#Erkeklerden güzel ve anlamlı kadınlar günü mesajı

2+2=5 - Mükemmel kısa film 06:59

2+2=5 - Mükemmel kısa film

Bu anlamlı kısa filmi mutlaka izleyin ve paylaşın..

  • JET TV tarafından
  • 152 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hased: Bende yok onda da olmasın 00:54

Hased: Bende yok onda da olmasın

Mertebeler: ▪Hased: Bende yok onda da olmasın ▪Buhul: Bende var onda olmasın ▪Şuhl: Onunki benim olsun ▪Gıpta: Onda var bende de olsun ▪Sehavet: Bende var onda da olsun ▪İsar: Benim değil onun olsun ▪Cud: Bende yok ama o..

  • PengoTV tarafından
  • 247 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Eba ,1.Sınıf Türkçe 1.Bölüm İzle 08:52

Eba ,1.Sınıf Türkçe 1.Bölüm İzle

Eba İlkokul 1.sınıf Türkçe Çocuk Dünyası - Üç Farklı Arkadaş Sorulara cevap verme , kelimeleri anlamlarına uygun kullanma, anlamlı ve kurallı cümleler yazma ve kelimelerin zıt anlamlarını tahmin etmeyi öğreniyoruz...

  • EBA tarafından
  • 242 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Siyasetin gündemi ‘Kapatma davası’ 02:06

Siyasetin gündemi ‘Kapatma davası’

HDP’nin kapatılması için hazırlanan iddianame meclis koridorlarının en sıcak başlığı. İktidar da muhalefet te bu konuyu konuştu. En anlamlı tepki ise Diyarbakır annelerinden geldi...

Ulaştırma Bakanı Arslan'dan GSM Operatörlerine Çağrı 04:49

Ulaştırma Bakanı Arslan'dan GSM Operatörlerine Çağrı

Ulaştırma Bakanı Arslan'dan GSM Operatörlerine Çağrı Bu sektörün önemli bir altyapısı, fiber optik altyapısının olmazsa olmaz olduğunu öngörüyoruz ki 88 bin kilometrelik bir yapıdan, bugün 280 bin kilometrelik bir altya..

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı 05:57

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)’nün 15 Temmuz’daki darbe girişiminin etkisiz hale gelmesinde büyük pay sahibi olan vatandaşlar o geceye ilişkin anılarını Konya’da an..

Çavuşoğlu: Sizin İdeolojiniz Batsın 07:59

Çavuşoğlu: Sizin İdeolojiniz Batsın

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Parlamentosu içinde PKK’ya destek veren parlamenterler olduğunu söyleyerek, Sizin ideolojiniz batsın. Aynı ideolojiyi savunuyorsanız, o ideoloji terörü gerektiriyorsa sen de git..

İGİAD, 2017 İnsani Geçim Ücreti Rakamlarını Açıkladı 07:28

İGİAD, 2017 İnsani Geçim Ücreti Rakamlarını Açıkladı

İGİAD, araştırmasına göre İstanbul’da ortalama büyüklükte bir ailenin, insani şartlarda aylık geçimini sağlayabilmesi için İnsani Geçim Ücreti (İGÜ), 2017 yılı için 2.154 TL oldu. Diğer 11 bölge için İGÜ, İstanbul'un alt..

Aşk Engel Tanır Mı? 11:08

Aşk Engel Tanır Mı?

İnsanlar bir şeyin değerini ne yazık ki kaybedince anlıyor. Mesela, kimse görmeyene kadar gözünün, duymayana kadar kulaklarının ve konuşamayıncaya kadar dilinin değerini anlayamaz. Çünkü var olanın değerinden çok olmayan..

Hapishane Animasyon Kısa Film 07:47

Hapishane Animasyon Kısa Film

Animasyon filmler de kısa film alanında önemli bir yere sahiptir. 1930'lardan sonra film şirketleri tiyatro salonlarında gösterilecek uzun filmler ve animasyon/çizgi filmler çekmeye başladılar. 1960'lardan bu yana ise k..

Onlarca Ödül Almış Kısa Film Uçurtma 12:25

Onlarca Ödül Almış Kısa Film Uçurtma

Mustafa ve Baran Suriye sınırında yaşayan iki küçük kardeştir. Savaş uçaklarının seslerinden çok korkan Mustafa; uçakların insanları öldürdüğünü öğrenince korkusunun yerini öfke almıştır. Bir gün abisinin “Uçurtmalar çok..

