#Ersay Üner İki aşık house remix müzik dinle

Ferman & Berkay Karaman feat. Aşıl - Sokaklar 03:22

Ferman & Berkay Karaman feat. Aşıl - Sokaklar

Sokaklar şarkı sözleri ile Ferman Suçlandığım sokaklarda ellerimde kelepçe Satın almak istiyorlar hayellerimi senetle Kurduğun o hedefleri beyninde kenetle oturmayan karekterler ve sorun bu sizde mahallemden çıkan..

Medusa - Ötesi Yok 03:00

Medusa - Ötesi Yok

Ötesi Yok şarkı sözleri ile Ben ben yine sana kandim ötesi var mı söyle Sen sen diye sana yandim ötesi var mı? Ben ben yine sana kandim ötesi var mı söyle Sen sen diye sana yandim ötesi var mı? Tum yanlis yolar cikti ..

Rota & Lalfizu - DİREN (Official Music Video) 02:32

Rota & Lalfizu - DİREN (Official Music Video)

Şarkı Sözleri : sen değil miydin bana her gün vazgeçme diyen her biri toplansa çalsa kulaklarında siren diner, biter bi' gün çileler bi' yer var her şeyi gören diren aklımda bariz bi' anı yaşım ondört önümde bi' gezege..

Pars - Gitmem Gerek 04:03

Pars - Gitmem Gerek

Gitmem Gerek şarkı sözleri ile... gitmem gerek ama hiç halim yok inandım çok içimde hep birikti günahlar elvedalar gitmem gerek ama mecalim yok savaştım çok hasarlı heryerim bu sefer son bu sfer son direniş uyandım a..

Ezhel - Allah'ından Bul 03:03

Ezhel - Allah'ından Bul

Lyrics: Kötü insanlar kötü Bunu aklım almaz hiç Otu boku yargılarlar Bizi kötü algılarlar Hatta ne yaparsan yap Memnun edemezsin kimseyi aynı anda Bir sürü küfür de saydım ama Hiçbiri bir türlü etmez fayda Yani ne desem..

Canbay & Wolker - Biz Buluruz Yolumuzu (Official Video) ft. Primo 03:53

Canbay & Wolker - Biz Buluruz Yolumuzu (Official Video) ft. Primo

Düzenleme : Wolker Söz : Wolker & Canbay & Primo Mix Mastering : Wolker Montaj&Vfx : Flowking Sözler : Canbay Oluruna bıraktı kimler hayatta , Kader bu kitler ayaktan , Çok düşünen gittin araktan , Bizi düşüren hep ..

Ezgi Enes - Mesafe (Cover) 02:09

Ezgi Enes - Mesafe (Cover)

İletişim: enestftkk@hotmail.com Instagram: @ezgiienes / ezgitftk / enestftk Twitter : @ezgitftk / enestftkk TikTok : @enestftk Mesafe ( Söz – Akor ) Dbm B A A..

Zeynep Bastık - Bana Sorma (Official Video) 03:12

Zeynep Bastık - Bana Sorma (Official Video)

Bana Sorma’ sözleriyle / ‘Bana Sorma’ lyrics; Artık seni dinlemem ben (dinlemem) Hep yalan söylüyorsun Dün çok seviyordun mesela (mesela) Bak şimdi gidiyorsun Bye bye Yıllardır bir orada bir burada Dönüp dolaşıp bana s..

Senfo - Son Durak 02:39

Senfo - Son Durak

Son Durak şarkı sözleri ile Değiştiniz hepten, Hala kıpkırmızı gözler, Yaşıyorum her şeyi bir bilsen Gördüm yüzünüzü çok iğrenç, çok iğrenç Sövdüm hepsine çok içten Yazmak istedim hep yeniden Kurtulamadım hiç kad..

Alavan - Yeşil 03:12

Alavan - Yeşil

Yeşil şarkı sözleri ile Bak köşe dolu benim arkadaşım Duyan oldu mu müziğimi salla başı Tek tek vuruyorum kaleleri kralına Bakıyordu şu anda hasta bakıcı Siktir git seni pic kurusu Konu rapse biat et bu en dolusu Beni..

