#Erkeklerden güzel ve anlamlı kadınlar günü mesajı

Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği 08:45

Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıkladığı salgında en sıkıntılı 10 il arasında gösterilen Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği yaşanıyor. Çok sayıda kişinin izole ve tedavi altında olmasının yanı sıra b..

Rum Liderden Çizgiyi Aşan Açıklamalar 01:46

Rum Liderden Çizgiyi Aşan Açıklamalar

Güney Kıbrıs ve Brüksel'den, Doğu Akdeniz'deki gerilimi tırmandıracak açıklamalar peş peşe geldi. Rum Lider Anastasiadis, çizgiyi aşarak Türkiye'yi provokasyonla suçladı. AB Komisyon Başkanı Ursula von der Leyen ise Güne..

2-3-4-8-12.Sınıfta Yüz Yüze Eğitim Başlıyor 03:36

2-3-4-8-12.Sınıfta Yüz Yüze Eğitim Başlıyor

Okul öncesi ve ilk okul 1. Sınıfların yanı sıra yüz yüze eğitimin kapsamı genişletildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı. Ara sınıflarda da yüz yüze eğitim başlıyor. Kabine toplantısı sonrası konuşan Erdoğan bir kez daha A..

Cephede zafer yakın... 02:14

Cephede zafer yakın...

DAĞLIK KARABAĞ CEPHESİNDE 9 GÜN GERİDE KALDI. AZERBAYCAN ŞİMDİYE KADAR 22 YERLEŞİM YERİNİ İŞGALDEN KURTARDI. MEVZİLERİNİ TERK EDEN, TANKINI TÜFEĞİNİ TERK EDİP GİDEN ERMENİ ASKERLERİ SİVİLLERİ VURMAYA DEVAM ETTİ. AZERBAYC..

Virüsle mücadelede son durum 01:49

Virüsle mücadelede son durum

BİN 614 KİŞİ DAHA KORONAVİRÜSE YAKALANDI, 58 CAN DAHA MÜCADELEYİ KAYBETTİ. SON TABLO SAĞLIK BAKANI'NIN BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ MESAJI İLE PAYLAŞILIRKEN, AMERİKA'DAKİ AŞI DENEMELERİNDEN DE KÖTÜ HABER GELDİ...

Azerin Dağlık Karabağ'da 'Çırpınırdın Karadeniz'i Söyleyecek 01:43

Azerin Dağlık Karabağ'da 'Çırpınırdın Karadeniz'i Söyleyecek

Azerbaycan devlet sanatçısı Azerin zafer mesajı verdi. “Yakın zamanda Dağlık Karabağ’da Çırpınırdın Karadeniz’i söyleyeceğim” dedi...

Irak Başbakanı Kazımi Ankara'daydı 03:02

Irak Başbakanı Kazımi Ankara'daydı

Irak Başbakanı Mustafa Kazımi’nin Ankara ziyaretinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terörle mücadelede kararlılık mesajı verdi. Erdoğan, Türkiye’nin ve Irak’ın geleceğinde bölücü terörün yeri olmadığını söyledi. Er..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Reformları Milletin Takdirine Sunacağız 01:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Reformları Milletin Takdirine Sunacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni yıl mesajı yayınlandı. Erdoğan Önümüzdeki yıl ekonomi ve demokrasi reform programlarımızı milletimizin takdirine sunacağız dedi...

''Herkese kapımızı açık tutmalıyız'' 02:03

''Herkese kapımızı açık tutmalıyız''

ASIL OLAN KOPMALARA, KÜSKÜNLÜKLERE SEBEBİYET VERMEMEKTİR DEDİ, DEĞİŞİM SÜREÇLERİNİN BAYRAK YARIŞI OLARAK GÖRÜLMESİNİ İSTEDİ. ULUSLARARASI DEMOKRATLAR BİRLİĞİ'Nİ KABUL EDEN ERDOĞAN, MESELESİ MİLLET VE MEMLEKET OLAN HE..

