIZ! MEYDANDAYIZ.

• Herkese sesleniyoruz! TÜM MÜCADELE EDEN DEĞERLİ DOSTLARIMIZ VE GÜZEL İNSAN AİLEMİZİN HEPSİ İLE BİRLİK OLDUK. HEP BİRLİKTE VATANIMIZI VE MİLLETİMİZİ BU KÜRESEL DECCALİ SİSTEMİN PLANLARINA KARŞI KORUYALIM.???????? MİLLET..

  • STUDIO AS tarafından
  • 6 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Köpekleriyle Köyünden Kovulan Engelli Gence Vali Aydoğdu Sahip Çıktı 09:33

Köpekleriyle Köyünden Kovulan Engelli Gence Vali Aydoğdu Sahip Çıktı

Aksaray’da sokak hayvanlarına baktığı, beslediği, ilgilendiği için “Canlar” diye adlandırdığı köpeklerle birlikte köyden kovulan engelli gence Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu sahip çıktı. Aksaray’ın merkeze bağlı Babakonağı..

Çingene Kızı mozaiğinin 12 parçalık replikası ABD'ye gitti 01:26

Çingene Kızı mozaiğinin 12 parçalık replikası ABD'ye gitti

Gaziantep Zeugma Müzesi'nden kaçak olarak Amerika'ya götürülen Çingene Kızı mozaiğinin parçaları 2018'de tekrar Türkiye'ye getirilmişti. O 12 parça eserin replikaları üretildi. Anlaşma gereği sergilenmek üzere ABD'nin Bo..

Deprem Harp Silahı OSİLATÖR !! 03:17

Deprem Harp Silahı OSİLATÖR !!

Yıl 1898 Nicola Tesla küçük boyutlarda bir osilatör geliştirdi ve bu cihazı inşaat halindeki bir binada denemiş ve şöyle söylemiştir; “Cihazı çalıştırdıktan sonra saniyeler içinde binanın titremeye başladığını hissettim...

  • STUDIO AS tarafından
  • 25 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' 01:56

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın'

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' Başbakan Binali Yıldırım Afyonkarahisar'da Ticaret ve Sanayi Odası'nda yaptığı konuşmada bankacıları uyararak Lütfen reel sektörün sesine kulak verin. Tefec..

The Walking Dead 7. Sezon 2. Bölüm Fragmanı 00:30

The Walking Dead 7. Sezon 2. Bölüm Fragmanı

The Walking Dead 7.Sezon 2.Bölüm Fragmanı The WalkinG Dead 7. Sezon 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı.The Walking Dead yeni bölümü ile 31 Ekim Pazartesi günü ekranlarda The Walking Dead 7x02 Promo/Preview The Well The Wal..

Sazlıklardan Havalanan - ilhan irem (Konuşamıyorum) 04:31

Sazlıklardan Havalanan - ilhan irem (Konuşamıyorum)

Söz ve Müzik: ilhan irem Kırkbeşlik (1978) Dünden Yarına (1988) Sevgililer Günü (1995) Işık ve sevgiyle 30 Yıl (2004) ......... Altın Plak Ödülü (1978) (Klip/1995) Yönetmen: Hansu İrem (iba)..

Şehitkamil’de Gergin Meclis Şehitkamil Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısını Yaptı 05:54

Şehitkamil’de Gergin Meclis Şehitkamil Belediyesi Kasım Ayı Meclis Top

Şehitkamil’de Gergin Meclis Şehitkamil Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısını Yaptı ŞehitkamilBelediyesiKasımayımeclistoplantısının 1. Birleşimi yapıldı. Meclis’te 6 madde görüşüldü. Maddelerin tamamı komisyona sevked..

Canim Kardeşi̇m 51.Bölüm Bugün Bayram 10:02

Canim Kardeşi̇m 51.Bölüm Bugün Bayram

Bayram günü Galip ramazan davulu ile ev halkını ayağa kaldırır. Çocuklar şeker toplamak için evden çıkmaya can atarlar. Ve hayal kurarlar. Topladıkları şeker ve çikolatalarla bir adada yaşamaya başlarlar. Bölüm içinde ra..

  • ÇocukTV tarafından
  • 794 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tam 17 Yıl Önceydi- 980 İnsanımızı Kaybettik 00:50

Tam 17 Yıl Önceydi- 980 İnsanımızı Kaybettik

Tam 17 Yıl Önceydi- 980 İnsanımızı Kaybettik 12 Kasım 1999 Cuma günü saat 18.57’de Düzce, 7.2 büyüklüğündeki depremle sarsılmıştı. Yaklaşık 30 saniye süren depremde 980 insan ölmüş, yaklaşık 5 bin kişi de yaralanmıştı...

Aziz - Efso 03:32

Aziz - Efso

Aramadın sormadın zor geliyor Değecek bir taş değil kalp kırıyor Ona şüphem yok seni el bozuyor Bu kafa taktı mı tam takıyor Dolmuyor boşluğun, şarjımı aldın gittin Fırtınam süt liman ortamı yıktın gittin Yokluğun her y..

Fenerbahçe - Anadolu Efes 88-80 Euroleague Maç Özeti 04:19

Fenerbahçe - Anadolu Efes 88-80 Euroleague Maç Özeti

Fenerbahçe - Anadolu Efes 88-80 Euroleague Maç Özeti 2 Türk takımı arasındaki Euroleague maçında Salı günü ağır bir mağlubiyet alan Fenerbahçe, Unics Kazan zaferini yaşayan Anadolu Efes'i devirmeyi başardı...

Fırlama Dede Londra'da! - Hayrettin 02:15

Fırlama Dede Londra'da! - Hayrettin

Fırlama Dede'yi kimse durduramadı! Soluğu Londra'da aldı! Londra'yı birbirine kattı! 20.08.2015 günü Hayrettin kanalına yüklediğim 'Fırlama Dede Londra'da!..

  • Cowboy tarafından
  • 736 görüntüleme
  • 8 yıl önce