#Ersay Üner İki aşık house remix müzik dinle

Vuruşuyla Yeri Öptüren İrlandalı Boksör 01:20

Vuruşuyla Yeri Öptüren İrlandalı Boksör

İrlanda'da gerçekleşen olayda, iki alkollü kişi restorana girmek isteyince boksör olduğu her halinden belli güvenlik görevlisi olaya el atıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.180 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Göztepe 0 1 Sivasspor Maç Özeti İzle 03:00

Göztepe 0 1 Sivasspor Maç Özeti İzle

TFF 1. Lig 31. hafta mücadelesinde Göztepe'ye konuk olan Sivasspor, iki takımın da 10 kişi tamamladığı mücadeleyi Rıdvan Şimşek'in tek golüyle 1-0 galip tamamladı...

Kader Bağı 04:13

Kader Bağı

Kardeşten öte dost olan iki mahkumdan Bill (Kartal Tibet) babası Tomun, Cessi ise kızkardeşi Rozun (Semiramis Pekkan) yanına gitmek üzere hapisten kaçar. Tom tefeci haydut Kibar Jacke borçludur. Jack borcuna karşılık çif..

Elektronik Atıklar Ağaca Dönüştürülüyor 05:37

Elektronik Atıklar Ağaca Dönüştürülüyor

Ağaca Dönüşen Elektronik Atıklar Projesi' ile elektronik atıklarınız ağaca dönüşüyor. Elektronik atıklar için bildirimde bulunan vatandaşların adresinden e-atıklar teslim alınıyor. Bakırköy Lions Kulubü öncülüğünde, İst..

Sarışın Kuzeyli Kadın 00:48

Sarışın Kuzeyli Kadın

Filmin Adı: İki Yabancı Yönetmen: Halit Refiğ Oyuncular: Hakan Ural, Brigitte Braun..

İsveçli Turistle Geyik Muhabbeti 01:34

İsveçli Turistle Geyik Muhabbeti

Filmin Adı: İki Yabancı Yönetmen: Halit Refiğ Oyuncular: Hakan Ural, Brigitte Braun Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1990..

Gamze Taşkın Sevgilisini Kıskanıyor Mu? 15:23

Gamze Taşkın Sevgilisini Kıskanıyor Mu?

İşte Benim Stilim 7. Sezon 04 Mayıs 2017 Perşembe günü yayınlanan 136. bölümünde Emine Aydın, Gamze Taşkın'ın elbisesini geçen haftaki elbisesine benzetince Gamze iki elbisenin çok farklı olduğunu söyledi. Simay Tokatlı ..

  • ANKA tarafından
  • 680 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Applecart Fragmanı 01:25

Applecart Fragmanı

Bakıcı bir anne aklını kaybeder, trajedi ve cinayetle sonuçlanan bir dizi olayı başlatır. Casey Pollack'ın hikayesi, ormandaki bir gece mutlak terörle sonuçlanacağı için iki farklı açıdan açığa çıkıyor...

Kanada'da Camiye Silahlı Saldırı 00:50

Kanada'da Camiye Silahlı Saldırı

Kanada’nın Quebec eyaletinde bir camiye düzenlenen silahlı saldırıda en az altı kişi hayatını kaybetti. Eyaletin başkenti Quebec City’nin Sainte-Foy bölgesinde meydana gelen olayda ayrıca altı kişi de yaralandı. Silahl..

Kafalarını Plastik Varile Sıkıştıran Meraklı Keçiler 00:50

Kafalarını Plastik Varile Sıkıştıran Meraklı Keçiler

Keçi ya da evcil keçi (Capra aegagrus hircus), boynuzlugiller (Bovidae) familyasının sığırlar (Bovinae) alt familyasından Capra cinsini oluşturan memelilere verilen ad. Elde edilen kürke post adı verilir. Sarp yamaçlara..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.106 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Pack-Man'in Yaratıcısı Masaya Nakamura Yaşamını Yitirdi 00:51

Pack-Man'in Yaratıcısı Masaya Nakamura Yaşamını Yitirdi

Bir döneme damgasını vuran ve Guiness Rekorlar Kitabı’na dünyanın en başarılı arcade oyunu olarak adını yazdıran Pac-Man’i üreten Namco’nun kurucusu Masaya Nakamura 91 yaşında yaşamını yitirdi. Japon oyuncak ve yazılım g..