GECE - İyileşmiyor 03:40

GECE - İyileşmiyor

Gölgen düştü üstüme, Kime saklansam, hep yağmurların, Buldu beni ıslandım elbet. Ne kadar çok istedim, Yürüyüp gitmek... İyi niyetli bir güne, Dünü mü ,yarını mı, emanet etmek. Çık karşıma düşman gibi, Aç kalbim..

Efsane Roma'dan Kopamadı! İşte Yeni Görevi 01:42

Efsane Roma'dan Kopamadı! İşte Yeni Görevi

Serie A takımlarından Roma’nın efsanevi eski oyuncusu Francesco Totti, sarı-kırmızılı ekipteki yaşantısına yönetici olarak devam edeceğini açıkladı. 25 sezon boyunca sadece Roma forması giyen ve çıktığı 786 maçta 307 go..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.161 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Assassin’s Creed Origins  Gamescom  Cinematic Trailer  Ubisoft 2017 03:09

Assassin’s Creed Origins Gamescom Cinematic Trailer Ubisoft 2017

ABOUT Assassin's Creed Origins : Journey into Ancient Egypt, the most mysterious place in history, during a crucial period that will shape the world. Discover the secrets behind the Great Pyramids, forgotten myths, the l..

  • BETA tarafından
  • 844 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hitman Game Of The Year Edition PS4 01:17

Hitman Game Of The Year Edition PS4

The HITMAN - Game of The Year Edition includes: - All missions & locations from the award-winning first season of HITMAN - New Patient Zero campaign - 3 new Themed Escalation Contracts - 3 new Outfits - 3 new Weapons ..

  • BETA tarafından
  • 1.043 görüntüleme
  • 7 yıl önce
The Elder Scrolls V Skyrim VR Tutorial  PS VR 04:51

The Elder Scrolls V Skyrim VR Tutorial PS VR

Rated Mature: Blood and Gore, Intense Violence, Sexual Themes, Use of Alcohol. © 2017 Sony Interactive Entertainment Inc. All rights reserved ©The Elder Scrolls V: Skyrim® VR © 2011-2017 Bethesda Softworks LLC, a ZeniMa..

  • BETA tarafından
  • 501 görüntüleme
  • 7 yıl önce
DOOM VFR Launch Trailer PS VR 01:11

DOOM VFR Launch Trailer PS VR

DOOM® VFR brings the fast-paced, brutal gameplay fans of the series love to virtual reality. Immerse yourself in the UAC facility on Mars and the depths of Hell, as your skills are put to the test through intense combat ..

  • BETA tarafından
  • 963 görüntüleme
  • 7 yıl önce
BM Suriye Parçalanma Riskiyle Karşı Karşıya 01:33

BM Suriye Parçalanma Riskiyle Karşı Karşıya

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, Suriye'nin parçalanma riskiyle karşı karşıya olduğunu söyledi. Guterres, 54. Uluslararası Münih Güvenlik Konferansı'nda yaptığı konuşmada, artan krizler, çatışm..

 Gelinim Mutfakta 84. Bölüm Mutfağın Meleği Şebnem 01:59

Gelinim Mutfakta 84. Bölüm Mutfağın Meleği Şebnem

Gelinim Mutfakta 84. Bölümde Özlem, yanında getirdiği melek kanatlarını Şebnem'e taktı ve onu mutfağın meleği ilan etti. Şebnem, Cansu'nun karnındaki bebeğine bir hediye verdi. Gülen suratlı bir yastık. Cansu, bu hediye..

  • BETA tarafından
  • 1.155 görüntüleme
  • 6 yıl önce
2018-2019 10.SINIF  MATEMATİK PERMÜTASYON KONU ANLATIMI 14:36

2018-2019 10.SINIF MATEMATİK PERMÜTASYON KONU ANLATIMI

VİDEOYU İZLEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLERnKanalımızla ilgili öneri ve görüşlerinizi bizimle paylaşabilirseniz sevinirim.anlatmamı istediğiniz konuları yorum kısmına yazabilirsiniz.n10. sınıf matematik kolay anlaşılır seviye y..

2018-2019 10.SINIF MATEMATİK  PERMÜTASYON SORU ÇÖZÜMLERİ 21:22

2018-2019 10.SINIF MATEMATİK PERMÜTASYON SORU ÇÖZÜMLERİ

VİDEOYU İZLEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLERnKanalımızla ilgili öneri ve görüşlerinizi bizimle paylaşabilirseniz sevinirim.anlatmamı istediğiniz konuları yorum kısmına yazabilirsiniz.n10. sınıf matematik kolay anlaşılır seviye y..

