#Erkeğin başına gelebilecek en kötü Şey

Abd'de Federal Mahkeme Trump'ın Göçmen Yasağını Askıya Aldı 01:19

Abd'de Federal Mahkeme Trump'ın Göçmen Yasağını Askıya Aldı

Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) bir federal mahkeme Başkan Donald Trump’ın 7 Müslüman ülkenin vatandaşlarının ABD’ye girişini yasaklayan kararnamesini geçici olarak askıya aldı. New York federal mahkemesi havaalanl..

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü 01:51

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü SAMSUN'da Tülay Başaran Anadolu Lisesi 4'üncü sınıf öğrencisi, milli bilek güreşi sporcusu 17 yaşındaki Gamze Çınar, 38'inci Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'nda 18 yaş altı 50 kilo k..

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki 04:13

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde komşusu tarafından cinsel tacize uğrayan 15 yaşındaki lise öğrencisi, tacizcisinin tahliye edilmesi karşısında bunalıma girip i..

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı 05:57

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)’nün 15 Temmuz’daki darbe girişiminin etkisiz hale gelmesinde büyük pay sahibi olan vatandaşlar o geceye ilişkin anılarını Konya’da an..

Ali Baba ve 7 Cüceler - Cem Yılmaz Hd Film 1:54:41

Ali Baba ve 7 Cüceler - Cem Yılmaz Hd Film

Film bahçe cüceleri satan, şenay cüccaciye’nin de ortağı olan, şenay ve i·lber’in, avrupa’da bir fuara katılmalarını ve burada başlarına gelen akıl almaz olayları konu alıyor. Zengin olma hayalleriyle sofya bahçecilik f..

  • Tv Series tarafından
  • 32.243 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 'Yatay Mimari' Çağrısına Mimarlardan Destek 03:44

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 'Yatay Mimari' Çağrısına Mimarlardan Destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Şehircilik Şurası'nda yatay mimariden yanayım çağrısına mimarlardan destek geldi. Çok katlı binaları insan depolarına benzeten mimarlar, Çalışan kalbe ameliyat yapmak için şehirle..

Büyü Öğreten İki Melek  Harut ve Marut Nerede 06:00

Büyü Öğreten İki Melek Harut ve Marut Nerede

Uzun yıllar önce Allah Harut ve marut isimli iki meleği Babil şehrine gönderdi. Görevleri isteyenlere büyü öğretmektir. Fakat büyü öğrenmek isteyen kişilere bunu öğretirken bu bilgilerin karşılığının cehennem olduğunu sö..

  • ZULMA tarafından
  • 974 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Elite Zexer Bedevi Kavmini Mercek Altına Aldı 'Kum Fırtınası' 04:07

Elite Zexer Bedevi Kavmini Mercek Altına Aldı 'Kum Fırtınası'

Güney İsrail’de yaşayan iki Bedevi kadının hikayesini anlatan Kum Fırtınası’nda başrolleri Lamis Ammar, Ruba Blal ve Hitham Omari üstleniyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise senaryoyu da kaleme alan Elite Zexer oturuyor. ..

Eve İmam Nikahlı Kuma Gelirse 02:00

Eve İmam Nikahlı Kuma Gelirse

Suçlu baş rollerini Gülşen Bubikoğlu ve Tarık Tarcan'ın paylaştığı 1989 yapımı Türk filmidir. Fatma (Gülşen Bubikoğlu) mutsuz bir evliliği olan iki çocuk annesi bir kadındır. Eşi Yusuf'tan (İhsan Baysal) sürekli kötü ..

Pamuk Prenses ve Avcı Film İzle 2:11:33

Pamuk Prenses ve Avcı Film İzle

Pamuk Prenses’i (Kristen Stewart) yoketmek için fırsat kollamakta olan kötü kraliçenin (Charlize Theron) aklına dahi gelmeyen bir şey vardır. Hükümdarlığını tehdit eden genç kadının, onu öldürmesi için gönderilen Avcıdan..

  • Tv Series tarafından
  • 17.045 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pink Floyd - Comfortably Numb 06:37

Pink Floyd - Comfortably Numb

Hello? Merhaba, Is there anybody in there? İçerde kimse var mı? Just nod if you can hear me. Yalnızca başını salla beni duyabiliyorsan Is there anyone home? Evde kimse var mı? Come on, now. Hadi ama, I hear you'..

