#Erzurum milletvekili zehra taşkesenlioğlu

İki Aileye Taş Ve Sopalarla Linç Girişimi 01:24

İki Aileye Taş Ve Sopalarla Linç Girişimi

Erzurum'un Yakutiye ilçesine bağlı Uzunyayla köyünde huzursuzluk çıkardığı iddia edilen iki ailenin bireylerine yönelik linç girişimini, jandarma güçlükle önledi. 'Dişe diş, kana kan intikam' sloganları atarak ellerinde ..

Paranormal Olaylar Karabacı Köyünde Bir Gece 45:58

Paranormal Olaylar Karabacı Köyünde Bir Gece

Erzurum'un yüksek dağlarından birisinde bulunan, kış aylarında ulaşımın neredeyse imkansız olduğu KARABACI isimli köyde bir gece geçiriyoruz.Hava şartları zaman zaman -22 dereceye kadar düşerken, etrafta yaşam belirtisi ..

  • JET TV tarafından
  • 779 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Karda Mahsur Kalan Çobanın İlginç Anlatımı İzleyenleri Kahkahaya Boğdu 01:20

Karda Mahsur Kalan Çobanın İlginç Anlatımı İzleyenleri Kahkahaya Boğdu

Erzurum'un Olur ilçesinin yüksek kesimlerinde köyden mezraya götürülen koyun sürüsü kar ve tipiye yakalandı. Videoyu çeken çoban yaşadıkları zor anları eğlenceli bir şekilde anlattı...

  • JET TV tarafından
  • 86 görüntüleme
  • 5 yıl önce
20 gündür Kayıp Furkan'dan Acı Haber 00:54

20 gündür Kayıp Furkan'dan Acı Haber

Erzurum'un Karaçoban ilçesinde 17 Nisan'da kaybolan 4 yaşındaki Furkan Yiğit'in cansız bedeni, evine yaklaşık 10 kilometre uzaklıkta çobanlar tarafından bulundu. Furkan'ın babası, geçtiğimiz günlerde 'kasten öldürme' suç..

Kampüste Genç Kızın Fotoğrafını Çeken Adama Meydan Dayağı 00:48

Kampüste Genç Kızın Fotoğrafını Çeken Adama Meydan Dayağı

Erzurum Atatürk Üniversitesi'nin kampüsünde, H.A. (40), cep telefonu ile fotoğrafını çektiği genç kızın 'Neden fotoğrafımı çekiyorsun?' diye bağırmasıyla çevredekiler tarafından dövüldü. Polisin linçten kurtardığı H.A. g..

Taylan Kaya - Kusura Bakma 03:49

Taylan Kaya - Kusura Bakma

Taylan Kaya - Kusura Bakma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kusura bakma anam sevdalandım ben yine Bir gülüş bir de bakış, yenik düştüm kalbime Sonunda ne olacak hiç bilmiyorum ki böyle Bir seven ben miyim bu kocaman memlek..

Palandöken'e mevsimin ilk karı düştü 04:23

Palandöken'e mevsimin ilk karı düştü

Türkiye'nin önemli kayak merkezilerinden Erzurum'daki Palandöken Dağı'nın zirvesi olarak bilinen Ejder Tepesi'ne mevsimin ilk karı düştü...

  • GÜL tarafından
  • 28 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Fırtına hayatı felç etti! 02:00

Fırtına hayatı felç etti!

FIRTINA MUŞ VE ERZURUM'DA ORTALIĞI SAVAŞ ALANINA ÇEVİRDİ, ÖNÜNE NE KATTIYSA SAVURDU, ÇATILAR UÇTU, ÇOK SAYIDA ARAÇ HURDAYA DÖNDÜ, BİNGÖLLÜLERİN SINAVI İSE SU BASKINLARIYLA OLDU..

Züğürt Ağa filmi gerçek oldu! 01:40

Züğürt Ağa filmi gerçek oldu!

ŞENER ŞEN'İN ZÜĞÜRT AĞA FİLMİNİ BİLMEYEN YOKTUR. İŞTE O FİLM ERZURUM'DA GERÇEK OLDU. CENGİZ AĞA, 6 BİN DÖNÜMLÜK KÖYÜNÜ 10 MİLYON LİRAYA SATIŞA ÇIKARDI...

