#Erol budan yatacak yerin yok müzik dinle

Maaşı Sucuğa Yatıran Adam 00:15

Maaşı Sucuğa Yatıran Adam

Sosyal medya uygulamaları için insanların yapmayacağı şey yok.. Bu adamda kasapta sucukları boynuna takıp hava atmış...

  • PengoTV tarafından
  • 142 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Karantinada olması gerekirken sokakta! 02:14

Karantinada olması gerekirken sokakta!

BURSA'DAKİ DENETİMLERDE POLİS ŞOK ÜSTÜNE ŞOK YAŞADI. KARANTİNADA OLMASI GEREKİRKEN SOKAKTA OLAN DA VARDI, SİGARA YASAĞINDAN HABERİM YOK DİYE KENDİNİ SAVUNAN DA...

Hastaneden şikayetçi oldular 02:25

Hastaneden şikayetçi oldular

BİR BEBEK ÖLÜMÜ VE DOKTOR İHMALİ İDDİASI... 5 AYLIK EVLADINI KAYBEDEN KADIN, ENFEKSİYON KAPAN BEBEĞİ 'BİR ŞEYİ YOK' DİYE EVE YOLLADIĞINI İDDİA ETTİĞİ DOKTORDAN ŞİKAYETÇİ OLDU... 'SÜT KOKULU YAVRUMU BUZ GİBİ TOPRAĞA KOYDU..

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum 01:20

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Amasra'da kurulması planlanan termik santrale ilişkin, “Sayın bakandan istirham ediyorum. 1/100.000’lik planlara baksın. Amasra gibi ..

Demirtaş'tan Tehlikeli Çağrı- Partililerimiz Her Yerde Sokakta Olmalıdır 02:44

Demirtaş'tan Tehlikeli Çağrı- Partililerimiz Her Yerde Sokakta Olmalıd

Demirtaş'tan Tehlikeli Çağrı- Partililerimiz Her Yerde Sokakta Olmalıdır HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Belediye başkanlarımız gerçekten hırsızlık yapıp, suç işlemişse biz kendi içimizde cezalandırırız. ded..

Adana’da Pkk'ya 300 Polisle Operasyonu 03:33

Adana’da Pkk'ya 300 Polisle Operasyonu

Adana’da Pkk'ya 300 Polisle Operasyonu Adana’da bölücü terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonda çok sayıda kişi gözaltına alındı. Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri şafak vakti aralarında ö..

Cumhuriyet Bebeğine Cumhuriyet Altını 02:23

Cumhuriyet Bebeğine Cumhuriyet Altını

Cumhuriyet Bebeğine Cumhuriyet Altını Mersin'in Erdemli ilçesinde 29 Ekim günü doğan ilk bebeğe Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, cumhuriyet altını taktı. Minik kız bebeği ve ailesini hastane odasında ziyaret ede..

Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı 06:51

Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı

Cumhuriyet’in 38’inci yılında 4,5 ay gibi kısa bir sürede üretilen Devrim'in bir başka hikayesini, Eskişehir'de otomobilleri yapım aşamasında ilk kez fotoğraflayan gazeteci Rıdvan Uysal anlattı Aslında Türkiye'nin ilk ..

Sitede doğalgaz krizi! 01:49

Sitede doğalgaz krizi!

BAŞKENT ANKARA'DAKİ BİR SİTEDE YAŞANAN YÖNETİM ANLAŞMAZLIĞI, APARTMAN SAKİNLERİNİ KARA KIŞA TESLİM ETTİ. İKİ YILDIR SOĞUKTA YAŞIYOR, BİR TÜRLÜ ISINAMIYOR... ÇÜNKÜ 24 BLOKTAN SADECE BİRİNDE DOĞAL GAZ YOK...

Fetö Mağduru Polisler Lokma Dağıttı 05:16

Fetö Mağduru Polisler Lokma Dağıttı

Fetö Mağduru Polisler Lokma Dağıttı Polis teşkilatındaki Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından yapılan baskılarla meslekten atılan veya zorla emekli edilen polisler, İstanbul Gayrettepe’de bulunan Asayiş Şube Müdür..

Fetö'den Aranan Profesöre Oğlundan Teslim Ol Çağrısı 02:00

Fetö'den Aranan Profesöre Oğlundan Teslim Ol Çağrısı

Fetö'den Aranan Profesöre Oğlundan Teslim Ol Çağrısı BODRUM'da polis tarafından yapılan denetimde durdurulan bir sürücünün babasının, FETÖ'nün yurt dışı okullarının imamı olduğu ve darbe girişimi sabahı yurt dışına çı..

