#Erkeğin başına gelebilecek en kötü Şey

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Korsan (4_5) 04:36

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Korsan (4_5)

VERSE 1 Önüme çıkanı yakarım çekilin! Kara bulutlarımı dökerim üzerinize bilin. Dilin kemeği sökük, değilim şirin. Alın başınızı gidin bi başımdan. Geldiyse başıma akılsız başımdan. Varma aman ha üzerime, değme ağır sözl..

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun 01:35

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Her gün bir ülkenin dışişleri bakanı kalkıyor kendi başına, 'Türkiye'yi müzakerelerden, üyeliklerden atalım' diyor. Sen ..

Distopya Nedir 02:50

Distopya Nedir

Distopya nedir? Pesimist bir gözle, her şeyin olabildiğince berbat olduğu hayali yer, anti-ütopya. Kapkaranlık bir gelecek. Kulisin ampulü mü patlamış? Ne alaka şimdi ya? Ha karanlık deyince şey ettin... Tamam, bir ara ..

Halit'in annesi Hanife Ayar- Adalet yerini buldu 04:00

Halit'in annesi Hanife Ayar- Adalet yerini buldu

İstiklal Caddesi'nde İTÜ mezunu 23 yaşındaki Halit Ayar'ın bıçaklanarak öldürülmesi davasında her iki sanığa ağırlaştırılmış müebbet cezası verildi. Halit Ayar'ın annesi Hanife Ayar, karar sonrası gözyaşlarına hakim olam..

Tescilli Diyarbakır Karpuzunda Hasat Zamanı 06:27

Tescilli Diyarbakır Karpuzunda Hasat Zamanı

Coğrafi işaret belgesi alan Diyarbakır'ın tescilli karpuzunda hasat başladı. Diyarbakır’ın Dicle Nehri bölgesinde çakıllı ve kumlu arazide güvercin gübresi verilerek yetiştirilen, ağırlığı nedeniyle geçmişte develerle ta..

Tarım İşçiliği Bırakan Fatma Sayın, Günde 400 Ekmek Üretiyor 04:50

Tarım İşçiliği Bırakan Fatma Sayın, Günde 400 Ekmek Üretiyor

Niğde’nin Orhanlı köyünde yıllarca kendileri için yaptıkları yöresel ekmek, Niğde merkeze açtıkları fırınla gelir kapıları oldu. Eşinin hayatını kaybetmesiyle 27 yaşından bu yana 4 kız çocuğuna bakmak zorunda kalan Fatma..

Mesleğe Adanmış Bir Ömür... Gazetecilikte 59 Yılını Kutluyor 09:44

Mesleğe Adanmış Bir Ömür... Gazetecilikte 59 Yılını Kutluyor

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde 59 yıldır gazetecilik yapan Ali Bilgiç, 1963’te kurduğu Yenişehir Gazetesi’ni hâlâ okurlarıyla buluşturmaya devam ediyor. Ayrıca ilçede 1959 yılından beri çıkan bütün gazetelerin arşivini d..

Üzerine Sıkıldığı Her Şeyi Yok Edilemez Hale Getiren Muhteşem Sprey  Line-x Coated 01:26

Üzerine Sıkıldığı Her Şeyi Yok Edilemez Hale Getiren Muhteşem Sprey L

Üzerine sıkıldığı tüm objelerde üstün bir sağlamlık uygulayan sprey gelecekte en çok kullanılacak güvenlik araçlarından gözüküyor. Araçlarda, telefonlarda aklınıza gelebilecek her yerde kullanılması muhtemel buluş bugüne..

  • PengoTV tarafından
  • 847 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fren Diski Balataya Aşırı Sürtünürse Ne Olur? 12:58

Fren Diski Balataya Aşırı Sürtünürse Ne Olur?

Fren balatası ve fren diski ile yapılan deneyde aşırı sürtünme sonucunda meydana gelebilecek olay gözler önüne serildi. Sıcaktan kırmızıya dönen disk aşırı balata sürtünmesi sonucunda pek hoşunuza gitmeyecek bir duruma g..

  • PengoTV tarafından
  • 690 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Seni sevmeyi sevmiyorum - Ölene Kadar 9 Bölüm 02:13

Seni sevmeyi sevmiyorum - Ölene Kadar 9 Bölüm

Dağhan, Selvi’yi çok sevmesine rağmen gerçeğin peşindedir. Selvi’nin ondan ne sakladığını bulmak zorunda olduğunu ve başka türlü Selvi’nin ona ihanet ettiği fikrini kafasından atamayacağını çok iyi bilir.Ama bakalım aşk ..

