#Ermenistan’ın işgal ettiği topraklardan

Züğürt Ağa - Şener Şen Film İzle 1:34:21

Züğürt Ağa - Şener Şen Film İzle

Haraptar adlı köyün haşmetli ağası (Şener Şen), her gün yeni bir karı isteyen babası Abdo'yla yaşadığı yörede egemenliğini sürdürürken her şey tersine gelişir. Yanaşmalarının küçük kızıyla gerdeğe giren baba, yaşamını yi..

  • PengoTV tarafından
  • 8.756 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Muhalifler PKK'nın Saldırısına Böyle Karşılık Verdi 00:28

Muhalifler PKK'nın Saldırısına Böyle Karşılık Verdi

Türk Silahlı Kuvvetleri intikalinin devam ettiği Suriye'nin İdlib kenti kırsalında bulunan Atme mülteci kampı, Afrin'de bulunan PKK'lı teröristler tarafından vuruldu. PKK'nın saldırısına muhalifler böyle karşılık verdi...

Polis, Dövüştüğü Genç Ölünce Böyle Kaçtı! 00:32

Polis, Dövüştüğü Genç Ölünce Böyle Kaçtı!

Brezilya'da bir polis, kavga ettiği çocuğu sert bir hamleyle yere düşürdü. Aldığı sert darbeyle hareketsi yatan gencin öldüğü anlaşılınca, polis koşarak bölgeden kaçtı...

Bursa'da Öğretmene Dayak Kamerada 01:43

Bursa'da Öğretmene Dayak Kamerada

Bursa'da bir kadın öğretmen, okul bahçesinden çıkması için ikaz ettiği öğrencinin annesi tarafından darp edildi. O anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı...

IŞİD Rakka'dan Çıkartıldı 01:12

IŞİD Rakka'dan Çıkartıldı

Suriye Demokratik Güçleri, IŞİD’in Rakka’dan tamamen çıkartıldığını ilan etti. Amerika Birleşik Devletleri öncülüğündeki IŞİD karşıtı koalisyonun desteği ile YPG’nin ana omurgasını oluşturduğu Suriye Demokratik Güçleri,..

İspanya'da Ölümcül Orman Yangınları 00:50

İspanya'da Ölümcül Orman Yangınları

İspanyol haber ajansları yangın söndürme çalışmalarına katılan itfaiye görevlilerinin, alevler arasındaki bir araç içinde iki kişinin cesedini buldukları açıkladı. 11 Ekim’den bu yana 80’den fazla yangının çıktığı Galisy..

Adam Onun Çocukluk Hayali Araba Spor Araba İnşa 02:27

Adam Onun Çocukluk Hayali Araba Spor Araba İnşa

A MAN with no mechanical experience has fulfilled his childhood goal of building his dream car. Taking inspiration from when he read car magazines in his youth, Moses Ngobeni, has managed to build his ideal car - all by ..

  • BETA tarafından
  • 927 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mata'nın Çağrısına Türkiye'den İlk Destek Geldi 00:27

Mata'nın Çağrısına Türkiye'den İlk Destek Geldi

İspanyol milli futbolcu Juan Mata'nın öncülük ettiği yardıma muhtaçlara destek vermek amacıyla kurulan Common Goal (Ortak Amaç) hareketine, Fenerbahçeli Hasan Ali Kaldırım'dan destek geldi. Futbolcuların maaşlarının m..

Evde İki Arkadaşın Cesedi Bulundu 00:49

Evde İki Arkadaşın Cesedi Bulundu

Muğla'nın Milas ilçesinde bir evde iki gencin cesedi bulundu. Gençlerden birinin aşırı dozda uyuşturucudan ölünce arkadaşının da tüfekle intihar ettiği iddia edildi...

Pablo Escobar'ın Oğlundan Olay Açıklamalar 08:00

Pablo Escobar'ın Oğlundan Olay Açıklamalar

Pablo Escobar'ın oğlu: Babam filmlerde anlatılan Escobar’dan daha kötü birisi Kendisi tüm zamanların en büyük uyuşturucu baronlarından biri olan Pablo Escobar’ın oğlu. Juan Pablo Escobar, 1993’te babasının ölümünden so..

