#Erzurum’da 1916 yılında

Ankara Merkez Olmak Üzere Çok Sayıda Gözaltı 01:36

Ankara Merkez Olmak Üzere Çok Sayıda Gözaltı

2012 yılında Polis Akademisi sınavına çalınan sorularla girip kazananlara yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 25 ilde operasyon başlatıldı. Çok sayıda gözaltı var. Ankara Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü eki..

Üniversiteye Giriş Sistemindeki Değişiklikler Açıklandı 01:04

Üniversiteye Giriş Sistemindeki Değişiklikler Açıklandı

Yüksek Öğretim Kurumu Başkanı Yekta Saraç, milyonlarca insanın merakla beklediği üniversiteye giriş sistemindeki değişiklikleri açıkladı. Yüksek Öğretim Kurumu Başkanı Yekta Saraç, 2018-2019 eğitim yılında yükseköğretime..

32.Gün Arşiv - Genelev Patroniçesi Matild Manukyan’ın Öyküsü 06:49

32.Gün Arşiv - Genelev Patroniçesi Matild Manukyan’ın Öyküsü

Matild Manukyan, Türkiye’de bir dönemin vergi rekortmeni genelev patroniçesiydi. Ayşe Arman 1992 yılında, göz önünde olmayı pek sevmeyen Manukyan’ın özel hayatına girmeyi başardı. İşte Manukyan imparatorluğunun öyküsü...

  • ANKA tarafından
  • 1.896 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diriliş Ertuğrul 69. Bölüm İzle 2:16:18

Diriliş Ertuğrul 69. Bölüm İzle

2014 yılında seyirciyle buluşan bir dizidir. Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle takip edilen dizinin yapımcılığını Tekden Film yapıyor. Trt1 ekranlarından yayınlanan ve her hafta reyting sıralamasında lide..

Diriliş Ertuğrul 71. Bölüm İzle 2:34:30

Diriliş Ertuğrul 71. Bölüm İzle

2014 yılında seyirciyle buluşan bir dizidir. Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle takip edilen dizinin yapımcılığını Tekden Film yapıyor. Trt1 ekranlarından yayınlanan ve her hafta reyting sıralamasında lide..

Pınar Altuğ Kimdir? 03:56

Pınar Altuğ Kimdir?

2 Eylül 1974 doğumludur. Liseyi Saint Benoît Fransız Lisesi ni bitirdi. 1994′de Miss Turkey seçildi.Pınar Altuğ, çocuklar duymasın adlı dizide tanındı ve türk halkının sevdiği bir isim haline geldi. Mankenlik kariyerine..

Kürt İdris -İdris Özbir- Kimdir ? 04:36

Kürt İdris -İdris Özbir- Kimdir ?

Türkiye’nin gelmiş geçmiş en afilli mafya babalarından olan İdris Özbir (Kürt İdris), 1937 yılında Kars’ta dünyaya gelmiştir. İstanbul’a geldiğinde bir kelime dahi Türkçe bilmiyordu. ”Kürt” lakabıda buradan gelmektedir...

Kıbrıs'taki Askerlerin Yaşadığı Korkunç Olay 01:15

Kıbrıs'taki Askerlerin Yaşadığı Korkunç Olay

1974 yılında askerliğimi Kıbrıs’ta yaptim. Askerliğimin bitimine 5 ay ya vardı ya yoktu. Saat gece 12 de devriye nöbetim vardı. Onbaşı’yla nöbet yerlerini gezerken, bakımki çadırının ordan alarm veriliyor. İki nobetçi de..

  • ZULMA tarafından
  • 1.431 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trump;Nükleer Anlaşmanın Kusurları Giderilmezse Anlaşmayı Sonlandıracağım 01:11

Trump;Nükleer Anlaşmanın Kusurları Giderilmezse Anlaşmayı Sonlandıraca

Donald Trump İran ile 2015 yılında yapılan nükleer anlaşmayla ilgili yeni stratejisini açıkladı. Trump, söz konusu anlaşmanın kötü bir anlaşma olduğunu ve İran’a nükleer silah programına devam etmek için bir fırsat sundu..

DB4 G.T. Prototip Test Sürüşü (Millbrook Proving Ground) 00:58

DB4 G.T. Prototip Test Sürüşü (Millbrook Proving Ground)

1959 yılında başlatılan DB4 G.T. hemen tüm Aston Martins'lerinin en nadir ve en çok saygı görenlerinden biri olarak kutlandı. Newport Pagnell'de Aston Martin Works tarafından hafif şartnameye göre oluşturulmuş yeni tek ..

