#Esenlerde kuyumcu Önünde yaşanan Çatışma kamerada haber izle

Ölümüne Bahşiş Alma Çabası Kamerada 00:37

Ölümüne Bahşiş Alma Çabası Kamerada

Kağıthane'de bahşiş almak için gelin arabasının önünü kesen çocuklar, akan trafikte aracın üstüne çıkarak adeta ölümle dans etmeleri pes dedirtti...

Profesyonel Bisikletçinin Ölümden Döndüğü An Kamerada 01:15

Profesyonel Bisikletçinin Ölümden Döndüğü An Kamerada

Sarıyer Yeniköy'de kendisi gibi profesyonel bisikletçi olan arkadaşlarıyla cadde üzerinde seyir eden Yunus Özekçe, yol ortasında “U” dönüşü yapan otomobile çarptı...

Parkta Bonzai Etkisindeki Gencin İbretlik Görüntüsü Kamerada 01:11

Parkta Bonzai Etkisindeki Gencin İbretlik Görüntüsü Kamerada

Gaziantep'te bir parkta gündüz vakti bonzai çeken genç, kendinden geçerek bir süre hareketsiz kaldı..

Akıllara Durgunluk Veren Kaza Kamerada 00:29

Akıllara Durgunluk Veren Kaza Kamerada

Rusya'da meydana gelen kazada takla atan aracın görüntüleri akıllara durgunluk verecek cinsten...

Kapısı Açık Otomobille Drift Kamerada 00:14

Kapısı Açık Otomobille Drift Kamerada

İstanbul Hadımköy’de geçtiğimiz günlerde kaydedilen görüntü bir kez daha drift terörünü gözler önüne serdi. Kameralara yansıyan görüntülerde bir kişinin sürücü kapısını açık bıraktığı otomobille drift yaptığı görülüyor. ..

2017'nin En Büyük Silah Kaçakçılığı Operasyonu Kamerada 00:43

2017'nin En Büyük Silah Kaçakçılığı Operasyonu Kamerada

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde bir TIR içerisinde gizlenmiş suikast silahı olarak da bilinen farklı markalarda 50 tabanca ele geçirildi. Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, Mardin ve Kızıltepe Cumhuriyet başsavcı..

İnşaat Malzemesi Çalan Hırsız Kamerada 01:05

İnşaat Malzemesi Çalan Hırsız Kamerada

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde inşaat yapı malzemeleri satan bir dükkandan malzeme çalan hırsız, güvenlik kamerasına yakalandı. 7 Eylül Perşembe günü saat 20.00 sıralarında Akyazı ilçesi Ada Caddesi Cumhuriyet Mahallesi'nd..

Savaş Uçağının Denize Çakılma Anı Kamerada! 00:44

Savaş Uçağının Denize Çakılma Anı Kamerada!

İtalya'nın batısındaki Terracina kentinde İtalya Hava Kuvvetlerine ait savaş uçağı gösteri sırasında düştü. Terracina'da gösteri yapan Eurofighter Typhoon savaş uçağının pilotu hayatını kaybederken uçağın denize düşme an..

GTA Oyunundaki Sahnelere Benzer Gasp Anları Kamerada 01:30

GTA Oyunundaki Sahnelere Benzer Gasp Anları Kamerada

Kocaeli ile İstanbul'da gerçekleştirdikleri gasp ve hırsızlık olayları ile birçok insanın kabusu olan çete gerçekleştirilen operasyon sonucu çökertildi. Çetenin, güvenlik kameralarına yansıyan görüntüleri, GTA oyununu ak..

İzmir'de Feci Kaza Kamerada 01:53

İzmir'de Feci Kaza Kamerada

İzmir'in Menderes ilçesinde, yangına müdahaleden dönen arazöze bir aracın çarpması sonucu meydana gelen feci trafik kazasında, aralarında orman işçilerininde bulunduğu 6 kişi yaralanmış ve bir orman işçisi ölmüştü. Feci ..

