#Eskişehir

91 Yaşında Henüz Elektrikle Tanışmadı 01:38

91 Yaşında Henüz Elektrikle Tanışmadı

91 yaşında henüz elektrikle tanışmadı Eskişehir’de yaşayan 91 yaşındaki Hesna Usu, şehir merkezindeki evinde 50 elektriksiz bir yaşam sürüyor. Hesna ninenin ölmeden önce tek isteği, evine elektrik gelmesi...

Çetintaş Giyim Üretimi Durdurdu 01:20

Çetintaş Giyim Üretimi Durdurdu

Reklamı Kapat Çetintaş Giyim, Üretimi Durdurdu 49 dakika önce Erkek giyiminde 1953'ten beri üretim yapan Çetintaş Giyim, üretimini durdurma kararı aldı. Firmanın yönetimi fabrikanın kapanmasını istemediği için ortak ara..

Çirkin Bir İnsanla Neden Evlenilir ? - Süslü Mikrofon KONYA'da -1 05:10

Çirkin Bir İnsanla Neden Evlenilir ? - Süslü Mikrofon KONYA'da -1

Süslü mikrofon ekibi sokak röportajı için bu sefer konyada. Konyanın güzel, nacizane insanlarına Çirkin bir insanla neden evlenilir Sorusunu sorduk Cevaplar ilginç ve bir o kadar eğlenceli oldu. İyi seyirler..

Erkeklere Neden Kütük Diyorlar - Süslü Mikrofon - Manavgat 2 04:43

Erkeklere Neden Kütük Diyorlar - Süslü Mikrofon - Manavgat 2

Antalya manavgatta erkeklerin neden kütük olduğunu sorduk. Eğlenceli bir röportaj oldu. İyi seyirler takipte kalmayı unutmayın.....

Makus Talihin Döndüğü Savaş  Sakarya 04:10

Makus Talihin Döndüğü Savaş Sakarya

Ağustos 1921'e gelindiğinde Anadolu'da yürütülen Milli Mücadele hareketi zor durumdaydı. Eskişehir-Kütahya savaşını kazanan Yunan ordusu hızla Ankara'ya doğru ilerlerken I. Meclis'in Ankara'dan Kayseri'ye taşınması günde..

Vatanım Sensin 29. Bölüm Fragmanı 01:03

Vatanım Sensin 29. Bölüm Fragmanı

Vatanım Sensin 29. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Cevdet'in ailesi İzmir'i terk ediyor! Vatanım Sensin merakla beklenen yeni bölümüyle 25 Mayıs Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Cevdet Albay'ın ailesi bir daha dönmem..

Sehabe  Mum - (Diss Track) 04:23

Sehabe Mum - (Diss Track)

Battle raple anılıyorsan ben yapmadığım içindir Bu değişik burda olsa derdi: “S**** ol git şimdi” Bana bilgiyle gel hadi kültür az oğlum Zeka olmadığından bu çocuk küfürbaz oldu Yanlışları gördüğünde bu söyler hep çekin..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.167 görüntüleme
  • 7 yıl önce
TIR'ın Yükünün Üstünde Araba Taşımak 00:21

TIR'ın Yükünün Üstünde Araba Taşımak

Eskişehir'de eşya yüklü bir tırın üzerine bir de otomobilin yüklenmesi 'yok artık' dedirtirken, adeta faciaya davetiye çıkardı. Öte yandan, görüntüleri sosyal medyada kısa sürede yüzlerce kişi izlerken, tırın taşıdığı yü..

  • JET TV tarafından
  • 730 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Korkan Hırsızın Kendini Susturması 01:46

Korkan Hırsızın Kendini Susturması

Eskişehir'de sabah saatlerinde bir kafeye giren hırsız içeri girdikten bir süre sonra kendi kendine sus işareti yapmış. İçeride hırsızdan başka kimsenin olmaması da görüntüleri izleyenlerin aklında soru işareti uyandır..

  • JET TV tarafından
  • 702 görüntüleme
  • 7 yıl önce
A Milli Takımın Moralleri Yerlerde 00:55

A Milli Takımın Moralleri Yerlerde

Dünya Kupası Grup Eleme maçında Hırvatistan ile karşılaşacak olan A Mili Takım, Eskişehir'e geldi. Futbolcuların morallerinin bozukluğu dikkatlerden kaçmadı...

