#Erol budan yatacak yerin yok müzik dinle

Sila - Yan Benimle 04:59

Sila - Yan Benimle

Yalan sevinçle oyalandım Aklın tuzağında dolandım Kusuruma bakma zil zurna geldim Sabahın beşi kapına dayandım Erbabım aşk madem Madem yasaklar namahrem Kafeste sözler susuyor şimdilik Uçurur zaman hele dur bakalım S..

Emre Madak - Gelip de Halimi Gördün mü 03:38

Emre Madak - Gelip de Halimi Gördün mü

Veda edip gittin gideli, nedense Ne bir mektup ne selam gelmedi Durup dururken şimdi niye, sebep ne? Arayıp soruyormuşsun, herkesten beni Yok olmaz artık, yok olmaz artık Sen değerimi bilmedin Farketmez artık, far..

Yıldız Tilbe   Yolumun İçinde 04:26

Yıldız Tilbe Yolumun İçinde

umudum tükenmez sen yine bildiğinle kal asıl olsa anlayacak ruhun gerçeyi kendini kaybeder aniden gördüğüm masal ice gerçekler yok artık unut geçmişi Yolumun içince yol ayrı yolda değil dermanım derdimde saklı ayrı değil..

Adanalı Ayhan Aç Kapıyı Gardiyan 04:53

Adanalı Ayhan Aç Kapıyı Gardiyan

Yıllardır yatıyorum Ranzamda yaşıyorum Mazgalı dinliyorum Aç kapıyı Anamı özlüyorum Yavrumu görmüyorum Hasretle yaşıyorum Aç kapıyı Anamı özlüyorum Yavrumu görmüyorum Hasretle yaşıyorum Aç kapıyı Aç kapıyı gardiyan Se..

Etkin  Sensizim 05:08

Etkin Sensizim

özlemin basımda dönen pervane gurbet ellerınde öksüzüm canım yoklugun acısı ettı dıvane halımı soran yok sensızım canım..... yel deydi gülüme gönlüm dardadır gündüzler serseri gecem zordadır gecmeyen zamana sabır..

Evlenme Nedir 02:35

Evlenme Nedir

Evlenme işi, izdivaç. Birlikte yaşamak isteyen iki kişinin yasaya uygun olarak hayatlarını birleştirmesi. Yasa izin vermezse birlikte yaşayamaz mıyız yani? Ha o zaman kızlı erkekli oluyordu değil mi? Bu evlenme, bildiği..

Seçkin Piriler Hangi Soru Karşısında Çılgına Döndü 02:05

Seçkin Piriler Hangi Soru Karşısında Çılgına Döndü

“Okullar kapanmadan bir gün önce Etiler’de bir servis aracının içinde bir çocuğun ağladığını gördüm. Aracın kapısı açıktı. Neden ağladığını sordum. Servis şoförünün kendisine araçta bırakıp gittiğini söyledi. Hayli korkm..

  • BETA tarafından
  • 1.081 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rozz Kalliope & Ece Seçkin - Benjamins 3 03:05

Rozz Kalliope & Ece Seçkin - Benjamins 3

Benjamins 3 şarkı sözleri ile Techno arabesk afrotrap hepsi kanımda Yine çalıyor arabada Stil Acid Arab Albino zencilerim gece gündüz yanımda Ara bul bizi karanlıkta ayışığında Kestim irtibatı bomboş insanlarla rahat..

ELİSA testi ile hem koronavirüs hem de antikorun düzeyi tespit ediliyor 10:38

ELİSA testi ile hem koronavirüs hem de antikorun düzeyi tespit ediliyo

Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Fizyoloji Ana Bilim Dalı Geliştirme Laboratuvarı'nda, 2 ay önce başlanan ve çalışması tamamlanan ELİSA testi sayesinde vücuttaki hem koronavirüsün, hem de antikor düzeyi..

Döşeme Altından Eline Saplanan Falçatayla Neye Uğradığını Şaşırdı 06:15

Döşeme Altından Eline Saplanan Falçatayla Neye Uğradığını Şaşırdı

Manisa’da eşine aldığı sıfır otomobilin şoför koltuğundaki tozu silmek isterken döşeme altından eline saplanan 7 santimetrelik falçatayla hayatının şokunu yaşayan adam, otomobil firması hakkında suç duyurusunda bulundu. ..