  • BETA tarafından
  • 946 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Kore Gazisi Süleyman Astsubay ile Koreli Ayla İstanbulda Buluştu! 03:28

Kore Gazisi Süleyman Astsubay ile Koreli Ayla İstanbulda Buluştu!

Kanal D ile Günaydın Türkiye - Kore Gazisi Süleyman Astsubay ile Koreli Ayla, İstanbul'da buluştu! Ayla filmi, 1950 yılında Türkiye'nin, Kore'ye asker göndermesiyle başlıyor! Süleyman Astsubay ve Koreli Ayla'nın hikayesi..

  • ANKA tarafından
  • 974 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan  Köpekle Arama Rezaleti İle İlgili İlk Kez Konuştu 00:44

Erdoğan Köpekle Arama Rezaleti İle İlgili İlk Kez Konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı Vefatının 14. Yılında Aliya İzzetbegoviç'i Anma Programı nda önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Avusturya'da vatandaşlarımızın köpeklerle aranmasını sert sözlerle eleşti..

Cinlerin Emriyle Cinayet İşleyen Katil  İnşirah Cin Kabilesi 04:23

Cinlerin Emriyle Cinayet İşleyen Katil İnşirah Cin Kabilesi

17 Mayıs 1998 tarihinde İsmailağa Camisi İmamı Ali Muratoğlu camide öldürüldü. Görgü şahitleri uzun boylu sarışın ve takkeli bir gencin camiden koşarak çıktığını ve sadece oraları iyi bilenlerin girdiği bir sokağa girere..

  • ZULMA tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ölmüş Yakınlarını Görenlerin Anlattıkları 10:04

Ölmüş Yakınlarını Görenlerin Anlattıkları

Korkunç gerçekler.Ölen insanların 40 gün boyunca evlerinde olduğuna yada bu süre içinde evlerinde ögrüldüklerine dair inanışlar vardır. Anadolunun heryerinde ölen yakınlarını gördüğünü söyleyen insanlar yada korkularını ..

  • ZULMA tarafından
  • 985 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Charlie Chaplin 1972 Oscar Ödül Töreni 05:09

Charlie Chaplin 1972 Oscar Ödül Töreni

1972 Yılında Düzenlenen Geneleksel Onursal Oscar Yarışmasında 44. Akademi Ödülü Charlie Chaplina Verildi. Törende Düzenenlenen konuşması dinlenmeye değer. Charlie Chaplin's Honorary Award- 1972 Oscars izle..

  • PengoTV tarafından
  • 2.179 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çanakkale’de Yanan Orman Alanları İlk Kez Drone İle Görüntülendi 01:27

Çanakkale’de Yanan Orman Alanları İlk Kez Drone İle Görüntülendi

Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri tarafından il genelinde yangınla mücadele çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Çanakkale’de 2017 yılında 468 açık alanda yangın meydana gelirken, bunların 42’si olan orman yangınında ..

Gizemli Şeytan İncili Hakkında Anlatılmamış Gerçekler ! 05:39

Gizemli Şeytan İncili Hakkında Anlatılmamış Gerçekler !

1448 yılında bir isveç askeri savaş sırasında büyük bir çukura düşer . Düştüğü çukurun yüzyıllardır açılmamış olan eski bir kiliseye ait gizli bir oda olduğunu anlayan asker odanın içerisinde dolaştığında acımasız bir şe..

  • ZULMA tarafından
  • 1.196 görüntüleme
  • 7 yıl önce
The X-Files 11.Sezon 2.Fragmanı 00:20

The X-Files 11.Sezon 2.Fragmanı

The X-Files 11. Sezon 2.Fragmanı Yayınlandı. Yeni sezon 2018 Yılında Başlayacak...

Düğün Konvoyunda Akıl Almaz Kaza 00:47

Düğün Konvoyunda Akıl Almaz Kaza

Düzce'de düğün konvoyunda feci bir kazaya sebep olan Tofaş sürücüsüne sosyal medyada büyük tepki geldi. Konvoyun önünü kesmek için hamle yapan Tofaş sürücüsü sol şeritten gelen motosikletin kaza yapmasına sebep oldu. 201..