Bakan Soylu- Karayılan'ı Bin Parçaya Böleceğiz 03:15

Bakan Soylu- Karayılan'ı Bin Parçaya Böleceğiz

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, terör örgütü PKK’nın 13 vatandaşımızı şehit ettiği vahşi katliamın ardından Meclis'te konuştu. O konuşmada HDP'nin iki yüzlü siyasetini bir kez daha gözler önüne serdi. Zaman zaman duygusa..

Komutanlar Kuzey Irak'ta 01:30

Komutanlar Kuzey Irak'ta

MİLLİ SAVUNMA BAKANI İLE KOMUTANLAR SINIR ÖTESİNE GEÇTİ, BİLİÇ TEPE ÜS BÖLGESİNDE MEHMETÇİKLE İFTARDA BİR ARAYA GELDİ. PENÇE ŞİMŞEK VE PENÇE YILDIRIM OPERASYONLARI DEVAM EDERKEN, HULUSİ AKAR'DAN TERÖR ÖRGÜTÜNÜ BİTİRMEKT..

Mehmetçik Bayramda da Görev Başında 02:04

Mehmetçik Bayramda da Görev Başında

Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanında havada, karada ve denizde görev alan Mehmetçik, vatandaşların Kurban Bayramı’nı kutladı. Kahraman askerlerin videolu bayram mesajı Milli Savunma Bakanlığı'nın sosyal medya hesabın..

Deniz Akkaya'ya hapis şoku! 01:37

Deniz Akkaya'ya hapis şoku!

SOSYAL MEDYA FENOMENİ SELİN CİĞERCİ İLE MAHKEMELİK OLAN ESKİ MANKEN DENİZ AKKAYA CEZAEVİNE GİRDİ. AKKAYA İÇERİ GİRMEDEN DIŞARIYA ''DAHA BETER GERİ DÖNECEĞİM'' MESAJI YOLLADI...

Oyunculuk tuzağına dikkat! 02:21

Oyunculuk tuzağına dikkat!

REKLAM VEYA DİZİLERDE OYNAYIP ŞÖHRET BASAMAKLARINI TIRMANMAK İSTEYENLER DİKKAT... TELEFONUNA KRİTERLERİNİZE UYGUN PROJE VAR MESAJI GELİRSE BU TUZAĞA DÜŞMEYİN.. ÇÜNKÜ OYUNCU OLMA HAYALİYLE DOLANDIRILABİLİRSİNİZ...

Irak'ın kuzeyindeki Avaşin bölgesinde bir asker şehit oldu 00:35

Irak'ın kuzeyindeki Avaşin bölgesinde bir asker şehit oldu

Bakanlıktan yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: Irak kuzeyi Avaşin bölgesinde, 17 Eylül 2021 tarihinde Piyade Uzman Çavuş Ümit Solak, EYP patlaması sonucu ağır yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede yapılan tüm..

Bir Kadının Sözü Erkekler Tarafından Gereksiz Yere Kaç Kez Kesiliyor?❤ 01:24

Bir Kadının Sözü Erkekler Tarafından Gereksiz Yere Kaç Kez Kesiliyor?❤

8 Mart Kadınlar Günü için hazırlanan bir reklam kampanyası ve bunun için üretilen uygulama kadınların gereksiz yere erkekler tarafından kesilen sözlerine odaklanıyor. Manterruption terimi; bir erkeğin, kadının anlattığın..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.395 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Recep İvedik Pastaneci Olursa 04:42

Recep İvedik Pastaneci Olursa

8 Mart Dünya Kadınlar Günü pastası yapan minik Recep İvedik..

  • KAPALI SET tarafından
  • 1.172 görüntüleme
  • 8 yıl önce
TÜRK KADINLARI ÜLKE İÇİN MÜCADELE ETTİ- 02:48

TÜRK KADINLARI ÜLKE İÇİN MÜCADELE ETTİ-

İYİ Parti lideri Meral Akşener, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için sosyal medya hesabından bir video paylaştı. Türk kadınlarının sorunlarından bahseden Akşener, İstanbul Sözleşmesi derhal imzalanmalıdır dedi...

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz 02:27

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz ABD'de dananın kuyruğu bugün kopuyor. Ülkeyi gelecek dört yıl boyunca yönetecek yeni başkan bugün belli olacak. Hillary Clinton hem anketlerde, hem de bahislerde önde..