Pirinkayalar Tüneli’nde sona gelindi 04:14

Pirinkayalar Tüneli’nde sona gelindi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın talimatıyla yapımına başlanan Erzurum-Artvin kara yolundaki Pirinkayalar Geçidi`ndeki tünel çalışmalarında sona gelindi...

Ahmet Kartal - 15 Temmuz Marşı 05:02

Ahmet Kartal - 15 Temmuz Marşı

15 Temmuz Marşı şarkı sözleri ile Bir Temmuz gecesi, on beşi ayın, Çıktı hep ortaya, birkaç bin hain Tankları çevirdi, öz milletine Kendi namlusunu, öz devletine ------- “Dur!” dedi, bu millet, darbeye karşı “Dur!” ded..

Bitlis Eren Üniversitesi, Teknofest yarışmasına hazır 05:05

Bitlis Eren Üniversitesi, Teknofest yarışmasına hazır

Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ), Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar Kurumu (TÜBİTAK) tarafından bu yıl Gaziantep’te 5'incisi düzenlenecek olan Teknofest ‘Uluslararası İnansız Hava Araçları Yarışması’na katılmak i..

Cilt kanseri Salih'in tedavisi Ankara'da başladı 00:40

Cilt kanseri Salih'in tedavisi Ankara'da başladı

Erzurum'da yaşayan ve cilt kanseri hastalığı nedeniyle gün ışığına çıkamayan Salih İğneci'nin (8) tedavisine Ankara'da başlandı. Salih’in babası İdris İğneci, İyileşme oranıyla ilgili hocalarımız umutlu bakıyor. İlaç so..

Kıratlı Köyündeki Su Değirmeni Babadan Oğula 3 Asırdır Çalışıyor 04:10

Kıratlı Köyündeki Su Değirmeni Babadan Oğula 3 Asırdır Çalışıyor

Bayburt-Erzurum karayolunun Kıratlı köyü mevkiinde, Kop Dağları'ndan çıkan suyla çalıştırılan Kazaroğlu değirmeni, beş kuşaktır çevre köyler ile kent merkezinden gelenlere hizmet veriyor. Bayburt'un Kıratlı köyündeki s..

Düdüklü tencere bomba gibi patladı! 01:43

Düdüklü tencere bomba gibi patladı!

Erzurum'un Pasinler ilçesinde düdüklü tenceresi patlayan Münevver Samancı (46) yaralandı. Büyük şok yaşadığını belirten Samancı, Yüzümü ve gözlerimi suya sokmasaydım, gözlerimi kaybetmiştim dedi...

Halodayı (feat. Azer Bülbül) - Aman Güzel Yavaş Yürü (Official Video) 02:29

Halodayı (feat. Azer Bülbül) - Aman Güzel Yavaş Yürü (Official Video)

Aman güzel yavaş yürü ama Çok güzelsin güldüğün zaman Yapmıyorum sana hiç falan filan Ara beni yaparız mutlaka plan Nası dersen first date mi Bilmem olabilir o ow meybi Kanıma giriyosun tabi çok sevdin Yanıma gelmelisin..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 93 görüntüleme
  • 9 ay önce
Sosyal Medyada 5 Milyon Kez İzlenen Video 08:02

Sosyal Medyada 5 Milyon Kez İzlenen Video

AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel'in 7 Haziran seçimlerinden 2 gün sonra paylaştığı video, 1 Kasım seçimlerine kadar 5 milyon kez izlendi. Videoda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı bir programın gö..

  • PengoTV tarafından
  • 1.248 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik 01:11

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik Meclis Araştırma Komisyonu'na konuşan Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, darbe girişimi akşamı sivillere silah vermediklerini söyledi. Ancak ihtiyaç duysay..

Gözaltına Alınan Hdp'li Vekiller Neyle Suçlanıyor 02:41

Gözaltına Alınan Hdp'li Vekiller Neyle Suçlanıyor

Gözaltına Alınan Hdp'li Vekiller Neyle Suçlanıyor Demokratik Toplum Kongresi (DTK), KCK ve 6-8 Ekim olaylarına yönelik soruşturmalar kapsamında ifade vermeye gitmedikleri için aralarında HDP Eş Genel Başkanları Selahatt..