Tutsak - Bahadır Ölümle Burun Buruna 04:07

Tutsak - Bahadır Ölümle Burun Buruna

Sadullah cinayetinden hapse giren Bahadır, burada kavga ettiği kişiler tarafından öldürülmeye çalışılıyor. İşte Bahadır'ın ölümden döndüğü o an!..

  • ANKA tarafından
  • 1.074 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Merkel Mülteci Ateşiyle Oynuyor 01:56

Merkel Mülteci Ateşiyle Oynuyor

Türkiye'yle Anlaşmanın İptali İçin Atağa Geçti . AB yardımlarının kesilmesinin ardından Merkel şimdi de 2015'te imzalanan 6 milyar euroluk mülteci anlaşmasına gözünü dikti. Merkel, anlaşmanın iptali için diplomatik atağa..

  • PengoTV tarafından
  • 760 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Genelkurmay'da 15 Temmuz Gecesinden Yeni Görüntüler 02:53

Genelkurmay'da 15 Temmuz Gecesinden Yeni Görüntüler

Halk darbecilerin tankını üzerine örtü örterek durdurmaya çalışmış. FETÖ'nün 15 Temmuz'daki hain darbe girişimi sırasında Genelkurmay Başkanlığında yaşanan olaylara ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Darbe girişimini ..

AB'de Terörle Mücadelede Yeni Dönem 01:44

AB'de Terörle Mücadelede Yeni Dönem

Avrupa Birliği terörle mücadele konusunda üye ülkelere yönelik öneri paketi sundu. Amaç kamu alanlarını korumak, teröristlerin hareket alanını daraltmak ve AB’nin sınır dışı faaliyetlerini güçlendirmek. Brüksel’de terör ..

Mercedes Benz Hediye Eder Şehir Kralı  Jungle  S-Serisi Ticari 01:32

Mercedes Benz Hediye Eder Şehir Kralı Jungle S-Serisi Ticari

Bir aslan nasıl ahenklenir: ENERGIZING konfor kontrolüne sahip yeni S-Serisi. Hayvan krallığında besin zincirinin üstünde tartışmasız bir şekilde yer almaktadır - kendisinden korkmayan bir canlı yoktur: aslan. Ama en güç..

  • BETA tarafından
  • 584 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Inception - Başlangıç Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 2:28:07

Inception - Başlangıç Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle

Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) çok yetenekli bir hırsızdır. Uzmanlık alanı, zihnin en savunmasız olduğu rüya görme anında, bilinçaltının derinliklerindeki değerli sırları çekip çıkarmak ve onları çalmaktır. Cobb’un bu ende..

Yan Baktı Diye Katil Oldu 04:16

Yan Baktı Diye Katil Oldu

Adana'da bir kişiyi kendisine yan baktı diye öldürdüğü ileri sürülen zanlı ile ve ona yardım ettiği iddia edilen şahıs, adliyeye sevk edildi. Ölen şahsın vurulduktan sonra yere düşme anı ise saniye saniye görüntülendi...

Yılmaz Güney Seyit Han 01:46

Yılmaz Güney Seyit Han

At Üstünde Olan Yılmaz Güney Kan Davalısıyla Buluşur Ve Orada Ettiği Laflar Tarihe Kazınır..

İstanbul’da Şantiyede Göçük- 1 Işçi Toprak Altında 00:36

İstanbul’da Şantiyede Göçük- 1 Işçi Toprak Altında

Sarıyer Ayazağa'da bir şantiye alanında göçük meydana geldi. Göçük altında kalan bir işçi için itfaiye ve AFAD ekipleri kurtarma çalışması başlattı. Şantiye işçilerinin de kazma küreklerle arkadaşlarını kurtarmaya çalışt..

Yiğitcan'dan Geriye Bu Görüntüler Kaldı 06:42

Yiğitcan'dan Geriye Bu Görüntüler Kaldı

Babası tarafından öldürülen 10 yaşındaki Yiğitcan T.'den geriye kalan görüntüler yürek burktu. Küçük çocuğun bir davette önce arkadaşıyla ardında da annesiyle dans ettiği görüntüler görenleri hüzne boğdu...

Sıla Sana Ne Oldu O Eski̇ Hali̇nden Eser Yok 04:17

Sıla Sana Ne Oldu O Eski̇ Hali̇nden Eser Yok

Sıla dün akşam Tim Maslak Show Center’da konser verdi. Ahmet Kural’ın Karaköy’de 2 kadınla yakalanması hakkında konuşmayan Sıla basın mensuplarına röportaj vermeden sahne aldı. Sahne kıyafeti için tercih ettiği siyah t..

