#Erzurum’da 1916 yılında

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. 03:06

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. Başbakan Binali Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da konuştu. İnternet güvenliğini..

Türkiye Osmanlı Topraklarına Yeniden Sahip Olacak ! 02:07

Türkiye Osmanlı Topraklarına Yeniden Sahip Olacak !

2040 Yılında Cihana Yeniden Hükmedeceğiz ! İşte ABD'de Ünlü Araştırma Merkezinde Çalışan George Friedman'ın Yazdıkları;..

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır 03:25

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu sonrasında Ortaköy saldırısıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, Teröristin parmak izine ve eşgaline ulaşıldığını açıklayarak, ''Zor ve titizlikle sürdürül..

Kaynanatör Nejat Uygur 1:37:16

Kaynanatör Nejat Uygur

Türk Tiyatrosunun gelmiş geçmiş en büyük ustalarından Nejat Uygur, 10 Ağustos 1927 tarihinde Kilis'te doğdu. İlkokulu Siirt, Ezine ve İntepe'de okudu. 1938 yılında ilkokul öğrencisiyken tiyatroya başladı. Sarıyer, Çanakk..

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde 02:08

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan, İŞKUR'un bu yıl 1,5 milyon insanın iş bulmasına yol açacak yeni bir teşvik paketi hazırladığını belirterek Türkiye’de işsizlikte en önemli soru..

'Çakal Carlos' Tekrar Hakim Karşısında 01:18

'Çakal Carlos' Tekrar Hakim Karşısında

Dünyanın 'Çakal Carlos' lakabıyla tanıdığı militan İlich Ramirez Sanchez tekrar yargılanıyor. Venezuela doğumlu 67 yaşındaki Carlos, 1974 yılında Paris'te bir eczanenin bombalanması suçlamasıyla hakim karşısına çıktı. ..

Gürkan Uygun Kimdir? 04:07

Gürkan Uygun Kimdir?

27 Mayıs 1974 tarihinde İzmit Yarımca'da bir işçi ailesinin doğmuştur. Gürcü kökenli olan Gürkan Uygun aslen Ordu'ludur. Liseyi bitirene kadar Yarımca'da yaşadı, sonra 1993 yılında İstanbul'a yerleşti. Lise yıllarında ti..

Pınar Deniz Kimdir? 02:04

Pınar Deniz Kimdir?

Pınar Deniz, 1994 yılında İstanbul’da doğmuştur. Eğitimini İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü’nde tamamlamıştır. Oyunculuk eğitimi aldıktan sonra 2014 yılında Sil Baştan dizisinde ilk oyunculuk ..

Berna Laçin Kimdir? 03:14

Berna Laçin Kimdir?

Berna Laçin, 20 Ağustos 1970 tarihinde İzmir, Karşıyaka’da doğmuştur. Babası askeri bir pilottur. İlkokul, ortaokul ve liseyi İzmir’de okuduktan sonra Yıldız Teknik Üniversitesi‘ni kazanınca ailecek İstanbul’a yerleştile..

Buse Terim Kimdir? 01:43

Buse Terim Kimdir?

Buse Terim, 21 Ağustos 1990 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Annesi Fulya Terim, babası Teknik Direktör Fatih Terim'dir. Merve adında ablası vardır. Okuduğu Yüzyıl Işıl Koleji'nden 2007 yılında mezun oldu. 2011 yılında d..

Ezgi Avcı Kimdir? 01:00

Ezgi Avcı Kimdir?

Ezgi Avcı, 1995 yılında İstanbul da doğmuştur. 2013 yılında yapılan Miss Turkey güzellik yarışmasında yer alan Ezgi Avcı bu yarışmada 3. olmuştur. Yarışmadan sonra mankenlik yapmaya başlayan Ezgi Avcı eğitimini Florida d..

Uğurkan Erez Kimdir? 01:49

Uğurkan Erez Kimdir?

1954 yılında Kırklareli’ne bağlı Vize’de doğdu. 2016 yılı itibarıyla Uğurkan Erez 62 yaşındadır. Uğurkan Erez’in boyu 1.66 m kilosu 65 kg’dır. Modacı, koreograf ve ajans sahibidir. Uğurkan Erez kızı Billur Erez’le birlik..

