#Erzurum’da 1916 yılında

13 Milyon Kez İzlenen Bu Görüntü Sahte Çıktı! 00:27

13 Milyon Kez İzlenen Bu Görüntü Sahte Çıktı!

Facebook'ta “IRMA” kasırgası altında paylaşılan canlı yayın kısa sürede 5.8 milyon izlenmeye ulaştı. Birçok kişiyi etkileyen kasırganın bu kadar çok izlenmesi normal diyeceksiniz, ancak asıl ilgi çekici olay canlı yayını..

Sır Gibi Gizlenen Sultan Abdülhamid Buluşması 01:26

Sır Gibi Gizlenen Sultan Abdülhamid Buluşması

1907 yılında İstanbul'a gelen Sherlock Holmes'ün yazarı Sir Arthur Conan Doyle ile Sultan Abdülhamid'in buluşması ve gizlenen konuşmaları...

Kore’yi İlk 7 Ayda 14 Bin 648 Türk Turist Ziyaret Etti 08:46

Kore’yi İlk 7 Ayda 14 Bin 648 Türk Turist Ziyaret Etti

Kore Turizm Organizasyonu (KTO) Kongre ve İş Turizmi Departmanı Daire Başkanı Kim Kap Soo, 2016 yılında 26 bin 541 Türk turistin Kore’yi ziyaret ettiğini, bu yılın ilk yedi ayında ise bu rakamın 14 bine ulaştığına dikkat..

Juncker'den İngiltere'ye Sert Mesaj 00:50

Juncker'den İngiltere'ye Sert Mesaj

Belçika federal meclisinde milletvekillerine hitap eden Avrupa Komisyonu Başkanı Jean-Claude Juncker İngiliz hükümetini Brexit konusunda uyardı: “İngilizlerin şunu bilmesini istiyorum, zaten biliyorlar, İngilizler sorum..

Diriliş Ertuğrul 78. Bölüm izle 2:23:43

Diriliş Ertuğrul 78. Bölüm izle

2014 yılında seyirciyle buluşan bir dizidir. Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle takip edilen dizinin yapımcılığını Tekden Film yapıyor. Trt1 ekranlarından yayınlanan ve her hafta reyting sıralamasında lide..

Grey's Anatomy 13.Sezon 15.Bölüm Fragmanı (HD) 00:23

Grey's Anatomy 13.Sezon 15.Bölüm Fragmanı (HD)

Grey's Anatomy, Emmy ve Altın Küre ödüllü hastane konulu ABD yapımı televizyon dizisi. Ellen Pompeo, Patrick Dempsey. (Patrick Dempsey 11. sezonda ölerek diziden ayrılmıştır., Sandra Oh, Katherine Heigl, Justin Chambers,..

Legion 1.Sezon 4.Bölüm Fragmanı 00:32

Legion 1.Sezon 4.Bölüm Fragmanı

X-Men'in spin-off serisi olarak bilinen Legion Marvel Comics kurgusal karakteri olup, Chris Claremont tarafından yazılmış ve sanatçı Bill Sienkiewicz tarafından çizilmiştir. Karakter ilk kez Marvel Comics'in New Mutan..

Tarık Akan Mezarı Başında Anılıyor 04:43

Tarık Akan Mezarı Başında Anılıyor

Ünlü oyuncu Tarık Akan ölümünün 1’inci yılında mezarı başında anılıyor...

Yeni Diyanet İşleri Başkanı'ndan Ezan 03:01

Yeni Diyanet İşleri Başkanı'ndan Ezan

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ın, güzel ezan okuma uzmanı olduğu da öğrenildi. Erbaş, 1987 yılında İstanbul Haseki Eğitim Merkezi'nde Diyanet İşleri Başkanlığı'nın düzenlediği 3 aylık Ezanı ve Kur'an'ı Güzel..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 'Diriliş Ertuğrul' Müjdesi 08:16

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 'Diriliş Ertuğrul' Müjdesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez ülkelerinde Diriliş Ertuğrul dizisinin çok beğenildiğini söyleyerek devamı gelecek mesajı verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kitap fuarı açılışında yaptığı konuşmada Twitter kullanı..

