#Erzurum Çamlıca piknik

Ziya Erzurum'a tezgah açtı! 02:15

Ziya Erzurum'a tezgah açtı!

22 YILLIK LAF CAMBAZI..

Erdoğan'dan Barzani'ye Sert Açıklamalar 03:34

Erdoğan'dan Barzani'ye Sert Açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kuzey Irak açıklaması: Tek beklentimiz hassas çizgilerimizde bize saygı duymaları ve bize rağmen adım atmamalarıydı. Bunu yapmadılar Bize rağmen bu adım atıldı, bedel ödeyecekler. Kerkük tartış..

Ovit Tünelinde  Işık Görüldü 03:18

Ovit Tünelinde Işık Görüldü

Ovit Tünelinde Işık Görüldü Hizmete girdiğinde dünyanın en uzun 2. tüneli olacak olan ve Rize ile Erzurum'u birbirine bağlayacak Ovit Tüneli’nde Başbakan Binali Yıldırım’ın kullandığı iş makinesinin son vuruşları ile ..

Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar 03:29

Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar

Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar Doğu illerinde kar ve soğuk kış şartları hakim olurken, Batı illerinde yaşayanlar ise sıcak havanın ve denizin keyfini çıkarıyor. Ardahan’ın Posof ilçesi Ilgar Dağı mevkisi ile Ard..

Buz Tutan Şadırvan Şelaleye Döndü 04:50

Buz Tutan Şadırvan Şelaleye Döndü

Doğu Anadolu Bölgesinde etkili olan kar yağışı bölgede yüzlerce köy yolunu ulaşıma kapattı. Belediyeler, Karayolları ve İl Özel İdare ekipleri aralıksız karla mücadele çalışması yapıyor. Gece ve gündüz soğukların hüküm s..

Erzurumlu Şoför Kadın Yolcuyla Kavga Ederse 02:00

Erzurumlu Şoför Kadın Yolcuyla Kavga Ederse

Erzurum şivesiyle yolcu kadınla sözlü münakaşaya giren şoförün görüntüleri sosyal medyada paylaşım rekorları kırıyor. Erzurum'da otobüs şoförü ambulansla çarpışacakken yaptığı ani frenle kaza yapmaktan son anda kurtuluyo..

481 Yıllık Gelenek 02:25

481 Yıllık Gelenek

Erzurum’da 481 yıl önce Pir Ali Baba tarafından başlatılan Binbir Hatim geleneğini devam ettiren esnaf, arkadaşları ile birlikte doğaya bin 1 ekmek bıraktı. Erzurumlu esnaf Muhittin Olçan Pir Ali Baba'nın türbesinin bu..

Kangal köpeklerinin sürüyü ayılardan koruduğu anlar kamerada! 02:13

Kangal köpeklerinin sürüyü ayılardan koruduğu anlar kamerada!

Bursa'nın İnegöl ilçesi kırsal Tüfekçikonak Mahallesi'ne inen ayı panik yaşattı. Vatandaşlar araçla kovalayarak yolunu kaybetmiş olan ayıyı ormanlık alana yönlendirdiler. Olay gece saatlerinde İnegöl'ün kırsal Tüfekçiko..

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde 02:08

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan, İŞKUR'un bu yıl 1,5 milyon insanın iş bulmasına yol açacak yeni bir teşvik paketi hazırladığını belirterek Türkiye’de işsizlikte en önemli soru..

Kar Yağışı Doğu’da Yolları Ulaşıma Kapadı 03:18

Kar Yağışı Doğu’da Yolları Ulaşıma Kapadı

Doğu Anadolu Bölgesinde etkisini sürdüren kar yağışı ve tipi bine yakın köy yolunu ulaşıma kapadı. Doğu’da etkili olan kar yağışı ve soğuk hava hayatı olumsuz etkiledi. Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye..

