#Erol budan feryat müzik dinle

İnanoğruum 00:54

İnanoğruum

Meyhaneci / Can Düşmanı. Erol, yakışıklı bir mirasyedi. Günleri sigara, içki ve kadınla geçiyor. Evde iki neşeli hizmetçi, Hayganoş ve Temel de etrafında pervane. Aile dostları Dr. Melih'in çalıştığı hastanede kan tahlil..

Fazla Neşe Çoğu Zaman Izdırabın Maskesidir 00:56

Fazla Neşe Çoğu Zaman Izdırabın Maskesidir

Meyhaneci / Can Düşmanı. Erol, yakışıklı bir mirasyedi. Günleri sigara, içki ve kadınla geçiyor. Evde iki neşeli hizmetçi, Hayganoş ve Temel de etrafında pervane. Aile dostları Dr. Melih'in çalıştığı hastanede kan tahlil..

Öp Beni Yavrum 00:30

Öp Beni Yavrum

Meyhaneci / Can Düşmanı. Erol, yakışıklı bir mirasyedi. Günleri sigara, içki ve kadınla geçiyor. Evde iki neşeli hizmetçi, Hayganoş ve Temel de etrafında pervane. Aile dostları Dr. Melih'in çalıştığı hastanede kan tahlil..

Yün Çuvalında Bulduğu Altınları Sahibine Teslim Eden Esnafa 'Ahilik' Sözü 06:09

Yün Çuvalında Bulduğu Altınları Sahibine Teslim Eden Esnafa 'Ahilik' S

Sinop’ta, 8 yıllık kayıp ziynet eşyalarını, yorgan yapılması için kendisine bırakılan yün çuvalının içinde bulunca sahibini arayarak teslim eden yorgancıya ‘ahilik’ sözü verildi. Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu ve Belediy..

MUSTAFA YILDIZDOĞAN 04:57

MUSTAFA YILDIZDOĞAN " Senin Umurunda Mı " [Resmi Video]

MUSTAFA YILDIZDOĞAN Senin Umurunda Mı Söz Müzik : Mustafa Yıldızdoğan Aranjör : Ercüment Ekin Klip Yönetmeni : Bünyamin Yaşar Myd Müzik YouTube kanalına abone olmak için tıklayın : https://www.youtube.com/MYDmuzik ..

  • TEK KANAL tarafından
  • 93 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Anıl Piyancı & Ezhel - Kafa 10 04:14

Anıl Piyancı & Ezhel - Kafa 10

Anıl Piyancı & Ezhel - Kafa 10 Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nakarat: Anıl Piyancı] Kafa10 numara, numara, gel Bizimle takıla takıla sen Cebinde para-mara biter, yavaş ol Kurala-murala ben gelemem Orada dur ama. der Yaka..

Deko - Ara 03:33

Deko - Ara

Deko - Ara Dinle Söz: Deko Beste : Erol Şahin Düzenleme: Deko - Erol Şahin Nakarat; Ara onları yine karakollara düştüler ara ara Beceriksiz heriflerin dertleri beni geremez başka kapıya Düştüler dara ara ara başla..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.008 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Jelena Rozga - Zileti 03:11

Jelena Rozga - Zileti

Şarkı Sözleri Şarkı Sözleri (Lyrics) Kako da se radujem Sama novim ljetima? Lete suze kao da, Ga?am se ?iletima. Znaš li da smo sada mi dvoje što se rastaju? A mogli smo gledati djecu kako nam odrastaju... ooo... Navi..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.085 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Orhan Gencebay - Efkar Bastı Gönlümü 03:28

Orhan Gencebay - Efkar Bastı Gönlümü

Efkar bastı gönlümü yine feryat ediyor Senden gelen dert ile sana hitap ediyor Sen açtın bu yarayı dermanını ver artık Yıllardır bekliyorum geleceksen gel artık Yeter yeter bu ayrılık yeter Yeter yeter bu kadar naz..

Ferdi Tayfur - Gizli Sevda 04:46

Ferdi Tayfur - Gizli Sevda

Ferdi Tayfur - Gizli Sevda Şarkı Sözleri: Ferdi Tayfur - Gizli Sevda Albüm Adı : Aşkın Cezası Düzelten : deli sevda Hergün seni görüpte dokunamamak Saçlarını ellerimle okşayamamak Sevap istemem artık günahsa günah Sus..

