#Ersay Üner İki aşık house remix müzik dinle

Yıldızlar Arası Interstellar Muhteşem Bir Film 2:49:03

Yıldızlar Arası Interstellar Muhteşem Bir Film

Özet ve Detaylar Teknik bilgisi ve becerisi yüksek olan Cooper, geniş mısır tarlalarında çiftçilik yaparak geçinmektedir; amacı iki çocuğuna güvenli bir hayat sunmaktır. Onlarla yaşayan Büyükbaba Donald çocuklara göz kul..

  • Film İzle tarafından
  • 59.088 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yerçekimi Gravity Film izle 1:30:58

Yerçekimi Gravity Film izle

Özet ve Detaylar Dr. Ryan Stone zeki bir tıp mühendisidir ve emekliliğinden önce son görevine çıkan yetenekli ve deneyimli astronot Matt Kowalsky'nin yönetimindeki mekikte ilk uzay yolculuğuna çıkar. Herşey yolunda gibi ..

  • Film İzle tarafından
  • 21.691 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türklerden, Ermenilere Görülmemiş Tarihi Ayar 02:26

Türklerden, Ermenilere Görülmemiş Tarihi Ayar

Türklerden, Ermenilere Görülmemiş Tarihi Ayar Los Angeles'ta sayıca Türklerden oldukça fazla olan Ermeniler her türlü taşkınlığı yaptı. Polis iki grubun arasında güçlükle durabildi. Türk bayraklarını yaktılar, ayaklar a..

Musul Harekâtı İkinci Gününde 01:08

Musul Harekâtı İkinci Gününde

Musul Harekâtı İkinci Gününde VE PEŞMERGE AÇIKLADI: 24 SAATTE… Peşmerge güçleri harekâtın ilk saatlerinde üç koldan saldırarak, bazı köyleri ele geçirdi. Dün akşam saatlerinde, 24 saat içerisinde 200 kilometrekare alan..

Mersin’de Polise Silahlı Saldırı: 2’si Polis 3 Yaralı 01:00

Mersin’de Polise Silahlı Saldırı: 2’si Polis 3 Yaralı

Mersin’de polise silahlı saldırı: 2’si polis 3 yaralı Mersin’de durdurulan şüpheli araçta kimlik kontrolü yapan sivil polislerin üzerine ateş açıldı. Olayda 2’si polis 3 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, polis hab..

Avci Kis Savasi The Huntsman: Winter's War 2:00:10

Avci Kis Savasi The Huntsman: Winter's War

Özet ve Detay : Özel yeteneklere sahip bir kraliçe olan Freya, küçük kardeş Ravenna’nın öldüğünü haber alır. Hiç vakit kaybetmeden kardeşini yeniden canlandırmak için uğraşır. Bunun için büyücü kadının yardımına ihtiyaç ..

  • Film İzle tarafından
  • 13.474 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fetö Operasyonu- Dershaneler Bölge Sorumlusu Öğrenci Evinde Yakalandı 03:40

Fetö Operasyonu- Dershaneler Bölge Sorumlusu Öğrenci Evinde Yakalandı

Fetö Operasyonu- Dershaneler Bölge Sorumlusu Öğrenci Evinde Yakalandı Kahramanmaraş’ta FETÖ/PDY operasyonunda dershanelerin bölge sorumlusu olarak arananlar listesinde olan zanlı, gizlendiği öğrenci evinde yakalandı. 1..

Günlük Objelere El Kol Çizerek Hayat Veren Sanatçıdan Enfes Çalışma 00:17

Günlük Objelere El Kol Çizerek Hayat Veren Sanatçıdan Enfes Çalışma

Twitter fenomeni Evrim Güvenç, Instagram hesabında minnoş animasyonlarını yayınlıyor. Bir solukta bitirilesi mini mini animasyonlar ilhamını günlük objelerden alıyor. Instagram'ın eğlenceli bir hesabı olarak karşımıza çı..

  • PengoTV tarafından
  • 1.049 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır 03:25

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu sonrasında Ortaköy saldırısıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, Teröristin parmak izine ve eşgaline ulaşıldığını açıklayarak, ''Zor ve titizlikle sürdürül..

