#Ersİn

İçimdeki Ses ( Büyükbaş Hayvan ) 01:48

İçimdeki Ses ( Büyükbaş Hayvan )

Selim, kendi kendisini küçük dünyasına hapsetmiş bir yazardır. Özgüven yetersizliğinden, pek kimseyle doğru düzgün ilişki kuramayan Selim yalnızlığına çare olarak umreden yeni dönmüş annesi Mehpare ile birlikte yaşamaya ..

  • JET TV tarafından
  • 574 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İçimdeki Ses Türk Film İzle 1:33:17

İçimdeki Ses Türk Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Bakan Soylu'dan POMEM Müjdesi 01:30

Bakan Soylu'dan POMEM Müjdesi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Yeni Şafak'ın sosyal medya canlı yayında Ersin Çelik'in sorularını yanıtladı. Bakan Soylu POMEM alımları için yaş hesaplanırken 1 Ocak olarak hesaplanması talebiyle ilgili olarak 'Çok mürac..

Bakan Canikli İlk Defa Afrin'de Kullanılan Pulat'ı Anlattı 03:53

Bakan Canikli İlk Defa Afrin'de Kullanılan Pulat'ı Anlattı

Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, Yeni Şafak sosyal medya canlı yayınında Ersin Çelik'in sorularını yanıtladı. Bakan Canikli ilk defa Afrin'de kullanılan ve yüzde yüz yerli ve milli olan Pulat projesini anlattı...

Bakan Canikli'den Bedelli Açıklaması: Tüm Alternatifler Hazır 05:09

Bakan Canikli'den Bedelli Açıklaması: Tüm Alternatifler Hazır

Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, Yeni Şafak Gazetesi'nin Facebook, Twitter ve Instagram hesaplarından yapılan canlı yayında İnternet Yazı İşleri Müdürü Ersin Çelik'in sorularını yanıtladı. Bakan Canikli, bedelli as..

'5 Ayda Tüm Dönemlerin Rekorunu Kırdık' 03:46

'5 Ayda Tüm Dönemlerin Rekorunu Kırdık'

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Yeni Şafak sosyal medya canlı yayınında Ersin Çelik'in sorularını yanıtladı. Bakan Kurtulmuş 2017 turizm açısından muhteşem bir geri dönüş oldu. 2017'de rakamlar toparlandı, 32 m..

Ver Kaç Türk Film İzle 1:29:40

Ver Kaç Türk Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Poğaça Pizza Tarifi 08:41

Poğaça Pizza Tarifi

MALZEMELER Su bardagi ölcüm 250 ml. 2 su bardagi ilik süt yarim su bardagi siviyag 1 tane yas maya(kurumayada olur 1 yemek kasigi seker 1 tatli kasigi tuz 2 tane yumurta sarisini üstüne beyazi hamura girecek. Yaklasik 6 ..

İsrail Heronları F-16'lara Yanlış İstihbarat Verdi 03:34

İsrail Heronları F-16'lara Yanlış İstihbarat Verdi

Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, İsril'den alınan Heron'ların Türkiye'ye nasıl yanlış istihbarat verdiğini Yeni Şafak'a açıkladı. Yeni Şafak Yazı İşleri Müdürü Ersin Çelik'in sorularını yanıtlayan Canikli, Türkiye'..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Diplomasi Oyunlarına Tahammülümüz Yok 03:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Diplomasi Oyunlarına Tahammülümüz Yok

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Kıbrıs Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın daveti üzerine Kuzey Kıbrıs'ın 37. kuruluş yıldönümü törenleri kapsamında Kuzey Kıbrıs'a gitti. Erdoğan ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “B..

Manav alışverişi 23 bine mal oldu! 02:29

Manav alışverişi 23 bine mal oldu!

BİR ANLIK DALGINLIĞI TAM 23 BİN LİRASINA MAL OLDU. ANNESİYLE MARKET ALIŞVERİŞİNE GİDEN ERSİN YÜKSEL, ÇANTASINI MANDALİNANIN ÜSTÜNDE UNUTUNCA OLANLAR OLDU...