80 Yaşındaki Kimsesiz Adam Aylardır Yatağa Mahkum Yaşıyor 04:02

80 Yaşındaki Kimsesiz Adam Aylardır Yatağa Mahkum Yaşıyor

Bursa'nın İnegöl ilçesine bağlı Cerrah Mahallesi'nde ikamet eden ve yalnız yaşayan 80 yaşında adam ayladır tek başına kaldığı evde yatağa mahkum şekilde yaşıyor. Kimsesi olmayan talihsiz adamın yardımına komşuları yetişi..

Hayalperest - Tövbekar | Official Music Audio - #NeKaybederdin - Orhan Gencebay Rap Versiyon 05:16

Hayalperest - Tövbekar | Official Music Audio - #NeKaybederdin - Orhan

Orhan Gencebay Rap Versiyon 'Tövbekar' Yayında ! Tüm Dijital Platformlarında ! Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar ol..

Melih Aydogan Ft Tugce Guder - Dans Et 03:19

Melih Aydogan Ft Tugce Guder - Dans Et

Şarkı Sözleri: Zaman akıp gider senle, yalan Sonumu yazmış ellerin Kafada bitmez sözlerin Bi’ sakin Tenim, tenini istedi o akşam Yıldız içmiş gözlerin Işığın çok kalbim yerin En derin O an, saran nefesin yanımda Ge..

Müslüm Gürses - Güldür Yüzümü 03:57

Müslüm Gürses - Güldür Yüzümü

insanı yaşatan ümitler gibi güneşi getiren saatler gibi gerçeğe dönüşen vaatler gibi geliver yanıma güldür yüzümü olmaz hiç kederin olmaz hiç tasan şarırır kalırdın aşkı tanısan beklemez gelirdim yerin de olsam ge..

Yüksek Sadakat - Beklediğim Ne Varsa Sensin 04:59

Yüksek Sadakat - Beklediğim Ne Varsa Sensin

Beklediğim Ne Varsa Sensin şarkı sözleri ile Tünemiş kuşlar gibiyim enkaz gemilerde Bırakıp gitmişsin beni bomboş şehirlerde Kış ısırır zorlu geçer ıssız sahillerde Tek parçayken de eksiktim malum nedenlerle Önümde ku..

Ben Fero  -  Kimlerdensin 04:06

Ben Fero - Kimlerdensin

Ben Fero - Kimlerdensin Müzik Dinle Sözler: Nakarat Gönder gelsin - Sen gönder bas ses versin Üç kez dinler - Ezberler ezberlersin Herkes Mersin - Hep tersin ben hep tersin Kimlerdensin - Herkes der kimlerdensin (x..

Sezen Aksu - Kalp Unutmaz (Lyrics - Şarkı Sözleri) 05:16

Sezen Aksu - Kalp Unutmaz (Lyrics - Şarkı Sözleri)

Kalp Unutmaz (Bahane, 2005) Söz & Müzik: Sezen Aksu Düzenleme: Mithat Can Özer Video Prodüksiyon: Videomite Çok zaman geçmesi gerek aradan Akşamdan sabaha onaramam ki Boş kalırsa durur atmaz ki bu kalp O zaman ben nef..

Özgün - O Gece 15 Temmuz Ruhu 03:20

Özgün - O Gece 15 Temmuz Ruhu

Şarkı Sözleri: Yine bir tarih yazdın Dünya bunun şahidi Can verdin vatan için Yoktu bunun ötesi Seninle gurur duydu Boğaziçi köprüsü Yeniden dile geldi Çanakkale türküsü O gece yükseldi aşkla Sela, ezan sesleri Sa..