Avrupa Parlamentosu Le Pen'in Dokunulmazlığını Kaldırdı 00:40

Avrupa Parlamentosu Le Pen'in Dokunulmazlığını Kaldırdı

Avrupa Parlamentosu sosyal medyada şiddet içerikli görüntüler paylaşan Fransız aşırı sağcı lider Marine Le Pen’in parlamenter dokunulmazlığını kaldırdı. Avrupa Parlamentosu’nda yapılan oylamada milletvekilleri, parlament..

Trump Telekulak İddialarını Kongre Soruştursun 00:55

Trump Telekulak İddialarını Kongre Soruştursun

ABD Başkanı Donald Trump, Barack Obama’nın seçimler sırasında, telefonlarını dinlettiği iddialarının araştırılmasını istedi. Beyaz Saray Kongre’ye 2016 yılında soruşturma gücünün yürütmenin başı tarafından suistimal edil..

Son Mektup Çanakkale Full Hd İzle 2:01:56

Son Mektup Çanakkale Full Hd İzle

2015 yapımı dram katagorisindeki filmin yönetmenliğini Özhan Eren yapmaktadır.Sinemada izleyicilerden büyük beğeni alan filmin oyuncu kadrosunda ise Tansel Öngel, Nesrin Cavadzade, Bülent Sakrak gibi başarılı oyuncular y..

  • Tv Series tarafından
  • 3.719 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fetih 1453 Full Hd İzle 2:35:59

Fetih 1453 Full Hd İzle

Babası II. Murat'ın ölümü üzerine ikinci kez tahta çıkan II. Mehmet'in şimdi kafasında gerçekleştirmesi gereken ilk öncelik Bizans İmparatorluğu'nun son toprağı olan Konstantinapolis'i Osmanlı Devleti'ne katmaktır. Bu uğ..

  • Tv Series tarafından
  • 37.641 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Diriliş Ertuğrul 79. Bölüm İzle 2:15:53

Diriliş Ertuğrul 79. Bölüm İzle

2014 yılında seyirciyle buluşan bir dizidir. Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle takip edilen dizinin yapımcılığını Tekden Film yapıyor. Trt1 ekranlarından yayınlanan ve her hafta reyting sıralamasında lide..

BAU-NETAŞ Techno Academy İlk Mezunlarını Verdi 04:27

BAU-NETAŞ Techno Academy İlk Mezunlarını Verdi

Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) ile NETAŞ'ın 2014 yılında başlattığı 'BAU-NETAŞ Techno Academy Bilgisayar Mühendisliği Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Programı' ilk mezunlarını verdi...

Bölük - Fragman (20 Ekim'de Sinemalarda) 01:46

Bölük - Fragman (20 Ekim'de Sinemalarda)

TAFF Pictures (Tam Aile Filmleri Fabrikası), 2013 yılında Timur Savcı ve Cemal Okan tarafından kuruldu. Kurucularının ve ekibinin, sinema televizyon sektöründeki tecrübesiyle kısa zamanda adından bahsettiren filmlere imz..

İlk ve Tek Çift Diplomalı Türk-Alman Hukuk Lisans Programı İlk Mezunlarını Verdi 04:35

İlk ve Tek Çift Diplomalı Türk-Alman Hukuk Lisans Programı İlk Mezunla

Türkiye ve Almanya arasındaki ilk ve tek Çift Diplomalı Türk-Alman Hukuk Lisans Programı mezunları, diplomalarına kavuşmanın heyecanını yaşadı. Altınbaş Üniversitesi ve Köln Üniversitesi’nin iş birliği ile hayata geçiril..

Erdogan 'Sosyal Medyanın Kültürümüzü Yiyip Bitirmesine Göz Yumamayız 02:24

Erdogan 'Sosyal Medyanın Kültürümüzü Yiyip Bitirmesine Göz Yumamayız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Televizyonun, internetin, sosyal medyanın kültürümüzü yiyip bitirmesine göz yumamayız. Tam tersini bu imkanları kendi kültürümüze yeni kuşaklara aktarma konusunda etkin yolları bulmal..

FETÖ’cü Eski Emniyet Müdürü Nazilli’de Saklandığı Evde Yakalandı 00:46

FETÖ’cü Eski Emniyet Müdürü Nazilli’de Saklandığı Evde Yakalandı

Ankara’da yürütülen FETÖ/PDY kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan İzmir eski İstihbarat Şube Müdürü, Nazilli’ye bağlı İsabeyli Mahallesi’nde saklandığı evde yakalandı. 17-25 Aralık hükümete kumpas girişiminden s..

