#Ermenistan’ın işgal ettiği topraklardan

Palermo 2-0 Fiorentina Özeti Maç Özeti İzle 01:13

Palermo 2-0 Fiorentina Özeti Maç Özeti İzle

30/04/2017 ‘de İtalya Serie A Liginin 34. Haftasında Oynanan Palermo – Fiorentina maçında; Ev sahibi Palermo konuk ettiği Fiorentina karşısında ilk yarısını 1-0 önde kapattıgı maçın ikinci yarısında skoru 2-0 yaptı buda ..

 Medipol Başakşehir 3-1 Beşiktaş Maç Özeti İzle 04:52

Medipol Başakşehir 3-1 Beşiktaş Maç Özeti İzle

Başakşehir, sahasında konuk ettiği lider Beşiktaş'ı 3-1 yenerek puan farkını 4'e indirdi. Başakşehir'e galibiyeti getiren golleri Cengiz Ünder (2) ve Adebayor kaydetti...

İğnesiz Aşılar Çığır Açacak 01:23

İğnesiz Aşılar Çığır Açacak

İğnesiz aşı imkanı, tıp dünyasının gerçekleştirmek için yıllardır yoğun çaba sarf ettiği hedeflerden biri. Bu hedefe ulaşılırsa, gelişmiş ülkelerde aşı yaptırmak, aspirin yutmak kadar kolay olacak. İğnesiz aşılar tüm dün..

Celta Vigo 0-3 Athletic Bilbao Özeti İzle 03:58

Celta Vigo 0-3 Athletic Bilbao Özeti İzle

30/04/2017 ‘de İspanya Primera Liginin 35. Haftasında Oynanan Celta Vigo – Athletic Bilbao maçında; Ev sahibi Celta Vigo konuk ettiği Athletic Bilbao karşısında 0-3 ‘lük skorla mağlup oldu...

Tuncay Özkan, Demirtaş'ı Ziyaret Etti 02:23

Tuncay Özkan, Demirtaş'ı Ziyaret Etti

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı cuma günü tutuklu bulunduğu Edirne F Tipi Cezaevi’nde ziyaret ettiği ortaya çıkan CHP Milletvekili Tuncay Özkan, Müthiş düşünceleri var. İlk duruşmadan itibaren söyleyecekleri ..

FETÖ Kurumlar Arası Mesajlaşmak İçin 100 Bin Dolarlık Banknot Kullanmış 01:58

FETÖ Kurumlar Arası Mesajlaşmak İçin 100 Bin Dolarlık Banknot Kullanmı

Araştırmacı-Yazar Ertan Özyiğt, FETÖ’nün kurumları arası mesajlaşmalarda, dünyada sadece devlet merkez bankaları arasında altın takasında kullanılan 100 bin dolarlık banknotları kullanmış olabileceğini söyledi. 15 Temm..

Gaziantep'te Kanlı Hesaplaşma 01:24

Gaziantep'te Kanlı Hesaplaşma

Gaziantep'te iki grup arasında sokak ortasında yaşanan kavgada ilk bilgilere göre 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Olayın ardından polisin nefes kesen operasyonu ile eli kelepçeli, üzeri kanlı bir kişi ele geçirildi. İddi..

Tuncay Özkan, Demirtaş'ı Ziyaret Etti Erkan Tan  Özkan'Mehteri Verdi 02:23

Tuncay Özkan, Demirtaş'ı Ziyaret Etti Erkan Tan Özkan'Mehteri Verdi

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı cuma günü tutuklu bulunduğu Edirne F Tipi Cezaevi’nde ziyaret ettiği ortaya çıkan CHP Milletvekili Tuncay Özkan, Müthiş düşünceleri var. İlk duruşmadan itibaren söyleyecekleri ..

Watford 0-1 Liverpool Maç Özeti 06:52

Watford 0-1 Liverpool Maç Özeti

01 Mayıs 2017 Watford 0-1 Liverpool (Maç Özeti - 01 Mayıs 2017) 01/05/2017 ‘de İngiltere Premier Liginin 35. Haftasında Oynanan Watford – Liverpool maçında; Ev sahibi Watford konuk ettiği Liverpool karşısında ilk yarısı..

