#Erol budan söküp attım kalbimden müzik dinle

Düğün Öncesi Gelini Kıyafetleri İle Yıkamak 05:15

Düğün Öncesi Gelini Kıyafetleri İle Yıkamak

Düğün öncesi yapılan adetlerde gelin hamamı falan biliyorduk ancak. Gelini elbiselerle duşa sokup yıkamak bide bunu kameraya almak, banyoda oynamak nedir?..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.132 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yilmaz Güney Umutsuzlar 03:52

Yilmaz Güney Umutsuzlar

Fira : sen gideli cok oldu cigdem sen gideli 467 gün oldu her kursun deligi bir gün icindir niye kursun söküp atmak icin kurtulmak icin belki Lakin seni öldürmek capasi bosmus sen ölmezmisin 467gün seni hergün kursuladim..

Düğün Öncesi Gelini Kıyafetleri ile Yıkamak 05:15

Düğün Öncesi Gelini Kıyafetleri ile Yıkamak

Düğün öncesi yapılan adetlerde gelin hamamı falan biliyorduk ancak. Gelini elbiselerle duşa sokup yıkamak bide bunu kameraya almak, banyoda oynamak nedir?..

  • JET TV tarafından
  • 917 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyanın En Hızlı Lastik Takan Adamı 01:48

Dünyanın En Hızlı Lastik Takan Adamı

Rusya'da gerçekleşen olayda 2 dakika kadar sürede Tırın lastiğini söküp takan adamın kameraya yansıyan görüntüleri sizlerle..

  • JET TV tarafından
  • 667 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Anasını Cümle Aleme Rezil Eden Kız 08:38

Anasını Cümle Aleme Rezil Eden Kız

Bugünde başkalarının yerine utanıyoruz arkadaşlar. ''Beyin Fırtınası'' diye kanal açan fakat beyini unutan bir bacımızın anasını şekilden şekle sokup rezil etmesini belki izlemişsinizdir. Fakat bu başka bir rezalet...

  • JET TV tarafından
  • 1.017 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kartalın Yemeğine Göz Koymanın Sonu 00:12

Kartalın Yemeğine Göz Koymanın Sonu

Kartallar, atmacagiller (Accipitridae) familyasına üyedir. Kartal türleri çok geniş bir yelpazede dağılan yırtıcı kuşları kapsar. Türkiye'de genellikle dağlık bölgelerde yaşarlar. Kartallar genel olarak diğer uçan yırtıc..

  • Cowboy tarafından
  • 1.087 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Malazgirt'te Tarihi Gün 08:44

Malazgirt'te Tarihi Gün

Türklere Anadolu'nun kapılarını açan Malazgirt Meydan Muharebesi'nin 946'ncı yıldönümü törenle kutlanıyor. Anıt Meydan’da düzenlenen kutlamalarda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin önemine d..

Güçlü Soydemir   Harabe Gönlüm 05:00

Güçlü Soydemir Harabe Gönlüm

Maksadın öldürmekse Öldür de kurtulayım Maksatın yalvartmak mı Dizine kapanayım Uçurumun kenarına getirdin ömrümü Harabeye döndürdün garip gönlümü Kalbim seni istiyorsa söyle ben ne yapayım Elimden gelmiyor ki seni söküp..

Elsa Ebru - Sen beni ne sandın 03:21

Elsa Ebru - Sen beni ne sandın

Çürümesinimi bekliyorsun bu ayakların. Ne kadar daha koşacak ardın sıra. Gözlerim sana hasretmi eriyecek. Bakışlarıma değmeyecekmi bir kez daha. Kaç sayfa daha yazacağım seni. Hesap sormayacakmı yüreğim. Kalemi kırmayaca..

'Gelemezsem Rütbelerimi Söker Atarım' 07:13

'Gelemezsem Rütbelerimi Söker Atarım'

Hakkari'de vatandaşlarla bir araya gelen Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, PKK bize saldırınca devlet gelmiyor diyen köylüye Bir saat içerisinde burada olmazsam rütbelerimi söküp atacağım dedi. Hakkari İl Emniyet Müdürü Sül..

