#Ersay Üner İki aşık house remix müzik dinle

Trabzonspor Müzesindeki Yarım Kupanın Hikayesi 02:41

Trabzonspor Müzesindeki Yarım Kupanın Hikayesi

1957-58 sezonunda Trabzon'da oynanan Türkiye Amatör Futbol Şampiyonasında Trabzon İdmanocağı ile Ankara Havagücü tüm maçlarını kazanarak final maçını Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda oynarlar Maçta taraflar eşitliği bozam..

Neşeli Günler Boşanma 06:15

Neşeli Günler Boşanma

Neşeli Günler - Boşanma Neşeli Günler, 1978 yapımı bir Türk filmidir. Senaryosunu Sadık Şendil'in yazdığı filmin yönetmeni Orhan Aksoy'dur. Başrollerini, Türk sinemasının iki büyük emektarı Münir Özkul ve Adile Naşit'in ..

Motorcu vs. Hondacı - Yol Verme Kavgası 03:35

Motorcu vs. Hondacı - Yol Verme Kavgası

Yer Konya. Yolda kendini sıkıştıranları biber gazı ile savuşturmaya çalışan motorcu, iki kişinin saldırmasıyla geri geri kaçmaya başlıyor. Tekmelere karşı biber gazını kullanmaya devam ediyor. Sopalarla vurarak darp etme..

  • JET TV tarafından
  • 1.068 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lila ve  Eve Film İzle 1:33:57

Lila ve Eve Film İzle

Lila ve Eve hd izle, Lila, oğlunun kaybından dolayı derin acı çekmekte olan bir annedir. Psikolojik destek almak üzere gittiği dayanışma grubunda, Eve ile tanışacaktır. Eve, Lila'y çok yakın davranarak oğlunun katillerin..

  • Tv Series tarafından
  • 763 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Simit Sarayı, Komşufırın'ı Satın Almak İstiyor 00:40

Simit Sarayı, Komşufırın'ı Satın Almak İstiyor

Dünya Gazatesi Yazarı Kerim Ülker bugünkü yazısında Simit Sarayı'nın Komşufırın'ı satın almak için görüşmeler yaptığını kaleme aldı. İşte Ülker'in yazısının ilgili bölümü: Unlu mamulde Türkiye'nin iki büyük şirketi satış..

Savaşlarda Kullanılması Yasaklanmış 8 Silah 05:35

Savaşlarda Kullanılması Yasaklanmış 8 Silah

Dünya üzerinde çok uzun dönemlerdir gerçekleştirilen yüzler savaş sırasında oldukça çeşitli silahlar kullanıldı. Bu silahların kimileri sivilleri hedef aldı, kimileri de kullanana oldukça büyük avantajlar sağladı. Fakat ..

FENERBAHÇE 3-1 AKHİSAR BELEDIYE GENİŞ MAÇ ÖZETİ 03:25

FENERBAHÇE 3-1 AKHİSAR BELEDIYE GENİŞ MAÇ ÖZETİ

M.S. Fenerbahçe kendi evinde 3-1 kazanarak 3 puanın sahibi oldu! 90'GOL! Maçı 3-1 yapan gol 90+1'de Van Persie'den geldi! 90'Akhisar hücumunda Fenerbahçeli Hasan Ali yerde kaldı. Pozisyonda iki Akhisarlı arasından Volk..

Yere Gömmeli Kadın Kavgası 00:41

Yere Gömmeli Kadın Kavgası

Abd'nin Kenosha şehrinde iki kadının mahalle arasında yapmış olduğu kavga kameraya böyle yansımış. Kavga esnasında zenci kadın sarışın kadını saçından tutup yere çarpmış. Sanırsam sarışının ağzı ve dişleri fena şekilde z..

  • JET TV tarafından
  • 1.429 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dayak Yiyen Sevgilisine Seri Yumruklarla Destek Çıkan Kadın 01:05

Dayak Yiyen Sevgilisine Seri Yumruklarla Destek Çıkan Kadın

Sokak ortasında sebebini bilmediğim bir durumdan dolayı iki adam kavgaya tutuşuyorlar. Sevgilisinin aldığı tekme ve yumruklar karşısında daha fazla dayanamayan kadında kavgaya dahil olup sevgilisini döven adama yumruklar..

  • JET TV tarafından
  • 903 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mısır’da Bir Kilisede Daha Patlama Meydana Geldi Ölü Sayısı 36’ya Yükseldi 01:58

Mısır’da Bir Kilisede Daha Patlama Meydana Geldi Ölü Sayısı 36’ya Yüks

Mısır'da Bir Kilisede Daha Patlama Meydana Geldi! Ölü Sayısı 36'ya Yükseldi 12 saat önce Mısır'ın Tanta kentindeki kilise saldırısının ardından İskenderiye'deki kiliseye de canlı bomba saldırısı düzenlendi. İki saldırıda..

