#Eser eyüboğlu yüreğin bana kış mı müzik dinle

Behiye Aksoy   Artık Bu Solan Bahçede 04:18

Behiye Aksoy Artık Bu Solan Bahçede

Artık bu solan bahçede bülbüllere yer yok, Bir yer ki sevenler sevilenlerden eser yok. Bezminde kadeh kırdığımız sevgililer yok, Bir yer ki sevenler sevilenlerden eser yok...

Cem Yılmaz'dan Kahkahalara Boğan Beyaz Taklidi 3 Adam 00:44

Cem Yılmaz'dan Kahkahalara Boğan Beyaz Taklidi 3 Adam

3 Adam'a konuk olan Cem Yılmaz yaptığı Beyazıt Öztürk taklidiyle izleyenleri kırdı geçirdi. Oğuzhan Koç, Eser Yenenler ve İbrahim Büyükak'ın eğlenceli sohbetleri ve birbirinden ünlü konuklarıyla en unutulmaz anlar.....

  • BETA tarafından
  • 843 görüntüleme
  • 7 yıl önce
The One Awards Ödülleri 03:57

The One Awards Ödülleri

Medya Sponsorluğunu Kanal D ve Cnn Türk'ün yaptığı ve aralarında Hande Erçel, Aslı Enver, Aras Bulut İynemli, Eser Yenenler gibi bir çok ünlünün ödül aldığı The One Awards Ödülleri düzenlenen bir törenle sahiplerine veri..

  • BETA tarafından
  • 982 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yağmur Tanrısevsin Oğuzhan Koç'un Şarkılarını Ezbere Biliyor Mu Üç Adam Sahnede 04:41

Yağmur Tanrısevsin Oğuzhan Koç'un Şarkılarını Ezbere Biliyor Mu Üç Ada

Yağmur Tanrısevsin Oğuzhan Koç'un Şarkılarını Ezbere Biliyor mu ? Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç, Murat Dalkılıç..

  • BETA tarafından
  • 1.300 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pinokyo Çizgi Film Türkçe Masal 13 13:23

Pinokyo Çizgi Film Türkçe Masal 13

Pinokyo (Özgün adı: Le avventure di Pinocchio), İtalyan yazar Carlo Collodi'nin çocuk romanı. Dünya çocuk edebiyatının başyapıtlarından birisidir.[1] Carlo Collodi’nin 1881 yılında yazdığı ve bir çocuk gazetesinde tefri..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.112 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bülent Serttaş - Güldalım Kızım 03:07

Bülent Serttaş - Güldalım Kızım

Serin Sessiz Eser Şimal Rüzgarı Ne O Bugün Yoksa Esmiyormusun Gözümün Nuru Canımsın Benim Büyüdün De Şimdi Gidiyormusun Mutluluğa Doğru Üç Güzel Kızım Dallarıma Defne Ol Güzel Kızım Allah’ a Emanet Git Güle Güle Gül Dalı..

Murat Boz Ve Aslı Enver Evleri Ayırıyor!! 01:24

Murat Boz Ve Aslı Enver Evleri Ayırıyor!!

Aslı Enver, önceki gece Candan kardeşlerle basılan sevgilisi Murat Boz'dan beraber yaşadıkları Yeniköy'deki evi boşaltmasını istedi.. Oyuncu Aslı Enver, skandal parti sonrası terk ettiği Murat Boz'a Yeniköy'de birlikte ..

  • ANKA tarafından
  • 806 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aynur Haşhaş  Sarhoş 05:09

Aynur Haşhaş Sarhoş

Bir güzel götürdü beni bahçeye,beni bahçeye Girdim o bahçenin gülleri sarhoş,gülleri sarhoş yağmurlar yağarda rüzgarlar eser,rüzgarlar eser eğilmiş selvinin dalları sarhoş,dalları sarhoş,dalları sarhoş *2 gül..

Volkan Konak'ın Kuzey'in Oğlu Davasında Karar Çıktı 04:58

Volkan Konak'ın Kuzey'in Oğlu Davasında Karar Çıktı

Şair Hüseyin Öztürk Kuzeyin Oğlu adlı şiirin eser sahibi olduğunu ve ismin kullanım hakkının kendisine ait olduğunu ileri sürerek şarkıcı Volkan Konak'ı mahkemeye vermişti. İstanbul Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi'..