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak 08:36

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak Halkların Demokratik Partisi (HDP) milletvekillerine yönelik operasyonu değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Dokunulmazlık üzerinden devlete, millete, yargıya ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu 02:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artık kendi kararını kendi veren, kendi göbeğini kendi kesen bir millet var dedi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium’da dü..

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,Deniz Baykal,Hurşit Tolon) 00:34

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,De

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı Telefon dinlemesi yaparak, insanların ev ve iş yerlerine gizli kameralar yerleştirip kumpas kuran FETÖ'cü çeteyle ilgili soruşturma tamamlandı. Çetenin kameraları nas..

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı 08:52

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Ermeni Heyeti Başkanı Nahapetyan'ın, Türkiye'nin DEAŞ'ı desteklediği iddiasıyla ilgili, Siz nasıl söylersiniz DEAŞ'e destek verdiğimizi..

Chp'den Cinsel İstismar Önerisine 01:33

Chp'den Cinsel İstismar Önerisine "Çocuk Gelinliği" Protestosu

Chp'den Cinsel İstismar Önerisine Çocuk Gelinliği Protestosu Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, cinsel istismar önergesini protesto etmek için çocuk gelinliği ve damatlıkla kürsüde konuşma yapma..

AK Parti'nin Yeni Reklamı Gözyaşlarına Boğdu 04:04

AK Parti'nin Yeni Reklamı Gözyaşlarına Boğdu

AK Parti'nin Yeni Reklamı Gözyaşlarına Boğdu AK Parti Şanlıurfa milletvekili Faruk Çelik'in 1 Kasım seçimlerine yönelik hazırladığı 'PKK'nın Türk-Kürt ayrımı yapmadan öldürdüğünü' anlatan ve 'kardeşlik vurgusu' yapan kl..

Deniz Baykal'ın Başkanlık Açıklaması  Baykal Ne Demek İstedi Avni Özgürel Yorumluyor 15:50

Deniz Baykal'ın Başkanlık Açıklaması Baykal Ne Demek İstedi Avni Özgü

Deniz Baykal'ın Başkanlık Açıklaması Baykal Ne Demek İstedi Avni Özgürel Yorumluyor Deniz Baykal'ın BAŞKANLIK ÇIKIŞI / Baykal Ne Demek İstedi? / Avni Özgürel Yorumluyor Deniz Baykal'dan başkanlık sistemi açıklaması ..

Son Dakika! Saadet Partisi'nin Yeni Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu 01:32

Son Dakika! Saadet Partisi'nin Yeni Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

Son Dakika! Saadet Partisi'nin Yeni Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu Saadet Partisi 6. Olağan Kongresi'nde, oy kullanan 891 delegenin 871'inin oyunu alan Temel Karamollaoğlu yeni genel başkan seçildi. ÇOK ÇALIŞACAĞI..

Avusturyalı Vekili Canlı Yayında Yerin Dibine Soktu 01:11

Avusturyalı Vekili Canlı Yayında Yerin Dibine Soktu

Avusturyalı Vekili Canlı Yayında Yerin Dibine Soktu Avusturya devlet kanalı ORF'de yayınlanan Im Zentrum programına konuk olan TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyon Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Yen..

Ozan Ceyhun: AB'de Türkiye'yi Engellemeye Çalışan Bir Koalisyon Var 03:13

Ozan Ceyhun: AB'de Türkiye'yi Engellemeye Çalışan Bir Koalisyon Var

Ozan Ceyhun: AB'de Türkiye'yi Engellemeye Çalışan Bir Koalisyon Var AB'nin 'müzakere donsun' tavsiyesi, A Haber’de yayınlanan Arka Plan programında mercek altına alındı. Programa konuk olan AP eski Milletvekili Ozan Cey..

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlenimimiz, Bülent Bey’e karşı Bu Saldırının Önceden Planlandığı 01:59

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlen

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlenimimiz, Bülent Bey’e karşı Bu Saldırının Önceden Planlandığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bül..