Fernando Alonso 350 kmh ile 2 Kuşu Avladı 00:15

Fernando Alonso 350 kmh ile 2 Kuşu Avladı

F1 pilotu Fernando Alonso, pistte 350 kmh ile giderken iki kuşa aynı anda çarptı. Kuşlar kelimenin tammanasıyla parçalandı...

Pkk’nın İnine Girildi  Cephaneliği Ele Geçirildi 00:34

Pkk’nın İnine Girildi Cephaneliği Ele Geçirildi

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Ovacık’ta düzenlenen operasyonda terör örgütü PKK’nın silah deposu ve cephaneliğinde çok sayıda silah, mühimmat ve patlayıcı yapımında kullanılan malzeme ele geçirildiğini açıkladı. Tunceli..

Tarihin En Hızlı Nakavtı 00:23

Tarihin En Hızlı Nakavtı

10 numara, beş yıldız, süper, über, harika, magnifişınt, ovsım, harikulade, mükemmel yırmıhlar gerçekten. Şırink-şırank, şlik-şlak, vın-zın falan. Yine mükemmel yazdım. Aslında iki tane nakavt var ama şimdi 'nakavtları' ..

  • JET TV tarafından
  • 1.102 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Manken Ayağına Dolandırıcılar 00:40

Manken Ayağına Dolandırıcılar

İki Kadın, Kendilerini Manken Olma Vaadiyle Kandıran Dolandırıcıyı Tuzak Kurup Otelde Öldürdü izle..

İşte Benim Stilim - Gün Sonu Tarz Yarışmacılar - 137.Bölüm 07:40

İşte Benim Stilim - Gün Sonu Tarz Yarışmacılar - 137.Bölüm

İşte Benim Stilim 7. Sezon 05 Mayıs 2017 Cuma günü yayınlanan 137. bölümünde gün sonunda Hıdırellez kombinleriyle jüriden tarz alan ve iki puanın sahibi olan yarışmacılar kimler oldu? 07 Mayıs 2017 Pazar günü yayınlanaca..

  • ANKA tarafından
  • 1.293 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bu Sokakları Haram Edeceğim Size 01:14

Bu Sokakları Haram Edeceğim Size

Ahmet (Ayhan Işık) hapisten yeni çıkmıştır . Mahalleli onu beklemektedir . Başta onu seven Gül ( Semra Sar ) ile kızı Ayla'dır. Hapisteyken kızına Gül bakmıştır. Birbirlerini severler , evlenmeye de karar verirler. Fakat..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 'Yatay Mimari' Çağrısına Mimarlardan Destek 03:44

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 'Yatay Mimari' Çağrısına Mimarlardan Destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Şehircilik Şurası'nda yatay mimariden yanayım çağrısına mimarlardan destek geldi. Çok katlı binaları insan depolarına benzeten mimarlar, Çalışan kalbe ameliyat yapmak için şehirle..

Saltbae Etiketi ile Nusr-et'e Meydan Okuyanlar 05:38

Saltbae Etiketi ile Nusr-et'e Meydan Okuyanlar

Nusret Kimdir? : 1983 yılında Erzurum'da dünyaya gelen Nusret Gökçe, maden işçisi bir babanın 5 evladından birisidir. Henüz iki yaşındayken ailesiyle birlikte Erzurum'dan Darıca'ya göç eden Nusret, maddi sebepler dolayı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 839 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Burak Yılmaz Kaldığı Yerden 00:23

Burak Yılmaz Kaldığı Yerden

Sakatlığı nedeniyle iki maçtır takımı Beijing Guoan'dan ayrı kalan Burak Yılmaz yeniden çalışmalara başladı...

Moreirense 2-1 Sp. Braga Maç Özeti 03:52

Moreirense 2-1 Sp. Braga Maç Özeti

Moreirense Sporting Braga resepsiyonda değerli zafer (2-1) kaptı. Arsenalistas sadece 24 sonra 10 azaldı olduğu bir oyunda Nildo Petrolina iki ince hedeflerle, '(Rosic sürgüne göndermekle, ana 36'ya Ricardo Horta açıcı) ..