Bahar Candan Yere Düşürdüğü Sandviç İçin Ağlama Krizine Girdi! 19:50

Bahar Candan Yere Düşürdüğü Sandviç İçin Ağlama Krizine Girdi!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 21 Mart 2017 Salı günü yayınlanan 98. bölümünde Bahar Candan arada arkadaşlarına sandviç getirirken yere düşürdüğünü söyleyerek ağlamaya başladı. Bahar'ı sakinleştirmek ise yarışmacılara düştü...

  • ANKA tarafından
  • 1.070 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zülmanlar ! Çöllerden Gelen Cinler ! 10:03

Zülmanlar ! Çöllerden Gelen Cinler !

Zülmanlar.. Süleyman Peygamber'in lanet ettiği cin topluluğu. Eski insanlar onlara çöl cinleri yada çöl zülmanlar ismini vermişlerdi. anlattıklarına göre görünüşleri insanlara çok benzese de boyları bizden belirgin bir ş..

  • ZULMA tarafından
  • 1.275 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emre Sertkaya Minnet Eylemem Performansı O Ses Türkiye Final 04:06

Emre Sertkaya Minnet Eylemem Performansı O Ses Türkiye Final

Emre Sertkaya Minnet Eylemem Performansı O Ses Türkiye Final Ahmet Aslan - Minnet Eylemem Söz: Nesimi Müzik: Feyzullah Çınar Har içinde biten gonca güle minnet eylemem Arabi farisi bilmem, dile minnet eylemem Sırat-..

Ben de Seni Sevdim Ama Canım Kadar Değil 01:47

Ben de Seni Sevdim Ama Canım Kadar Değil

Evli bir adam, küçük bir çocuğa tecavüz ettiği gerekçesiyle yakalanır. Savcı Handan (Gülşen Bubikoğlu), polis raporuna dayanarak, Şefik adlı bu adamı tutuklar. Savcı Handan, suçu olmadan tutuklanan bu adamla ilgili olayı..

Gasptan Yakalandı: 01:36

Gasptan Yakalandı: "Paraya İhtiyacım Yok" Dedi

Adana'da iki olayda bin 330 lira gasp ettiği iddiası ile yakalanan zanlı, benim gaspla işim yok, benim de babamın da paraya ihtiyacı yok dedi...

  • JET TV tarafından
  • 1.303 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'ne Böyle Geldi 07:24

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'ne Böyle Geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nden çok sayıda aracın eşlik ettiği konvoyla 979 gün sonra tekrar üye olmak için kurucusu AK Parti Genel Merkezi'ne geldi....

Unicaja Malaga 74-63 Lokomotiv Kuban İzle 02:17

Unicaja Malaga 74-63 Lokomotiv Kuban İzle

Deplasmanda mağlup ettiği rakibine evinde de şans tanımayan Unicaja Malaga, EuroCup'ta adını finale yazdıran ilk takım oldu...

3 Adam -Tümer Metin Unutamadığı O Pozisyonu Anlattı 07:39

3 Adam -Tümer Metin Unutamadığı O Pozisyonu Anlattı

3 Adam'a konuk olan Tümer Metin, Beşiktaş'ın 2003 yılında şampiyonluğunu ilan ettiği Galatasaray maçında yaşadıklarını anlattı.. Sergenin filminde yardımcı oyuncu oldum! 3 Adam..

  • ANKA tarafından
  • 764 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erkan Oğur Mamoş Türküsü 07:28

Erkan Oğur Mamoş Türküsü

Pencereden bir taş geldi Ben sandımki mamoş geldi Uyan mamoş mamoş uyan Başımıza ne iş geldi Mamoş palton tutayım mı ? Hayrına satayım mı ? Di gah mamoş mamoş di gah Başımıza yığıldı halk Eyvah mamoş mamoş eyvah Tabib ça..

Ölmeden İzleyin!! - Said Hatipoğlu & Nihat Hatipoğlu 18:18

Ölmeden İzleyin!! - Said Hatipoğlu & Nihat Hatipoğlu

Said Hatipoğluunun eşsiz anlatımlarının bir araya gelmesiyle muhteşem bir hal alan sohbet sizleri bekliyor. Eski milletlerden bir adamın sadaka olarak verdiği paranın kendine ve sadaka verdiği kişilere faydası anlatılmak..

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.761 görüntüleme
  • 7 yıl önce
3Adam-Tümer Metinden Çok Özel Hediye! 02:44

3Adam-Tümer Metinden Çok Özel Hediye!

3 Adam'a konuk olan Tümer Metin, Beşikltaş'ın 2003 yılında şampiyonluğunu ilan ettiği Galatasaray maçında yaşadıklarını anlattı...

