#Ersay Üner İki aşık house remix müzik dinle

Tarık Akan Erdal Özyağcılar Müthiş Komedi 01:45

Tarık Akan Erdal Özyağcılar Müthiş Komedi

Münir Kozan (Tarık Akan) ve peşinden ayrılmayan iki korumasından (Erdal Özyağcılar – Rana Cabbar) kahkaha tufanı...

Sahilde Biber Keyfi 01:14

Sahilde Biber Keyfi

Münir Kozan (Tarık Akan) ve peşinden ayrılmayan iki korumasından (Erdal Özyağcılar – Rana Cabbar) kahkaha tufanı. Filmin Adı: Adem ile Havva..

Borussia Dortmund  Köln Özet İzle 02:09

Borussia Dortmund Köln Özet İzle

Bundesliga'nın 31. haftasında Borussia Dortmund 0-0 Köln ada Kaldi berabere. Dokunulmaz Son iki yıldır, Bayern Münih yine kapalı Bundesliga'da bu sezon kazanmayı. Meisterschale Franck Ribery ve onun takım arkadaşları ç..

Werder Bremen Hertha Berlin Özet İzle 02:09

Werder Bremen Hertha Berlin Özet İzle

Bundesliga'nın haftasında 31. Werder Bremen, Hertha Berlin'i 2-0 mağlup etti. Werder Bremen'in gollerini Fin Bartels Max Kruse ATTI ettik. Dokunulmaz Son iki yıldır, Bayern Münih yine kapalı Bundesliga'da bu sezon kazanm..

Pandaların Su Göletinde Duş Keyfi 01:00

Pandaların Su Göletinde Duş Keyfi

Panda, kordalılar şubesinden, memeliler sınıfından ve otçullar takımından bir hayvandır. Panda yavruları yetişkin pandalara göre çok küçüktür. Doğduklarında ortalama 100 gram ağırlığında olurlar. Başka hiçbir memeli hayv..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.193 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Atiye - Güzelim 04:36

Atiye - Güzelim

Hep beraber coşmaya Eğlenceye koşmaya Sorunlardan kopmaya Dansedip oynaşmaya Çıra gibi tutuşmaya Ateş olup yayılmaya Olta atıp avlamaya Seve seve avlanmaya Güzelim, Gidelim güzelim Girelim, Havaya girelim Taşvan gibi kaç..

Sibel Can - Kıskıvrak 03:39

Sibel Can - Kıskıvrak

Kıskıvrak Yana yana geldim ben sana Bire iki verdim alsana Geçip giderken bak bu hayat Heyecan lazım insana Yürekte kıvrak tende kıvrak Sever de bilmez dur durak Ateşi çıkınca bağlanınca Aşka kıskıvrak Hadi bü..

Havai Fişeklerle Savaşan Çinliler 01:16

Havai Fişeklerle Savaşan Çinliler

Çin'de yeni yıl kutlamaları devam ederken, kameralara böyle bir şey takıldı. İki genç Çin Yeni Yılı'nı kutlamak için ünlü büyücü kitap ve film serisi olan Harry Potter'a özendi. Sopalara bağladıkları havai fişeklerle bir..

  • JET TV tarafından
  • 987 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Akrep ve Karadulun Kapışması 01:59

Akrep ve Karadulun Kapışması

Dünyanın en zehirli örümceği olarak bilinen karadul örümceği ile sarı akrebi bir fanusun içerisine koydular. İşte bu çok tehlikeli iki böceğin mücadelesi…..

  • JET TV tarafından
  • 852 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Taksicinin Sabrını Zorlayan Yumuşakçalar 02:31

Taksicinin Sabrını Zorlayan Yumuşakçalar

Gece vakti taksiye binen bu iki yumuşakça önce takside Rihanna çalsın istiyorlar. Daha sonra abuk sabuk takside bağırıyorlar. Taksici abimiz çok sabırlıymış...

  • JET TV tarafından
  • 1.133 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Devrim Yaratacak Buluş: Dilsiz Eldiveni 01:11

Devrim Yaratacak Buluş: Dilsiz Eldiveni

Washington Üniversitesi öğrencileri Thomas ve Navid, sağır ve dilsizleri günlük hayatta çok daha rahat ettirecek bir buluşa imza attılar. İşte bu iki genç mucidin yaptığı o muhteşem icat!..