Müslüm Gürses - Tanrı İstemezse 05:39

Müslüm Gürses - Tanrı İstemezse

Tanrı istemezse yaprak düşmezmiş Tanrı istemezse insan ölmezmiş Sen tanrımısın beni öldürdün Eşime dostuma beni güldürdün Vicdanının sesini dinle bak ne diyor Sesin için bir can bir can ölüyor Allah öldürür dünyadan alı..

I Dünya Savaşı'nın Acımasız Tankları 05:16

I Dünya Savaşı'nın Acımasız Tankları

I.Dünya Savaşı'nın Acımasız Tankları İlk kez I. Dünya Savaşı'nda aktif olarak boy gösteren tanklar, savaşın aktif ülkeleri tarafından sıkça cephelere gönderildi ve avantajlı durumlar elde edildi... İşte I. Dünya Savaşı'n..

Hayatımız Boyunca Kandırıldığımızın Kanıtı 10 Büyük Yalan 06:58

Hayatımız Boyunca Kandırıldığımızın Kanıtı 10 Büyük Yalan

Doğru sandığımız ama yalan olan bilgilerle hayatımız boyunca yaşadık, hayatımız boyunca kandırıldığımız, gerçek değil yalan olduğu halde hala inandığımız bir çok şey var. Zararsız görülen bir yalan zaman içinde tekrarla..

  • PengoTV tarafından
  • 1.048 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müslüm Gürses - Tanrı İstemezse 03:44

Müslüm Gürses - Tanrı İstemezse

Tanrı istemezse yaprak düşmezmiş Tanrı istemezse insan ölmezmiş Sen, Tanrı mısın beni öldürdün Eşime dostuma beni güldürdün Vicdanının sesini dinle bak ne diyor Senin için bir can bir can gidiyor Allah öldürür dün..

Müslüm Gürses - Tanrı İstemezse 04:45

Müslüm Gürses - Tanrı İstemezse

Tanrı istemezse yaprak düşmezmiş Tanrı istemezse insan ölmezmiş Sen, Tanrı mısın beni öldürdün Eşime dostuma beni güldürdün Vicdanının sesini dinle bak ne diyor Senin için bir can bir can gidiyor Allah öldürür dün..

Yılın Kelimesi Nedir 03:29

Yılın Kelimesi Nedir

Yılın Kelimesi, O Seneye Damgasını Vurmuş, Trend Olmuş, Çok Aranmış Bir Kelime. Her Sene Sonunda Oxford Tarafından Seçilip Açıklanıyor. Neden Tdk Seçmiyor? Çünkü O Meşgul. Zırt Pırt Kelime Çıkarıyorsunuz Onlara Karşılık ..

Apple Nedir 05:18

Apple Nedir

Türkçe karşılığı; elma. Ama bu o bildiğin elmadan değil. 1976 yılında kurulmuş dünyanın en çok tanınan bilgisayar firmasının adı. Doğru zamanda doğru yerde olursan mucizeler gerçekleşir. Derler bu tam olarak Apple'ın d..

Ölüm Korkusu Hangi Yaşlarda Daha Sık Görülür 01:06

Ölüm Korkusu Hangi Yaşlarda Daha Sık Görülür

Ölüm korkusu evrenseldir, yaş ve cinsiyet gözetmeksizin herkeste görülür ve içgüdüseldir. Kişilerin bir yakını rahatsızlandığında ya da fiziksel bir sorun yaşadıklarında daha fazla ön plana çıkar, herhangi bir sorun olma..

  • NABIZ tarafından
  • 768 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bükre Sena Sait - Olive Branch Operation 04:09

Bükre Sena Sait - Olive Branch Operation

Eski AKP'li İzmir milletvekilinin kızı Trump için İngilizce rap şarkı yapmış ve Kötü haber Trump, Erdoğan seni kramp yapacak. Ne de olsa, her söyleşide kafa tutuyoruz. Tavır yok ama ses var. RAP neden olmasın? Keşke bir..

