#Erzurum milletvekili zehra taşkesenlioğlu

Chp'li İnce'den Aşagılık Sözler 00:43

Chp'li İnce'den Aşagılık Sözler

CHP milletvekili Muharrem İnce, katıldığı bir televizyon programında Myanmar'da katledilen müslümanlar hakkında aşağılık sözler sarf etti. İnce katledilen müslümanlara 'terörist' derken; Myanmarlı vahşilere ise tek kelim..

MİT TIR'ları Kumpasının İzleri Aydın Engin'in Telefonunda 02:19

MİT TIR'ları Kumpasının İzleri Aydın Engin'in Telefonunda

Cumhuriyet yazarı Aydın Engin'in cep telefonundan, MİT TIR'ları kumpasında Enis Berberoğlu'nu işaret eden ancak gazetede yayımlanmayan röportaj kayıtları çıktı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı MİT TIR'lar..

40 Kişinin Zehirlendiği Aktaş Köyü Boşaltıldı 02:24

40 Kişinin Zehirlendiği Aktaş Köyü Boşaltıldı

Siirt’te bağlı Aktaş köyü kırsalında çocuklar tarafından bulunarak, getirildiği köyde kapağı açılan varilden yayılan gaz nedeniyle 23’ü çocuk, 40 kişi zehirlendi. Olay, Siirt kent merkezine yaklaşık 15 kilometre mesafede..

‘Putin’in ziyaretiyle Ankara-Moskova  iş birliği yeni bir ivme kazanacak’ 01:51

‘Putin’in ziyaretiyle Ankara-Moskova iş birliği yeni bir ivme kazanac

AK Parti İstanbul Milletvekili ve Türk-Rus Toplumsal Forumu Eş Başkanı Çonkar, Rusya Devlet Başkanı Putin’in yarın Ankara’ya gerçekleştirdiği ziyaretinin Ankara-Moskova ilişkilerine yeni bir ivme kazandıracağını söylerke..

Meltem Cumbul'un Nefret Suçu Bile Sahte 04:33

Meltem Cumbul'un Nefret Suçu Bile Sahte

A Haber'de yayınlanan Memleket Meselesi programında sözde sanatçı Meltem Cumbul'un Semih Kaplanoğlu'na yaptığı ayıp ele alındı. Kaplanoğlu'nun elini sıkmayan Cumbul'un tavrını AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metine..

Yeni Akademik Yılın İlk Dersini Eski Bakan Rrof. Dr. Nabi Avcı Verdi 04:18

Yeni Akademik Yılın İlk Dersini Eski Bakan Rrof. Dr. Nabi Avcı Verdi

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi’nin 2017-2018 Akademik Yılı Açılışı, Eski Milli Eğitim, Kültür ve Turizm Bakanı Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Nabi AVCI’nın ilk dersi vermesiyle başladı...

AK Partili Şahin İkinci Kez Dünya Evine Girdi 03:08

AK Partili Şahin İkinci Kez Dünya Evine Girdi

TBMM eski Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, Ankara’da düzenlenen nikah töreni ile yeniden dünya evine girdi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Deniz Baykal'ı Ziyaret Etti 01:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan Deniz Baykal'ı Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ı ziyaret etmek için Baykal'ın tedavi gördüğü hastaneye gitti...

Adalet Bakanı Gül, Baykal'ı Ziyaret Etti 00:19

Adalet Bakanı Gül, Baykal'ı Ziyaret Etti

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Ankara Üniversitesi İbn-i Sina Hastanesi'nde tedavi görmekte olan CHP eski Genel Başkanı ve CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ı ziyaret etti...

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Acı Günü 01:45

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Acı Günü

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün amcası Mahmut Gül, 76 yaşında hayatını kaybetti. Merhum Mahmut Gül'ün cenazesi, Cuma namazını müteakip Cami Kebir’de kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Namaz öncesinde ca..

Son Dakika: AK Parti'nin İBB Adayı Belli Oldu 00:57

Son Dakika: AK Parti'nin İBB Adayı Belli Oldu

K Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal oldu. Uysal'ın adaylığını Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya açıkladı. Uysal yaptığı ilk açıklamada AK Parti'nin İstanbul Bü..