KADINA VAHŞİCE ŞİDDET  : ABD, Philadelphia polis memuru arbede sırasında genç bayanı... 01:00

KADINA VAHŞİCE ŞİDDET : ABD, Philadelphia polis memuru arbede sırasın

ABD ,Philadelphia iki grup arasında bir kavga ayırmak için çalışan Polis Memuru , Kadına Yere Yatırıp Vahşice Şiddet Gösterdi. NBC göre, Philadelphia Polis videonun farkındaydı ve vaka soruşturma altında alındı. Kayna..

Pekin'in Hava Kirliliğinden Görünmez Olması 00:09

Pekin'in Hava Kirliliğinden Görünmez Olması

Çin’in başkenti Pekin’in de aralarında olduğu öğrenilen ülkenin kuzey bölgesinde bulunan şehirlerde, yoğun hava kirliliğinin meydana gelmesinden dolayı iki gün alarm verildiği ifade edildi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 545 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fildişi Sahili'nde eski askerler ayaklandı 00:35

Fildişi Sahili'nde eski askerler ayaklandı

Fildişi Sahili’nde terhis edilen askerler iki kentte ayaklandı. Ülkenin en büyük ikinci kenti Bouake ve Daloa’da askerlerin polis merkezlerini basarak silahları ele geçirdiği öğrenildi. Bouake’de gece geç saatlerde baş..

Korku Seansi 2 The Conjuring 2 2:13:52

Korku Seansi 2 The Conjuring 2

KORKU SEANSI 2 ÖZET ve Detay Korku Seansı Yine Korkutmaya Geliyor Korku filmleri dünyanın her yerinde en zor yapılan film türlerindendir. İnsanlarda inandırıcılık sağlaması ve korkuya sevk etmesi biraz zor olmaktadır. F..

  • Film İzle tarafından
  • 4.139 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İşte Muğla Ula'da Yakalanan Hain Darbeci Askerler 00:49

İşte Muğla Ula'da Yakalanan Hain Darbeci Askerler

İşte Muğla Ula'da Yakalanan Hain Darbeci Askerler Muğla’nın Ula ilçesinde 11 kişilik grup içinde bulunan ve 9’unun yakalanmasının ardından saatlerce mısır tarlasında saklanan 2 darbeci asker yakalandı. Cumhurbaşkanı Erd..

Sezen Aksu - En Duygusal 22 Şarkı 1:44:51

Sezen Aksu - En Duygusal 22 Şarkı

Sezen Aksu'nun en popüler, en çok dinlenen, en duygusal yirmi iki şarkısı. 00:00 - Vay Yine mi Keder 04:00 - Adı Bende Saklı 07:45 - Ben Sende Tutuklu Kaldım 12:13 - El Gibi 16:33 - Farkındayım 21:36 - Geri dön 26:00 - ..

İçimdeki Fırtına - Tanıtım 00:55

İçimdeki Fırtına - Tanıtım

Hesaplaşma Günü İçin Geri Sayım Başladı! Ezgi, kardeşi Deniz ile evlenmek üzere olan Emre’ye uzun süredir aşıktır. Sadece Emre’yi kardeşinin elinden almak için yaptığı plan hiç beklenmedik olayların birbiri ardına gelme..

  • PITIRCIK tarafından
  • 665 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kedi Evi Koydular Diye Saldırıya Uğrayan Gençler 00:45

Kedi Evi Koydular Diye Saldırıya Uğrayan Gençler

Kediler soğukta karın üzerinde kalmasın diye konulan kedi evinden rahatsız iki arkadaş, hayvansever gençleri tehdit ediyor. içlerinden biri tehdit etmek de yetmiyor, saldırıyor. Hani hikayeler okuduk ya, orada lord volde..

  • PITIRCIK tarafından
  • 957 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kenan Sofuoğlu'ndan Kar Üzerinde Drift Gösterisi 00:40

Kenan Sofuoğlu'ndan Kar Üzerinde Drift Gösterisi

Dünya Supersport Şampiyonası'nda 5'inci şampiyonluğunu kazanan Kenan, 26 Şubat'ta Avustralya'da başlayacak yeni sezon öncesi Akyazı ilçesinde hazırlıklarını sürdürüyor. Kentte iki gündür etkili olan yağışların ardından ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.101 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tokyo’da Trafo Patladı, Şehir Karanlığa Gömüldü 03:57

Tokyo’da Trafo Patladı, Şehir Karanlığa Gömüldü

Tokyo’da Trafo Patladı, Şehir Karanlığa Gömüldü Tokyo Elektrik Enerjisi Şirketi’nin Niiza kentindeki trafo merkezinde belirlenemeyen bir sebepten patlayan trafo nedeniyle başkent Tokyo’da 350 binden fazla eve elektrik v..

