#Erkeklerin İlk buluşmada gerçekte sormak İstediği sorular

Papa Putin'e Bu Sözlerle Seslendi Tarihte Bir İlk 01:29

Papa Putin'e Bu Sözlerle Seslendi Tarihte Bir İlk

PAPA PUTİN'İ ELEŞTİRDİ..

Papa Putin'e Bu Sözlerle Seslendi Tarihte Bir İlk 01:29

Papa Putin'e Bu Sözlerle Seslendi Tarihte Bir İlk

PAPA PUTİN'İ ELEŞTİRDİ..

İşte İlk Görüntüler! Rusya'dan Flaş Moskova Paylaşımı 03:20

İşte İlk Görüntüler! Rusya'dan Flaş Moskova Paylaşımı

Ukrayna'nın Rusya'nın Karadeniz Filosu'nun amiral gemisi Moskova'yı vurmasının yankıları sürüyor. Rusya geminin battığını kabul ederken Moskova ile ilgili flaş bir paylaşım geldi...

Ukrayna’da ilk yardım ekipleri çatışmanın ortasında kaldı 00:26

Ukrayna’da ilk yardım ekipleri çatışmanın ortasında kaldı

Rus askerleri tarafından Ukrayna'nın Harkov kentine düzenlenen saldırıda yaralılara müdahale eden ekipler çatışmanın ortasında kaldı...

Emine Bulut cinayetinde onanan müebbet hapis cezasına acılı aileden ilk değerlendirme 08:37

Emine Bulut cinayetinde onanan müebbet hapis cezasına acılı aileden il

Kırıkkale'de eski eşi Emine Bulut'u 10 yaşındaki kızının yanında boğazından bıçaklayarak öldüren Fedai Varan'a verilen müebbet hapis cezasının Yargıtay tarafından onanmasının ardından Bulut'un anne ve babası açıklama yap..

Alişan 20 yıl küs kaldığı Mahsun Kırmızıgül'le barışmasıyla ilgili ilk kez konuştu 03:32

Alişan 20 yıl küs kaldığı Mahsun Kırmızıgül'le barışmasıyla ilgili ilk

20 yıldır küs olduğu eski dostu Mahsun Kırmızıgül’le barışan Alişan, konuyla ilgili hangi flaş açıklamaları yaptı? Alişan, Etiler’de bir AVM’de görüntülendi. Geçen haziran ayında İzmir’e giderken geçirdiği trafik kazası..

Çöp evde bulunan Muhammet- “İlk kez rahat uyudum” 01:40

Çöp evde bulunan Muhammet- “İlk kez rahat uyudum”

Bursa'da, teyzesinin çöp evinde, bir odada kilitli halde bulunan küçük Muhammed'den bir iyi haber daha var. Tedaviye hızla yanıt vermeye başladı küçük çocuk. Az da olsa kilo aldı. Daha da önemlisi, mutluluğu artık kurduğ..

AÖF’te Devrim Gibi Uygulama 05:37

AÖF’te Devrim Gibi Uygulama

Yaklaşık 1,5 milyon, öğrencisi bulunan, Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Sistemi’nde ,devrim niteliğinde, bir uygulamaya ,geçildi 18 Ocak 2017 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisa..

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

LYS Bitti, Öğrenciler Yorumladı 03:26

LYS Bitti, Öğrenciler Yorumladı

Lisans Yerleştirme Sınavları’nın (LYS) ikinci oturumu LYS-1 Matematik sınavı sona erdi, sınavdan çıkan öğrenciler duygularını ilk olarak aileleriyle paylaştı. Sınav hakkında değerlendirme yapan öğrencilerin büyük çoğunlu..

Berfin Mis & Enfo - Hepimizi Tanır İstanbul 02:50

Berfin Mis & Enfo - Hepimizi Tanır İstanbul

Hepimizi Tanır İstanbul şarkı sözleri ile... Kim tanık? Kim zanlı? Kim mağdur? Önemli mi kim suçlu? Kim masum? Hepimizi tanıyor İstanbul Hepimize kanar İstanbul Yalnızlık yakışıyor yanıma Gece karışıyor kanıma Kendiml..

