#Ersan

İsmail Ersan Su Yüzlüm 04:32

İsmail Ersan Su Yüzlüm

İsmail Ersan Su Yüzlüm Dinle..

Ersan Er Ah Yalan Dünya Remix 04:35

Ersan Er Ah Yalan Dünya Remix

Ersan Er Ah Yalan Dünya Dinle..

Ersan Er  Yaşamam Artık 04:20

Ersan Er Yaşamam Artık

Ersan Er Yaşamam Artık Dinle..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.157 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ersan Er Yaşamam Artık Dj Pipo Remix 03:59

Ersan Er Yaşamam Artık Dj Pipo Remix

Ersan Er Yaşamam Artık Dj Pipo Remix Dinle..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ersan Er - Kurtuldum (Remix) 04:04

Ersan Er - Kurtuldum (Remix)

Seninle Kopardık Bütün Bağları Her Şey Bitti Artık Bil Bundan Sonra Kırıldı Gönlümün Umut Dalları Kendine Bir Sevgi Bul Bundan Sonra Geçmişi Bir Düşün Yalnız Kalırsan Maziyi Hatırla Zaman Bulursan Neyleyim Sevgilim Pişma..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.237 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vizyonda Bu Hafta 08:40

Vizyonda Bu Hafta

Vizyonda Bu Hafta Bu hafta vizyona giren filmleri sizler için derledik. Benim Adım Feridun Uzun süreli bir ilişkinin içindeki Ersan artık sevgilisine ilgi göstermeyi ve romantik olmayı bırakmıştır. Uzun ilişkinin r..

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı 1975 Orjinal Version Film İzle 1:23:45

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı 1975 Orjinal Version Film İzle

Sahte diplomalarla Mahmut Hoca'yı kandıran Hababam Sınıfı yine sınıfta kalmıştır. Yaşları baya ilerleyen öğrencilerin arasındaki 25 yaşındaki Ferit, baba olmuş ve mecburen bebeği okula getirmiştir. Peki bu bebek bir li..

  • Film İzle tarafından
  • 13.645 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Beşiktaş 1-3 Astra Giurgiu Maçın Özeti Hazırlık Maçı 25 Mart 2017 03:49

Beşiktaş 1-3 Astra Giurgiu Maçın Özeti Hazırlık Maçı 25 Mart 2017

Beşiktaş'a evinde soğuk duş! Beşiktaş, Vodafone Arena'da oynadığı hazırlık maçında Romanya ekibi Astra Giurgiu'ya 3-1 mağlup oldu. Milli arayı değerlendirmek isteyen Beşiktaş, hazırlık maçında Rumen ekibi Astra Giurgiu ..

Çocuklarına ;15 Temmuz Şehitleri Panosu'ndan İsim Seçebilecekler 02:24

Çocuklarına ;15 Temmuz Şehitleri Panosu'ndan İsim Seçebilecekler

Tokat Devlet Hastanesi'nde çocuğu dünyaya gelenler, 15 Temmuz şehitlerinin isimlerinden birisini koyabilecek. Tokat Vicdan Hareketi Derneği ile Tokat Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından Devlet Hastan..

Fikret Orman Duruma El Koydu 01:09

Fikret Orman Duruma El Koydu

Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarının İstanbul ayağını tamamlayan Beşiktaş, son çalışmasını bu akşam Karabük'te yapacak. Zorlu deplasman öncesinde İstanbul'da yapılan son antrenmana Başkan Fikret Orman gelerek takım..

Bizden Size 8.Bölüm 49:39

Bizden Size 8.Bölüm

Programın 8. bölümünde; Ertan Anapa, Zaliha, Ersan Erdura ve Arif Sağ’ın sevilen şarkılarına yer verilmektedir. Programda ayrıca Uğur Böcekleri Yalçın Özden ve Zeki Yurtbaşı'nın gösterileri yer almaktadır...

Hande Doğandemi̇r Ve Mert Fırat Ayrıldı Mı 04:12

Hande Doğandemi̇r Ve Mert Fırat Ayrıldı Mı

Hande Doğandemir Mert Fırat ile olan ilişkisi hakkında sorulara cevap verdi. Nişantaşı’nda bir davette görüntülenen oyuncu Hande Doğandemir Ersan Üner’in yeni klibinde oynadığı ve olumlu geri dönüşler aldığını söyledi. Y..

