#Erzurum milletvekili zehra taşkesenlioğlu

Ersoy Dinç - Yalnızım 05:03

Ersoy Dinç - Yalnızım

Söz: Zehra Damla Su / Ersoy Dinç Müzik: Ersoy Dinç Düzenleme: Ersoy Dinç Yönetmen: Ersoy Dinç / Ferhat Akkaya..

Asgari Ücret Maratonu Başladı 02:30

Asgari Ücret Maratonu Başladı

Milyonlarca kişinin merakla beklediği asgari ücret görüşmelerinde ilk randevu gerçekleşti. Koronavirüs salgını nedeniyle görüşme video konferans yöntemiyle yapıldı. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt S..

Kadınlar Koğuşu 1987 Türk Filmi İzle 55:35

Kadınlar Koğuşu 1987 Türk Filmi İzle

Konusu : Yolları hapishanede kesişen üç kadının hikâyesini anlatır. Ayşe, öğretmen olma hayali kuran bir öğrencidir. Evli bir adam tarafından evlilik vaadiyle iğfal edilir. Cahide, annesini kaybeder ve üvey babası ile k..

Afrin'de İki Köy Daha Teröristlerden Temizlendi 00:39

Afrin'de İki Köy Daha Teröristlerden Temizlendi

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu (ÖSO), Afrin'in güneybatısındaki Cinderes beldesine bağlı Ebu Kabe ve Hacılar köylerini YPG/PKK-DAEŞ'ten kurtardı. TSK ve operasyonlara destek veren ÖSO güçleri, hare..

Araçların Arkasında Olan Kadınlara Böyle Çarptı 00:46

Araçların Arkasında Olan Kadınlara Böyle Çarptı

D100 Karayolu Bahçelievler mevkii Şirinevler istikametinde meydana gelen kazada, Sultan Özdemir direksiyon hakimiyetini kaybederek bariyerlere çarptı. Kazayı yara almadan atlatan Özdemir ve yanındaki Fatma Zehra Kılıç or..

Nasreddin Hoca Araba Kullanıyor 11:18

Nasreddin Hoca Araba Kullanıyor

Yapamadığı şeyleri yapmadan kendi zamanına dönmek istemeyen Nasreddin Hoca bir liste yapar. 100 maddeden oluşan listenin en başında araba kullanmayı öğrenmek vardır. Ehliyet almayı kafaya koyan Nasreddin Hoca’yı çalışt..

  • ÇocukTV tarafından
  • 5.503 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Asgari ücret belli oldu! 01:53

Asgari ücret belli oldu!

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, “1 Ocak 2021 tarihinden itibaren geçerli olacak asgari ücret, brüt 3 bin 577 lira 50 kuruş, net 2 bin 825 lira 90 kuruş olarak belirlenmiştir. Böylece, geçen y..

Ankara'da Yeni Yılın İlk Bebeği -Elisa Azra- Oldu 01:58

Ankara'da Yeni Yılın İlk Bebeği -Elisa Azra- Oldu

Ankara’da 2021 yılının ilk bebeği Elisa Azra oldu. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk da bebeği ve ailesini ziyaret etti. Bakan Selçuk, bebeği sosyal mesafeyi koruyarak sevdi...

Nasreddin Hoca Hafıza Kaybı 11:29

Nasreddin Hoca Hafıza Kaybı

Uzun uğraşlardan sonra zaman makinasını tamir etmeyi başaran Cemil; Nasreddin Hoca ve Küheylan’ı geldikleri zamana geri gönderebileceğini duyurur. Buna çok sevinen Nasreddin Hoca Kerim, Ayşe ve Zehra ile vedalaşır. Cem..

  • ÇocukTV tarafından
  • 661 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Nasreddin Hoca Öteye Giden Yol 11:57

Nasreddin Hoca Öteye Giden Yol

Nasreddin Hoca bir gün uyanır ve kendini geldiği zamanda, kendi evinde bulur. Nasıl geri döndüğünü anlamaz. Eşi Ayşe Nene için Nasreddin Hoca hiç gitmemiştir. Günümüz yaşam tarzın alışan Hoca eski hayatına adapte olmak..