  • JET TV tarafından
  • 1.094 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sizce Beyniniz Uykusuzluğa Kaç Gün Dayanabilir 05:22

Sizce Beyniniz Uykusuzluğa Kaç Gün Dayanabilir

Aralık 1963'te iki erkek öğrenci, okuldaki fen bilgisi projesi için ne kadar süreyle uyanık kalacaklarını denemeye karar verdi. Bu deney, uykusuzluk halinde beyinde olup bitenlere ışık tuttu. 1963 yılının son günlerinde..

Talihsiz Serüvenler Dizisi 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:12

Talihsiz Serüvenler Dizisi 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı

Ne kadar karanlık görünürse görünsün her şey daima daha kötüye gidebilir. Talihsiz Serüvenler Dizisi'nin 2. sezonu 30 Mart'ta yayında. Lemony Snicket'ın dünya çapında çok satan kitap serisinden uyarlanan, başrolünde Emmy..

Star Wars 8 Son Jedi Türkçe Altyazılı Hd İzle 2:31:51

Star Wars 8 Son Jedi Türkçe Altyazılı Hd İzle

Star Wars Episode VIII Sinema tarihinin belki de en uzun soluklu ve en fazla hayran kitlesini içerisinde bulunduran Star Wars serisi; yönetmen George Lucas önderliğinde yetmişli yılların ortasında başlangıç yapmış olduğu..

Çikolatalı Mousse Tarifi 03:04

Çikolatalı Mousse Tarifi

100 g bitter Çikolata, 100 g sütlü Çikolata, 200 ml (1 paket) krema, 60 g tereyağı, 1/4 su bardağı süt, 1 adet yumurta (sarısı ve akı ayrılmış). ************************* Bugün Ankara’da hava o kadar soğuk ki, yaz mevs..

Brokoli Mücver Tarifi 02:34

Brokoli Mücver Tarifi

MALZEMELER 500 g kalın sapları ayıklanmış brokoli çiçeği, 1 büyük yumurta, 2 tepeleme yemek kaşığı un, 1 tepeleme yemek kaşığı parmesan veya kaşar rendesi (ince rendelenmiş), Tuz, Karabiber, Kızartmak için 4 yemek kaşığ..

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Altyazılı İzle 1:47:14

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Altyazılı İzle

Rampage Yeni Bir Dwayne Johnson Filmi Dwayne Johnson neredeyse hiç boş durmuyor ve her yıl yeni bir başarıya imza atıyor. 2018 yılındaki ses getirecek eseri ise ekranlardan full hd film izle ayrıcalığı ile izleyeceğiniz..

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Dublaj Hd İzle 1:47:16

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Dublaj Hd İzle

Rampage Yeni Bir Dwayne Johnson Filmi Dwayne Johnson neredeyse hiç boş durmuyor ve her yıl yeni bir başarıya imza atıyor. 2018 yılındaki ses getirecek eseri ise ekranlardan full hd film izle ayrıcalığı ile izleyeceğiniz..

Reyhan Cansu - Gizli Gizli 03:51

Reyhan Cansu - Gizli Gizli

Gizli Gizli şarkı sözleri ile İyi kötü anlaşıyorduk Arada bir esip savuruyorduk Bir vardık bir yoktuk aslında Bir masalın içinde yaşıyorduk Bir ağlayıp bir gülüyorduk Sevişlere doyamıyorduk Bir an küsüp bir an barışıp ..

Söz | 38.Bölüm 2:18:28

Söz | 38.Bölüm

Söz’ün 38. Bölümünde;nDerman çok daha kapsamlı bir planı gerçekleştirmenin eşiğinde...nnSelim’in (Burak Çelik) tünelden yapacağı saldırıyı önlemek için var gücüyle uğraşan Yavuz (Tolga Sarıtaş) önderliğindeki Tim, deste..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 72 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sagopa Kajmer & Go-Khan - Zamanla (2_5) 03:37

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Zamanla (2_5)

VERSE 1 Acıyı öldürmek için ilaçlar yetersiz zehir. Fikir kuyularını kazıyor küreklerim bulmak için bilgileri kim olduğuma dair. Kısa bir mola veriyor ve sigarasını yakıyor şair. İşte böyle misallerle süslenir anlatılanl..