  • ANKA tarafından
  • 635 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Motor Seslerini Birebir Taklit Eden Adam 03:16

Motor Seslerini Birebir Taklit Eden Adam

Motosiklet, traktör, otomobil, havası inen lastik sesi, tekne.. aklınıza gelebilecek her türlü motor sesini muhteşem bir şekilde taklit eden adam Bekir Develi'nin programında böyle bir şova imza attı...

  • JET TV tarafından
  • 1.304 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bazen Dinlemek Gerekiyormuş 00:53

Bazen Dinlemek Gerekiyormuş

Bazen arkadaşlarımızın söylediklerini dikkate almazsak başımıza gelebilecek bazı şeyler seyredelim...

  • JET TV tarafından
  • 1.199 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rahatlama Konusunda İnsana Boyut Değiştirtebilecek Tedavi Yöntemi Olarak Kayropraktik 12:36

Rahatlama Konusunda İnsana Boyut Değiştirtebilecek Tedavi Yöntemi Olar

İzlerken çıkan seslerden dahi insana bir rahatlama gelirken yaptırdığınız anda gelebilecek rahatlamayı hayal edebiliyor musunuz? Kayropraktik disiplinini icra eden adamın uyguladığı tedaviler ve bir anda rahatlama moduna..

  • JET TV tarafından
  • 947 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Güneş Kaynaklı Hastalıklar Nelerdir 01:45

Güneş Kaynaklı Hastalıklar Nelerdir

Güneşin iki türlü etkisi vardır. Bunlardan ilki cildi olumsuz yönde etkileyen ultraviyole ışınlarıdır. Bir diğer olumsuz etkisi sıcak nedeniyle kişilerde meydana gelebilecek çeşitli rahatsızlıklardır. Güneş ve sıcak kalp..

  • NABIZ tarafından
  • 1.016 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Benlerin Cilt Kanseriyle İlgisi Nedir 01:39

Benlerin Cilt Kanseriyle İlgisi Nedir

Herkesin vücudunda bulunan benler renkleri, boyutları ve oluşum süreleri açısından kişiden kişiye farklılık gösterir. Benlerin oluşum nedeni melanin pigmentinin deri üzerinde fazla birikmesidir. Güneşten gelebilecek trav..

  • NABIZ tarafından
  • 982 görüntüleme
  • 7 yıl önce
MHP Genel Başkanı Bahçeli Pensilvanya'daki Hain İade Edilirse Papazın Teslimi Gündeme Gelecektir 01:37

MHP Genel Başkanı Bahçeli Pensilvanya'daki Hain İade Edilirse Papazın

MHP Genel Başkanı Bahçeli: Pensilvanya'daki hain iade edilirse papazın teslimi gündeme gelecektir MHP Genel Başkanı Bahçeli, Eğer Pensilvanya'daki hain ülkemize iade edilirse, papazın teslimi gündeme gelebilecek, iki ül..

Chaby Han vs Ali Ertugrul - Ali Ertugrul Tv 35:48

Chaby Han vs Ali Ertugrul - Ali Ertugrul Tv

Chaby Han ile Ali Ertugrul Güney Kore vs. Türkiye challenge yapıyor! Kore ile ilgili akla gelebilecek her soruya Chaby Han ve Ali Ertuğrul tarafından cevap verildi. İki ülkenin yaşam tarzı, yemek kültürü, batıl inançları..

  • JET TV tarafından
  • 199 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Virüsü yendikten sonra gündemimiz... 02:01

Virüsü yendikten sonra gündemimiz...

Corona ve gelecekte gelebilecek virus ve diğer problemin tekrar bu anı yaşamamak için ! Tamamen online sipariş olacak... raflar yok, kasiyer yok, alışverişe gidiş yok... Kendimden örnek vereyim 5 yıldır markete gitmedim ..

  • PengoTV tarafından
  • 75 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Oruç Reis'i Koruyan Gemilere Kritik Talimat 02:06

Oruç Reis'i Koruyan Gemilere Kritik Talimat

Doğu Akdeniz'da tansiyon yüksek... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Doğu Akdeniz'de faaliyet gösteren Oruç Reis ile ilgili kritik bir talimat verdi. Kabine toplantısında konuşan Erdoğan, Yunanistan ve ya başka bir ü..