Patron & Ati242 - Maskeli Balo (Audio) 03:14

Patron & Ati242 - Maskeli Balo (Audio)

Şarkı Sözleri: İçinize işlemiş bak Biraz öfke biraz kin Düşmanımı sınar dilim Biraz bozuk biraz pis Hiphop bizde classic Biz varken kimse kral değil Sen kendi evinde misafir Bitch benim villam kira değil Siz karada kapta..

Simge Erçakmak - Kırıldım Yüreğimden 03:54

Simge Erçakmak - Kırıldım Yüreğimden

Kırıldım Yüreğimden şarkı sözleri ile Bebekler gibi seni koynumda pamuklara sarmadımmı yar İlk görüşte sana Deliler gibi Tutulmadımmı yar Geceyi Gündüze çeviripte seninle Mutlu olmadımmı yar Yazımı son Bahara Gönlümüde..

Can Jersey - Yıldız 03:57

Can Jersey - Yıldız

Yıldız şarkı sözleri ile Bırakıcam rapine ambargo Olamaz kimse bana denk bro Sanarsın New York city ama değil Bura Esenler chicago Fiyakalı Bentley Alıcam Cupa Del Rey Rakibin bensem Kod adım sensei Bana dersin keko Um..

Fulin - Korkularım Var 02:52

Fulin - Korkularım Var

Korkularım Var şarkı sözleri ile Yanıma yanaştın bir kere savaşıp niye kaçtın İki kulaç attım ölümü sevenler gibi yaptım Dağda çobandım olsun tertemizdir alnım Çok yara aldım hiçbiri koymaz yine yaksın Firari yazgım y..

Tarkan - Çok Ağladım  ( Video Klip ) 04:33

Tarkan - Çok Ağladım ( Video Klip )

Tarkan - Çok Ağladım Dinle Tarkan'ın, DMC etiketiyle yayınlanan, 10 albümünde yer alan Çok Ağladım isimli şarkısı, video klibiyle netd müzik'te. Söz: Ayça Z. Aydın (Miya) Müzik: Murat Matthew Erdem Düzenleme: Ozan ..

Kolera Ft. Sagopa Kajmer - Hırçınlar 03:49

Kolera Ft. Sagopa Kajmer - Hırçınlar

Cesaretim üstün gelir korkularıma hep Arar bulur nihayet, tablo hoş değilse eğer Cilvesidir hayatın net Hangi yandan baksan dik duruyorum gayet Hayattasın kanın kaynadıkça Doğruyu bulmak daha da zor bir yanlışa alıştıkç..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.759 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barkın - Nefeslendim 03:07

Barkın - Nefeslendim

Nefeslendim şarkı sözleri ile Nakarat(1) Dünya ciğerime dolar hava gibi Nefeslendim bir derviş gibi edebim sarhoş gibi,güz gibi gülümser.. Aklım döner ve gider İnsanlar neyi ister? Sabreden neyi çözer? Kaybeden neye..

Derin - Depth ( Глубина)  Kısa Film İzle 03:55

Derin - Depth ( Глубина) Kısa Film İzle

Moskova'da Shot, Глубина (Derinlik) ft. Наадя, Samuel Proffitt'in yeni EP'si The Grey Notebook'un ilk müzik videosudur. Samuel Proffitt ile Наадя (Naadia) arasındaki bu unutulmaz ve işbirliğine dayalı iş birliği, Moskova..

  • Film İzle tarafından
  • 2.123 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çalgı Çengi İkimiz - Çıldır Çıldır (Klip) 02:38

Çalgı Çengi İkimiz - Çıldır Çıldır (Klip)

6 Ocak'ta vizyona girecek Çalgı Çengi İkimiz filminden Ahmet Kural ve Murat Cemcir'li klip geldi. Salih ve Gürkan isimli iki müzisyenin hayatını anlatan film, dünya starı olmak için Tarkan'ı örnek alıp düğün şarkıcılığın..

  • PengoTV tarafından
  • 1.039 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tin Tin Tini Mini Hanım - Çocuk Şarkıları 03:03

Tin Tin Tini Mini Hanım - Çocuk Şarkıları

Tini Mini Hanım Şeftali ağaçları Türlü çiçek başları Yaktı yandırdı beni Yarin hilal kaşları Tin tin tini mini hanım Seni seviyor canım Bahçelerde idrişah Boyu uzun kendi şah İki gönül bir olsa Ayıramaz padişah Tin t..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.006 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mesut ve Gamze - Duyanlara Duymayanlara  O Ses Türkiye 03:13

Mesut ve Gamze - Duyanlara Duymayanlara O Ses Türkiye

O Ses Türkiye ekranlarında muhteşem sesler,muhteşem performanslar stüdyodaki seyircileri coşturdu.Hadisenin takımındaki iki yarışmacının kulakları mesteden performanslarını videomuzda izleyebilirsiniz.İyi seyirler dileri..