Uçakta Kavga Ederken İn Ulan Aşağı Diyen Yurdum İnsanı 01:11

Uçakta Kavga Ederken İn Ulan Aşağı Diyen Yurdum İnsanı

Uçakta iki yolcunun tartışması sonucu kameralara bu görüntüler yansıdı. Biri diğerine pis kokuyorsun derken, diğeri in ulan aşağı diyerek tepki gösterdi...

  • JET TV tarafından
  • 1.094 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bakmadan Ritimli Soğan Doğrayan Adam 00:27

Bakmadan Ritimli Soğan Doğrayan Adam

Soğan piyazlık doğranmak için ilk önce soyulur. Sonrasında parmaklar saklanarak enine doğru kesilir. Yemeklik doğranmak için ise yan yatırılıp bıçağın ucuyla kesikler atılır. Paralelinden de iki çizik atıldıktan sonra en..

  • JET TV tarafından
  • 991 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Washington'daki Değişim AB'yi Zor Duruma Soktu 01:19

Washington'daki Değişim AB'yi Zor Duruma Soktu

Avrupa Birliği Konseyi Başkanı Donald Tusk, Beyaz Saray’da el değiştiren yönetimin AB’yi tehdit ettiğini ima eden ifadeler kullandı. Tusk Estonya, Letonya ve Litvanya’nın başbakanlarıyla Estonya’da bir araya geldi. Gör..

İngiltere Brexit Yoluna Girdi 00:41

İngiltere Brexit Yoluna Girdi

İngiltere parlamentosu, ülkenin Avrupa Birliği’nden ayrılmasıyla ilgili müzakereleri başlatması için hükümete yetki verdi. Avam Kamarası’nda yapılan oylamada, AB’den ayrılma sürecini başlatacak Lizbon Anlaşması’nın 50. ..

5 Dakikada Saray Sarması Tarifi 04:43

5 Dakikada Saray Sarması Tarifi

Beş çaylarınız için hem yapımı çok kolay hem de çok lezzetli saray sarması yada diğer adıyla paşa lokumunun kolay yapılışını videomuzda izleyebilirsiniz.Daha fazlası için kanalımız KADINCA ya abone olmayı lütfen unutmayı..

  • Kadınca tarafından
  • 2.281 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maceracı _ İzmir - Bergama[1] 57:08

Maceracı _ İzmir - Bergama[1]

Murat Yeni’nin sunduğu, Samanyolu Tv ve Küre Tv'de yayınlanan Maceracı Programı’nın yeni bölümü olan İzmir Bergama Bölüm'ünde neler olacak? Maceracı Programı İzmir Bergama Bölümü yeni fragman izle… Yıllardır Anadolu’nun..

Bournemouth 2 – 2 Stoke City Maç Özeti İzle 04:27

Bournemouth 2 – 2 Stoke City Maç Özeti İzle

06/05/2017 ‘de İngiltere Premier Lig ‘de oynanan Bournemouth – Stoke City maçında; İlk yarıyı önde kapatan konuk takım Stoke City bu skoru ikinci yarıda koruyamadı karsılıklı goller bulan iki takım skoru 2-2 ye getirdi v..

Milli Helikoptere Milli Radar 08:10

Milli Helikoptere Milli Radar

Meteksan Savunma'nın Hava Platformları için Milimetre Dalga Radarı Geliştirilmesi Projesi kapsamında atış kontrol radarı olarak geliştirdiği Milimetre Dalga Radarı'nın (MİLDAR), ATAK helikopteri üzerindeki uçuş testler..

Panda Yavrusunun İlk Adımları 00:45

Panda Yavrusunun İlk Adımları

Çin'in Çengdu kentindeki bir araştırma merkezinde, 9 aylık pandaya bakıcıları tarafından iki ayak üzerinde yürümenin öğretildi..

  • JET TV tarafından
  • 818 görüntüleme
  • 7 yıl önce