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu 08:44

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu Dünyanın dört bir yanında gökyüzünün tozunu attıran Türk Yıldızları'nın ilk kadın filo komutanı Binbaşı Esra Özatay, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Türk..

Gülmeli miyiz Yoksa Ağlamalı mıyız? 02:24

Gülmeli miyiz Yoksa Ağlamalı mıyız?

Antik Yunan'ın en büyük iki düşünürü Demokritos ve Heraklitos idi. Heraklitos ağlamaktan vazgeçmiyordu. Demokritos gülmekten vazgeçemiyordu. Peki gülmeli miyiz yoksa ağlamalı mıyız?..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.821 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İstanbul Barosu Başkan Seçimlerinde Tahir Elçi Protestosu 04:07

İstanbul Barosu Başkan Seçimlerinde Tahir Elçi Protestosu

İstanbul Barosu Başkan Seçimlerinde Tahir Elçi Protestosu HALİÇ Kongre Merkezi’nde iki sürecek olan İstanbul Barosu Genel Kurulu, Genel Kurul Başkanlık Divanı seçimi ile başladı. 5 adayın başkan olmak için yarışacağı ge..

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir 02:59

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir Eski Genelkurmay Başkanı Emekli Orgeneral İlker Başbuğ, son kitabı 15 Temmuz Öncesi ve Sonrası nın Kanyon Alışveriş Merkezi'ndeki D&R'da düzenlenen imza günü..

Kutup Dairesi'nde Doğa Evi İnşa Eden Muhteşem Çift 03:02

Kutup Dairesi'nde Doğa Evi İnşa Eden Muhteşem Çift

Şehir yaşantısından bunalıp başka bir hayatın hayalini kuran Ingrid ve Benjamin Hjertefolger çifti amacına ulaştı. Kutup Dairesinde bir ev inşa eden Hjertefolger ailesi evi de 'güneş kubbe' adı verilen mimari modelle kut..

  • PITIRCIK tarafından
  • 895 görüntüleme
  • 8 yıl önce
300 Çift Birden 'Evet' Dedi 04:51

300 Çift Birden 'Evet' Dedi

300 Çift Birden 'Evet' Dedi Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen toplu nikah töreninde 300 çift birden dünya evine girdi. iha.com.tr » Gündem » 300 çift birden 'evet' dedi 2..

Moto GP 3’te Kaza Üstüne Kaza 00:44

Moto GP 3’te Kaza Üstüne Kaza

Moto GP 3’te Kaza Üstüne Kaza Avustralya’da düzenlenen ‘Moto GP 3’ yarışında yürekleri ağızlara getiren bir kaza yaşandı. Virajı alırken motosikletinin kontrolünü yitiren John McPhee, yere düştü. Ardından gelen iki mo..

İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı 05:33

İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı

İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı Hatay’da sıvası, kapısı, penceresi olmayan bir inşaatta kalan Yıldız ailesi, tuvaleti ve banyosu bulunmayan evlerinde hayata tutunmaya çalışıyor. Çocuklarının okuyup kendilerini kurta..

İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı 06:22

İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı

İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı İran’ın başkenti Tahran’da ilk defa 295 turist taşıyan uçak seferi Denizli’ye uçuş gerçekleştirdi. Denizli’de bir turizm firması tarafından yapılan anlaşma ile İ..

Doğal Cilt Serumu Nasıl Hazırlanır!!!Ayva Çekirdeği 02:32

Doğal Cilt Serumu Nasıl Hazırlanır!!!Ayva Çekirdeği

Doğal cilt serumu yapımı için; ayva çekirdekleri, üzerine yarım bardak soğuk su eklenerek iki üç gün ışık almayan serin bir yerde bekletilir. Bekletildikten sonra jel kıvamına gelen karışım süzülür. Elde edilen cilt seru..

  • Kadınca tarafından
  • 1.347 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması 05:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de görüşülen anayasa değişikliği görüşmeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Erken seçim tartışmalarına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Parlamento çalışamaz hale getirilirse düşü..