Selvi Cumhurbaşkanına 'Bu İşi Fazla Uzatma' Dedi 03:24

Selvi Cumhurbaşkanına 'Bu İşi Fazla Uzatma' Dedi

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e istifası için Bu işi fazla uzatma dediğini aktardı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görüştüğü Melih Gö..

İsrail Meclisinde Pankart Açtılar Kudüs Filistin'in Başkentidir 00:32

İsrail Meclisinde Pankart Açtılar Kudüs Filistin'in Başkentidir

ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence'in İsrail meclisindeki konuşması sırasında “Kudüs Filistin'in başkentidir” yazılı pankart açan 13 Arap İsrailli milletvekili güvenlik tarafından zorla dışarı çıkarıldı...

Muharrem İnce  36. Olağan Kurultayımızda Chp Genel Başkanlığı’na Adayım 01:23

Muharrem İnce 36. Olağan Kurultayımızda Chp Genel Başkanlığı’na Aday

CHP Yalova Milletvekili İnce, CHP'nin 36. Olağan Kurultayı'nda, Genel Başkanlığına adayım. CHP'de genel başkanlığa aday olunmaz, aday gösterilir. Benim de elimde yeterli sayıda imza olduğu için aday adayı değilim, aday ..

Koreli Hacker'ler Güney'in Savaş Planlarını Çaldı 02:21

Koreli Hacker'ler Güney'in Savaş Planlarını Çaldı

Kuzey Koreli bilgisayar korsanlarının Güney Kore'ye siber saldırı yaparak yüzlerce askeri belgeyi ele geçirdiği iddia edildi. İddiaya göre ele geçirilen belegelerde Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'a suikast planı da var. C..

Katalan Lider Puigdemont Siyasi Baskı Altında 01:10

Katalan Lider Puigdemont Siyasi Baskı Altında

Katalonya’nın bağımsızlık uygulamasını erteleyen Katalan lider Carles Puigdemont’nun üzerindeki siyası baskı giderek artıryor. Katalonya Bölgesel Hükümeti Başkanı Carles Puigdemont’un Katalonya’nın bağımsızlığını ilan e..

Avusturya Genç Lidere Emanet 01:45

Avusturya Genç Lidere Emanet

Avusturya’da yapılan genel seçimin sandık çıkış anketlerine göre Dışişleri ve Entegrasyon Bakanı Sebastian Kurz’un liderliğindeki Avusturya Halk Partisi (ÖVP) seçimi önde götürüyor. Avusturya devlet televizyonu tarafınd..

Ateşe Tiner Dökünce Hastanelik Oldular 00:45

Ateşe Tiner Dökünce Hastanelik Oldular

Edinilen bilgilere göre, emniyet binası inşaatında işçi olarak çalışan Ahmet Enez (27) ve İzzettin Ersin (26), ısınmak için odun üzerine tiner döktü. Tinerin aniden parlaması sonucu alevler içinde kalan 2 işçi, çevredeki..

CHP'li Selin Sayek Böke PYD'ye Terör Örgütü Diyemedi 00:28

CHP'li Selin Sayek Böke PYD'ye Terör Örgütü Diyemedi

CHP İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke, Habertürk ekranlarında katıldığı programda gündeme dair açıklamalarda bulundu. Böke'ye Suriye'de PYDyapılanmasını terör örgütü olarak mı yoksa Kürtlerin temsilcisi olarak mı görü..

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: 'Hapis Cezasını Asla Kabul Etmiyoruz' 00:59

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: 'Hapis Cezasını Asla Kabul Etmiyoruz'

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul Milletvekili Berberoğlu hakkında verilen hapis cezasını asla kabul etmediklerini belirterek, Enis kardeşim hiç üzülme. Bu yargılama sürecinden mutlaka beraat edeceksin. dedi..

