#Erzurum’da 1916 yılında

Jaguar’ın ilk Elektrikli Otomobili 02:03

Jaguar’ın ilk Elektrikli Otomobili

Jaguar, merakla beklenen ilk elektrikli modelini I-Pace ismiyle beraber resmi olarak gün yüzüne çıkardı. Formula E ile birlikte yarış karakterini ve tarihini uzun bir aradan sonra tekrar pistlere taşıyan Jaguar, elektri..

  • Cowboy tarafından
  • 768 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Castro’nun Külleri 4 Günlük Yolculuğuna Başladı 02:40

Castro’nun Külleri 4 Günlük Yolculuğuna Başladı

Cumartesi günü hayatını kaybeden eski Küba Lideri Fidel Castro’nun külleri bulunduğu tabutla ülkenin başkenti Havana’dan gömüleceği Santiago de Cuba kentinde doğru yola çıktı Eski Küba Lideri Fidel Castro, Cumartesi gü..

Köksal Babanın Çaycı Kenan İle Kavgası 04:43

Köksal Babanın Çaycı Kenan İle Kavgası

Köksal Baba Kimdir? Köksal Bektaşoğlu namı değer ( Köksal Baba ) 10.02.1975 Trabzon Arsin Doğumlu.1990 yılında boks sporuna başlamış.1995-1996-1997-1998 yıllarında Gençler'de Türkiye şampiyonu olmuş. 2010 da boksu bırakı..

  • Cowboy tarafından
  • 710 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Allah Zalimi Mutlaka Cezalandırır 01:17

Allah Zalimi Mutlaka Cezalandırır

Hafız Yusuf Efendi. Erler Film tarafından 1988 yılında çekilen Hafız Yusuf Efendi filmi 1870'li yıllarda Osmanlı İmparatorluğu dönemi İstanbul'unda geçer...

Hafız Yusuf Efendi Hacivat Karagöz 00:37

Hafız Yusuf Efendi Hacivat Karagöz

Hafız Yusuf Efendi. Erler Film tarafından 1988 yılında çekilen Hafız Yusuf Efendi filmi 1870'li yıllarda Osmanlı İmparatorluğu dönemi İstanbul'unda geçer. Bir din adamı, aynı zamanda da yetenekli bir müzisyen olan Hafız ..

Atatürk Havalimanı'nda Polis'in Ölümle Sonuçlanan Müdahalesi 04:40

Atatürk Havalimanı'nda Polis'in Ölümle Sonuçlanan Müdahalesi

ABD vatandaşı siyahi Tracey Lynn Brown (48) isimli kadının, 2013 yılında transit yolcu olarak bulunduğu Atatürk Havalimanı'nda tartışma yaşadığı polisler tarafından etkisiz hale getirilmek istenirken polislerin sırtına u..

  • JET TV tarafından
  • 712 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nüfus Cüzdanında Doğum Yeri Yok Yazıyor 00:57

Nüfus Cüzdanında Doğum Yeri Yok Yazıyor

Gaziantep'te yaşayan Hamedi Çağan isimli bir vatandaşın nüfus cüzdanında doğum yeri hanesinde 'yok' yazıyor. 1984 yılında nüfus müdürlüğünde yaşadığı bir tartışma sonrası doğum yerine yok yazıldığını belirten Çağan, Sor..

  • JET TV tarafından
  • 704 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Orman Çocuğu Orman Kitabı Çizgi Film Türkçe Masal 9 10:20

Orman Çocuğu Orman Kitabı Çizgi Film Türkçe Masal 9

Baba kurt, yemek için olduğu yerden uzaklaştı ve o sırada kuyruklu bir hayvanı gördü. Kuyruklu hayvan, hemencecik baba kurdu öven kelimeler kullanmaya, iltifatlar yağdırmaya başladı. “Ey kurtların başı, sana avlarında k..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.164 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Vietnam’da Türk Usulü Çay Şovu 01:30

Vietnam’da Türk Usulü Çay Şovu

Rizeli Hasan Önder, Vietnam’da düzenlenen Dünya Çay Şampiyonası Eleme Organizasyonunda Türk çayını Türkler’e has tekniklerle tanıttı. 2017 Dünya Çay Şampiyonası için uzmanların belirleneceği müsabaka Vietnam’ın başkent..