Bilgehan Yorbik - Kingsize 02:46

Bilgehan Yorbik - Kingsize

Kingsize şarkı sözleri ile Size largeboy bize kingsize eyyy Kingsize dedim senseyy eyy Kingsize babeee kingsize eyyy Kingsize dedim senseyy eyyy Kize largeboy bize kingsize eyyy Kingsize dedim senseyy eyy Kingsize babe..

Elazığ'da Ceviz Üretimi Yüzde 100 Arttı, Yıllık 4 Bin Tona Yaklaştı 06:28

Elazığ'da Ceviz Üretimi Yüzde 100 Arttı, Yıllık 4 Bin Tona Yaklaştı

Türkiye’de son yıllarda ciddi devlet desteği verilen cevizin üretimi Elazığ’da yüzde 100 arttı, yıllık üretim 4 bin tona yaklaşırken, 6 bin dekar olan ekili alan miktarı 12 bin dekara yükseldi. Son yıllarda kente başlıca..

Bahar Candan İsyan Etti - Bana Hiç Güzelsiniz Demediniz! 11:08

Bahar Candan İsyan Etti - Bana Hiç Güzelsiniz Demediniz!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 25 Nisan 2017 Salı günü yayınlanan 128. bölümünde yarışmacılar Tuğçe Ekim'i güzel bulunca Bahar Candan, Tuğçe'yi kıskandı. Bahar daha sonra bazen güzel olduğunu duymak istediğini ama yarışmacıl..

  • ANKA tarafından
  • 1.020 görüntüleme
  • 7 yıl önce
AB Parlementosunun Skandal Kararına İngiltere'den Tepki 01:04

AB Parlementosunun Skandal Kararına İngiltere'den Tepki

vrupa Parlamentosu'nun skandal kararına İngiltere'den tepki Avrupa Parlamentosu'nun Türkiye ile müzakerelerin dondurulmasını öngören skandal tavsiye kararının ardından, İngiltere'den Türkiye'ye destek mesajı geldi. Dışiş..

Dünya'nın İlk Otomobil Kullanan Köpeği Porter 01:47

Dünya'nın İlk Otomobil Kullanan Köpeği Porter

Her yıl terk edilmiş, bakıma muhtaç binlerce köpeği, SPCA hayvan kurtarma örgütü koruma altına alıyor. Bu köpeklerin hepsi zeki ve sevimli. Tıpkı Porter gibi. Eğitim aldıklarında yapamayacakları şey yok. Porter isimli ak..

  • Cowboy tarafından
  • 887 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nijerya'da kilisenin çatısı çöktü- En az 60 ölü 00:34

Nijerya'da kilisenin çatısı çöktü- En az 60 ölü

Nijerya'nın Akwa Ibom eyaletinin başkenti Uyo'da bir kilisenin çatısı çöktü. Yerel medya olayda 50 ile 200 arasında ölü olduğunu aktardı. Ayinin yapıldığı kilisenin çatısının henüz inşaat halinde olduğu bildirildi. B..

'Ben Anadoluyum' Şiiri Hacı Gürhan, Birlik ve Beraberlik İçin Şiirini Yeniden Okudu 04:18

'Ben Anadoluyum' Şiiri Hacı Gürhan, Birlik ve Beraberlik İçin Şiirini

. Malatya'nın Sesi Programında sokaktaki vatandaşa uzatılan mikrofona gelen dayının yaklaşık üç dakikalık konuşması sizlere vatan sevginizi sorgulatacak.'Ben Anadoluyum' şiiri ile gönüllere taht kuran şair Hacı Gürhan, b..

  • PengoTV tarafından
  • 1.851 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yemeğe Asla Hayır Diyemeyen Kedi 01:23

Yemeğe Asla Hayır Diyemeyen Kedi

Kedi aç aç! Aç mısın sorusunu hiçbir zaman geri çevirmeyen kedi minnoşluğuna hazır mısınız? Artık işi o kadar ileriye götürmüş ki bir yerden sonra kendini yere atarak açlıktan ölüyorum mesajı veriyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 650 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Onur Saylak'ın Boşanmayla İlgili Söylentilere Dövmeli Cevabı! 03:46

Onur Saylak'ın Boşanmayla İlgili Söylentilere Dövmeli Cevabı!

Son zamanlarda Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak'ın boşanıyorlar söylentileri üzerine, yakışıklı oyuncu sosyal medyadan ne boşanması ailemin ismini koluma kazıdım der gibi bir resim geldi...

  • ANKA tarafından
  • 998 görüntüleme
  • 8 yıl önce