Tuğba Özerk - Koltuklar Kitaplar 03:57

Tuğba Özerk - Koltuklar Kitaplar

Söz & Müzik: Tuğba Özerk Düzenleme: Erhan Bayrak Ara Melodi : Aylin Alaz Bayrak Kayıt : Erhan Bayrak Mix / Mastering : Celil Yavuz Gitar : Caner Güneysu Yaylılar : İstanbul Strings ( Studyo Can ) Ud / Cümbüş : Altuğ..

Çocuk Şarkıları Karınca 03:03

Çocuk Şarkıları Karınca

Çocuk Şarkıları - Karınca çocuk şarkısı sözleri: Bir kar tanesi uçtu uçtu, karıncanın kafasına kondu kondu, Karınca titredi, dondu dondu bırrrrrrrrr Bir kar tanesi uçtu uçtu, karıncanın kafasına kondu kondu, Karınca titr..

  • ÇocukTV tarafından
  • 3.929 görüntüleme
  • 7 yıl önce
KURDISH MASHUP _ BETÜL BARKIN & ALI KAYIR _ Kürtçe Hareketli _ Halay 04:12

KURDISH MASHUP _ BETÜL BARKIN & ALI KAYIR _ Kürtçe Hareketli _ Halay

BETÜL BARKIN & ALI KAYIR - KURDISH MASHUP 2019 ▶︎ Video & Edit by: Sedigraphy ( Aziz & Seda EROL ) ▶︎ Video & Drone: Foto Plus Vienna ( Ali Haydar AYIK ) ▶︎ Music - Prod.: KyrMusic ▶︎ Mix / Mastering: Ali Kayir & Aziz..

Patron & Ati242 - Maskeli Balo (Audio) 03:14

Patron & Ati242 - Maskeli Balo (Audio)

Şarkı Sözleri: İçinize işlemiş bak Biraz öfke biraz kin Düşmanımı sınar dilim Biraz bozuk biraz pis Hiphop bizde classic Biz varken kimse kral değil Sen kendi evinde misafir Bitch benim villam kira değil Siz karada kapta..

ESİN ENGİN - BANA ELLERİNİ VER (1972) 03:23

ESİN ENGİN - BANA ELLERİNİ VER (1972)

Esin Engin, (d. 17 Mayıs 1945-ö. 4 Mayıs 1997) Besteci, aranjör, şarkıcı, orkestra şefi ve müzisyen. 1945'te Kırım asıllı bir ailenin oğlu olarak dünyaya geldi. Müziğe 5 yaşında başladı. Önce ud ve kanun ile Klasik Türk..

Duaa Arnav Khushi Türkçe   Altyazılı 03:28

Duaa Arnav Khushi Türkçe Altyazılı

Dua Kime sorayım ki neden böyle Dilsiz bu Dünya sanki O mutlu anıları nerelerden bulsam İzi olmayan bir zaman var sanki Kim bilir kaç tane insan feryat figan Hayatın birçok felsefesi var Gözlerde düşler niye? Nasipt..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 2.029 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cengiz Coşkuner Yaralı 02:05

Cengiz Coşkuner Yaralı

Yeter yarab yeter bitsin bu hasret Ümit yollarının hepsi kapalı Kimsesiz yanlızım tükendim ben artık Hep böyle dertliyim hep böyle yaralı Yaralı yaralı şu gönlüm yaralı Benim ki kahrolmak yaşamak değil ki Her fery..

Mahşerde Bile Seveceğim 00:32

Mahşerde Bile Seveceğim

Tanrıya Feryat baş rollerini Gülşen Bubikoğlu ve Ferdi Özbeğen'in paylaştığı 1980 yapımı Türk filmidir. Ünlü bir müzik sanatçısı olan Ferdi'yi (Ferdi Özbeğen) dinlemeye gelen milyoner sanayici Memduh Bey'in (Hulusi Ke..

Emel Sayın'ın En İyi 30 Şarkısı 1:44:54

Emel Sayın'ın En İyi 30 Şarkısı

0:00 at kadehi elinden 3:27 ayrılmalıyız artık 6:07 baharı bekleyen 9:39 bak yeşil yeşil 13:45 bir garip yolcu 17:32 bir gece ansızın 20:22 dargın ayrılmayalım 23:55 dönen değilim 29:14 dudaklarında arzu 32:38 DUYDUM Kİ ..