Dolmabahçe’de İlginç Motosiklet Kazası Kamerada 00:36

Dolmabahçe’de İlginç Motosiklet Kazası Kamerada

Beşiktaş'ta araçların arasından geçerken önüne aniden kıran minibüse kızan motosiklet sürücüsü , minibüs sürücüsüne kızdı. Bu sırada başka bir motosikletli olan biteni izlerken, öndeki minibüse hızla çarptı. Kaza anı ise..

Sultanbeyli'de Plaka Hırsızları Kamerada 00:31

Sultanbeyli'de Plaka Hırsızları Kamerada

Sultanbeyli'de gece yarısı mahalleye gelen 2 kişi sokakta park halinde bulunan 3 aracın plakasını çaldı. Hırsızların rahat tavırlarıyla dikkat çektiği o anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı...

Adana'da Feci Kaza Kamerada 01:21

Adana'da Feci Kaza Kamerada

Adana'nın merkez Yüreğir ilçesinde güvenlik kamerasına da yansıyan trafik kazasında 4 kişi yaralandı.Metin Yücel idaresindeki 01 DTN 89 plakalı otomobil, Cırık Mahallesi'nde Bahar Bahçe'nin kullandığı 06 HA 4723 plakalı ..

Ataköy Anadolu Lisesi'nde Dehşet Anları Kamerada 01:34

Ataköy Anadolu Lisesi'nde Dehşet Anları Kamerada

Ataköy'de inşaat işçilerinin önceki gün liseli kız öğrencilere laf atmasıyla başlayan olaylar devam ediyor. Okul yönetimine şikayet edilmesine rağmen iddiaya göre herhangi tedbir alınmayan lisede, bugün de inşaat işçiler..

İstanbul’un Göbeğinde Yürek Burkan Bonzai Krizleri Kamerada 01:01

İstanbul’un Göbeğinde Yürek Burkan Bonzai Krizleri Kamerada

İstanbul Şişli ve Beyoğlu'nda “bonzai” diye tabir edilen sentetik uyuşturucu maddenin etkisindeki gençlerin ibretlik halleri kameraya yansıdı. Krize girerek kendini yerden yere vuran gençleri vatandaşların başından aşağı..

Kıskançlık  Cinayeti Kamerada 01:00

Kıskançlık Cinayeti Kamerada

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bir fırıncı eşiyle birlikte gördüğü kişiyi bıçaklayarak öldürdü. Cinayet anı güvenlik kameralarına yansıdı. Olay, Foça Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, bu..

Camideki Çanta Hırsızlığı Kamerada 03:01

Camideki Çanta Hırsızlığı Kamerada

İstanbul Avcılar’da bir kişi hırsızlık yapmak için girdiği camide öğle namazı kılar gibi yaptıktan sonra camide namaz kılan vatandaşın çantasını çaldı. O anlar saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı...

At Yarışında Feci Kaza Kamerada 00:23

At Yarışında Feci Kaza Kamerada

At yarışında feci kaza kameraya yansıdı. Görüntülerde, bir atın yarış başladıktan kısa sürede sonra düştüğü görülüyor. Korkunç olayda jokey yaralanırken talihsiz hayvansa ölüyor...

Tramvay Yolu İşgali Kamerada 00:49

Tramvay Yolu İşgali Kamerada

Fatih'te, tramvay yolunu gasp ederek tehlike saçan sürücülerin kazaya davetiye niteliğindeki yolculukları kameraya yansıdı. Otomobil, motosiklet, bisiklet ve el arabalı vatandaşlar tramvay yolunda aynı karede görüntüleni..

Güneysu'da Heyelan anı Saniye Saniye Kamerada 00:42

Güneysu'da Heyelan anı Saniye Saniye Kamerada

Rize ve ilçelerinde şiddetli yağış etkili oluyor. Güneysu ilçesinin Başaran köyünde şiddetli yağıştan dolayı meydana gelen heyelan, cep telefonu ile görüntüledi...