  • JET TV tarafından
  • 872 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Niran Ünsal'ın Eşinden Nikah Masasında Buz Kestiren Espri 00:53

Niran Ünsal'ın Eşinden Nikah Masasında Buz Kestiren Espri

Gazeteci, İbrahim Gugu ile sekiz yıldır birlikte olan ve bu ilişkiden iki de çocuk sahibi olan Niran Ünsal, yıldırım nikahı yaparak ilişkisini resmiyete dökmüş.İbrahim Gugu'nun Nikah Memuru'na hayır demesi bir ara Nikah ..

  • JET TV tarafından
  • 832 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aşırı Yakışıklı Olduğu Gerekçesiyle Sınır Dışı Edilen Adam!!! 01:08

Aşırı Yakışıklı Olduğu Gerekçesiyle Sınır Dışı Edilen Adam!!!

Bu kadar ünlü olması çok yakışıklı olmasından ziyade Suudi Arabistan'ın tuhaf sınırdışı sebebi!!!Aşırı yakışıklığı' yüzünden Suudi Arabistan'dan sınır dışı edilen dubaide modellik yapan Irak asilli Omar Borkan Al Gala Ya..

  • ANKA tarafından
  • 1.726 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mustafa Ceceli - Hikaye 03:49

Mustafa Ceceli - Hikaye

Haksızsın Bile bile dinledim hep Buldun yine bir sebep ayrılmak için Beni de aşmışsın Çoktan ruhun hür Silinmiş bir mühür Sevdam Yaranamadım ki hiç sana Kalbim açık yara İnandım koskoca yalana hem de Yine bir hikâye da..

Donan Çıldır Gölünde Timsah Yürüyüşü 03:52

Donan Çıldır Gölünde Timsah Yürüyüşü

Ardahan'daki Çıldır Gölünü ziyaret eden bir grup turist, timsah yürüyüşünü donan göl üzerinde yaptı. Çıldır gölünü ziyaret eden yerli ve yabancı turistler atlı kızaklara binip göl üstünde gezinti yaparak doğanın tadını..

  • PITIRCIK tarafından
  • 908 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rus Savaş Uçakları Türk Askerini Vurdu 3 Şehit 00:50

Rus Savaş Uçakları Türk Askerini Vurdu 3 Şehit

Türkiye’nin Suriye’de başlattığı Fırat Kalkanı Harekâtı’ndan acı haberler gelmeye devam ediyor. El Bab’ın IŞİD’den kurtarılması için başlatılan operasyon hızlanırken, Türk askerleri müttefik ateşiyle vuruldu. Rus hava k..

Domino Etkili İlginç Kaza 00:38

Domino Etkili İlginç Kaza

Tabii ki de iki insanın canının tehlikede olduğu bir olayı alay etmek için yüklemedim ama ortada bir ilginçlik olduğu da gerçek, her kazada böyle anlar yaşanmıyor. Olay Balıkesir'de yaşanıyor..

  • JET TV tarafından
  • 812 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye Rusya İlişkilerinde İşbirliği Dönemi Başladı 01:50

Türkiye Rusya İlişkilerinde İşbirliği Dönemi Başladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Putin'in Soçi'deki buluşmasında ekonomik ve ticari ilişkiler, enerji, kısıtlamalar ve domates alımı konuları masadaydı. İki lider ticaret hacminin genişlemesi konusunda görüş birliğine vardı...

Vuruşuyla Yeri Öptüren İrlandalı Boksör 01:20

Vuruşuyla Yeri Öptüren İrlandalı Boksör

İrlanda'da gerçekleşen olayda, iki alkollü kişi restorana girmek isteyince boksör olduğu her halinden belli güvenlik görevlisi olaya el atıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.180 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Göztepe 0 1 Sivasspor Maç Özeti İzle 03:00

Göztepe 0 1 Sivasspor Maç Özeti İzle

TFF 1. Lig 31. hafta mücadelesinde Göztepe'ye konuk olan Sivasspor, iki takımın da 10 kişi tamamladığı mücadeleyi Rıdvan Şimşek'in tek golüyle 1-0 galip tamamladı...

