#Erzurum milletvekili zehra taşkesenlioğlu

Beyin Sarsıntısı Geçiren CHP'li Vekil Helikopterle Elazığ'a Sevk Edildi 00:24

Beyin Sarsıntısı Geçiren CHP'li Vekil Helikopterle Elazığ'a Sevk Edild

CHP Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu Tunceli'de bulunduğu sırada rahatsızlanarak devlet hastanesine kaldırıldı.Hastanede ilk müdahalesi yapılan Şaroğlu'nun beyinde oluşan pıhtılaşma nedeniyle sarsıntısı geçirdiği ve du..

Zeminde Ayağı Kayan Polisin HDP'li Vekili Düşürmesi 00:40

Zeminde Ayağı Kayan Polisin HDP'li Vekili Düşürmesi

Diyarbakır'da açlık grevine destekte bulunmak isteyen HDP Diyarbakır Milletvekili Saliha Aydeniz'e engel olmak istemiş. Polis memurunun zemin üzerinde ayağı kayıp düşünce, Saliha Aydeniz'de bu kaygan zeminden nasibi almı..

  • JET TV tarafından
  • 810 görüntüleme
  • 6 yıl önce
MHP'li Cemal Enginyurt'a İhraç Talebi 02:40

MHP'li Cemal Enginyurt'a İhraç Talebi

MHP’de sürpriz bir gelişme yaşandı. Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edildi. Peki, MHP yönetimi neden böyle bir karar aldı? Cemal Enginyurt bu karara nasıl tepki gösterdi?..

Fransız Vekilden Müslümanlara Destek 02:19

Fransız Vekilden Müslümanlara Destek

Fransız milletvekili Clementine Autain, ülkesinde artan İslam karşıtlığına ilişkin konuştu. Müslümanların hedef gösterilmesine tepki gösterdi. Öte yandan Fransa cumhurbaşkanı Hazreti Muhammed'e hakaret eden karikatürden ..

HDP'li eski vekilin terörist oğlu tutuklandı 01:09

HDP'li eski vekilin terörist oğlu tutuklandı

Hatay’da güvenlik korucularının Amanoslar'daki keşif ve gözetleme görevi sırasında teröristlerle çıkan çatışmada sağ olarak ele geçirilen eski HDP Muş Milletvekili Demir Çelik'in oğlu Yoldaş Selim Çelik, çıkarıldığı mahk..

PKK son iki yılda 316 çocuğu dağa kaçırdı 01:36

PKK son iki yılda 316 çocuğu dağa kaçırdı

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, bölücü terör örgütü tarafından son iki yılda 18 yaşından küçük 88'i kız 316 çocuğun dağa kaçırıldığını ve kız çocuklarının tecavüze uğradığını söyledi. Katırcıoğlu,..

Cüneyt Arkın'ın Ölmeden Önce Son Bir İsteği Var 05:53

Cüneyt Arkın'ın Ölmeden Önce Son Bir İsteği Var

Yeşilçam sinemasının efsane jönü 81 yaşındaki Cüneyt Arkın, geçtiğimiz gün Silivri’de bulunan yazlığında aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. Özel bir hastanede tedavi altına alınan Arkın’ın sağlık durumuyla i..

  • BETA tarafından
  • 618 görüntüleme
  • 6 yıl önce
'Sen Nasıl Trabzonlusun ki, Kandil'in Sahiplendiği Aday Olabiliyorsun' 01:09

'Sen Nasıl Trabzonlusun ki, Kandil'in Sahiplendiği Aday Olabiliyorsun'

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, TBMM'de Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu'nun sözlerinin manipüle edildiğini söyledi. Ayvazoğlu, CHP'nin İstanbul adayına, 'Tevfik Göksu, CHP'nin adayına demiştir ki, 'S..

Bahçeli- -Askere Düşmanlık, Düşmana Askerliktir- 02:19

Bahçeli- -Askere Düşmanlık, Düşmana Askerliktir-

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır'ın ''Türk ordusu satıldı'' açıklamasına bir tepki de MHP Lideri Devlet Bahçeli'den geldi. Bahçeli, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmasında ''Askere düşmanlık, düşmana ..

Bakan Soylu- Gergerlioğlu FETÖ'cü bir teröristtir 03:41

Bakan Soylu- Gergerlioğlu FETÖ'cü bir teröristtir

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Uşak’ta çıplak arama yapılmasına yönelik iddialar hakkında, “HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu FETÖ'cü bir teröristtir, müptezeldir. Türk Polis Teşkilatı’na bu iftirayı atan ..