Bütün Kokoreci Yiyerek Birçok İnsanın Hayalini Gerçekleştiren Adam 00:53

Bütün Kokoreci Yiyerek Birçok İnsanın Hayalini Gerçekleştiren Adam

Tostçu Erol gibi yaptığı işle sosyal medyada epeyce konuşulan Midyeci Ahmet'ten kokoreç şovu. Eline aldığı bütün kokoreci ağzına sokarak yemeye çalışan Midyeci Ahmet'in o anları...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.114 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bahar - Sürekli Dediğimi Yapan Bir Adamla Yapamam! 03:57

Bahar - Sürekli Dediğimi Yapan Bir Adamla Yapamam!

Esra Erol'un programında Bahar kendisine gelen talibinin açıklamaları sonucu bakın nasıl yorumlarda bulunmuş...

  • ANKA tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gökhan Locadan Kime Talip - Esra Erolda 11 Nisan 2017 03:29

Gökhan Locadan Kime Talip - Esra Erolda 11 Nisan 2017

Esra Erol'un evlilik programının yakışıklı adaylarından Gökhan locadan Alev'e talip oldu.....

  • ANKA tarafından
  • 1.080 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Öyle Bir Şaka Yaptılar ki - Esra Erolda 12 Nisan 2017 - 378.Bölüm 03:16

Öyle Bir Şaka Yaptılar ki - Esra Erolda 12 Nisan 2017 - 378.Bölüm

Dünkü programda birlikte yürüme kararı alan Alev ve Gökhan Esra Erol'a beklenmedik bir şaka hazırlamışlar...

  • ANKA tarafından
  • 709 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evlilik Programları Yeni KHK ile Yayından Kaldırıldı 00:28

Evlilik Programları Yeni KHK ile Yayından Kaldırıldı

Zuhal Topal , Esra Erol ve Seda Sayan'ın yatığı evlilik programları ve arkadaş bulma amacıyla kişilerin tanıştırıldığı veya buluşturulduğu türden programlara yeni KHK kararı ile yer verilemeyecek..

  • ANKA tarafından
  • 1.194 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beni Sevdiği İçin Peşimden Koşanla Evlenmek İstiyorum 01:42

Beni Sevdiği İçin Peşimden Koşanla Evlenmek İstiyorum

Zengin bir ailenin anne babası ölmüş ve tüm mirasa tek başına sahip olmuş kızı Lale (Filiz Akın) bir gün özel motoruyla deniz gezisi yaparken kadın berberi olan Erol'la (Ayhan Işık) tanışır. Aralarında başlayan yakınlık,..

FETÖ Şüphelileri Yunanistan'a Kaçarken Yakalandı 03:42

FETÖ Şüphelileri Yunanistan'a Kaçarken Yakalandı

FETÖ şüphelisi karı koca, Edirne İpsala Sınır Kapısı’nda, yasa dışı yollarla Yunanistan’a geçmek isterken yakalandı. Gözaltına alınan çift ve aileye organizatörlük yaptığı tespit edilen 2 organizatör ve hudut kapısında i..

İkinizi De Geberteceğim  Kartal Tibet Filiz Akın 01:16

İkinizi De Geberteceğim Kartal Tibet Filiz Akın

Fakir ama gururlu Fadik adında güzel bir kız vardır. Bu kız yanındaki üç çalgıcı ile beraber şarkı türkü söyler. Çok eğlenceli olduğu için ona Şen Fadime derler. Ancak çok fakirdiler ve kazandıkları para esnafa ve ev kir..

Ramazan Pideli Tost Nasıl Yapılır? 00:59

Ramazan Pideli Tost Nasıl Yapılır?

Tostçu Erol, Ramazan pideli tostun nasıl yapıldığını anlatıyor. İyi Seyirler...

  • JET TV tarafından
  • 949 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alişan Düğünümüzde Sibel Can Sahne Alacak 11:07

Alişan Düğünümüzde Sibel Can Sahne Alacak

Sevgilisi Eda Erol ile görüntülenen Alişan Kasım ayında evleneceklerini dile getirdi. Eda Erol'un kameraları görünce utandığını dile getiren Alişan düğünlerinde Sibel Can'ın sahne alacağını söyledi.magazin haberlerimiz s..

  • ANKA tarafından
  • 940 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Herkes Dengi Dengine 01:36

Herkes Dengi Dengine

Fakir ama gururlu Fadik adında güzel bir kız vardır. Bu kız yanındaki üç çalgıcı ile beraber şarkı türkü söyler. Çok eğlenceli olduğu için ona Şen Fadime derler. Ancak çok fakirdiler ve kazandıkları para esnafa ve ev kir..