Kaçak Sigarayla Yakalanan Şoför Onları Kim Koydu 00:30

Kaçak Sigarayla Yakalanan Şoför Onları Kim Koydu

Erzurum'da tırın gizli bölmesinde 20 bin 400 paket kaçak sigarayla yakalanan Ukraynalı şoför, çok şaşırdığını belirterek, Aaa! Onları kim koydu sözleriyle tepki verdi.Erzurum Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Su..

Nutuk Bölüm - 2 2:52:43

Nutuk Bölüm - 2

Bundan sonra, 8 Eylül toplantısında sözünü ettiğim muhtıra ele alındı. Bu muhtırada başlıca Amerikan mandası üzerinde duruluyordu. O günlerde, İstanbul'dan gelen bazı kimseler Amerikalı Mistez Brown (Bravn) adında bir ga..

  • PengoTV tarafından
  • 1.046 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sağlık Bakanı Koca, Türkiye İçin Risk Oluşturan İlleri Açıkladı 45:22

Sağlık Bakanı Koca, Türkiye İçin Risk Oluşturan İlleri Açıkladı

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, “İstanbul, Bursa, Kocaeli, Kahramanmaraş, Denizli’de ki vaka artışı tüm Türkiye için risktir” dedi. Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Erzurum’da bölge illerin valileri ve sağlık müdürle..

Yüksek Kesimlere Yağan Kar Kartpostallık Görüntüler Oluşturdu 03:24

Yüksek Kesimlere Yağan Kar Kartpostallık Görüntüler Oluşturdu

Erzurum’un yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı kartpostallık görüntüler ortaya çıkarttı. Bazı vatandaşlar ise kar yağışını yakından izlemek için yağışın etkili olduğu alanlara gitti. Erzurum'un Palandöken Dağı'nda..

VID-20161116-WA0002 00:52

VID-20161116-WA0002

Titanic - Erzurum deresi....

  • Adanali tarafından
  • 563 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Avrupa 10 Binden Fazla Kayıp Çocuğa Sessiz 01:56

Avrupa 10 Binden Fazla Kayıp Çocuğa Sessiz

Avrupa 10 Binden Fazla Kayıp Çocuğa Sessiz TBMM AB Uyum Komisyonu Sözcüsü ve AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, son bir yıl içerisinde EUROPOL kayıtlarına göre 10 bin mülteci çocuğun Avrupa'da kaybolduğu..

Tek Kişilik Milli Takım 01:09

Tek Kişilik Milli Takım

Milli sporcu Muhammed Ali Bedir, Erzurum'da düzenlenecek 2017 Avrupa Gençlik Olimpik Kış Festivali'nde kayakla atlama branşında Türkiye'nin tek temsilcisi olacak...

Deniz Gezmiş Kimdir ? 05:44

Deniz Gezmiş Kimdir ?

28 Şubat 1947'de Ankara'nın Ayaş ilçesinde doğdu. Dedeleri Rize'nin İkizdere ilçesine bağlı Cimil köyündendir. Babası Ilıca (Aziziye), Erzurum nüfusuna kayıtlı ilköğretim müfettişi Cemil Gezmiş, annesi ise Erzurum'un Tor..

Define Avcıları Şehitliği Talan Etti 01:52

Define Avcıları Şehitliği Talan Etti

Define Avcıları Şehitliği Talan Etti Erzurum’da 1916 yılında Rus işgaline karşı Kargapazarı dağlarında direnirken şehit düşen 350 subay ve erin naaşlarının bulunduğu şehitlik define avcılarının talanına uğradı. Jandarma..

Saltbae Etiketi ile Nusr-et'e Meydan Okuyanlar 05:38

Saltbae Etiketi ile Nusr-et'e Meydan Okuyanlar

Nusret Kimdir? : 1983 yılında Erzurum'da dünyaya gelen Nusret Gökçe, maden işçisi bir babanın 5 evladından birisidir. Henüz iki yaşındayken ailesiyle birlikte Erzurum'dan Darıca'ya göç eden Nusret, maddi sebepler dolayı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 837 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Diriliş Ertuğrul'un Müziğiyle Dans Eden Fıskiyeler Şaşırtıyor 02:47

Diriliş Ertuğrul'un Müziğiyle Dans Eden Fıskiyeler Şaşırtıyor

Erzurum Büyükşehir Belediyesince Fil Geçti Köprüsü üzerinde yapılan meydandaki süs havuzu, yaz aylarının sıcak günlerinde ‘Dombıra’ müziğinin ritmine göre dans eden fıskiyelerle, Erzurumluları serinletecek...

