#Ermenistan’ın işgal ettiği topraklardan

Mahsun Kırmızıgül - Yoksun Sen (Mucize 2 Soundtrack) 04:17

Mahsun Kırmızıgül - Yoksun Sen (Mucize 2 Soundtrack)

Mucize 2: Aşk Sinemalarda ! Mahsun Kırmızıgül 14 sene sonra Mucize 2 için mikrofon karşısına geçti. Prag Senfoni orkestrasının eşlik ettiği Yoksun Sen adlı şarkıyla müziğe dönüşünün ilk sinyalini verdi. Yoksun Sen B..

  • PengoTV tarafından
  • 267 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Deniss / Şizofren 02:38

Deniss / Şizofren

ONAIR SAHNEnSOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ:nFacebook: https://www.facebook.com/OnAirSahnenTwitter: https://twitter.com/OnAirSahne nInstagram: https://www.instagram.com/onairsahnenn---------------------------------------------..

Çağan Şengül - Rüya (Hemsaye) 01:47

Çağan Şengül - Rüya (Hemsaye)

Çok sevdiğim, değerli dostumun en sevdiğim şarkılarından biri. Seslendirmeme müsaade ettiği için ayrıca teşekkür ederim... buyrun umarım daha fazlasına ulaşır.. Rengimiz kızıl ve bizden yana kör kelebek Ay dediğin ardı ..

Deprem sonrası İzmir’de son durum havadan görüntülendi 04:03

Deprem sonrası İzmir’de son durum havadan görüntülendi

Arama kurtarma çalışmalarının aralıksız devam ettiği İzmir’de şehrin son durumu havadan görüntülendi. Çekilen görüntülerde aynı karede bir çok binada kurtarma çalışmalarının olduğu gözükürken, çalışmalar nedeniyle şehird..

Boşandığı eşi tarafından ölümle tehdit edildiğini iddia eden Sibel Aslan yaşadığı acıları anlattı 06:58

Boşandığı eşi tarafından ölümle tehdit edildiğini iddia eden Sibel Asl

Kayseri'de Sibel Aslan, boşandığı eşi tarafından ölümle tehdit edildiğini belirterek yetkililerden yardım istedi. Aslan, 5 yıllık evliliği sürecinde sürekli şiddet gördüğünü, çocuğu için dayanmaya çalıştığını ama en sonu..

Cinsiyet Öğrenme Partisinde Yere Düşen Anne Adayı 00:14

Cinsiyet Öğrenme Partisinde Yere Düşen Anne Adayı

Son dönemde bebek bekleyen ailelerin tercih ettiği cinsiyet öğrenme partisinin birinde anne adayı bebeğinin cinsiyetini öğrendikten sonra yere düşmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Hastaneden şikayetçi oldular 02:25

Hastaneden şikayetçi oldular

BİR BEBEK ÖLÜMÜ VE DOKTOR İHMALİ İDDİASI... 5 AYLIK EVLADINI KAYBEDEN KADIN, ENFEKSİYON KAPAN BEBEĞİ 'BİR ŞEYİ YOK' DİYE EVE YOLLADIĞINI İDDİA ETTİĞİ DOKTORDAN ŞİKAYETÇİ OLDU... 'SÜT KOKULU YAVRUMU BUZ GİBİ TOPRAĞA KOYDU..

Bakan Koca- -Çin Aşısı Daha Güvenilir ve Yan Tesirsiz- 03:01

Bakan Koca- -Çin Aşısı Daha Güvenilir ve Yan Tesirsiz-

Fiyatı mı, üretimi mi, yoksa yönteminden kaynaklı mı? Dünyada peş peşe korona aşıları üretilirken, Türkiye’nin neden Çin aşısını tercih ettiği sorusu beraberinde birçok tartışmayı da getirdi. Sağlık Bakanı Fahrettin Ko..

No.1 - Beni Duy (Official Video) 03:58

No.1 - Beni Duy (Official Video)

Beni Duy 2014 yılında yayınlanmış 8 parçadan oluşan P.İ.V (Paraya İhtiyacım Var) albümünden bir video klip. Albümde No.1'e Rozz, Sahir ve MRF'nin eşlik ettiği parçalar yer almaktadır. Mutsuzlar, Yokluğuma Alışma, Hasta ..

  • No.1 tarafından
  • 57 görüntüleme
  • 5 yıl önce
KOVALA | Fragman 02:28

KOVALA | Fragman

Yapımcılığını TAFF Pictures, DMC, Wovie, Netd ve RetroPro’nun üstlendiği Türkiye’nin ilk rap filmi “KOVALA fragmanı yayında!nnKOVALA’yı takipte kal:nhttp://instagram.com/kovalamovienhttp://twitter.com/kovalamovienhttp:/..