  • ANKA tarafından
  • 998 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gölete Düşen 4 Yaşındaki Otistik Çocuğu Kurtaran Kahraman Polis 01:39

Gölete Düşen 4 Yaşındaki Otistik Çocuğu Kurtaran Kahraman Polis

Kansas'ta 4 yaşındaki otistik bir çocuk tek başına gezindiği sırada gölete düştü. O sırada bölgede bulunan polis memuru Aaron Bulmer anında çocuğu fark ederek gölete doğru koştu. Kahraman polisin kısa sürede müdahale ett..

  • JET TV tarafından
  • 918 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Karadul Mezarlığındaki Ölülerin Korku Dolu Hikayeleri ! 10:12

Karadul Mezarlığındaki Ölülerin Korku Dolu Hikayeleri !

Şu an aydının merkezden kilometrecelerce uzakta ormanın ortasında kalan karadul mezarlığındayım. bu mezarlık Şehrin çok uzağında kalıyor ama yanıbaşından geçen toprak bir yol var yakındaki köylerle bağlantısını sağlayan ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.232 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ölmüş Yakınlarını Görenlerin Anlattıkları 10:04

Ölmüş Yakınlarını Görenlerin Anlattıkları

Korkunç gerçekler.Ölen insanların 40 gün boyunca evlerinde olduğuna yada bu süre içinde evlerinde ögrüldüklerine dair inanışlar vardır. Anadolunun heryerinde ölen yakınlarını gördüğünü söyleyen insanlar yada korkularını ..

  • ZULMA tarafından
  • 985 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İngiltere AB'ye Veda Ediyor 01:35

İngiltere AB'ye Veda Ediyor

İngiltere’nin Avrupa Birliği ile ayrılık süreci resmen başladı. İngiltere Başbakanı Theresa May’in, ayrılık sürecinin başlatılmasını talep eden 6 sayfalık mektubu, Avrupa Konseyi Başkanı Donald Tusk’a teslim edildi. İn..

Albert Einstein Kimdir? 01:17

Albert Einstein Kimdir?

Alman İmparatorluğu'nun Ulm kentinde dünyaya gelen Einstein, yaşamının ilk yıllarını Münih'te geçirdi. Lise eğitimini ve yüksek eğitimini İsviçre'de tamamladı; fakat bir üniversitede iş bulmada yaşadığı zorluklar nedeniy..

Bayhan Kimdir? 01:56

Bayhan Kimdir?

BAYHAN GÜRKAN 15 Mart 1980 yılında dünyaya gelen Bayhan aslen Adanalıdır. 4 yaşında annesini kaybeden Bayhan 13 yaşında da ablasını kaybetmiştir. 17 yaşında Adana'da markette hırsızlık yaptığı için gözlaltına alınmış..

Demet Akalın'ın Sinirli ve Aceleci Halleri 01:02

Demet Akalın'ın Sinirli ve Aceleci Halleri

Demet Akalın Kavga Ettiği Mekandan Sinirli Bir Şekilde Çıkıp Nereye yetişmeye çalışıyor....

  • ANKA tarafından
  • 1.076 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kafa Karıştıran Frikik Organizasyonu 00:27

Kafa Karıştıran Frikik Organizasyonu

ABD MLS takımlarında New York Red Bull 4-0 mağlup ettiği Dallas karşısında harika bir frikik organizasyonuna imza attı...

Sergio Ramos Penaltı Kullanıyor İzle 00:42

Sergio Ramos Penaltı Kullanıyor İzle

Hırvatistan'ın kalecisi Danijel Subasic, Luka Modric'e Sergio Ramos'un 2016'da İspanya karşısında 2-1'lik galibiyetiyle hangi cezaya çarptıracağını tahmin ettiği için teşekkür etti...

Darbe Tutmayınca Saf Değiştirip Darbeci Arkadaşlarını Bombalatmış! 03:43

Darbe Tutmayınca Saf Değiştirip Darbeci Arkadaşlarını Bombalatmış!

Saldırıyı planlayan Hava KorGeneral Hasan Hüseyin Demirarslan'n aynı zamanda seri katil Atalay Filiz'in öldürdüğü Göktuğ Demirarslan'ın da babası olduğu ortaya çıktı. Hava KorGeneral Hasan Hüseyin Demirarslan'ı Darbeye ..