  • BETA tarafından
  • 1.180 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rusya:Putin'in Rakibi Muhalif Lider Navalny Serbest 01:00

Rusya:Putin'in Rakibi Muhalif Lider Navalny Serbest

Navalny, Instagram hesabından kendisini bir caddede gösteren fotoğrafı paylaştı, mesajında hapishanedeken 80 litre çay içtiğini, 20 kitap okuduğunu, Kırgızca bazı kelimeler öğrendiğini yazdı. Rusya’da devlet başkanı Vlad..

Soğuk Hava Deposu Alev Alev Yandı 01:03

Soğuk Hava Deposu Alev Alev Yandı

Antalya'nın Elmalı ilçesinde içinde soğuk hava deposunda çıkan yangın güçlükle kontrol altına alındı. Edinilen bilgiye göre, yangın, akşam saat 19.00 sıralarında Finike karayolu üzerinde bulunan özel bir firmaya ait soğu..

Şekerpare Şener Şen İlyas Salman Türk Filmi Hd İzle 1:30:17

Şekerpare Şener Şen İlyas Salman Türk Filmi Hd İzle

Şekerpare - 1983 Şekerpare, Atıf Yılmaz'ın yönettiği 1983 yapımı Türk filmi. Senaryosunu Yavuz Turgul'un yazdığı filmin baş rollerinde İlyas Salman, Şener Şen ve Yaprak Özdemiroğlu oynamıştır.Osmanlı Dönemi'nde komiserli..

  • PengoTV tarafından
  • 9.006 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayrılık Kolay Değil İbrahim Tatlıses Türk Fİlmi İzle 1:19:19

Ayrılık Kolay Değil İbrahim Tatlıses Türk Fİlmi İzle

Filmin Konusu: Büyük bir çiftlikte çalışan yoksul bir köylü, çiftlik sahibi Ağa’nın kızına aşıktır. Genç kız da onu sever ama sınıf farklılığı biraraya gelmelerine engel olur. Göç ettiği kentte ünlü bir türkücü olunca bü..

  • PengoTV tarafından
  • 4.356 görüntüleme
  • 7 yıl önce
MLB The Show 18  The Future İs Coming  Aaron Judge Cover Announce  PS4 00:46

MLB The Show 18 The Future İs Coming Aaron Judge Cover Announce PS4

Making his MLB debut with the New York Yankees in 2016, Aaron Judge hit a home run during his career's first at bat, but this was only the beginning. Judge went on to have a record-breaking rookie season in 2017, was na..

  • BETA tarafından
  • 759 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Düden Şelalesi'nde Renk Cümbüşü 00:59

Düden Şelalesi'nde Renk Cümbüşü

Dünyanın önemli doğal güzellikleri arasında yer alan ve her yıl binlerce turistin ziyaret ettiği Düden Şelalesi, sonbaharda da ziyaretçilerine doyumsuz bir manzara sunuyor...

Kargodan Şişme Kadın Çıkınca Görevliyi Gasp Etti 03:09

Kargodan Şişme Kadın Çıkınca Görevliyi Gasp Etti

Antalya'da internetten satın aldığı cep telefonu yerine kendisine kargoyla ’şişme kadın’ gönderilen Koray Ş. , bıçakla tehdit ettiği kargo çalışanının cep telefonunu gasp ederek kaçtı...

  • JET TV tarafından
  • 792 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yanına Yaklaşanlara Kurşun Yağdırdı Brezilya 00:23

Yanına Yaklaşanlara Kurşun Yağdırdı Brezilya

Brezilya'da şüpheli şekilde yanına 2 kişi yaklaşan genç, silaha sarıldı. Mermilerin isabet ettiği şahıslardan biri olay yerinde hayatını kaybederken diğeri bacağından yaralandı. Genç ardından olay yerinden kaçarken o anl..

İbrahim Tatlıses Canlı Yayında Rezil Oldu 02:40

İbrahim Tatlıses Canlı Yayında Rezil Oldu

Tuğba Ekinci'nin İbrahim Tatlıses'i Rezil Ettiği Programı izliyoruz efendim..

  • JET TV tarafından
  • 1.505 görüntüleme
  • 7 yıl önce