Öpücükle İyileştiren Müslüman Şifacının Korona'dan Ölmesi 02:01

Öpücükle İyileştiren Müslüman Şifacının Korona'dan Ölmesi

Hindistan’ın Madya Pradeş eyaletinin Ratlam bölgesinde, koronavirüs hastalarının ellerini öperek iyileştirdiğini iddia eden Müslüman şifacı 4 Haziran’da koronavirüs nedeniyle öldü. OpIndia'nın haberine göre şifacı olduğ..

  • PengoTV tarafından
  • 103 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ruzimi verən Xudadır, qula minnət eyləməm... 03:15

Ruzimi verən Xudadır, qula minnət eyləməm...

Minnet Eylemem Best Turkish Trap Music CESARETİN BİTTİĞİ YERDE ESARET BAŞLAR Minnet Eylemem -Nesimi Minnet Eylemem şarkısı sözleri: Har içinde biten gonca güle minnet eylemem Arabi farisi bilmem, dile minnet eylemem..

'Berivan'ların yaylalarda zorlu mesaisi- Her gün 10 kilometre yol katediyorlar 09:20

'Berivan'ların yaylalarda zorlu mesaisi- Her gün 10 kilometre yol kate

Muş’ta yaz mevsiminde yüksek rakımlı yaylalarda zorlu yaşam koşullarıyla mücadele eden ve bölgede ‘berivan’ ismiyle bilinen kadınlar, kızgın güneş altında her gün 10 kilometre yol katederek, koyun ve keçilerin süt sağımı..

Bakan Akar, F-16 kokpitinden Çanakkale Şehitler Abidesi'ni selamladı 05:43

Bakan Akar, F-16 kokpitinden Çanakkale Şehitler Abidesi'ni selamladı

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Hava Kuvvetleri'nin yeni uçuş eğitim yılının açılışını, Ege'nin kuzeyine yaptığı özel uçuşla gerçekleştirdi. Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz'ün de eşlik ettiği dörtlü..

Küçükçekmece’de pitbull dehşeti 00:25

Küçükçekmece’de pitbull dehşeti

Küçükçekmece’de sahibinin gezdirdiği pitbull cinsi köpek, diğer köpeklere dişlerini geçirdi. Köpek sahiplerinin köpeklerini kurtarmak için uzun süre mücadele ettiği görüldü. Dehşete düşürün görüntüler cep telefonu kamera..

Günde 450 Bin Kişiye Koronavirüs Aşısı Yapılacak 02:18

Günde 450 Bin Kişiye Koronavirüs Aşısı Yapılacak

Türkiye, Çin'den sipariş ettiği koronavirüs aşısı için artık gün sayıyor. Aşılama haritası da oluşmaya başladı. Aşılamanın başladığı tarihten itibaren Türkiye'de günde 450 bin kişiye aşı yapılması planlanıyor. İşte detay..

Albayrak Holding Microsoft’a 1,5 milyon dolarlık dava açtı 05:20

Albayrak Holding Microsoft’a 1,5 milyon dolarlık dava açtı

Albayrak Holding, kurumsal kaynak planlama sistemi hizmeti aldığı Microsoft’a bulut sistemi kullanmaya mecbur ettiği ve üretim sürecinde yaşanan kesintiler nedeniyle 1,5 milyon dolar tazminat davası açtı...

Genç İmam, Sosyal Medyadaki Videoları İzleyerek Traktör Yaptı 04:52

Genç İmam, Sosyal Medyadaki Videoları İzleyerek Traktör Yaptı

Gümüşhaneli 29 yaşındaki imam köy işlerini yapan babasına traktör alamayınca sosyal medyadaki videoları izleyerek kendi imkanları ile çıkma parçalarla mini bir traktör yaptı. Merkeze bağlı Aşağı Alıçlı köyünden olan 2 ç..

Toplu Taşıma Araçlarında Manzara Değişmedi 02:35

Toplu Taşıma Araçlarında Manzara Değişmedi

İstanbul’da İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi’nin kararının ardından bu sabah toplu taşıma araçlarında ve duraklarında manzara değişmedi. Öte yandan ayakta giden yolcuların fazlalığı dikkatlerden kaçmadı. İstanbul İl Umumi Hı..