  • ÇocukTV tarafından
  • 331 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Nasreddin Hoca  İz Peşinde 11:16

Nasreddin Hoca İz Peşinde

Zaman makinasını tamir etmeye çalışan Cemil çok önemli bir parçasının kaybolduğunu görür. Ağacın kamera görüntülerine bakan çocuklar Efe ve Tolga’nın gizlice ağaca girdiklerini görür ve zaman makinasını çalıştıracak pa..

  • ÇocukTV tarafından
  • 904 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Zavallılar  1984 - Türk Filmi 1:25:58

Zavallılar 1984 - Türk Filmi

Küçük Emrah'ın kötü yola düşen annesi ve sakat babasıyla süren hayat mücadelesi... उनकी खराब विकलांग मां और विकलांग पिता के साथ लिटिल एम्रा का जीवन संघर्ष। Yönetmen : Ümit Efekan Senaryo : Erdoğan Tünaş Yapımcı : Kemal D..

  • Tv Series tarafından
  • 8.491 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ferat Üngür Eyvanına Vardım (Doğada Müzik 2 Adıyaman) 03:40

Ferat Üngür Eyvanına Vardım (Doğada Müzik 2 Adıyaman)

Doğada Müzik projemizin ikinci klibini Adıyaman Gazihan Dede mevkiinde çektik. 4 yıl önce konservatuarı kazanmamla kesişmişti yollarımız. Ve Adıyaman’ın bende bıraktığı ilk güzel izlenim doğası olmuştu. Bir tarafı dağla..

Rüyalara Sor (Akustik Cover) - Mustafa Ceceli & Ece Mumay 02:47

Rüyalara Sor (Akustik Cover) - Mustafa Ceceli & Ece Mumay

Söz & Müzik: Hüseyin Mehmedoğlu Düzenleme: Mustafa Ceceli Yapım: Netd Yapımcı: Zehra Figen Üretmen Yönetmen: Berk Barutçu Yapım Sorumlusu: Ece Sena Ursavaş Kamera: Bedirhan Kurt, Ural Göksoy Editör: Gamze Baykal Rüyal..

Kök Hücre İle Kısırlığa Çare- 03:21

Kök Hücre İle Kısırlığa Çare-

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nde (OMÜ) araştırmacılar kök hücre ile kısırlığa çare bulmak için çalışmalarına başladı. OMÜ Kök Hücre Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde hastalıkların tedavisine yönelik çözümler üretmek..

Es (Lyric Video) - Mustafa Ceceli 03:57

Es (Lyric Video) - Mustafa Ceceli

Yapım: Netd Yapımcı: Zehra Figen Üretmen Yönetmen: Berk Barutçu Yapım Sorumlusu: Ece Sena Ursavaş Kamera: Bedirhan Kurt, Ural Göksoy Editör: Gamze Baykal Es şarkı sözleriyle; Anladım bu son durak Beni, anılarla yalnı..

Adın Geçer (Dursun Ali Erzincanlı) 12:03

Adın Geçer (Dursun Ali Erzincanlı)

Adın Geçer (Dursun Ali Erzincanlı) Dursun Ali Erzincanlı Türk sanatçı ve şair. Vikipedi Doğum: 1969, Erzurum Çalıştığı müzik şirketi: Marmara Müzik Ebeveynleri: Osman Erzincanlı, Meliha Erzincanlı..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.371 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dursun Ali Erzincanlı Hayber Fırtınası 09:57

Dursun Ali Erzincanlı Hayber Fırtınası

Dursun Ali Erzincanlı Hayber Fırtınası Dursun Ali Erzincanlı Türk sanatçı ve şair. Vikipedi Doğum: 1969, Erzurum Çalıştığı müzik şirketi: Marmara Müzik Ebeveynleri: Osman Erzincanlı, Meliha Erzincanlı..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.041 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nerdesin Yarasulallah Güzel Bir İlahi 07:04

Nerdesin Yarasulallah Güzel Bir İlahi

Nerdesin Yarasulallah Güzel Bir İlahi Dursun Ali Erzincanlı Dursun Ali Erzincanlı Türk sanatçı ve şair. Vikipedi Doğum: 1969, Erzurum Çalıştığı müzik şirketi: Marmara Müzik Ebeveynleri: Osman Erzincanlı, Meliha Erzincan..