  • BETA tarafından
  • 777 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kamyon Polis Uygulama Noktasına Böyle Girdi 00:51

Kamyon Polis Uygulama Noktasına Böyle Girdi

Isparta'nın Eğirdir ilçesi girişinde bulunan polis noktasına direksiyon hakimiyetini kaybeden kamyon girdi. Kazada 2 polis memuru ve kamyon sürücüsü yaralandı.Alınan bilgiye göre, sürücüsü belirlenemeyen 27 N 8809 plakal..

Azeri Gazı TANAP Projesi Çanakkale'ye Dayandı 02:17

Azeri Gazı TANAP Projesi Çanakkale'ye Dayandı

Azerbaycan gazını Türkiye üzerinden Avrupa'ya taşıyan ve çalışmaları uzun zamandır devam eden Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi'nin Gönen etabında çalışmalar başladı. Ardahan'dan başlayan ve Çanakkale il sınırına..

Cingöz Recai - 2.Fragman 02:00

Cingöz Recai - 2.Fragman

Cingöz Recai 13 Ekim' de Sinemalarda ‘İyiliksever hırsız’ Cingöz Recai, yıllar sonra yeni bir soygun için sahalara döner. Ama bu soygunu kendi ekibiyle yapmayacaktır. Karanlık bir çeteye dahil olur ve bir teknoloji dehas..

  • ANKA tarafından
  • 994 görüntüleme
  • 7 yıl önce
'Muhammed'in Ordusu Geri Döndü' 01:04

'Muhammed'in Ordusu Geri Döndü'

ASSAM Güvenlik Uzmanı Ersan Ergür TVNET Özel Yayını'nda gündeme ait önemli açıklamalarda bulundu. Ergür, Bu ordu, Mescid-i Aksa'da, Mekke'de, Medine'de peygamberlik sancaktarlığını yaptı. Mehmetçik bu bölgelerden çekild..

Balıkla Yaptığı Yemeklere Çektiği Videolarla Fenomen Olan Adam 06:24

Balıkla Yaptığı Yemeklere Çektiği Videolarla Fenomen Olan Adam

Trabzon'da seyyar balıkçılıktan balık restoranı sahipliğine bir başarı öyküsü ortaya koyan Erşan Yılmaz, balıklarla yaptığı çeşitli yemekleri sosyal medyada paylaşmasıyla fenomen oldu...

  • JET TV tarafından
  • 863 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kalbimin Sultanı 2. Bölüm Fragmanı 00:43

Kalbimin Sultanı 2. Bölüm Fragmanı

Biri Osmanlı Hükümdarı, diğeri Batılı, özgürlüğüne düşkün bir Rus kızı... Mahmut ve Anna... Başrollerini Ali Ersan Duru ve Aleksandra Nikiforova’nın paylaştığı Kalbimin Sultanı projesinde ikiliye, Emel Çölgeçen, Tansel..

Kalbimin Sultanı 3. Bölüm Fragmanı 00:47

Kalbimin Sultanı 3. Bölüm Fragmanı

Biri Osmanlı Hükümdarı, diğeri Batılı, özgürlüğüne düşkün bir Rus kızı... Mahmut ve Anna... Başrollerini Ali Ersan Duru ve Aleksandra Nikiforova’nın paylaştığı Kalbimin Sultanı projesinde ikiliye, Emel Çölgeçen, Tansel..

Kalbimin Sultanı 4. Bölüm Fragmanı 00:46

Kalbimin Sultanı 4. Bölüm Fragmanı

Biri Osmanlı Hükümdarı, diğeri Batılı, özgürlüğüne düşkün bir Rus kızı... Mahmut ve Anna... Başrollerini Ali Ersan Duru ve Aleksandra Nikiforova’nın paylaştığı Kalbimin Sultanı projesinde ikiliye, Emel Çölgeçen, Tansel..

Murat Nehri'nde Sular Çekildi, Tarım Başladı 07:01

Murat Nehri'nde Sular Çekildi, Tarım Başladı

Elazığ’da Murat Nehri’nde suyun yaklaşık 2 kilometre çekilmesiyle çiftçiler, ortaya çıkan araziyi değerlendirerek mısır ve bostan ekerek tarıma başladı. Keban Baraj Gölü'nü besleyen Murat Nehri'nde, yaz mevsimi ve mevsim..