Cep Telefonlarının Hiç Bilmediğiniz 7 Yararlı Ve Gizli Özellik 03:39

Cep Telefonlarının Hiç Bilmediğiniz 7 Yararlı Ve Gizli Özellik

Modern cep telefonları birçok özelliğe sahip. Dünyanın bir diğer ucundaki insanlara ulaşmanı sağlıyorlar. Sadece birkaç saniye içerisinde arkadaşlarına mesaj atabiliyorsun. İnternette gezinebiliyorsun. Fakat, cep telefon..

Maç Sonrası Terör Esti 4 Yaralı 01:11

Maç Sonrası Terör Esti 4 Yaralı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup 13. hafta maçında AFJET Afyonspor ile Bucaspor arasında oynanan maç sonrası olaylar çıktı. Bucasporluların koltukları söküp tribün boşluklarından atması üzerine Afyonspor taraftarı da Bucasporlula..

Yarışmacıya Soktuğu Lafla Türk Televizyon Tarihine Geçen Murat Yıldırım 01:31

Yarışmacıya Soktuğu Lafla Türk Televizyon Tarihine Geçen Murat Yıldırı

Murat Yıldırım'ın dil bilgisi konusunda oldukça iddialı açıklamalar yapıp 'mütevazı' kelimesinin doğru yazılışını bilemeyen yarışmacıya laf sokup gönderdi...

  • JET TV tarafından
  • 1.008 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cep Telefonların Hiç Bilmediğiniz 7 Yararlı Ve Gizli Özellik 03:40

Cep Telefonların Hiç Bilmediğiniz 7 Yararlı Ve Gizli Özellik

Bu Bilgiler Çok İşinize yarayacak... 1. Cep telefonunuzu bir dinleme cihazına dönüştürmek Sadece birkaç basit adımla, akıllı telefonunuzu en üst düzey bir dinleme cihazına veya bebek telsizine dönüştürebilirsiniz. Cihaz ..

Kara Panter - Black Panther Türkçe Altyazılı İzle 2:14:33

Kara Panter - Black Panther Türkçe Altyazılı İzle

T'Challa yani kara panter babasının ölümünden sonra ülkesi olan Wakanda'ya bukez liderlik etmek için dönecektir. Ülkesi Wakanda oldukça gelişmiş teknolojik bir yerdir. Wakanda'ya geldiğinde farkedecektirki ülkeyi yönetme..

Çakmak Manyetosu ile Oyun Makinesinin Ciğerini Söken Eleman 01:47

Çakmak Manyetosu ile Oyun Makinesinin Ciğerini Söken Eleman

Parayı her attığımızda hayallerimizi yıkan oyun makinelerinden birinin ciğerini söküp intikamımızı alan arakadaşı alkışlıyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 123 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Trafikteki magandalar 01:47

Trafikteki magandalar

YOL KESTİLER, TRAFİĞİ BİRBİRİNE KATTILAR… TRAFİĞİN ORTASINDA NE YAPACAĞINI ŞAŞIRAN BELEDİYE OTOBÜSÜ ŞOFÖRÜ O ANLARI KAYDA ALINCA DA PLAKALARINI SÖKÜP KAÇTILAR...

Kremalı Mantar Çorbası Tarifi  Çorba Nasıl Yapılır 03:36

Kremalı Mantar Çorbası Tarifi Çorba Nasıl Yapılır

Bu tarifimizde sizlere nefis bir çorba tarifi olan kremalı mantar çorbası nasıl yapılır detaylı bir şekilde anlatacağız. Kremalı mantar çorbasını yaptıktan sonra isteğinize göre içine blender sokup mantarları parçalayıp ..

Meyveli Pastacı Kreması Tarifi  Yaş Pasta Kreması 02:10

Meyveli Pastacı Kreması Tarifi Yaş Pasta Kreması

Bu videoda sizlere frambuazlı pasta kreması hazırladık. Fakat bu pasta kremasını sade,çilekli veya istediğiniz herhangi bir meyve ile yapabilirisiniz. Tek yapmanız gereken kremaya son aşamada frambuaz yerine istediğiniz ..

Aslızen - Delizabet 03:27

Aslızen - Delizabet

Aslızen - Delizabet Müzik Dinle Şarkı Sözleri Savurdum bugün külleri Geçmişe ait herşeyi Fırlatıp attım eskiyi Ne liman kaldı ne gemi Korkmadım kara kışta Aşkıda yaşadım arşta Koyar mı acılar bana Olmuşum zümrüdü anka..