Başbakan Yıldırım: 28 Şubat'ın Yaralarını Sardık Ama Acılarını Unutmadık 02:14

Başbakan Yıldırım: 28 Şubat'ın Yaralarını Sardık Ama Acılarını Unutmad

Başbakan Yıldırım, 28 Şubat'ın yaralarını sardık ama acılarını unutmadık. Milletin oylarıyla seçilen milletvekili kardeşimize yapılan zorbalık hala toplumun hafızalarındadır. dedi...

Çiftlik Bank Mağdurlarından Mısınız Röportaj 06:45

Çiftlik Bank Mağdurlarından Mısınız Röportaj

Hemen herkesin dilinde 511 Milyon civarında bir parayla kayıplara karışan 27 yaşındaki Çiftlik Bank Kurucusu Mehmet Aydın var. Sanal bir oyun olarak başlayan, sonrasında dualarla açılan çiftlik ve şarküteri mağazalarıyla..

  • JET TV tarafından
  • 1.158 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Muhammed Ali Tribute - 3 Yaşından 74 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 05:20

Muhammed Ali Tribute - 3 Yaşından 74 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Muhammed Ali (Мохаммед Али, doğan Cassius Marcellus Clay, Jr, 17 Ocak 1942 - 3 Haziran 2016) Amerikan profesyonel boksörüydü. Kariyerinin başlarında Ali, boks ringinin içinde ve dışında ilham verici, tartışmalı ve kutupl..

CHP'li Vekilin Sosyal Medyayı Sallayan Canlı Yayını 00:51

CHP'li Vekilin Sosyal Medyayı Sallayan Canlı Yayını

CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, partisinin grup toplantısını canlı yayınladığı sırada emojileri açık unutunca Kılıçdaroğlu'nu şekilden şekle soktu...

  • JET TV tarafından
  • 1.237 görüntüleme
  • 6 yıl önce
AP Başkanı Schulz, Yunan Milletvekilini Salondan Atıyor (Türkçe altyazılı) 04:59

AP Başkanı Schulz, Yunan Milletvekilini Salondan Atıyor (Türkçe altyaz

Türklere ağır hakaretler yapan Yunan milletvekili Synadinos, AP toplantı salonundan kovuluyor...

 İsyan Eden Çiftçi Bankanın Önünde Süt Dökerek Eylem Yaptı 01:08

İsyan Eden Çiftçi Bankanın Önünde Süt Dökerek Eylem Yaptı

CHP Ankara Milletvekili Levent Gök tarafından Twitter'da paylaşılan görüntülerde, bir çiftçi süt dökerek eylem yaptı. Ziraat Bankası şubesi önüne gelen çiftçi bir elinde Türk bayrağı ile isyan etti...

  • JET TV tarafından
  • 856 görüntüleme
  • 6 yıl önce
CHP Genel Başkan Yardımcısı Tezcan: Hodri Meydan 00:44

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tezcan: Hodri Meydan

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Tezcan, MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinin 26 Ağustos 2018'de yapılması çağrısına ilişkin, Arkadaşlar, hodri meydan. Biz CHP olarak h..

23 Nisan Törenlerinde CHP'li Tanrıkulu'nu Şoke Eden Tepki 00:36

23 Nisan Törenlerinde CHP'li Tanrıkulu'nu Şoke Eden Tepki

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Taksim Meydanı'nda düzenlenen törenle kutlandı. Tören çıkışı CHP'li olduğunu söyleyen bir genç, CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'na, “CHP'de PKK destekçisi milletvekilleri iste..

İsmail Kahraman'dan HDP Provokasyonuna Çok Sert Tepki 01:41

İsmail Kahraman'dan HDP Provokasyonuna Çok Sert Tepki

TBMM'deki 23 Nisan özel oturumunda provokasyon yapmak isteyen HDP milletvekili Meral Danış Beştaş'a TBMM Başkanı İsmail Kahraman çok sert cevap verdi. HDP'li vekilin konuşmasında 'Kürt illeri' ifadelerini kullanmasına te..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Pazara Çıkarılan Milletvekilleri...' 02:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Pazara Çıkarılan Milletvekilleri...'

Partisinin İstanbul İl Gençlik Kongresi'nde konuşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, CHP'den İyi Parti'ye transfer edilen 15 milletvekili..