Zerrin Özer'in Şarkısında Hunharca Dans Eden Adam 02:59

Zerrin Özer'in Şarkısında Hunharca Dans Eden Adam

Zerrin Özer'in 1979 yılında trt ekranlarında seslendirdiği gönül şarkısında hunharca dans eden adamın kameraya yansıyan görüntülerini izliyoruz efendim..

  • JET TV tarafından
  • 872 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarihi Değiştiren Olaylar Bir Konser Darbe Planını Yerle Bir Etti 02:12

Tarihi Değiştiren Olaylar Bir Konser Darbe Planını Yerle Bir Etti

Ümmü Gülsüm... Arap halklarının 'Doğu'nun Yıldızı' ismini verdiği büyük isim. Sesi öylesine etkileyici ve güzeldi ki 1969 yılında planlanan bir darbe onun konseri nedeniyle gerçekleştirilemedi!..

Geçmişten Günümüze Kadar Değişen Televizyonlar 01:10

Geçmişten Günümüze Kadar Değişen Televizyonlar

İlk olarak 1928 yılında karşımıza çıkan televizyon zaman içerisinde vazgeçilmez bir teknolojik ürün haline geldi izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 892 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Morgda Bile Silahını Bırakmayan Şehit Gözyaşlarına Boğdu 01:39

Morgda Bile Silahını Bırakmayan Şehit Gözyaşlarına Boğdu

1996 yılında Bingöl kırsalında 26 askeriyle birlikte şehit düşen Asteğmen Sunay Civan, silahını bırakmayınca silahıyla beraber morga kaldırılmak zorunda kalınmıştı. Morga gelen silah arkadaşları da kenetlenmiş parmakları..

Aşkım Kapışmak Kimdir? 01:23

Aşkım Kapışmak Kimdir?

Aşkım Kapışmak, 1979 yılında İstanbul'da doğdu. On iki yaşındayken Arif Sağ Müzik Evi'nde konservatuvar eğitimi aldı. Lise yıllarında birçok sahne deneyimi oldu. Liseden sonra Marmara Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek ..

İstanbul Muhafızları 13.Bölüm 14:25

İstanbul Muhafızları 13.Bölüm

Yaklaşık 400 yıl Osmanlı İmparatorluğu'nun yönetildiği ve bir çok padişahın yaşadığı Topkapı Sarayı, Fatih Sultan Mehmet tarafından 1478 yılında yaptırılmıştır. Dünya çapında da büyük bir üne sahip olan Topkapı Sarayı Os..

İstanbul Muhafızları 15.Bölüm 14:14

İstanbul Muhafızları 15.Bölüm

Genç mucitler yarışmasını kazanamayan Gürgen'in şimdiki hedefi Vefa Lisesi. Mehmet, Zeynep, Ali ve Elif yine Gürgen'in kötü planlarına karşı İstanbul'u ve değerlerini korumaya devam ediyorlar. İstanbul'un en eski lisel..

İstanbul Muhafızları 17.Bölüm 14:00

İstanbul Muhafızları 17.Bölüm

Gürgen bu defa Feshane'yi ortadan kaldırma hayalleri kurmaktadır. Öncekilere göre kusursuz bir plan yaptığını düşünen Gürgen, kahramanlarımızı bu kez atlatacağına inanmaktadır. Mehmet, Zeynep, Ali ve Elif, bu bölümde Gür..

Roseanne Yeni Sezon Tanıtım Fragmanı 00:15

Roseanne Yeni Sezon Tanıtım Fragmanı

Amerikalı bir işçi sınıfı ailesinin gündelik hayat merkezli popüler 1990'larda sitcom Roseanne, bir canlanma ABC için 2018 yılında geri dönüyor...

Osmanlı Şeker Bile Üretemedi Diyenler İyi İzlesin 02:12

Osmanlı Şeker Bile Üretemedi Diyenler İyi İzlesin

Bursa'da 1421 yılında inşa edilen Yeşil Türbe'de çekilen Kur'an-ı Kerim tilaveti sosyal medyada paylaşım rekorları kırıyor. Yıldırım Bayezıd´ın oğlu Çelebi Sultan Mehmet tarafından Yeşil Cami ile birlikte yaptırılan eser..

Üniversite Öğrencileri Dikine İniş Kalkış Yapabilen İHA Yaptı 02:29

Üniversite Öğrencileri Dikine İniş Kalkış Yapabilen İHA Yaptı

Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi öğrencileri, 40 gün içinde dikine iniş ve kalkış yapabilen İnsansız Hava Aracı (İHA) yaptı. NEÜ Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi öğren..