FETÖ Kurumlar Arası Mesajlaşmak İçin 100 Bin Dolarlık Banknot Kullanmış 01:58

FETÖ Kurumlar Arası Mesajlaşmak İçin 100 Bin Dolarlık Banknot Kullanmı

Araştırmacı-Yazar Ertan Özyiğt, FETÖ’nün kurumları arası mesajlaşmalarda, dünyada sadece devlet merkez bankaları arasında altın takasında kullanılan 100 bin dolarlık banknotları kullanmış olabileceğini söyledi. 15 Temm..

Elimizden Çalınan Zamanlar 01:47

Elimizden Çalınan Zamanlar

Ayasofya önündeki 'Milyon Taşı' 4. yüzyıldan 1884 yılına kadar zamanın sıfır noktası olarak kabul edildi. 1884 yılında ise Washington'da düzenlenen kongreyle Greenwich'e taşındı. Saatlerin sıfır noktasının değişmesi ve d..

Boşanıyorlar! Evliliği İhanetmi Bitirdi! 03:17

Boşanıyorlar! Evliliği İhanetmi Bitirdi!

Güzel oyuncu Hazal Filiz Küçükköse 2014 yılında evlendiği oyuncu eşi Tuan Tunalı ile boşanma kararı aldı...

  • ANKA tarafından
  • 743 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Polise Havai Fişekle Saldırırken Böyle Vuruldu! 00:30

Polise Havai Fişekle Saldırırken Böyle Vuruldu!

Adana'da 2016 yılında yasa dışı gösteri sırasında polise havai fişekle saldırırken ayağından silahla vurulup etkisiz hale getirilerek yakalanan H.K'nın (17), izinli çıktığı cezaevine dönmediği bildirildi. Polis ekipleri,..

The X-Files 11. Sezon Tanıtım Fragmanı 02:09

The X-Files 11. Sezon Tanıtım Fragmanı

The X-Files 11. Sezon Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Yeni sezon 2018 Yılında Başlayacak...

Erbakan'ın 25 Yıl Önce, Bugün Yaşadıklarımızı Anlatan Konuşması 02:44

Erbakan'ın 25 Yıl Önce, Bugün Yaşadıklarımızı Anlatan Konuşması

1992 yılında TBMM'de yaptığı bir konuşmada Necmettin Erbakan, adeta bugün yaşadıklarımızı anlatıyor bize...

Erbakan, Neden ABD Vize Yasağı Getirdiğinin Cevabı 02:22

Erbakan, Neden ABD Vize Yasağı Getirdiğinin Cevabı

1992 yılında TBMM'de yaptığı bir konuşmada Milli Görüş'ün lideri rahmetli Necmettin Erbakan Hoca, adeta bugün yaşadıklarımızı anlatıyor bize...

Hollanda Başbakanı Mark Rutte Kimdir 02:18

Hollanda Başbakanı Mark Rutte Kimdir

Hollanda Başbakanı Mark Rutte 1967’de Lahey’de dünyaya geldi. Özel şirketlerin insan kaynakları departmanında çalışan Rutte, siyasi kariyerine 90’lı yıllarda adım attı. 1948’de kurulan Özgürlük ve Demokrasi için Halk Pa..

Diriliş Ertuğrul 80. Bölüm İzle 2:02:28

Diriliş Ertuğrul 80. Bölüm İzle

2014 yılında seyirciyle buluşan bir dizidir. Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle takip edilen dizinin yapımcılığını Tekden Film yapıyor. Trt1 ekranlarından yayınlanan ve her hafta reyting sıralamasında lide..

Turgut Özal'ın ilk Kez Ortaya Çıkan ‘Başkanlık’ Yorumu 04:51

Turgut Özal'ın ilk Kez Ortaya Çıkan ‘Başkanlık’ Yorumu

8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın 1989 ve 1992 yılında “Başkanlık sisteminin tartışılması gerekir” dediği görüntüler yıllar sonra ilk kez yayınlandı. Arşivden çıkan görüntülerde Özal, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde dünden b..