Van Persie, Tosic ve Şenol Güneş'in Cezası Belli Oldu 00:46

Van Persie, Tosic ve Şenol Güneş'in Cezası Belli Oldu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Beşiktaş'a 1 maç seyircisiz oynama, siyah-beyazlı futbolcu Dusko Tosic'e 4, Fenerbahçeli futbolcu Robin van Persie'ye 3 ve Beşiktaş Teknik Direk..

Kaçak Mültecilere Yardım Eden Fransız Çiftçi Para Cezasına Çarptırıldı 01:00

Kaçak Mültecilere Yardım Eden Fransız Çiftçi Para Cezasına Çarptırıldı

Fransa’da kaçak mültecilere yardım etmekle suçlanan 37 yaşındaki çiftçi Cedric Herrou çıkarıldığı mahkemede 3 bin Euro para cezasına çarptırıldı. Fransa – İtalya sınırındaki Roya Vadisi’nde zeytincilik yapan Fransız çif..

Kuzey Kore Liderinin Üvey Abisi Zehirli İğneyle Öldürüldü 00:45

Kuzey Kore Liderinin Üvey Abisi Zehirli İğneyle Öldürüldü

Kuzey Kore lideri Kim Jong-un’un üvey abisi Malezya’da öldürüldü. Kim Jong Nam’ın Malezya’nın başkenti Kuala Lumpur’daki havaalanında Kuzey Kore ajanı olduğu sanılan iki kadın tarafından zehirli iğneyle öldürüldüğü belir..

Kader Bağı 04:13

Kader Bağı

Kardeşten öte dost olan iki mahkumdan Bill (Kartal Tibet) babası Tomun, Cessi ise kızkardeşi Rozun (Semiramis Pekkan) yanına gitmek üzere hapisten kaçar. Tom tefeci haydut Kibar Jacke borçludur. Jack borcuna karşılık çif..

Sarışın Kuzeyli Kadın 00:48

Sarışın Kuzeyli Kadın

Filmin Adı: İki Yabancı Yönetmen: Halit Refiğ Oyuncular: Hakan Ural, Brigitte Braun..

İsveçli Turistle Geyik Muhabbeti 01:34

İsveçli Turistle Geyik Muhabbeti

Filmin Adı: İki Yabancı Yönetmen: Halit Refiğ Oyuncular: Hakan Ural, Brigitte Braun Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1990..

Gamze Taşkın Sevgilisini Kıskanıyor Mu? 15:23

Gamze Taşkın Sevgilisini Kıskanıyor Mu?

İşte Benim Stilim 7. Sezon 04 Mayıs 2017 Perşembe günü yayınlanan 136. bölümünde Emine Aydın, Gamze Taşkın'ın elbisesini geçen haftaki elbisesine benzetince Gamze iki elbisenin çok farklı olduğunu söyledi. Simay Tokatlı ..

  • ANKA tarafından
  • 680 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Applecart Fragmanı 01:25

Applecart Fragmanı

Bakıcı bir anne aklını kaybeder, trajedi ve cinayetle sonuçlanan bir dizi olayı başlatır. Casey Pollack'ın hikayesi, ormandaki bir gece mutlak terörle sonuçlanacağı için iki farklı açıdan açığa çıkıyor...

Cumhurbaşkanı’na Suikast Girişimi Davasının İlk Duruşma 01:06

Cumhurbaşkanı’na Suikast Girişimi Davasının İlk Duruşma

Türkiye’de FETÖ‘nün 15 Temmuz’daki darbe teşebbüsü sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik suikast girişimi ve iki polisin şehit edildiği saldırıya ilişkin davanın tutuklu sanıkları hakim karşısında. Cumhu..

Preview- Brennan And Booth Go Undercover - Season 12 Ep. 9 - BONES 00:30

Preview- Brennan And Booth Go Undercover - Season 12 Ep. 9 - BONES

Emily Deschanel tarafından canlandırılmaktadır. Jeffersonian'da çalışan adli bir antropologdur. Alanında (adli antropoloji) dünyanın en iyilerindendir hatta en iyisidir. Cinayetlerin çözülmesi ve suçluluların yakalanması..