Türkiye 1-0 Hırvatistan Geniş Maç Özeti - Dünya Kupası Elemeleri 5 Eylül 2017 05:00

Türkiye 1-0 Hırvatistan Geniş Maç Özeti - Dünya Kupası Elemeleri 5 Eyl

2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu 8. maçında Türkiye sahasında Hırvatistan'ı 1-0 mağlup etti. Yeni Eskişehir Stadyumu'nda oynanan mücadelede A Milli Takımımıza kritik galibiyeti getiren tek golü 75. dakikad..

  • OFSAYT tarafından
  • 585 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Genelkurmay Başkanı Akar F-16 İle Uçtu 01:20

Genelkurmay Başkanı Akar F-16 İle Uçtu

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Eskişehir'deki Muharip Hava Kuvveti Komutanlığında yapılan Hava Kuvvetleri Komutanlığı Uçuş Eğitim Yılı açılış törenine katıldı.Tören kapsamında geleneksel kurban kesim merasimi..

 Türkiyenin En Tehlikeli 20 Mahallesi 2017 06:28

Türkiyenin En Tehlikeli 20 Mahallesi 2017

Türkiyenin En Tehlikeli Mahallesi ve Semtleri 20- Gaziantep - Vatan Mahallesi 19- Eskişehir - Kuyubaşı 18- Antalya - Zeyinköy 17- Trabzon - Faroz Mahallesi 16- Konya - Doğanlar Mahallesi 15- Afyonkarahisar - Çavuşbaş 14..

  • ANKA tarafından
  • 2.198 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ekim Ayında  Önemli Bir Kutlama Yapmayı Umuyoruz 01:06

Ekim Ayında Önemli Bir Kutlama Yapmayı Umuyoruz

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu, 2018 FIFA Dünya Kupası'na gitme umutlarının hala güçlü olduğunu söyledi. Lucescu, A Milli Futbol Takımı'nın 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde İzlanda ile ..

Yeni Akademik Yılın İlk Dersini Eski Bakan Rrof. Dr. Nabi Avcı Verdi 04:18

Yeni Akademik Yılın İlk Dersini Eski Bakan Rrof. Dr. Nabi Avcı Verdi

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi’nin 2017-2018 Akademik Yılı Açılışı, Eski Milli Eğitim, Kültür ve Turizm Bakanı Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Nabi AVCI’nın ilk dersi vermesiyle başladı...

FETÖ/PYD'nin Hususi Olarak Anlılan Kişilere Gözaltı 03:28

FETÖ/PYD'nin Hususi Olarak Anlılan Kişilere Gözaltı

İzmir merkezli 19 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda örgütte hususi olarak anılan 23 kişi gözaltına alındı.İzmir Cumhuriyet Başsavcılığının, Fetullahçı Terör Örgüt..

Türkiye 0-3 İzlanda (Maç Özeti - 6 Ekim 2017) 04:23

Türkiye 0-3 İzlanda (Maç Özeti - 6 Ekim 2017)

2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri'nde A Milli Takımımız İzlanda ile Eskişehir'de karşılaştı. Grupta kaderimizi belirleyecek olan kritik mücadele ye çok kötü başladı ve öyle de devam etti. İzlanda; Gudmudsson(33'), Bjarnas..

Türkiye 0-3 İzlanda (Maç Özeti) 03:55

Türkiye 0-3 İzlanda (Maç Özeti)

A Milli Futbol Takımımız, 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'ndaki 9. maçında Eskişehir'de karşılaştığı İzlanda'ya 3-0 mağlup olarak Rusya'ya gitme umutlarını tüketti...

Erdoğan İzlanda Mağlubiyetini Böyle Yorumladı 00:57

Erdoğan İzlanda Mağlubiyetini Böyle Yorumladı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 26. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda konuşuyor. Dün akşam A Milli Futbol takımımızın İzlanda'ya karşı aldığı 3-0'lık mağlubiyete değinen Erdo..

FETÖ Operasyonu Hız Kesmiyor 70 Asker Hakkında Yakalama Kararı 03:12

FETÖ Operasyonu Hız Kesmiyor 70 Asker Hakkında Yakalama Kararı

Son dakika haberlere göre, Konya merkezli 7 ilde Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda, Türk Silahlı Kuvvetleri'nde görev yapan 70 muvazzaf asker hakkında yakalama kararı ve..