İdeal Buluşmanın Sırları 03:25

İdeal Buluşmanın Sırları

İdeal buluşma nasıl olmalı sevgilim beni aldatıyor mu ilk buluşmada ne yapmalı ilk buluşmada nelere dikkat etmeli izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 833 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış 03:55

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pens

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış HSYK Başkanvekili Yılmaz, eski HSYK Başkanvekili Hamsici ve eski üyeler Tosun ve Özçelik'in itirafçı olduklarını belirter..

Tarkan Ben Senin 03:53

Tarkan Ben Senin

Seni seviyorum oldugun gibi gerisinin hiç önemi yok Sıfırladım senide kendim gibi laki nsende marazın yok Kurcalama gizli kapaklı tüm çekmecelerimi Bitiremedin sora sora eskilerimi yenilerimi www.sozlerisozu.com Ben seni..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.031 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan Ben Senin 03:53

Tarkan Ben Senin

Seni seviyorum oldugun gibi gerisinin hiç önemi yok Sıfırladım senide kendim gibi laki nsende marazın yok Kurcalama gizli kapaklı tüm çekmecelerimi Bitiremedin sora sora eskilerimi yenilerimi Ben senin, ben senin, ben s..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.117 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sanat Dünyasının En Uzun ve En Kısa Boyluları 08:24

Sanat Dünyasının En Uzun ve En Kısa Boyluları

Fahriye Evcen Burak Özçivit Aslı Enver Murat Boz Neslihan Atagül Ünlülerin Gerçekte Boyları..!! Ünlülerin Gerçekte Boyları!..

  • ANKA tarafından
  • 584 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul'da İett’nin Kadın Yolcular İçin Gece Düzenlemesi Başladı 03:37

İstanbul'da İett’nin Kadın Yolcular İçin Gece Düzenlemesi Başladı

İstanbul'da İett’nin Kadın Yolcular İçin Gece Düzenlemesi Başladı İETT'nin, kadın yolcuların durak dışında istediği noktada inmesi uygulaması tüm hatlarda hayata geçirildi. Uygulamayı kullanan bazı kadınlar durumu memnu..

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı 06:59

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Sayın Devlet Bahçeli’ye de söylüyorum, Türkiye’yi bölme projesidir başkanlık sistemi dedi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğl..

'Cumhuriyet Kimsenin Babasının Malı Değil 06:41

'Cumhuriyet Kimsenin Babasının Malı Değil

Adalet bakanı Bekir Bozdağ, 15 Temmuz’da tarihi bir dönüm noktasını yaşandığını belirterek, “Artık bu ülkede kimse kendisini Cumhuriyetin yegâne muhafızı, Cumhuriyeti bir azınlığın mülkiyetinde görmemelidir. Cumhuriyet h..

BÖ - E'telu 03:27

BÖ - E'telu

dürüst bir kalp ile ben genç filistinli bir kızım bir tür dürüst bir kalp ile ben genç filistinli bir kızım bir tür dürüst bir kalp ile benim vatan çevremdeki ailem sahip ben güzel bir şekilde sormak olsun benim vatan ç..

Adı Efsane 16.Bölüm - Melis Tarık'a Karşı Aşkına Sahip Çıktı! 04:54

Adı Efsane 16.Bölüm - Melis Tarık'a Karşı Aşkına Sahip Çıktı!

Hakan ile arasının açılmasının arkasındaki nedenin Tarık olduğunu öğrenen Melis, deliye dönüyor ve bunun hesabını sormak için babası ile yüzleşiyor. Katıldıkları okul balosunda Hakan'ı servis yaparken gören Melis, şaşkın..

  • ANKA tarafından
  • 582 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaçırdığınız 5 Şey - VENOM Fragman Analizi 04:42

Kaçırdığınız 5 Şey - VENOM Fragman Analizi

Ekim 2018'de vizyona girecek Venom filmi ilk fragmanından oldukça iyi duruyor! Tom Hardy günümüzün en iyi oyuncularından, Spider-Man de tarihin en bilinen süper-kahramanlarından biri. Venom'sa Spider-Man bilen herkesin ..