Erdal Beşikçioğlu Kimdir? 01:33

Erdal Beşikçioğlu Kimdir?

5 Ocak 1970 yılında, Ünyeli bir baba ve Ankaralı bir annenin ilk çocuğu olarak Ankara'da dünyaya geldi. Orta öğrenimini İzmir Özel Türk Koleji'nde tamamladı. İzmir Narlıdere Mehmet Seyfi Eraltay Lisesi'nden mezun oldu. 1..

Deniz Akkaya Kimdir? 01:51

Deniz Akkaya Kimdir?

Deniz Akkaya, Türk manken, oyuncu ve sunucu. Semiha Şakir Lisesinden mezun oldu. İlk olarak 1996 yılında Nihat Doğan'ın Maçoyum Ben şarkısının klibinde oynadı. 1997 yılında Best Model of Turkey'de en iyi manken seçildi..

Hanımın Çiftliği 2.Bölüm 55:05

Hanımın Çiftliği 2.Bölüm

Hanımın Çiftliği, Orhan Kemal'in 1961 yılında yazdığı aynı adlı romanından uyarlanarak, 1990 yılında TRT'de yayınlanmış televizyon dizisidir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 5.677 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adile Naşit Parmak Çocuk Masalı 06:12

Adile Naşit Parmak Çocuk Masalı

11 Aralık 1987 Yılında hayata gözlerini yuman Masal Teyze Adile Naşit 1930 yılında bundan tam 86 yıl önce bu gün gözlerini dünyaya açmıştı. Türk sinemasına , Tiyatrosuna yıllarca emek veren başarılı sanatçımızın tüm sebe..

Şeyma Acun Aşkı Böyle Başlamış 02:31

Şeyma Acun Aşkı Böyle Başlamış

Meğer Şeyma ve Acun Aşkı Böyle Başlamış... 2 Temmuz 1990 tarihinde Samsun'da dünyaya gelen Şeyma Subaşı Şöhret merdivenlerini 2008 yılında katılmış olduğu Miss Turkey yarışmasıyla tırmanmaya başladı fakat onu asıl tanıma..

  • ANKA tarafından
  • 970 görüntüleme
  • 7 yıl önce
1937 Japonya'da Ertuğrul Anıtı'nın Açılışı 04:18

1937 Japonya'da Ertuğrul Anıtı'nın Açılışı

1889 yılında Türkiye'ye dönerken fırtınadan batan Ertuğrul mürettabatı anısına 1937 yılında Japonya'da yapılan Ertuğrul Anıtı'nın açılış töreninden görüntüler. Aralardaki yazılarda Nippon kelimesinin sebebi, Japonların k..

  • JET TV tarafından
  • 825 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kendini Leopar Sanan Bengal Kedisi 00:09

Kendini Leopar Sanan Bengal Kedisi

Bengal kedisi, vahşi ve güzel olanla uysal olanı bir araya getirme tutkusuyla ortaya çıktı. 1963 yılında Jean S. Mill’in başlattığı ırk programı sonucunda, Vahşi Asya Leopar Kedisi ile evcil kısa tüylü kedinin çiftleşmes..

  • JET TV tarafından
  • 1.167 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Burcu Esmersoy Ve Berk Suyabatmaz Neden Boşanıyor 11:50

Burcu Esmersoy Ve Berk Suyabatmaz Neden Boşanıyor

Burcu Esmersoy, 2018 yılında New York Türk Başkonsolosluğu'nda evlendiği iş insanı Berk Suyabatmaz ile boşanıyor. Uzun zamandır ayrılacakları konuşulan Berk Suyabatmaz ve Burcu Esmersoy anlaşmalı olarak boşanıyor. 2018..

  • BETA tarafından
  • 184 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Haarp Saldırıları! 2:08:29

Haarp Saldırıları!

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. Yılında Atatürk'ün Kehanetleri!..