Erdoğan  Söyleye Söyleye Girilmez  Bir Gece Ansızın Girilir 01:22

Erdoğan Söyleye Söyleye Girilmez Bir Gece Ansızın Girilir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Külliyede düzenlenen 40. muhtarlar buluşmasında Ağrı, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Eskişehir, Hakkari, İstanbul, Kahramanmaraş, Kastamonu, Malatya, Manisa, Sakarya ve Siirt'ten gelen mu..

Erdoğan:Söyleye Söyleye Girilmez, Bir Gece Ansızın Girilir 01:22

Erdoğan:Söyleye Söyleye Girilmez, Bir Gece Ansızın Girilir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Külliyede düzenlenen 40. muhtarlar buluşmasında Ağrı, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Eskişehir, Hakkari, İstanbul, Kahramanmaraş, Kastamonu, Malatya, Manisa, Sakarya ve Siirt'ten gelen mu..

Bülent Ersoy ve Müzeyyen Senar Sesli Adam 01:47

Bülent Ersoy ve Müzeyyen Senar Sesli Adam

Eskişehir'de yaşayan ve sesinin Bülent Ersoy ve Müzeyyen Senar'a çok benzemesi ile dikkat çeken 58 yaşındaki Ali Rıza Işık'ın seslendirdiği Saçların Tarumar Gözlerinde Nem şarkıyı dinliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 699 görüntüleme
  • 7 yıl önce
3 Kişinin Öldüğü Su Kanalı Pislikten Geçilmiyor 04:56

3 Kişinin Öldüğü Su Kanalı Pislikten Geçilmiyor

Eskişehir’de Devlet Su İşleri’ne (DSİ) ait sulama kanalının kötü görüntüsü ve içinde biriken atıklar insan sağlığını tehlikeye atarken, ciddi bir çevre kirliliğine de sebep oluyor..

  • JET TV tarafından
  • 620 görüntüleme
  • 7 yıl önce
'Murat 124' sahibinin videosu izlenme rekoru kırıyor 01:10

'Murat 124' sahibinin videosu izlenme rekoru kırıyor

Eskişehir'de yaşayan bir Murat 124 sahibi, otomobili muayeneden geçemeyince bir video çekti. Kendi sayfasında yayınladığı video, kısa sürede bir çok kişi tarafından paylaşılıp izlendi...

Fotoğraf Makinesi 65 Yıldır Boynunda 02:48

Fotoğraf Makinesi 65 Yıldır Boynunda

Eskişehir'de yaşayan 85 yaşındaki Rıdvan Uysal, gazete temsilcisi olarak başladığı gazetecilik mesleğini 65 yıldır sürdürüyor...

  • JET TV tarafından
  • 814 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yeni Trend Ördek Suyu Çorbası 01:48

Yeni Trend Ördek Suyu Çorbası

Eskişehir’de yaşayan 53 yıllık çorbacı Münür Subaşı, hazırladığı ördek suyu çorbasının tadına bakanları adeta bağımlısı yaptığını, yoğun talep yüzünden günde birkaç defa pişirmek zorunda kaldıklarını anlattı...

  • JET TV tarafından
  • 765 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çoban Kendi İşinin Patronudur 01:48

Çoban Kendi İşinin Patronudur

Eskişehir'de yaşayan ve küçükbaş hayvancılık yapan Ömer adlı vatandaşın, para kazanma üzerine söylediği sözler sosyal medyada büyük beğeni toplamış efendim..

  • JET TV tarafından
  • 1.004 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan Birileri Hala Afrin'e Gitmeyin Diyor Yok Öyle Şey Tokadı Atarız 10:51

Erdoğan Birileri Hala Afrin'e Gitmeyin Diyor Yok Öyle Şey Tokadı Atarı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ak Parti Eskişehir 6. Olağan İl Kongresinde Konuştu. (17.02.2018)..

Bu Kafe'de Servisleri Patenli Garson Yapıyor 01:18

Bu Kafe'de Servisleri Patenli Garson Yapıyor

Eskişehir’de bir kafede, hem müşterilere daha hızlı servis yapabilmek hem de kafe içerisinde farklılık oluşturmak adına patenli garson eşliğinde servis yapılıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.108 görüntüleme
  • 7 yıl önce