Cart Kaba Kağıt Tarık Akan 01:05

Cart Kaba Kağıt Tarık Akan

Aslında doğuştan beşik-kertmesi nişanlı olan; ama birbirlerini hiç tanımayan iki gencin öyküsü. Nazlı (Gülşen Bubikoğlu) zengin işadamı Mümtaz’ın (Hulusi Kentmen) kızıdır. Adnan (Tarık Akan) ise Mümtaz’ın eski arkadaşı R..

Beni Sahiden Seviyor Musun Filiz Akın 02:07

Beni Sahiden Seviyor Musun Filiz Akın

Rüknettin Püsküloğlu yalnız, hasta ve zengin bir işadamıdır. Avrupa’ya tedaviye giderken uçağı kaçırır, vazgeçer, intiharı düşünür. Arif (Sadri Alışık) ve Şemsi (Necdet Tosun) onu görür ve kurtarır. Evlerine götürüp karn..

Bizim de Yaşadığımız Hayattır Kardeşim Recep Tayyip Erdoğan 04:27

Bizim de Yaşadığımız Hayattır Kardeşim Recep Tayyip Erdoğan

bizim de yaşadığımız hayattır kardeşim biz de soluk alıp vermedeyiz yani her insan gibisevmekteyiz, seviecek şeyleri bir kır çiçeğini çimeni toprağı börtü böceği kurban bayramlarında kınalı koçları başları eloyasıiş..

Son Teslimat Film İzle 1:44:45

Son Teslimat Film İzle

Son Teslimat hd izle, Tre ve Mike, sicilleri suçlarla dolu iki kardeştirler. Artık kendilerine temiz bir sayfa açıp sakin bir hayat sürmeye karar verirler. Fakat bu o kadar kolay olmayacak aksilikler yüzünden kendilerini..

  • Tv Series tarafından
  • 1.636 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zor Kazanç Film İzle 2:09:36

Zor Kazanç Film İzle

ZOR KAZANÇ / PAİN & GAİN TÜRKÇE DUBLAJ İZLE Zor Kazanç hd izle, İki arkadaş sürekli sporla uğraşıp vücut geliştirme salonlarınında günlerini gün etmektedirler. Nasıl olduysa birgün haraç ağına düşerler ve başlarına hiç o..

  • Tv Series tarafından
  • 10.305 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Öğrencisinin Elini Cetvelle Kıran Öğretmen 05:40

Öğrencisinin Elini Cetvelle Kıran Öğretmen

Beyoğlu’ndaki bir ilköğretim okulunda ödevini yapmayan öğrencisi Tuba K.’nın elini tahta cetvelle kırdığı iddiasıyla yargılanan Türkçe öğretmeni Serdar T.(28) 3 Bin TL adli para cezasına çarptırıldı. Beyoğlu’ndaki bir ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 589 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dortmund 2-3 Monaco  Maç Özeti 2017 05:37

Dortmund 2-3 Monaco Maç Özeti 2017

Dortmund otobüsüne bombalı saldırı nedeniyle bugüne ertelenen maçta Monaco, deplasmanda 3 gol buldu ve Devler Ligi yarı finali için kapıyı araladı. UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Borussia Dortmund ile Mo..

Çin Tarafından Hazırlanan Dünyanın 3. Büyük Camisi Cezayir'de Tamamlanacak 02:23

Çin Tarafından Hazırlanan Dünyanın 3. Büyük Camisi Cezayir'de Tamamlan

Cezayir Büyük Camii'nin 264 metre uzunluğundaki minaresi, dünyadaki en uzun minare ve aynı zamanda Afrika'nın en yüksek binası için Cumartesi günü tören düzenlendi. Çin Devlet İnşaat Mühendisliği Kurumu (CSCEC) tarafında..

Bayern Münih 1-2 Real Madrid (Uzun Özet - 12 Nisan 2017) 14:20

Bayern Münih 1-2 Real Madrid (Uzun Özet - 12 Nisan 2017)

Bayern Münih - Real Madrid maç sonucu: 1-2 Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final eşlemesi ilk maçında Alman temsilcisi Bayern Münih, evinde Real Madrid’i ağırladı. Maçı Real Madrid 2-1 kazanarak büyük bir avantaj elde etti Şam..