Kar geldi, Uludağ’a kayak meraklıları akın etti 00:52

Kar geldi, Uludağ’a kayak meraklıları akın etti

Çarşamba akşamından beri kar yağışının aralıklarla devam ettiği Uludağ’da kar kalınlığı yarım metreye ulaştı. Otellerin büyük kısmı hafta başında misafirlerini ağırlamaya başladı. İstanbul’a da karın düşmesinin ardından ..

Yurttan kar manzaraları 01:09

Yurttan kar manzaraları

Türkiye’nin kuraklıkla mücadelede ettiği şu günlerde toprağa can suyu olacak kar, yurdu etkisi altına aldı...

İçişlerinden Kılıçdaroğlu'na Suç Duyurusu 01:21

İçişlerinden Kılıçdaroğlu'na Suç Duyurusu

İçişleri Bakanlığı, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu hakkında vali ve kaymakamlara yönelik sarf ettiği militan ifadesi nedeniyle suç duyurusunda bulundu...

Restoran ve kafeler açılacak mı? 02:07

Restoran ve kafeler açılacak mı?

AŞILANANLARIN SAYISI 3.5 MİLYONU AŞTI AMA MUTASYON ALARMI KISITLAMALARIN KALKMASINI ZORLAŞTIRDI. BUNDAN BÖYLE VAKA SAYILARINA BAKILARAK İLLERDE FARKLI KARARLAR GÜNDEME GELECEK. BAKAN KOCA'NIN İŞARET ETTİĞİ BU YERİNDE K..

Bakan Soylu- Karayılan'ı Bin Parçaya Böleceğiz 03:15

Bakan Soylu- Karayılan'ı Bin Parçaya Böleceğiz

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, terör örgütü PKK’nın 13 vatandaşımızı şehit ettiği vahşi katliamın ardından Meclis'te konuştu. O konuşmada HDP'nin iki yüzlü siyasetini bir kez daha gözler önüne serdi. Zaman zaman duygusa..

10 yaşındaki ufak çocuğu dakikalarca darp ettiler! 01:15

10 yaşındaki ufak çocuğu dakikalarca darp ettiler!

10 yaşındaki Muhammed Uğur Kaya bisiklet sürdüğü sırada komşularının oğlu ile çarpıştı. İki çocuk arasında çıkan tartışmanın ardından Uğur Kaya bisikletini apartmanlarının garajına bıraktı. Bu sırada kavga ettiği arkadaş..

  • GÜL tarafından
  • 29 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sepetli motosikletle tehlikeli yolculuk kameraya böyle yansıdı 00:33

Sepetli motosikletle tehlikeli yolculuk kameraya böyle yansıdı

Antalya'da, sepetli motosiklet sürücüsünün tehlikeli yolculuğu, arkasında giden başka sürücü tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Antalya'da çekildiği belirtilen görüntülerde; plakası olmayan, 3 tekerlekli ve..

Tokat’ta AVM Yangını Kontrol Altına Alındı, Zarar Büyük 02:11

Tokat’ta AVM Yangını Kontrol Altına Alındı, Zarar Büyük

Tokat’ta sabahın ilk ışıkları ile bir AVM’de başlayan yangın yaklaşık 4 saat süren çalışmaların ardından kontrol altına alınabildi. Maddi hasarla atlatına yangında yaklaşık 20 milyon TL’lik hasar meydana geldi. Edinilen ..

Kızların tekme tokat kavgası böyle görüntülendi 01:32

Kızların tekme tokat kavgası böyle görüntülendi

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde 2 genç kızın tekme tokat kavga ettiği anlar kameralara yansıdı...

7 aylık Mars yolculuğu bitti! 02:10

7 aylık Mars yolculuğu bitti!

BAŞKA GEZEGENLERDE HAYAT VAR MI? TÜM DÜNYANIN MERAK ETTİĞİ BU SORUYA YANIT VERMEK İÇİN EN BÜYÜK ADIM DÜN ATILDI. NASA'NIN KEŞİFÇİ UZAY ARACI, 7 AY SONUNDA MARS'A ULAŞTI. İÇİNDE TÜRKİYE'DEN 2,5 MİLYON İSİM DE VARDI...

Ajdar'dan şoke eden sözler! 01:46

Ajdar'dan şoke eden sözler!

ÇİKİTA MUZ ŞARKISIYLA ADINI DUYURAN AJDAR, SOSYAL MEDYADA CANLI YAYIN YAPTIĞI KADINA SARF ETTİĞİ SÖZLERLE BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ. KİBİRLİ TAVRI VE ACIMASIZLIĞIYLA HERKESİ ÖFKELENDİREN AJDAR, MANEVİ DESTEK İSTEYEN KADINA DEME..