Delaredo - Yılanların Oyunu 03:06

Delaredo - Yılanların Oyunu

Delaredo - Yılanların Oyunu Dinle Klip: Monkey Business & Atölye XYZ Yönetmen: Furkan Selim Çakırca Söz & Müzik: Delaredo Düzenleme: Delaredo Mix & Mastering: Can Volkan Yardımcı Yönetmen & Senaryo: Tarık Furkan Topalo..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.148 görüntüleme
  • 6 yıl önce
mor ve ötesi - Bir Derdim Var (Canlı Senfonik) 04:16

mor ve ötesi - Bir Derdim Var (Canlı Senfonik)

mor ve ötesi - Bir Derdim Var (Canlı Senfonik) Dinle Bir Derdim Var şarkı sözleri ile bir derdim var artık tutamam içimde gitsem nereye kadar kalsam neye yarar hiç anlatamadım, hiç anlamadılar herkes neden düşman he..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.264 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kara Düzen - Özgürlük Hapishanesi 03:23

Kara Düzen - Özgürlük Hapishanesi

Kara Düzen - Özgürlük Hapishanesi Dinle Özgürlük Hapishanesi şarkı sözleri ile Kendi yolunu kaybediyorken Mutlu zannedip üzülüyordun Cevapların seni kızdırıyorken Ruhunu kaybetmiş hissediyordun Fırtına kopuyor içind..

Sancak - Düşün Ki 03:02

Sancak - Düşün Ki

Sancak - Düşün Ki Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yine içimde sen uyandın, yıllardır bundan usandım Kapındayım ümitlerle, git dersen anlarım Ya tutarsın kollarımı ya da kalmaz bir anlamı Ya gelirsin peşimden ya da çık git i..

Feride Hilal Akın & Onur Baytan - Ayrılık Zor 03:20

Feride Hilal Akın & Onur Baytan - Ayrılık Zor

Feride Hilal Akın & Onur Baytan - Ayrılık Zor Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ayrılık zor biliyorum Belki hala seviyorum seni Her geçen gün biraz daha fazla kırılıyorum Mutlu bir son yok mu bize? Yanıyor içim bu nasıl acı N..

Oğuzhan Koç - Gitsem Diyorum 04:27

Oğuzhan Koç - Gitsem Diyorum

Oğuzhan Koç - Gitsem Diyorum Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ateş ile oynayınca kalmadı gücüm Güneşi bir gün bile göremedi gözüm Kalmadı bir sözüm artık Gitsem diyorum Neşesini bol bulunca istedim her an Hevesini aldı gitti..

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma 04:26

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kaç büyük devirdi dünya ? Kaç acı içinde kaç dert ? Kaçıncı rüya ve kaçıncı saf ten ? Sen kaç, ben ölüyorum kasten Senin de canına bir canavar dokunur Çok gü..

Emel Müftüoğlu - Gönülden Gönüle 03:44

Emel Müftüoğlu - Gönülden Gönüle

Topladım eşyayı vurdum yola Bulamadım yolu vardım sana Gönülden gönüle uçtum nafile Yerin dolmuyor Kucaktan kucaktan düştüm sahile Sesin vurmuyor Dedim kaç kurtarcanın dinezlere dök Çek çıkar kalbini tam yerinden ..

Arda Kayıhan - Sahi'm 03:16

Arda Kayıhan - Sahi'm

Sahi'm şarkı sözleri ile Buradan yine geri dönemem Lütfen senden öte gidemem Yarını ötesini bilemediğim Bu aşk benim tenim canım bedenim kalbim Yerin benim yanım canım kadınım mavim Sensiz ben nefes alamam Aşkından uz..

Irmak Arıcı - Güya 02:59

Irmak Arıcı - Güya

Güya şarkı sözleri ile Bu gecenin sabahı olmayacak Bilirim yerin de dolmayacak Sana neler neler söyleyecekken Suskun dilim daha konuşmayacak Topladım eşyalarımı Kendimden geçesim var Almayın kadehimi dostlar Daha..

Nazlıcan Kübra - Vazgeçemedimki Senden 02:31

Nazlıcan Kübra - Vazgeçemedimki Senden

Vazgeçemedimki Senden şarkı sözleri ile Gel güneşim doğsun uyanayım Geriye dönmeni beklediğim gecelerde Madem gidiyorsun Ben de yanayım Beni sevmediğini söyledıgın hecelerde Yaranı dağlamamışlar kalpten yarim ağl..

Gökçe - Aksiyondayım 03:14

Gökçe - Aksiyondayım

Aksiyondayım şarkı sözleri ile Kendi kendine, gelin güvey olmuş Bak bi de kendini beğeniyormuş. Ona buna bakarak, taklit yaparak Tarih yazacağını sanıyormuş. Yerin altında uçabildiğin gibi, Keşke gerçekte uçsaydın O ..