Depremde Oyun Keyfi 00:56

Depremde Oyun Keyfi

Ege'deki 6.2'lük deprem esnasında İzmir'de bilgisayar oyunu oynarken video kaydı yapan Tamindir çalışanı iki genç binanın sallanmasına rağmen oyunlarını bırakmamış ve devam etmişler...

  • JET TV tarafından
  • 797 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pretty Little Liars 7. Sezon 19. Bölüm Fragmanı 00:49

Pretty Little Liars 7. Sezon 19. Bölüm Fragmanı

İki kişi bir sırrı, ancak biri ölüyse saklayabilir. Alison'ın gizemli ölümünün ardından geride kalan dört liseli genç kızın, birbirlerinden sakladıkları sırları vardır. Bu sırlar gün geçtikçe açığa çıkacak ve kızları zor..

Feci Kaza! Kafa Kafaya Böyle Çarpıştılar Videosu 00:27

Feci Kaza! Kafa Kafaya Böyle Çarpıştılar Videosu

Rusya’da ehliyetsiz birinin kullandığı araç kontrolden çıkarak ters şeride girdi ve kendi şeridinde seyreden otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle iki otomobil de adeta hurdaya döndü. Feci kazada ters şe..

Gecekondu Bahçelerini Uyuşturucu Serasına Çevirmişler 00:45

Gecekondu Bahçelerini Uyuşturucu Serasına Çevirmişler

Gecekondu bahçelerini uyuşturucu serasına çevirmişler Ataşehir'de kenar mahalledeki iki gecekonduya yapılan baskında kök halde Hint Keneviri ele geçirildiİSTANBUL - Ataşehir'de, uyuşturucu ile mücadele kapsamında kenar m..

Cumhurbaşkanı Erdoğan 16 Nisandan Sonra Sürprizler Var 07:52

Cumhurbaşkanı Erdoğan 16 Nisandan Sonra Sürprizler Var

İşte Erdoğan'ın açıklamaları: ALMAN CUMHURBAŞKANINA TEESSÜF EDERİM Alman Cumhurbaşkanı'na teesüf ediyorum. Beni hedef alan bir açıklama yaptı. Ben Almanya'yı eleştiriyorsam bunu tanımı içinde söylüyorum. Nazi benzetm..

Recep Tayyip Erdoğan'ın Duygusal Konuşması Ve Şiiri 05:20

Recep Tayyip Erdoğan'ın Duygusal Konuşması Ve Şiiri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın duygusal konuşması ... Şunu asla unutmayın; o alemlere rahmet olarak gönderilmiş bir peygamberdi, o yaradanın 'Habibim' diye seslendiği efendilerin efendisiydi. O hatem-ul enbiyaydı,..

FT Southampton 0 - 3 Manchester City Maç Özeti 02:43

FT Southampton 0 - 3 Manchester City Maç Özeti

Manchester City, Vincent Kompany'nin Southampton'u 3-0 yenmesiyle 20 aylık kuraklıkla sonuçlanmasının ardından Premier Lig'de üçüncü oldu. Vincent Kompany, Ağustos 2015'ten bu yana ilk Premier League hedefini attı ve Ma..

Çok Özel Haber 05:46

Çok Özel Haber

Evlat Kokusu filminde iki kardeşi canlandıran Murat Han ve Barış Kılıç dudak tembelliği polemiği yüzünden sette birbirlerine girmişler. Kavga eden oyuncuları araya set çalışanları girerek ayırdıkları iddia ediliyor...

  • ANKA tarafından
  • 1.038 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanlığı Korumaları Hakkında Tutuklama Kararı 00:45

Cumhurbaşkanlığı Korumaları Hakkında Tutuklama Kararı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Washington ziyareti sırasında Türk Büyükelçilik konutu önünde çıkan olaylardan dolayı iki kişi tutuklandı. Washington polisi, protestocuları darp etmekle suçlanan Sinan Narin’in Vi..

 Survivor 2017-Yarışmacıların Adayla İlk Tanışmaları 04:45

Survivor 2017-Yarışmacıların Adayla İlk Tanışmaları

Türkiye'den Dominik'e gelip ayaklarının tozuyla oyuna çıkan iki takım, oyunun ardından adalarına geçtiler.....

  • ANKA tarafından
  • 870 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD'de Terör Destekçilerine Yapılan Müdahaleyle İlgili 2 Türk Gözaltına Alındı 03:48

ABD'de Terör Destekçilerine Yapılan Müdahaleyle İlgili 2 Türk Gözaltın

Washington'daki Türk Büyükelçiliği konutunun önünde cumhurbaşkanlığı korumalarının, terör destekçilerine müdahalesinde yaşanan olaylarla ilgili olarak ABD'de yaşayan iki Türk vatandaşı gözaltına alındı...