Berberoğlu Fezlekesi Meclis'e Ulaştı 02:55

Berberoğlu Fezlekesi Meclis'e Ulaştı

CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun da aralarında bulunduğu 8 milletvekilinin dokunulmazlığının kaldırılması için hazırlanan 10 yeni fezleke meclise ulaştı. Böylece meclise ulaşan fezleke sayısı bin 346 oldu. Ö..

Ümit Özdağ İYİ Parti'den İstifa Etti 04:37

Ümit Özdağ İYİ Parti'den İstifa Etti

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, partisinden istifa ettiğini duyurdu...

Dünya şampiyonunun oğlu babasının izinden gidiyor 00:27

Dünya şampiyonunun oğlu babasının izinden gidiyor

AK Parti Sakarya Milletvekili ve Türkiye Motosiklet Federasyonu Milli Takımlar Kaptanı Kenan Sofuoğlu, 1 buçuk yaşındaki oğlunun motosiklet kullandığı anları sosyal medya hesabında paylaştı. Video, kısa sürede büyük beğe..

Doktor vekil hayata döndürdü 01:58

Doktor vekil hayata döndürdü

ÖNCE AYNI UÇAKTA İKİ AYRI HASTAYA MÜDAHALE ETTİ. SONRA DA KALBİ DURAN MİNİK BİR BEBEĞİ HAYATA DÖNDÜRDÜ. MUCİZE GİBİ YOLCULUĞUN KAHRAMANI, AK PARTİ'NİN DOKTOR MİLLETVEKİLİ RECEP ŞEKER, HAVADAKİ PANİK ANLARINI VE YAŞANA..

Şehit Piyade Uzman Çavuş Hakan Bali Adıyaman'da son yolculuğuna uğurlandı 06:51

Şehit Piyade Uzman Çavuş Hakan Bali Adıyaman'da son yolculuğuna uğurla

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Şimşek operasyon bölgesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen havan saldırısında şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hakan Bali'nin naaşı Adıyaman'da toprağa verildi. Besni Belediyesi önünde düzenlenen ..

Sera Kadıgil'den Bilal Erdoğan'a Sert Gönderme 08:10

Sera Kadıgil'den Bilal Erdoğan'a Sert Gönderme

Türkiye İşçi Partisi’nin (TİP) zeytinlikleri madenciliğe, koruma alanlarını yapılaşmaya açan düzenlemelere karşı başlattığı mitingler, Muğla mitingi ile devam etti. TİP İstanbul Milletvekili Sera Kadıgil, “Şu zeytin dalı..

İçişleri Bakanı Soylu- 'Kahraman Türk Polis Teşkilatı da biz de bu teröriste vereceğiniz cevabı bekliyoruz' 00:07

İçişleri Bakanı Soylu- 'Kahraman Türk Polis Teşkilatı da biz de bu ter

CHP Milletvekili Alican Önlü'nün polise saldırdığı görüntülerle ilgili paylaşım yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Kahraman Türk Polis Teşkilatı da biz de bu teröriste vereceğiniz cevabı bekliyoruz. Trollükle bu işle..

15 Temmuz’da ilk hedef Başkan Erdoğan’dı! O gece kaldığı konutta neler yaşandı- 04:07

15 Temmuz’da ilk hedef Başkan Erdoğan’dı! O gece kaldığı konutta neler

FETÖ'nün o gece ilk hedefi Başkan Recep Tayyip Erdoğan'dı. Başkan Erdoğan'ın Marmaris'te konakladığı otelde neler yaşanmıştı? Gelişmeleri A Haber muhabiri Vural Efecik’in konuğu olan AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Gök..

Putin'den AB liderlerine yaptırım şartı... Konuklardan dikkat çeken açıklamalar 18:32

Putin'den AB liderlerine yaptırım şartı... Konuklardan dikkat çeken aç

Canan Barlas ve Cemil Barlas moderatörlüğünde A Haber ekranında yayınlanan 'Canan Barlas ile Gündem' programında konuklar ile gündemdeki sıcak gelişmeler masaya yatırıldı. Konuklar ; Sabah Gazetesi Haber Müdürü Nazif K..

ROMANYA VE RUSYA'DAN AÇIKLAMA: TÜRKİYE'DE HAARP KULLANILDI 19:32

ROMANYA VE RUSYA'DAN AÇIKLAMA: TÜRKİYE'DE HAARP KULLANILDI

Romanya ve Rusya'da iki milletvekili çok çarpıcı iddialarda bulundu. Türkiye'de HAARP silahı kullanıldı. Delilleriyle ortaya konulan açıklamalarda şok eden noktalar var...

  • STUDIO AS tarafından
  • 69 görüntüleme
  • 2 yıl önce