Bedo - Kimsen Yok (Official Video) 03:40

Bedo - Kimsen Yok (Official Video)

Bedo - Kimsen Yok (prod. by Efe Can) Director: İsmail Sabotic Dop: Yusufcan Güneş Dir assist: Eyüpcan Güneysu Photo: Levon Focus: Ersin Ertürk Edit: Sedat Taşdemir Color: Oğuz Birgölge Prod: Ahmet Yalçın Cast: Dilara Kı..

Okul Türk Filmi Hd İzle 1:39:49

Okul Türk Filmi Hd İzle

Konusu : Okul dergisinin editörü Gökalp okulun ilk günlerinden itibaren okulun en güzel kızı Güldem’e aşıktır. Güldem için hikayeler yazan ve bu hikayeleri okulun çeşitli yerlerine bırakarak onun kalbini kazanmaya çalış..

Babamın Ceketi Teaser 00:59

Babamın Ceketi Teaser

Babamın Ceketi, evlenebilmek için iş bulmaya çalışan bir gencin hikayesini anlatıyor. Bir süredir birlikte olan Ferhat ve Aslıhan ilişkilerini evlilikle taçlandırmak istemektedir. Fakat Ferhat’ın işsiz olması evlenmeleri..

Reynmen - Derdim Olsun 03:38

Reynmen - Derdim Olsun

Reynmen - Derdim Olsun Dinle Söz&Müzik: Emre Şakar Düzenleme: Özkan Meydan, Alican Özbuğutlu Mix-Masterıng: Dijital Meydan Yönetmen: Atilla Öztürk Görüntü Yönetmeni: Ersin Gök Yardımcı Yönetmen: Osman Enes Os Kurgu-Mont..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 5.411 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kaya Giray - Yarınım Yok (Official Video) 03:03

Kaya Giray - Yarınım Yok (Official Video)

Yarınım Yok şarkı sözleri: Yarınım yok ama geriye dönemem bu yoldan asla Sanırım çok sona yürüdüm kalbimde koca bi yasla Umudum yok yeni bi hayal kuramam bu kadar fazla Sevgiye muhtaçtım ne geçti elime yetinip azla Ge..

Kadın hasta hemşirenin saçını yoldu 00:59

Kadın hasta hemşirenin saçını yoldu

Gaziantep Ersin Arslan Devlet Hastanesi'nde görevli hemşire, bir kadın hastanın kendisine saldırıp saçını yolduğunu öne sürerek şikayetçi oldu...

Killa Hakan Eko Fresh Ayaz Kaplı - Geçti Zaman 05:18

Killa Hakan Eko Fresh Ayaz Kaplı - Geçti Zaman

Geçti Zaman şarkı sözleri ile Sokakta başı boş kalır Başı boş kalır, korkar titrer ölün Bi' bakarsın sokağa düşmüş, kaybolmuş dölün Sen de çaresiz, eli ayağı bağlı, kelepçeli Çok uzaklardasın Bir belada, bir zorda durma..

Mesneviden Ders Aldım ilahi sözleri 05:07

Mesneviden Ders Aldım ilahi sözleri

Mesneviden ders aldım Oldum Mevlana gibi Uçsuz ummana daldım Yüzdüm Mevlana gibi **** Sağ elimi kaldırdım Sol elimi daldırdım Dilim kalbe indirdim Döndüm Mevlana gibi **** Yüceldim döne döne Umudum hep o güne Giderke..

Sansar Salvo - Like Diss- (Official 4K Video) 04:13

Sansar Salvo - Like Diss- (Official 4K Video)

Söz: Sansar Salvo Beat: D Trackx Aranje: D Trackx & Sansar Salvo & İskender Paydaş Keman: Hüseyin Dalkıran Elektro Gitar: Yavuz Orkun Şahin Keyboard: İskender Paydaş Kayıt: Pay Records Kayıt Teknisyeni: Serkan Özyurt Edi..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İftar Sürprizi Ümraniye'de Vatandaşın Evine Konuk Oldu 01:27

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İftar Sürprizi Ümraniye'de Vatandaşın Evine

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Ramazan'ın üçüncü iftarında Ümraniye ilçesinde oturan Ersin Kılıçaslan ve ailesinin misafiri oldu. Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, evinde ziyaret ettikleri 3 çocuklu..