Diyarbakır’a Savaş Uçağı Takviyesi 02:01

Diyarbakır’a Savaş Uçağı Takviyesi

Diyarbakır’a Savaş Uçağı Takviyesi Türkiye'nin farklı noktalarında bulunan hava üslerinden Diyarbakır’a hem asker hem de savaş uçağı takviyesi yapıldığı öğrenildi. Musul operasyonu sırasında ve sonrasında terör örgütü ..

Şehit Asker Memleketine Uğurlandı 03:29

Şehit Asker Memleketine Uğurlandı

Şehit Asker Memleketine Uğurlandı Bingöl’de terör örgütü PKK mensuplarıyla çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Emrah Çeçen’in cenazesi, düzenlenen törenin ardından memleketi Tokat'a gönderildi. Aynı saldırıda yarala..

İdlib'de Katliam Var  Türkiye Talimatı Verdi 05:01

İdlib'de Katliam Var Türkiye Talimatı Verdi

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Esad'ın İdlib'de gerçekleştirdiği katliama dair son gelişmeleri A Haber canlı yayınında değerlendirdi. Kaynak, Suriye, İnsanlık dışı bir olayla karşı karşıya kaldı. İdlib'de yaşayan ins..

Çavuşoğlu'ndan İbadi'ye Sert Mesaj 07:36

Çavuşoğlu'ndan İbadi'ye Sert Mesaj

Çavuşoğlu'ndan İbadi'ye Sert Mesaj Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, sınırdaki Türk askerini tehdit eden Irak Başbakanı İbadi'ye sert cevap verdi. Çavuşoğlu, Ülkende terörle mücadele edemiyor sonra kabadayılık yapmay..

Jirinovski: 'Erdoğan Gibi Bir Lidere Sahip Oldukları İçin Şanslılar' 07:55

Jirinovski: 'Erdoğan Gibi Bir Lidere Sahip Oldukları İçin Şanslılar'

Rusya Liberal Demokrat Partisi Genel Başkanı Vladimir Jirinovski, Türklerin Erdoğan gibi bir lidere sahip oldukları için çok şanslı olduğunu belirterek, Şuanda dünyada en etkin rol oynayabilecek 3 tane devlet başkanı va..

Hitman Ajan 47 Film İzle 1:36:16

Hitman Ajan 47 Film İzle

Hitman Ajan 47 izle, Hitman Ajan 47 full izle, Hitman Ajan 47 türkçe dublaj izle, Hitman Ajan 47 hd izle, Ajan 47 işinde çok başarılıdır. İşi ise ölümdür. Bu başarısı bazılarının işine gelmez ve Ajan 47 için sinsi bir pl..

Zırhlı Araçlar Drone ile 'Tepeden' Bakacak 02:04

Zırhlı Araçlar Drone ile 'Tepeden' Bakacak

Türkiye'nin önde gelen savunma sanayisi ürünleri arasında yer alan zırhlı muharebe aracı ve personel taşıyıcılar, insansız hava aracı (İHA) ve artırılmış gerçeklik teknolojilerinin kullanılmasıyla daha etkin hale getiril..

Volkswagen Tarihi 03:08

Volkswagen Tarihi

Volkswagen İlk Kuruluşu Ve Tarihi 1930 17 Ocak 1934’te, yeni Alman yönetimi Ferdinand Porsche’nin “Volkswagen”(halk otomobili) adını verd..

  • JET TV tarafından
  • 987 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hacamatta Merdiven Altına Dikkat 08:30

Hacamatta Merdiven Altına Dikkat

Hacamatın aslında vücutta birikmiş toksinleri ciltten vakum ile alınması olduğunu söyleyen Dr. Mustafa Eraslan, Biz 40 günlük bebekten, 70-80 yaşında ki insanlara kadar uyguluyoruz dedi. Türkiye halkının hacamatı uzun..

Sadece Sen Film İzle 1:40:58

Sadece Sen Film İzle

Ali, yaşamında oldukça zor bir dönemden geçmektedir. Nasıl başa çıkacağını düşündüğü bir sırada, sessiz sakin bir hayat sürmekte olan Hazal ile tanışır. Hazal, Ali'nin ketum ve durgun ruhuna büyük heyecan katacak, kalbi ..

  • PengoTV tarafından
  • 4.131 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diriliş Ertuğrul 112. Bölüm İzle 2:36:53

Diriliş Ertuğrul 112. Bölüm İzle

Ertuğrul, bir oyun kurarak Ahmet’in Kritos’u kurtarmasını sağlamış ve bu sayede Ahmet, Kritos’un güvenini kazanmıştı. Bu yüzden Kritos, Ahmet’i Köpek’in yanına elçi olarak göndermişti. Ahmet ise Köpek’in canını kurtarara..