Trump Dışişleri Bakanlığı İçin Rex Tillerson'ı Seçti 00:55

Trump Dışişleri Bakanlığı İçin Rex Tillerson'ı Seçti

Amerika Birleşik Devletleri’nin yeni Başkanı Donald Trump, kabinesini belirlemeye devam ediyor. Trump en kritik görevlerden biri olan Dışişleri Bakanlığı’na enerji devi Exxon Mobil’in CEO’su Rex Tillerson’ı seçtiğini duy..

3 Adam -Tümer Metin Unutamadığı O Pozisyonu Anlattı 07:39

3 Adam -Tümer Metin Unutamadığı O Pozisyonu Anlattı

3 Adam'a konuk olan Tümer Metin, Beşiktaş'ın 2003 yılında şampiyonluğunu ilan ettiği Galatasaray maçında yaşadıklarını anlattı.. Sergenin filminde yardımcı oyuncu oldum! 3 Adam..

  • ANKA tarafından
  • 764 görüntüleme
  • 7 yıl önce
3Adam-Tümer Metinden Çok Özel Hediye! 02:44

3Adam-Tümer Metinden Çok Özel Hediye!

3 Adam'a konuk olan Tümer Metin, Beşikltaş'ın 2003 yılında şampiyonluğunu ilan ettiği Galatasaray maçında yaşadıklarını anlattı...

  • ANKA tarafından
  • 998 görüntüleme
  • 7 yıl önce
3 Adam-Özge Ulusoy Survivorda Yaşadığı Zorlukları Anlattı 01:33

3 Adam-Özge Ulusoy Survivorda Yaşadığı Zorlukları Anlattı

2011 yılında Survivor'a katılan Özge Ulusoy, yarışmada yaşadığı zorlukları 3 Adam'da anlattı...

  • ANKA tarafından
  • 626 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşte Sivil Denilen O Teröristler 01:22

İşte Sivil Denilen O Teröristler

Şırnak'ta 2015 yılında yaşanan çatışmalarda teröristleri yöneten iki kadın teröristi, terörist ele başlarından Duran Kalkan'ın görevlendirdiği ortaya çıktı. PKK'nın siyasi uzantısı HDP'nin siviller öldürülüyor yalanı i..

Bakan Çavuşoğlu: Bir Sonuç Çıkmazsa... 04:49

Bakan Çavuşoğlu: Bir Sonuç Çıkmazsa...

Bakan Çavuşoğlu: 'Eğer Müzakerelerden Bir Sonuç Çıkmazsa... Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Eğer müzakerelerden bir sonuç çıkmazsa o zaman B Planı’nı görüşürüz. Müzakere süreci devam ederken ya da umudu varken B pla..

Almanya'daki Cinayet Zanlısı İle İlgili Yeni Bilgilere Ulaşıldı 00:46

Almanya'daki Cinayet Zanlısı İle İlgili Yeni Bilgilere Ulaşıldı

Almanya’da bir kız öğrenciye tecavüz edip öldürmekle suçlanan zanlının, Yunanistan’da benzer bir suçtan hüküm giydiği ortaya çıktı. Geçtiğimiz ekim ayında, Almanya’nın Freiburg kentinde bulunan bir cesedin 19 yaşındaki ..

Arsenal'dan Manchester United'a Bir İlk 00:14

Arsenal'dan Manchester United'a Bir İlk

Arsenal'dan 2015 yılında Manchester United'a Premier Lig tarihinde bir ilki yaşattı...

Yasak Dans Lambada 07:45

Yasak Dans Lambada

1989 yılında ortalığı kasıp kavuran ve 90'lı yılları inleten bir müzik ve dans: Lambada. Kaoma grubunun eşsiz yorumuyla bir yasak aşk dansı...

Nuri Alço'nun Gazozlu İlacı Keşfi 01:28

Nuri Alço'nun Gazozlu İlacı Keşfi

Kayıp Kızlar, 1984 yılında o güne dek sinemada elde edilmiş bütün gişe rekorlarını altüst eder. Yapımcı Türker İnanoğlu, Tarık Akan, Nuri Alço, Tecavüzcü Coşkun, Ahu Tuğba, Nilgün Saraylı, Çiğdem Tunç ve Nevzat Okçugil i..