Bitkisel demek masum demek değildir! 33:36

Bitkisel demek masum demek değildir!

Sağlıklı beslenmek, vücudumuzun sağlıklı bir şekilde büyümesine, gelişmesine ve işlevlerini yerine getirirken gerekli olan enerjiyi sağlamaya yardımcı olur. Ayrıca sağlıklı beslenme, vücutta oluşabilecek birçok hastalığı..

  • STUDIO AS tarafından
  • 2 görüntüleme
  • 8 ay önce
Sinop’ta su samuru kameraya böyle yansıdı 01:25

Sinop’ta su samuru kameraya böyle yansıdı

Sinop'ta nesli tükenme tehlikesi altında olan su samurları, denizde cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Sinop kent merkezindeki Kurt Kuyusu mevkisinde arkadaşlarıyla birlikte denize giden Ersin Muhammed Karaman, (35) ..

Bayhan - Zifiri 05:58

Bayhan - Zifiri

Söz: Rüzgar Pehlivan Müzik/ Beste: Rüzgar Pehlivan ( Dinç Müzik Yapım ve Edisyon) Düzenleme: Cihangir İncemen Bas Gitar: Cihangir İncemen Elektro Gitar: Metin Durkutlu Davul: Abdullah Şimşek Perküsyon: Hakan Koparan ..

Bayhan - Bana Sor 04:49

Bayhan - Bana Sor

Ferdi Tayfur Arabesk deyince akla gelen en önemli isimlerden. Hatırladığım çocukluk yıllarımda Adana açık hava sinemasında 1987 yapımı Derbeder filmini izleme şansı elde etmiştim. Yankılanan kalitesiz ses sistemine rağm..

Bayhan - Sen'de Kalmış (Canlı Akustik Performans) 04:15

Bayhan - Sen'de Kalmış (Canlı Akustik Performans)

Söz: Şakir Askan Müzik: Burhan Bayar Bas Gitar & Düzenleme: Cihangir İncemen Davul: Abdullah Şimşek Elektro Gitar: Metin Durkutlu Klavye: Suat Selen Perküsyon: Hakan Koparan Bağlama: Serhat Kırlangıç Ney: Hakan Altıntaş..

DİYET YAPARKEN 21:09

DİYET YAPARKEN

HANGİ HATALARI YAPIYORUZ?..

  • STUDIO AS tarafından
  • 6 görüntüleme
  • 8 ay önce
Unlu mâmüller eskisi gibi masum değil! 18:21

Unlu mâmüller eskisi gibi masum değil!

Sağlıklı beslenmek, vücudumuzun sağlıklı bir şekilde büyümesine, gelişmesine ve işlevlerini yerine getirirken gerekli olan enerjiyi sağlamaya yardımcı olur. Ayrıca sağlıklı beslenme, vücutta oluşabilecek birçok hastalığı..

  • STUDIO AS tarafından
  • 4 görüntüleme
  • 8 ay önce
Form bisküvileri kandırmaca! 19:19

Form bisküvileri kandırmaca!

wi-fi BEYNİNİZİ YER..

  • STUDIO AS tarafından
  • 7 görüntüleme
  • 8 ay önce
BU KODA DİKKAT! GIDAMIZ İLE BÖYLE OYNADILAR! Doğumdan Sonra Bunu Mutlaka Yapın! 25:44

BU KODA DİKKAT! GIDAMIZ İLE BÖYLE OYNADILAR! Doğumdan Sonra Bunu Mutla

01:51 Türkiye'nin tarımı ile nasıl oynadılar? 07:54 E120 koduna dikkat! 10:51 Sezaryen doğum tip 1 diyabete mi sebep oluyor? 15:19 Sultan tavuk ve radura simgesi 17:30 Göbeğini güneşlendir, zayıfla! 22:38 Özüt ve ekst..

  • STUDIO AS tarafından
  • 4 görüntüleme
  • 2 ay önce