  • JET TV tarafından
  • 1.650 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Osmanlı Ocakları 'Vatanını Değil, Dövizini Bozdur' Kampanyası Başlattı 03:00

Osmanlı Ocakları 'Vatanını Değil, Dövizini Bozdur' Kampanyası Başlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Dövizini bozdur’ çağrısı üzerine Osmanlı Ocaklarınca, “Vatanını değil, dövizini bozdur” kampanyası başlatıldı. Kampanya kapsamında Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, Er..

Aydilge Ft. Anadolu Quartet - Sarı Gelin 03:08

Aydilge Ft. Anadolu Quartet - Sarı Gelin

Şarkı Sözleri Erzurum çarşı pazar leylim aman aman Leylim aman aman sarı gelin İçinde bir kız gezer oy nenen ölsün sarı gelin aman Sarı gelin aman sarı gelin aman suna yarim Elinde divit kalem leylim aman aman Ley..

Türkü Türkü Türkiyem 53.Bölüm 1:19:27

Türkü Türkü Türkiyem 53.Bölüm

Aslı Deniz'in sunuculuğunu yaptığı programın 53. bölümünde; Kenan Tuna, Raci Alcan ve Raci Türkeş konuk edilmektedir. Programda ayrıca TRT Erzurum Radyosu THM Gençlik Korosu ve Erzurum Atatürk Üniversitesi Halk Oyunları ..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.180 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayağı Plastik Tabureye Sıkışan Çocuğu İtfaiye Kurtardı 01:43

Ayağı Plastik Tabureye Sıkışan Çocuğu İtfaiye Kurtardı

Erzurum’da ayağı plastik tabureye sıkışan ve hüngür hüngür ağlayan çocuk, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı...

Sakin kent Uzundere Misafirlerini Büyülüyor 02:19

Sakin kent Uzundere Misafirlerini Büyülüyor

Erzurum'un sakin kent unvanı verilen Uzundere ilçesi, tarihi ve doğal güzellikleriyle ziyaretçilerini adeta büyülüyor...

Şahini Ölümüne Yüklemek 00:40

Şahini Ölümüne Yüklemek

Bingöl-Erzurum karayolunda, üzerine aşırı yük yüklenen otomobil trafiği tehlikeye soktu.Bingöl-Erzurum karayolunda bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasına kaydedilen görüntüler, trafikteki tehlikeyi gözler önüne ..

  • JET TV tarafından
  • 944 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö Dolandırıcısı Sahte Kimlikle Yakalandı 01:04

Fetö Dolandırıcısı Sahte Kimlikle Yakalandı

Erzurum’da bir ev kadınını telefonla arayarak FETÖ Terör Örgütünün kullandığı ByLock programının ikamet adreslerine kayıtlı internetlerine kurulduğunu söyleyerek 6 bin TL değerindeki altınları alan ve sahte kimlik kullan..

Erzurumlu Amcaların Su Püskürten Tavuk Taklitli Düğün Oyunu 02:29

Erzurumlu Amcaların Su Püskürten Tavuk Taklitli Düğün Oyunu

Erzurum'da bir düğünden topal havasının aşırı derecede abartıldığı görüntüler. Eğlenmek ve gülmek için, izleyin, abone olun.....

  • JET TV tarafından
  • 995 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Palandöken'e Mevsimin İkinci Karı Yağdı 01:20

Palandöken'e Mevsimin İkinci Karı Yağdı

Erzurum'da, Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Palandöken Dağı'nın yüksek kesimlerine mevsimin ikinci karı yağdı...