Tecavüzcü Coşkun'un Kız Tavlama Numarası 01:04

Tecavüzcü Coşkun'un Kız Tavlama Numarası

Kayıp Kızlar, 1984 yılında o güne dek sinemada elde edilmiş bütün gişe rekorlarını altüst eder. Yapımcı Türker İnanoğlu, Tarık Akan, Nuri Alço, Tecavüzcü Coşkun, Ahu Tuğba, Nilgün Saraylı, Çiğdem Tunç ve Nevzat Okçugil i..

Sende Telefonu Yanlış Çevirdin Galiba Velinimet 01:00

Sende Telefonu Yanlış Çevirdin Galiba Velinimet

Ajda Pekkan'ın 1965 yılında 19 yaşında iken oynadığı sinema filmi Babamız Evleniyor...

Aytunç Altındal'ın Ölümünde Fetö Parmağı 02:45

Aytunç Altındal'ın Ölümünde Fetö Parmağı

Kanser hücresi bulaştırılarak öldürüldüğü öne sürülen araştırmacı yazar Aytunç Altındal'ın yardımcısı, teröristbaşı Gülen'in en sadık adamlarından biri çıktı. Aytunç Altındal'ın evinden önemli belgeler de çalınmıştı. K..

Bunalımlı Yıllar 9.Bölüm İzle 41:17

Bunalımlı Yıllar 9.Bölüm İzle

Kurtul Altuğ'un sunuculuğunu yaptığı programın 9. bölümünde; 1980 yılında CHP ile AP’nin çekişmeleri, sokaklarda anarşi ve terörün egemen olması, 12 Eylül 1980 Darbesi röportajlar ile anlatılmaktadır...

Bunalımlı Yıllar 11.Bölüm İzle 51:07

Bunalımlı Yıllar 11.Bölüm İzle

Kurtul Altuğ'un sunuculuğunu yaptığı programın 11. bölümünde; Türkiye'de 1983 yılında yaşanan siyasi olaylar röportajlar ile anlatılmaktadır...

TRT Usta Ritm Sanatçısı İleri'ye Veda 02:06

TRT Usta Ritm Sanatçısı İleri'ye Veda

TRT usta ritm sanatçısı Hüseyin İleri 91 yaşında hayatını kaybetti. İleri'nin radyo serüveni 1948 yılında başladı. Yine aynı yerde, TRT Radyo'da uğurladı sevenleri ustayı. TRT Genel Müdürü Şenol Göka da törene katılanlar..

Baykal'a Kaset Kumpası Kuran Fetö'cü Polisler Cezaevinde 03:29

Baykal'a Kaset Kumpası Kuran Fetö'cü Polisler Cezaevinde

A Haber'de yayınlanan Arka Plan programında 2010 yılında FETÖ'cü polisler tarafından eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'a kurulan kumpas ele alındı. Sabah Gazetesi Özel İstihbarat Müdürü Abdurrahman Şimşek, Baykal'a ses..

Kağıt Nasıl Üretilir? 06:15

Kağıt Nasıl Üretilir?

Kağıt insanoğlunun en büyük buluşlarından biri. Bilimin, kültürün ve sanatın gelişerek yayılmasında anahtar rol oynadı. kağıdın ilk ortaya çıkışı M.Ö 4000'de oldu. Papirüs adı verilen kağıt türü kullanılmaya başlandı. Bi..

  • JET TV tarafından
  • 1.163 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım’dan Kadınlara Çağrı 01:33

Başbakan Yıldırım’dan Kadınlara Çağrı

Başbakan Binali Yıldırım, Buradan bütün kadınlarımıza çağrıda bulunuyorum; gelin Türkiye’den yola çıkarak bir vicdan hareketi başlatalım. Halep’teki acı çeken kadınların seslerini duyuralım. Sessiz dünyanın dört bir köş..

Efsanevi Loch Ness Canavarı 02:20

Efsanevi Loch Ness Canavarı

Canavarı bir efsaneye dönüştüren söylentiler, yaklaşık 1400 yıldır devam ediyor. İskoçya’nın Loch Ness gölünde yaşadığı ileri sürelen canlı hakkında ilk raporu 1934 yılında bir İngiliz jinekolog hazırlamıştı. Ardından tü..

  • JET TV tarafından
  • 1.067 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı 08:11

Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Benin Cumhurbaşkanı Patrice Talon’un ‘FETÖ’nün ‘3 tane okulu var bizde’ dediğini hatırlatarak, “Ben hemen bu okulları kapatacağım, bunları kamulaştıracağım. Maarif kolejimizle, bunları..