  • BETA tarafından
  • 671 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çingene Kızı mozaiğinin 12 parçalık replikası ABD'ye gitti 01:26

Çingene Kızı mozaiğinin 12 parçalık replikası ABD'ye gitti

Gaziantep Zeugma Müzesi'nden kaçak olarak Amerika'ya götürülen Çingene Kızı mozaiğinin parçaları 2018'de tekrar Türkiye'ye getirilmişti. O 12 parça eserin replikaları üretildi. Anlaşma gereği sergilenmek üzere ABD'nin Bo..

İrem Derici - Acemi Balık 04:09

İrem Derici - Acemi Balık

İrem Derici - Acemi Balık Müzik Dinle Şarkı sözleri Beni kalbimden vuranlar varya Sürüne sürüne sürüne kapımı çalacak Karşıma geçip kıs kıs gülenler var ya Kapanıp önümde diz çöküp ağlayacak Eder miyim, eder miyim Del..

Sinan Özen - Sen Treni Kaçırdın (Official Video) 03:19

Sinan Özen - Sen Treni Kaçırdın (Official Video)

Sinan Özen'in Sen Treni Kaçırdın isimli akustik video klibi yayında... Söz: Hakkı Yalçın Müzik: Sinan Özen Düzenleme: Emre Bayar Mix-Master: Özgür Yurtoğlu Stüdyo: Sinan Müzik Yapım: Sinan Müzik Styling: Selma Özen Me..

Müslüm Gürses - Ceza 06:01

Müslüm Gürses - Ceza

Müslüm Gürses - Ceza Dinle Şarkı Sözleri : Yağmurlu bir günde doğdum anamdan Gökler ağlıyormuş ben doğdum diye Doğarken günahkar olur mu insan Ömrüme verilen bu ceza niye Ne yaptım allahım dertli doğacak Sevipte ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.213 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ezgi Enes - Yapma N’olursun 02:36

Ezgi Enes - Yapma N’olursun

Ezgi Enes - Yapma N’olursun Dinle Yapma N’olursun Ananas gibi, ahududu gibi. Ama daha çok avokado gibi tabi. Bunu ben bilirim, bir de benim gibileri. İnan ki, inan ki… Denedin bizi ruhumun ikizi. Sandım aynı parmakları..

Rafet El Roman - Ayrılıktan Söz Etme 04:40

Rafet El Roman - Ayrılıktan Söz Etme

Rafet El Roman - Ayrılıktan Söz Etme Demedin ki sen beni anlayamadın Belki ben anlatamadım kendimi ne sevgimi Biliyordun seviyorken gidecektin Zamansızdı çünkü aşk, bile bile kabul ettim Ne olur bir bak ne olur dinle Ay..

  • Candy tarafından
  • 1.161 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Haris - Günahkâr Lakayt -Tekcash - İsyan 03:32

Haris - Günahkâr Lakayt -Tekcash - İsyan

İsyan şarkı sözleri ile Dalar gözler ufuklara elbet vardır bir sebebim, Açıklaması güç ama anlatmayı denerim, Şu hayatta var olup yaşamaktı tek emelim, Dökülen bu satırlarda haykırıldı ecelim. Hadi bakalım hayat hesap ..

Kurtuluş Kuş & Burak Bulut - Sevmedim Deme 02:31

Kurtuluş Kuş & Burak Bulut - Sevmedim Deme

Söz : Burak Bulut & Kurtuluş Kuş Müzik: Burak Bulut & Kurtuluş Kuş Aranje : Onur Aşar(Opirus Music) Kayıt-Mix : Onur Aşar(Opirus Music) Mastering : Buğra Kunt Müzik Yönetmeni: Kurtuluş Kuş, Vedat Aygıran Yönetmen : Sed..

Nigar Muharrem - Gidene Sor 02:41

Nigar Muharrem - Gidene Sor

Söz/Müzik : Burak Bulut Aranje : Rabil Seferli Mix/Mastering : Koray Püskül Müzik Yönetmeni : Sadiq Haji Bağlama : Can Kahraman Gitar : Altan Turan Vokal Koç : Rabil Seferli Yönetmen : Ahmet Can Tekin Yönetmen Yardımcısı..

Baturalp – O Kız Beni Sevemez 04:48

Baturalp – O Kız Beni Sevemez

Uzaklarda bir kız bana benden daha yakın Tutunamıyorum ona tadı saklı yasak elma Gözleri safir üstü kırık kiremitli Uyuyamıyorum yanında rüyası bile haram bana O kız beni sevemez, o kız beni sevemez O kız bana günah, be..