  • Dini Mubin tarafından
  • 2.176 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hiperaktiviteye Astronot Yöntemiyle Çözüm 02:50

Hiperaktiviteye Astronot Yöntemiyle Çözüm

Hiperaktiviteye Astronot Yöntemiyle Çözüm Erzurum'da kurulan Dikkat Akademisi'nde, NASA tarafından geliştirilen, astronotların dikkat seviyelerini artırmak amacıyla kullanılan Play Attention yöntemiyle dikkat eksikliğ..

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok 01:00

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgi

Kurtulmuş- İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesin'ndeki internet kesintisinin Diyarbakır Belediye Başkanı Gültan Kışana..

Adile Kurt Karatepe - Alardan Çıktım Yayan (Türkü- Şarkı ve Şiirlerdeki Ana-Evlat Yüreği) 04:11

Adile Kurt Karatepe - Alardan Çıktım Yayan (Türkü- Şarkı ve Şiirlerdek

Söz/Güfte-Beste: Anonim, Erzurum..

Aysun Gültekin - Eledim Böllük Eledim (Türkü- Şarkı ve Şiirlerdeki Ana-Evlat Yüreği) 03:29

Aysun Gültekin - Eledim Böllük Eledim (Türkü- Şarkı ve Şiirlerdeki Ana

öz/Güfte-Beste: Anonim, Erzurum Eledim eledim höllük eledim Aynalı beşikte canan bebek beledim Büyüttüm besledim asker eyledim Gitti de gelmedi canan buna ne çare Bir güzel simâdır aklımı alan Aşkın sevdasını canan sin..

Fetö Operasyonu: İstanbul Merkezli 7 İlde Düzenlenen Operasyonda 26 Kişi Gözaltına Alındı 01:15

Fetö Operasyonu: İstanbul Merkezli 7 İlde Düzenlenen Operasyonda 26 Ki

Fetö Operasyonu: İstanbul Merkezli 7 İlde Düzenlenen Operasyonda 26 Kişi Gözaltına Alındı Fetullahçı Terör Örgütü'nün emniyet yapılanmasına yönelik İstanbul merkezli 7 ilde düzenlenen operasyonda 26 kişi gözaltına alınd..

Tunceli ve Bingöl’de Hayat Durma Noktasına Geldi 02:23

Tunceli ve Bingöl’de Hayat Durma Noktasına Geldi

Bingöl ve Tunceli’de etkili olan kar yağışı nedeniyle 517 köy yolu ulaşıma kapandı. Kar kalınlığının 40 santimetreyi bulduğu Bingöl’ün Yedisu ilçesinde, hayat durma noktasına geldi. Bingöl’de dün akşam saatlerinde etkil..

Okullar tatil olunca babalar :)) 00:53

Okullar tatil olunca babalar :))

Erzurum şivesiyle derlenmiş eğlenceli videomuz sizlerle....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.158 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Piyano Çalarken Korkan Adamın Yerli Versiyonu 01:13

Piyano Çalarken Korkan Adamın Yerli Versiyonu

Sosyal medyada tıklanma rekoruna ulaşan piyano çalarken korkan adam videosunun yerli versiyonu Erzurum’da bağlama çalarken korkan adam olarak çekildi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.222 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Karabacı Köyünde Bir Gece  Paranormal Olaylar 45:58

Karabacı Köyünde Bir Gece Paranormal Olaylar

Videoyu izlemeye başlamadan önce burayı sonuna kadar okursanız, olayları daha iyi anlar ve çözersiniz.Erzurum ilinin yüksek tepelerinde bulunan, karlar ile kaplı terk edilmiş KARABACI köyünde bir gece geçiriyorlar.Olayla..

  • ZULMA tarafından
  • 2.741 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Acun Ilıcalı Kimdir? 04:02

Acun Ilıcalı Kimdir?

Yok musun?, Fear Factor, Survivor, Yetenek Sizsiniz Türkiye gibi Türk televizyonculuğunun önemli başarı yakalamış programlarının yapımcısıdır. Erzurum, Ilıca ilçesi doğumlu Ergün ve İlknur Ilıcalı'nın ikinci çocuğu olan ..

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla Olur 06:45

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla Olur Başbakan Binali Yıldırım, Erzincan’da yaptığı konuşmada CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na seslenerek, Demokrasiye sahip çıkmak, teröre sahip çık..