Hollanda Nereye Gidiyor 05:28

Hollanda Nereye Gidiyor

Hollanda eşcinsel evliliğe ve ötanaziye izin veren dünyanın ilk ülkesi olmuştu. Amsterdam uzun zamandır sığınmacılara kucak açan şehir olarak biliniyor. Önce İspanya’daki zulümden kaçan Yahudiler şimdi ise Suriyeli mülte..

Merve Sevin Şarkı Söyledi Kerimcan Aleynayı Tİye Aldı! 08:59

Merve Sevin Şarkı Söyledi Kerimcan Aleynayı Tİye Aldı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 06 Nisan 2017 Perşembe günü yayınlanan 112. bölümünde Duygu Çevik, Dilara Taşkın ile değiştirdiği ayakkabılarına isyan etti ve Dilara ile gerçek arkadaş olmadıklarını söyledi. Merve Sevin ise ..

  • ANKA tarafından
  • 938 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hadise Kıbrıs Nuh'un Gemisi Konseri 06:47

Hadise Kıbrıs Nuh'un Gemisi Konseri

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 782 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Game of Thrones 8. Sezon Türkçe Altyazılı Teaser 01:44

Game of Thrones 8. Sezon Türkçe Altyazılı Teaser

Game of Thrones Final Sezonu İle 14 Nisan Pazar Günü Seyredelim.com'da Krallık dediğin savaşsız olur mu? En güçlü krallığı kurup, huzuru sağlamış olsan bile bu gücü elinde nasıl koruyacaksın? Burada yanlış yapana yer yo..

Şanlıurfa’da salça sezonu başladı 07:05

Şanlıurfa’da salça sezonu başladı

Şanlıurfa’da, domates ve biber hasadının başlamasıyla birlikte salça yapmak isteyenler, sıkma tesislerinin yolunu tuttu. Günde 10 ile 15 ton arasında domates ve biberi salça yapmaya hazır hale getirdiklerini aktaran işle..

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması 02:23

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu heyetini kabul etti. Yıldırım, asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücretin belirlendiğini hatırlatan Yıldırım, “To..

Dans Et Eğlen Alkışla | Bebek Şarkıları | Çocuk Şarkıları 2016 | Sevimli Dostlar 01:20

Dans Et Eğlen Alkışla | Bebek Şarkıları | Çocuk Şarkıları 2016 | Sevim

Humty Dumty - Dans Et Eğlen Alkışla ingilizce çocuk şarkısını Türkçe olarak hem izleyip hem de dinleyebilirsiniz. Dans Et Eğlen Alkışla Şarkı Sözleri: Dans et eğlen haydi şimdi alkışla Dans et eğlen haydi şimdi alkışla ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 3.848 görüntüleme
  • 8 yıl önce
1 Saat Ninnilerin Merdanesi Ninnisi _ Mircan Kaya Kesintisiz Ninniler 1:01:41

1 Saat Ninnilerin Merdanesi Ninnisi _ Mircan Kaya Kesintisiz Ninniler

Ninnilerin Merdanesi Ninnilerin merdanesi ninni Annesinin bir tanesi Mini mini kızım ninni Benim güzel yavrum ninni Ninni desem nihal olur ninni Açar güller bahar olur Kızım uyumazsa ne hal olur Adı güzel yavrum..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.752 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hayrettin'den En İyi 5 Amerika Şakası 15:42

Hayrettin'den En İyi 5 Amerika Şakası

En güncel videolara buradan ulaşabilirsiniz..

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum 01:20

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Amasra'da kurulması planlanan termik santrale ilişkin, “Sayın bakandan istirham ediyorum. 1/100.000’lik planlara baksın. Amasra gibi ..

Yerinde Duramayan Kızdan Entarisi Dımdım Yar 00:29

Yerinde Duramayan Kızdan Entarisi Dımdım Yar

Fiziği güzel kendi güzel birde oynaması güzel olunca izlemeside güzel oluyor...

  • JET TV tarafından
  • 900 görüntüleme
  • 7 yıl önce