Cengiz Kurtoğlu - Demek Gidiyorsun 06:33

Cengiz Kurtoğlu - Demek Gidiyorsun

BU KADAR KOLAY UNUTTUN ÖYLE Mİ SENİ SEVİYORDUM BİLİYORSUN AŞKIN BİTTİ DEMEK GİDİYORSUN BANA BÖYLE Mİ VEDA EDİYORSUN DEMEK HİÇ SEVMEMİŞ ÖZLEMEMİŞSİN BENİ UNUTMUŞ DÜŞÜNMEMİŞSİN BENİ SAHTE DUYGULARLA YALAN DUYGULARLA..

Burak Aziz - İçim Rahat 04:02

Burak Aziz - İçim Rahat

Burak Aziz - İçim Rahat Şarkı Sözleri Gidişinden belli ki dönmeyeceksin İki yüzlülük etmişsin sadece Ateşinle kor olup sönmeyecektin Yazık ellerin olmuşsun öylece Şimdi çatlarım hasetimden Bana yoldan geçen biriymişim g..

Kimliksiz Düşler Dilinle Yalan 02:14

Kimliksiz Düşler Dilinle Yalan

ŞİİR___ SÖZÜNLE DOGRU DİLİNLE YALAN SENDEN BANA SÖYLESENE NE GERİYE KALAN BULAMADIM HALA SENDEN SONRA BENİ SARAN KAHROLSUN KAPANMADI İÇDEKİ YARAM RAP___ YALANDI HEPSİ ÇEKİP GİTTİN ŞİMDİ YALAN AŞKLARA K..

Oğuz Köprülü - Trajedi 04:12

Oğuz Köprülü - Trajedi

Oğuz Köprülü - Trajedi Şarkı Sözleri İle Trajedi trajedi kötü şans Ellerimde kalan Yerle bir olsan geri bakmaz Renkli bir fotoğraf gibi hayat Kuşlar uçar insanlarsa siyah beyaz gelir bana Yalnızsam ve korktuysam (Traje..

Alişan Furkan Özsan - Yağmurlar 04:17

Alişan Furkan Özsan - Yağmurlar

Şarkı Sözleri: Yanarım, yanarım yine de yalanlarına kanarım Ararım, ararım benim olmasan da ararım Unutalım yoluna koyalım buluşalım yeniden olalım Gece uyuduğumda bile rüyalarıma gir hiç ayrı kalmayalım Ooo al beden..

Belma Sera - Kalsam 04:54

Belma Sera - Kalsam

Kalsam (Belma Sera) Kalsan, ne olur gitmesen Bana tekrar bir inansan Kalsan, yine sana yine bana Bir şans tanısan Kalsam, hadi yine gitmesem Sana tekrar bir inansam Kalsam, yine bana yine sana Bir şans tanısam Kalsam, y..

Yalın - Güle Güle 03:58

Yalın - Güle Güle

Sonsuz mutluluklar dilerim Seni bir yerden tanımıyor gibiyim Elimde cephanelerim Gerisi boşver ben hallederim Kim olduğuna emin mi yüreğin Seni buralarda unutuyor gibiyim Kalbimde meyhanelerim Ben eğlenirim, içimd..

Ebru Gündeş - Sen Allahın Bir Lütfusun 04:42

Ebru Gündeş - Sen Allahın Bir Lütfusun

Sen Allah'ın bir lütfusun Gözlerimin nurusun Seni gören şifa bulur Gel de gönlüm şifa bulsun Seni seven aşkı bulur Gel de gönlüm aşka doysun Biliyorum yüreğin beni ister O zaman bu biçare niye bekler (Geliver de..

Kayahan - Bir Aşk Hikayesi (Video Klip) 06:09

Kayahan - Bir Aşk Hikayesi (Video Klip)

Eser Adı: Bir Aşk Hikayesi Albüm Adı: Ne Oldu Can Söz & Müzik: Kayahan Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Gözyaşı umut ve ihtiras Bizimkisi alev gibi biraz Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz fil..

Koray Avcı - İlle De Sen (Official Audio) 03:49

Koray Avcı - İlle De Sen (Official Audio)

Söz: Murat Kılıç Müzik: Dündar Yeşiltoprak Düzenleme: Koray Avcı Mix & Mastering: Cem Büyükuzun Akustik Bağlama: Mete Çakin Trompet, Trombon: Hasan Gözetlik Akustik Gitar: Doğukan Aydın Klavye: Güneş Ünal Bas Gitar: Me..

İpek Demir - Anladım 02:57

İpek Demir - Anladım

Söz & Müzik : Ertuğrul Sağlam Düzenleme : Taner Çalık Mix & Mastering : Serkan Kula Basgitar : Birkan Şener Gitar : Cem Şengül Tarcuş : Baransel Özcan Kemanlar : Turkish feeling strings Production: Ozan Karabağ Produc..