Sosyal mesafeyi korumayanlara torpilli şaka 02:14

Sosyal mesafeyi korumayanlara torpilli şaka

Adana’da bir market sahibi, dükkanının yanında sosyal mesafeli oturmayan kişileri ayırmak için aralarında torpil patlatıp şaka yaptı. Bu anlar sosyal medyada binlerce kişi tarafından izlenirken, market sahibi Ferdi Şen, ..

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı 06:01

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı Bursa’da internetten satın alınan pompalı tüfeğe hedef olan 15 yaşındaki lise öğrencisi Doğukan Avcı’nın annesinin feryadı yürekleri dağladı. Kendisine taziyeye gelen oğlunun sınıf arka..

3 kişiyi hayattan koparan kaza 01:03

3 kişiyi hayattan koparan kaza

2 OTOMOBİL ÇARPIŞTI, 3 CAN YOK OLUP GİTTİ. ANTALYA'DAN KORKUNÇ BİR KAZA GÖRÜNTÜSÜ VAR SIRADA...

Sahte diploma dolandırıcıları 02:37

Sahte diploma dolandırıcıları

HUKUK DİPLOMASI 20 BİN LİRADAN, MÜHENDİSLİK DİPLOMALARI İSE 12 BİN LİRADAN ALICI BULUYOR. PARAYLA YAZILAN TEZLERDEN SONRA BİR DE SAHTE DİPLOMA FURYASI ORTAYA ÇIKTI. YÖK PARAYLA TEZ YAZAN VE YAZDIRANLAR HAKKINDA SUÇ DUYU..

Dehşeti yaşadı intihara teşebbüs edince yatağa bağımlı kaldı 06:42

Dehşeti yaşadı intihara teşebbüs edince yatağa bağımlı kaldı

Antalya’da 14 ay önce çalıştığı eğlence merkezinden çıkışında bir kişi tarafından iş yerine götürülerek cinsel saldırıya uğrayan genç kadın yaşadıklarının ardından intihar girişiminde bulunarak yatağa bağımlı hale geldi...

İbadi- Irak’ın Tüm Komşularıyla İyi İlişkilerimiz Var 05:00

İbadi- Irak’ın Tüm Komşularıyla İyi İlişkilerimiz Var

İbadi- Irak’ın Tüm Komşularıyla İyi İlişkilerimiz Var Irak Başbakanı Haydar El İbadi, Musul’da cephe hattına gelerek Musul Operasyonları Merkezini gezdi. Irak Başbakanı Haydar El İbadi, Musul’da cephe hattını ziyaret e..

Demirtaş'tan Öz Eleştiri- Mükemmel Bir Belediyecilik Yapmadık 02:05

Demirtaş'tan Öz Eleştiri- Mükemmel Bir Belediyecilik Yapmadık

Öz Eleştiri- Mükemmel Bir Belediyecilik Yapmadık Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı'nın gözaltına alınmasına değinen Demirtaş, Mükemmel bir belediyecilik yapmadık şeklinde konu..

15 Ay Önce Kaybolan Baba ve Oğlun Cesetleri Oyuktan Çıktı 01:09

15 Ay Önce Kaybolan Baba ve Oğlun Cesetleri Oyuktan Çıktı

15 Ay Önce Kaybolan Baba ve Oğlun Cesetleri Oyuktan Çıktı Afyonkarahisar'da kaybolan Kurban Barlas ve oğlu Emrullah Barlas, beklenmedik bir şekilde evlerinin yakınındaki oyukta bulundu. Ölüm nedenleri ise tespit edileme..

Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasında Görevlendirilen Savcı Fetö'cü Mü 05:17

Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasında Görevlendirilen Savcı Fetö'cü Mü

Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasında Görevlendirilen Savcı Fetö'cü Mü Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Cumhuriyet Gazetesi'ne yönelik başlatılan soruşturma kapsamında görevlendirilen savcının FETÖ mensubu olduğu iddialarına i..

Dikkat! Böyle hırsızlık görülmedi 01:13

Dikkat! Böyle hırsızlık görülmedi

Dikkat! Böyle hırsızlık görülmedi Kalabalık bir ekip gündüz vakti herkesin gözü önünde insanların telefonlarını çalıyor. Ve hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam ediyor. Neye uğradığını anlamayanlar ise sağına soluna bak..