  • ANKA tarafından
  • 657 görüntüleme
  • 8 yıl önce
SONG TO SONG Trailer (2017) Terrence Malick Movie 01:45

SONG TO SONG Trailer (2017) Terrence Malick Movie

İki kesişen aşk üçgenleri. Obsession ve ihanet Austin, Teksas müzik sahnesinin karşı koymak...

  • PITIRCIK tarafından
  • 581 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erkan Güleryüz - Şira Yıldızı 04:12

Erkan Güleryüz - Şira Yıldızı

ŞİRA YILDIZI Sarılmak istedim Koklayıp uyumak istedim sadece Vanilya kokulu saçından Dokunmak istedim Yüzüne tenine elimin sıcağı karışsın İstedim sadece Kaybolmak istedim sonsuzluğunda Issız adalarda yok olmak istedim..

The Weeknd ve Daft Punk'tan Yeni Klip: I Feel It Coming 04:57

The Weeknd ve Daft Punk'tan Yeni Klip: I Feel It Coming

The Weeknd ve Daft Punk iş birliğinden muhteşem bir klip geldi! Starboy albümünde yer alan iki Daft Punk çalışmasından biri olan 'I Feel It Coming'ın klibini izliyoruz...

  • PITIRCIK tarafından
  • 867 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Semiramis Pekkan  Bana Yalan Söylediler 03:57

Semiramis Pekkan Bana Yalan Söylediler

Bir aleme indim yalnız, Yerde toprak, gökte yıldız. Bir yan susuz bir yan deniz. İki el, bir baş verdiler, Bir çift göz ağlar da güler. Dört bir yanda benim gibiler. Doğru söz içinmiş diller, İşte kalbin sev dedil..

Ebru Gündeş  Gel Diyemem 1993 03:51

Ebru Gündeş Gel Diyemem 1993

Yazamıyorum tek bir satır Senin hatıran yok ki bende Bir iki saat beraber olmak Ask için yeter mi sence Ne olacak bilemiyorum Bir düğüm ki çözemiyorum Sevmiyorum seni sevemiyorum Sana hayır diyemiyorum Gel diye..

Hülya Avşar Bu Gece Uzun Olacak 04:09

Hülya Avşar Bu Gece Uzun Olacak

Bu gece uzun olacak besbelli biliyorum Lodos fırtınaları kopacak yine Ta derinlerde bir yerde Varsın olsun varsın olsun Sevdim bir kere Sen benim canım Sen kara sevdalım Bir şeyler söylemek o kadar zor Sensiz geçen uzun ..

Şevval Sam  Kazim Koyuncu Gelevera Deresi 04:36

Şevval Sam Kazim Koyuncu Gelevera Deresi

Koyverdun gittun beni Allah'undan bulasun Kimse almasun seni yine bana kalasun Sevduğum senun aşkın ciğerlerumi dağlar Hiç mi duşunmedun sen sevduğun boyle ağlar Gelevera deresi iki dağun arasi Yuzunden silinmesun ..

Ceylan Kimdir? 01:24

Ceylan Kimdir?

Ceylan ya da tam adıyla Ceylan Avcı, (d. 26 Haziran 1974, İstanbul), Zaza asıllı Türk halk müziği ve arabesk müzik sanatçısı. Sanatçı birçok albüm çıkarmış, birçok da sinema filminde rol almıştır. Seni Sevmeyen Ölsün ..

Köpeğe Kolbastı Öğretmek! 00:41

Köpeğe Kolbastı Öğretmek!

Trabzon'da köpeğe kolbastı oynamayı öğretiyorlar. İki ayağı üzerine kalkarak Karadeniz'e özgü kolbastı olarak bilinen müzik eşliğinde hop tek oynayan 1,5 yaşındaki “ Puanter” cinsi köpek sahibi Serdar Gedik, her şeyin do..

  • JET TV tarafından
  • 942 görüntüleme
  • 7 yıl önce