Bilge Nila - Geçer 03:33

Bilge Nila - Geçer

Bilge Nila - Geçer Dinle Geçer şarkı sözleri ile O günlerde hayallerden beklediği çok şey vardı Derinliklerde yatan eksik duygular kaldı Topladığı güller solardı, söylediği sözler yorardı Tek bir istediği vardı ama k..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.020 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yılbaşından Kalan 200'e Yakın Yaş Pastayı Ücretsiz Dağıttılar 02:14

Yılbaşından Kalan 200'e Yakın Yaş Pastayı Ücretsiz Dağıttılar

Samsun'da bir pastane yılbaşında satılmayan yüzlerce yaş pastayı sokağa çıkma kısıtlamasında ücretsiz olarak vatandaşa dağıttı. Pastalar kapış kapış gitti. Samsun'da sokağa çıkma kısıtlamasında bir pastane yılbaşında sat..

Ruh Üç Yerden Teslim Edilir! Göbek Deliği Kalp & İki Kaşın Arası! Bölgeyi Sen Belirliyorsun 41:39

Ruh Üç Yerden Teslim Edilir! Göbek Deliği Kalp & İki Kaşın Arası! Bölg

???? Bunca spiritualite arasında Allah nerede! Ben yarattım tezahür ettirdim, var ettim, yok ettim ! 6:40 ???? Misal alemi neresidir ? ???? Nasıl yaşarsan öyle canlı verirsin ! Ona göre bir melek gelir ! ???? Ölüm anın..

  • STUDIO AS tarafından
  • 14 görüntüleme
  • 2 hafta önce
Başbakan Yıldırım’dan Kadınlara Çağrı 01:33

Başbakan Yıldırım’dan Kadınlara Çağrı

Başbakan Binali Yıldırım, Buradan bütün kadınlarımıza çağrıda bulunuyorum; gelin Türkiye’den yola çıkarak bir vicdan hareketi başlatalım. Halep’teki acı çeken kadınların seslerini duyuralım. Sessiz dünyanın dört bir köş..

Çocuklara Verilen En Kötü Yılbaşı Hediyeleri ve Çocukların Tepkileri 05:07

Çocuklara Verilen En Kötü Yılbaşı Hediyeleri ve Çocukların Tepkileri

Konu: İlk babamız küçük oğluna sıradan bir mısır patlağı, kızına ise bir bidon sıvı sabun hediye ediyor. Delikanlı bu anlamsız hediyeyi severek yerken, ilk etapta mutlu görünmeye çalışan ablası kendini tutamıyor ve ağla..

  • JET TV tarafından
  • 1.088 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Lyon:Festival Lumière, Eşsiz Bir Sinema Şenliği 04:00

Lyon:Festival Lumière, Eşsiz Bir Sinema Şenliği

Lyon kentinde dokuzuncusu düzenlenen sinema şenliği ‘Festival Lumiere’de’ efsanevi Çinli yönetmen Wong Kar-Wai’ın tüm kariyerini onurlandırmak için bir ödül takdim edildi. Ünlü yönetmen bu ödülü hayat arkadaşına adadı. ..

İşte Osmanlıspor - Trabzonspor Maçının Özeti 02:35

İşte Osmanlıspor - Trabzonspor Maçının Özeti

Trabzsonspor, Osmanlıspor engelini 1-0'la aşarak üstüste 4. kez kazandı., Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Osmanlıspor'a konuk olan Trabzonspor'un teknik direktör Ersun Yanal, üst üste 4. maçta aynı ilk 11'i sahaya..

Birleşik Kıbrıs İçin Umutlar Ve Zorluklar 22:49

Birleşik Kıbrıs İçin Umutlar Ve Zorluklar

Afrodit’in doğduğu yer olarak biliniyor…Ada 1974’te kuzeyde Türkler ve güneyde Rumlar olmak üzere etnik sınırlarla bölünmeden önce, Kıbrıs modern tarihine sevgi değil, büyük şiddet olayları damga vurdu. Fakat bütün bunla..