Irak Türkmen Cephesi Bürosuna Bombalı Saldırı Kamerada 00:27

Irak Türkmen Cephesi Bürosuna Bombalı Saldırı Kamerada

Irak Türkmen Cephesi'nin (ITC) Kerkük kent merkezindeki Bağdat Yolu semtinde bulunan bürosuna otomatik silah ve el bombasıyla saldırı düzenlendi.ITC Bağdat Yolu Büro Koruması Ahmet Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada..

Güpegündüz Otobüs Soygunu Kamerada 00:42

Güpegündüz Otobüs Soygunu Kamerada

Zonguldak'ta özel halk otobüsünde hırsızlık olayı yaşandı. Hırsızın otobüse girişi, para çaldığı anlar ve çıkışı saniye saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı. Zonguldak'ta özel halk otobüsünde hırsızlık olayı yaşan..

Vinçte Salıncak Keyfi Kamerada 00:22

Vinçte Salıncak Keyfi Kamerada

Kırıkkale’de bir elektrik dağıtım şirketi çalışanlarının görüntüleri sosyal medyaya damga vurdu...

Polis Dehşeti Kamerada 01:35

Polis Dehşeti Kamerada

Antalya'da bir polis memurunun, genç bir kadını henüz belirlenemeyen nedenle defalarca jopla dövmesi, tekmelerle darp etmesi bir vatandaş tarafından saniye saniye kaydedildi. Genç kadın aldığı sert darbeler nedeniyle acı..

Gaziantep'te Feci Kaza Kamerada 01:41

Gaziantep'te Feci Kaza Kamerada

Gaziantep'te içinde ilkokul öğrencilerinin bulunduğu hafif ticari araç ile otomobilin çarpıştığı kazada üçü öğrenci dört kişi yaralandı.Şehitkamil ilçesine bağlı Güvenevler Mahallesi'nde içinde 7 öğrencinin bulunduğu Mus..

İki Acemi Sürücünün İnanılmaz Kazası Kamerada 00:28

İki Acemi Sürücünün İnanılmaz Kazası Kamerada

Rusya'da sağ şeritten makas atan bir sürücü ve ona çarpan diğer sürücü inanılmaz bir kazaya sebep oldu. Kaza araç kamerası tarafından saniye saniye böyle kaydedildi...

Yaşlı Adamın Kamyonun Altına Kalarak Can Verdiği Anlar Kamerada 00:35

Yaşlı Adamın Kamyonun Altına Kalarak Can Verdiği Anlar Kamerada

Şanlıurfa'da kamyonun ezdiği yaşlı adamın son anları MOBESE kameralarına yansıdı...

Kaygan Kaldırımda Vatandaşın Zor Anları Kamerada 00:37

Kaygan Kaldırımda Vatandaşın Zor Anları Kamerada

Esenyurt'ta bir kaldırıma yapılan engelli rampasından yürümeye çalışan vatandaşlar zor anlar yaşadı. Rampanın kaygan olması nedeniyle çok sayıda vatandaş yere düşerken, vatandaşların bu anları kameralara yansıdı...

Hırsızın Ev Sahibine Bıçak Çektiği Anlar Kamerada 00:43

Hırsızın Ev Sahibine Bıçak Çektiği Anlar Kamerada

İstanbul Avcılar'da bir hırsız, girdiği binada yakalandığı ev sahibine bıçak çekti. Olay, 07 Ekim günü sabah saatlerinde Avcılar Denizköşkler Mahallesinde bulunan bir sitede meydana geldi. Hırsızlar Münif ve Firdevs Bent..

Çaldıkları Köpeği Geri Getiren Hırsızlar Kamerada 01:18

Çaldıkları Köpeği Geri Getiren Hırsızlar Kamerada

İstanbul Bostancı'da bir eve giren hırsızlar, French Bulldog cinsi bir köpeği çaldı. Sahibinin sosyal medyadan çağrıda bulunması üzerine hırsızlar köpeği geri getirdi. Bu anlar ise saniye saniye kameralara yansıdı...