  • STUDIO AS tarafından
  • 3 görüntüleme
  • 12 ay önce
Nusaybin Zeynel Abidin Camii Şeyh Muhammed El Haznevi 54:33

Nusaybin Zeynel Abidin Camii Şeyh Muhammed El Haznevi

22 yıl önce Nusaybin Zeynelabidin Camii 1994 yılından Nusaybin'i ziyaret eden Şeyh Muhammed El-Haznevi'nin Zeynelabidin Camiindeki programının görüntüleri ortaya çıktı. 1994 yılından Nusaybin'i ziyaret eden Şeyh Muhammed..

  • PengoTV tarafından
  • 1.880 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Giresunlu Trump Sosyal Medyada Fenomen Oldu 04:48

Giresunlu Trump Sosyal Medyada Fenomen Oldu

Giresunlu Trump Sosyal Medyada Fenomen Oldu ABD Başkanı seçilen Donald Trump'a benzerliği ile dikkat çeken Giresun'un Görele ilçesi Köprübaşı eski belde belediye başkanı Abdullah Topçu, belediye başkanlığı döneminde gö..

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu 01:49

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fetullahçı terör örgütü mensubu savcıları iade etmeyeceğini açıklayan Alman makamlarını sert biçimde eleştirdi Kültür ve Turizm Bakanlığının Yaşayan İnsan Hazinel..

Eti Maden, Borun Zararlı Olmadığını İşçilerden Aldığı Kan Ve Sperm örnekleri Kanıtladı 02:31

Eti Maden, Borun Zararlı Olmadığını İşçilerden Aldığı Kan Ve Sperm örn

Eti Maden, Borun Zararlı Olmadığını İşçilerden Aldığı Kan Ve Sperm örnekleri Kanıtladı Eti Maden İşletmeleri, bor madeninin zararsız olduğunu kanıtlamak için madende çalışan evli 100 çiftten kan ve sperm örnekleri aldır..

Yıldız Holding Örgen Gıda'yı Japonlara Sattı 01:25

Yıldız Holding Örgen Gıda'yı Japonlara Sattı

Yıldız Holding Örgen Gıda'yı Japonlara Sattı Japon Ajinomoto firması, Yıldız Holding bünyesinde bulunan Örgen Gıda'yı 220 milyon TL'ye satın aldı Japon gıda ve gıda malzemeleri üreticisi Ajinomoto, Örgen Gıda Sanayi v..

Fetö Clinton'a 2 Milyon Dolar Bağış Yapmış 01:38

Fetö Clinton'a 2 Milyon Dolar Bağış Yapmış

Fetö Clinton'a 2 Milyon Dolar Bağış Yapmış FETÖ'nün ABD'deki yapılanmasının, başkanlık seçimlerini kaybeden Demokrat Partinin adayı Hillary Clinton'ın seçim kampanyasına yaklaşık 2 milyon dolar bağış yaptığı iddia edild..

Uyuyan Güzel Çizgi Film Türkçe Masal 7 10:07

Uyuyan Güzel Çizgi Film Türkçe Masal 7

Uyuyan Güzel (Fransızca: La Belle au bois dormant, Almanca: Dornröschen) yüz yıllık uykuya dalan güzel bir prensesin bir öyküsünü anlatan klasik bir Avrupa masalıdır. 1697’de Fransız yazar Charles Perrault’un ve 1812’de..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.243 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları Erteleme Sadece Size Kaybettirir 01:07

Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları Erteleme Sadece Size Kayb

Erdoğan, Uluslararası yatırımcıların güvendiği Türkiye'de kendi iş adamlarımızın yatırımlarını ertelemesi sadece onlara kaybettirir. Geç kalırsanız pişman olursunuz dedi. Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları E..

Ümmü Gülsüm İbrahim Elbeltaci -أم كلثوم إبراهيم البلتاجي ‎ -  Gece Dinlecek En Güzel Arapça Şarkılar 1:34:55

Ümmü Gülsüm İbrahim Elbeltaci -أم كلثوم إبراهيم البلتاجي ‎ - Gece Din

Ümmü Gülsüm İbrahim Elbeltaci (أم كلثوم إبراهيم البلتاجي ‎) Bütün zamanların en güzel sesli şarkıcısı olarak anıldığı Mısır'da 20. yüzyılın başında doğdu. Dakhaliye Eyaleti'nin Sinbillaveyn yerleşimi yakınlarındaki Tama..