Kara Düzen - İnsan 03:55

Kara Düzen - İnsan

Kara Düzen - İnsan Dinle İnsan şarkı sözleri ile Çok değil aslında kendimden vazgeçtim Bu benim bu yolu ben kendime seçtim Sizleri kandırıp yolunuzdan aldım Gerçekleri saptırdım Sözlerim yalanlarla doluyken Gözyaşl..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.030 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana 03:59

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kalbim Hoş Sana Üşüyor Bu Eller Ne olur Tutsana Seviyorum Hala Yanımda Dursana Çok Özledim Seni Az Daha Kalsana Yürek Dayanmaz Böyle Bir Aşka Seven Bu Gözler B..

Burcu Güneş - Bir Lokma Sevda 04:00

Burcu Güneş - Bir Lokma Sevda

Burcu Güneş – Bir Lokma Sevda Şarkı Sözleri Sen Geleceksin Diye Kimseyi Almadım Hayatıma Gerçeği Sorarsan Alamadım Aslında Sen Düşeceksin Diye Olur Olmaz Uykularıma Unuttum Gündüzü Yaşadım Hep Rüyalarda Senin Bir Sesin ..

Serkan Kaya - Zor Bela 04:25

Serkan Kaya - Zor Bela

' Her ihtimali düşündüm bulamadım çaresini Ya seni terk etmeliydim ya vurmalıydım kendimi Körmüşüm, cahilmişim Sen kimmişsin seni sevmişim ben (neyse boş ver) Zor bela unutabildim her şeyi Zor bela avutabildim k..

Indim Havuz Basina - Fasl-i Beyoglu 02:48

Indim Havuz Basina - Fasl-i Beyoglu

Fasl-i Beyoglu 2008 Albümünden Indim Havuz Basina: İndim havuz başına Bir kız çıktı karşıma Sevda nedir bilmezdim O getirdi başıma Gelemem ben gidemem ben Her güzele gönül veremem ben Aç kolların sar boynuma Üşüdüm ..

Kutsi - Tören 04:43

Kutsi - Tören

Alışmak çok zor değil artık yalnızlığa Sensizlik acı vermiyor Teselli buldum belki ne olur soru sorma Sessizlik iyi geliyor Sen beni de kendini de kandırıyorsun kabul Son kelime aşk yerine ayrılık olsun Ben sana ..

Zeynep Bastık - Şahaneyim 03:33

Zeynep Bastık - Şahaneyim

Dolandım durdum gecelerin elinde Güzel mi böyle yoksa bir bende mi sürünce Hassas gergin, ay ay ay ay Çocuk sabır bırakmadı yeterince İsterim şöyle güzel bir samanlık seyran Aşk durağında indim trafik tıkanmadan Ne sağd..

Gökhan Güney  Melek Yüzlüm 04:04

Gökhan Güney Melek Yüzlüm

saclarinda yeller eser gözlerin dünyadan güzel gülyapragi sana benzer benim güzel melek yüzlüm bin selam sana kalbimden adim düsmesin dilinden beni sevda ülkesinden kovma sakin melek yüzlüm gelsin bu öfkenin so..

Ufuk Çalışkan - Hadi Geri Gel 03:55

Ufuk Çalışkan - Hadi Geri Gel

Şarkı sözü: Sen gittiğin günden beri, Ağlarım ne olur dön geri, Sensizlik çok zor geliyor bana. Beni böyle yalanlar içinde, Bırakıpta gittin nerelere, Yoksa artık sevmiyor musun beni? (Nakarat) Hadi geri gel, ..

Oğuzhan Uğur - Bana Bunu Yapma 02:56

Oğuzhan Uğur - Bana Bunu Yapma

Hayalet diye bir şey yoksa ben nasıl yürüyorum? Aşktan gözü kör olmak varsa nasıl görüyorum? Nefesim sendin gittin madem neyi soluyorum? Yine hicran, evet ihanet kurbanıyım... Bana bunu yapma... Bize bunu yapma... Ya da...

  • Emre Kuzu tarafından
  • 1.082 görüntüleme
  • 7 yıl önce