Gezi’ Eylemcilerine Tepki Gösteren Zahide Nine Hayatını Kaybetti 01:31

Gezi’ Eylemcilerine Tepki Gösteren Zahide Nine Hayatını Kaybetti

Gezi’ Eylemcilerine Tepki Gösteren Zahide Nine Hayatını Kaybetti Gezi olayları sırasında basın açıklaması yapmak isteyen gruba tepki gösteren ve o dönem Başbakan olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı miting..

Japonya'da Dev Çukur Yolu Yuttu 01:36

Japonya'da Dev Çukur Yolu Yuttu

Japonya'da Dev Çukur Yolu Yuttu Japonya'nın güneydeki Kyushu adasındaki Fukuoka kentinin ana caddesinde meydana gelen çöküntü beraberinde gaz, su ve elektrik hatlarını da beraberinde yuttu Japonya'da Kyushu adasının e..

MGK'da Doğu Akdeniz Vurgusu 01:40

MGK'da Doğu Akdeniz Vurgusu

Yeni yılın ilk Milli Güvenlik Kurulu, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplandı. 4 buçuk saat süren toplantı sonrası 5 maddelik bir bildiri yayımlandı, Doğu Akdeniz’deki hak ve menfaatlerden taviz yok vurgusu yapıldı...

Aracına binmeye fırsat vermediler 02:28

Aracına binmeye fırsat vermediler

AVCILAR'DA DÜN BİR GALERİCİ TAM DA ARACINA BİNMEK ÜZEREYKEN KURŞUN YAĞMURUNA TUTULDU. 17 MERMİDEN 12'Sİ UMUT VARAN'A İSABET ETTİ. ''DÜŞMANIMIZ YOK'' DİYEN AİLESİ SALDIRGANLARIN BİR AN ÖNCE BULUNMASINI İSTEDİ...

Meğer cebi para doluymuş! 03:10

Meğer cebi para doluymuş!

SİPARİŞ VERDİ, PARAM YOK DEDİ, İNDİRİM İSTEDİ... BEKLEDİĞİ İNDİRİMİ YAPMAYAN KADIN DÖNERCİYİ, BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ... İNDİRİM İÇİN CİNAYET İŞLEYEN ZANLININ CEBİNDEN, BİR DEĞİL 20 DÖNER ALACAK KADAR PARA ÇIKTI... 3 ÇOCU..

Bu dernek, bir başka dernek! 01:56

Bu dernek, bir başka dernek!

ANTEP HERİFLERİ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ EVET, YANLIŞ DUYMADINIZ... DERNEĞİN ADI TAM OLARAK BU, ÜSTELİK ÜYE OLMAK DA ÖYLE KOLAY DEĞİL, GAZİANTEP ŞİVESİ OLMAYAN YA DA PATLICAN KEBABI YAPAMAYANLARIN HİÇ ŞAN..

Fetö'nün Gizli Dosyaları Cıa'in Elinde 01:14

Fetö'nün Gizli Dosyaları Cıa'in Elinde

Fetö'nün Gizli Arşivi Cıa'in Elinde FETÖ Çatı iddianamesinde örgütün arşivlerinin örgüt yöneticilerinden Türkyolu ve CIA'in denetiminde olduğu iddia edildi. Önemli bilgiler için 'Truecyrpt' adlı program kullanılmış. A..

Son Dakika! AB Tehdit Etti- İlişkileri Dondurmak Vereceğimiz Tek Yanıt 03:00

Son Dakika! AB Tehdit Etti- İlişkileri Dondurmak Vereceğimiz Tek Yanıt

Son Dakika! AB Tehdit Etti- İlişkileri Dondurmak Vereceğimiz Tek Yanıt AP Türkiye raportörü Kati Piri, müzakere kartını öne sürdü, İlişkileri dondurmak vereceğimiz tek yanıt diyerek Türkiye'yi tehdit etti. İbrahim Kal..

Biden Arıyor, Kim Jong-un Cevap Vermiyor 01:27

Biden Arıyor, Kim Jong-un Cevap Vermiyor

Amerika'nın gündeminde o iddia var. Yazılanlara göre Washington yönetimi Kuzey Kore Lideri Kim Jong-un'a ulaşmaya çalışıyor. Ancak Kuzey Koreli resmi makamlar adeta kapı duvar. Washington'un haftalardır devam eden diyalo..