#Esmeray unutama beni orijinal plak kayıt

Küçük Bir Rica Orijinal Fragmanı #2 01:54

Küçük Bir Rica Orijinal Fragmanı #2

Yoğun bir iş kadını olan Emily günün birinde çocuğunu tek başına büyüten vlogger anne arkadaşı Stephanie’den ‘küçük bir ricada’ bulunur. Stephanie’den istenen şey Emily'nin beş yaşındaki oğlunu okuldan almasıdır. Ricayı ..

Super Orijinal Mix 04:50

Super Orijinal Mix

Super Original Mix Dinle..

Sabah Ruti̇n Şarkı - Tüm Bebekler Kanalı 3D Orijinal Çocuk Şarkısı - İyi Alışkanlıkları Öğrenin Çocuk Şarkısı 33:56

Sabah Ruti̇n Şarkı - Tüm Bebekler Kanalı 3D Orijinal Çocuk Şarkısı - I

Oyuncaklar ile şirin ve eğlenceli bebek Hayvanlar, Renkler, Sayılar, Şekiller, Araçlar, Tekerlemeler ve daha fazlasını öğrenin. Çocuklar için daha eğlenceli öğrenme videolar için kanalımıza göz atın...

The Little Stranger Orijinal Fragman 02:45

The Little Stranger Orijinal Fragman

“The Little Stranger” köy doktoru olarak epey bir saygınlık kazanan Doktor Faraday’e odaklanıyor. Bir hizmetçinin oğlu olan Faraday, 1947 yılının sıcak bir yaz günü bir zamanlar annesinin çalıştığı Hundreds Hall’daki bir..

The Forlorned Orijinal Fragmanı 01:51

The Forlorned Orijinal Fragmanı

Tom Doherty, deniz fenerini ilk gördüğünde lanetlendiğinden bihaberdir. Gazetede gördüğü ilan ile adaya gelen Tom, eski bir deniz fenerini ve harap binaları onarmakla görevlidir. Tom bu işi isteyen tek kişi olduğunu bilm..

Second Act Orijinal Fragman 02:37

Second Act Orijinal Fragman

40 yaşında bir kadın olan Maya, hayal kırıklıklarıyla boğmaktadır. Hayatını yeniden keşfetmeye çalışan Maya, yeni bir yaşam için hiçbir şeyin geç olmadığını ispat etmeye çalışır. Peter Segal’in yönetmen koltuğunda oturdu..

Tanrıdan Gelen Orijinal Fragman 01:43

Tanrıdan Gelen Orijinal Fragman

Tanrıdan Gelen Orijinal Fragman Yayınlandı. Vizyon tarihi: 24 Ağustos 2018 Yönetmen: J. Van Auken Oyuncular: Alex Klein, J. Van Auken, Josh Robert Thompson Tür: Korku Ülke: ABD..

Hunter Killer Orijinal Fragman 02:27

Hunter Killer Orijinal Fragman

Amerikan Donanma komandoları, henüz testleri tamamlanmamış bir denizaltı ve onun kaptanı ile işbirliği yaparak kaçırılan Rusya başkanını kurtarmak için yola koyulur. Yönetmenliğini Donovan Marsh ve Karina Kostadinova iki..

'Trainspotting' 20 Yıl Sonra Orijinal Kadroyla Tekrar Beyaz Perdede 01:11

'Trainspotting' 20 Yıl Sonra Orijinal Kadroyla Tekrar Beyaz Perdede

Danny Boyle’un yönetmen koltuğunda oturduğu 1996 yapımı ‘Trainspotting’, devam filmiyle yeniden beyaz perdede. ‘Trainspotting 2’de başrolü 20 yıl önce olduğu gibi yine Ewan McGregor, Ewen Bremner, Jonny Lee Miller ve Ro..

12 Strong Orijinal Fragmanı 02:44

12 Strong Orijinal Fragmanı

12 Strong Orijinal Fragmanı Yayınlandı. Chris Hemsworth ve Oscar adayı Michael Shannon, Alcon Entertainment, Black Label Media ve Jerry Bruckheimer Films'in oynadığı güçlü yeni savaş draması 12 STRONG'da oynuyor. 9/11 ..

Yok Oluş Orijinal Fragmanı 02:24

Yok Oluş Orijinal Fragmanı

Gerçekleşen anormal faaliyetlerden dolayı hükümet tarafından gizlice karantinaya alınan gizemli “Area X” bölgesi, onyıllardır kıtanın geri kalanından ayrıdır. Doğa, insan uygarlığının son izlerini de bölgeden silmiş duru..

Winchester Orijinal Fragmanı 02:04

Winchester Orijinal Fragmanı

Winchester Tüfekleri servetinin varisi Sarah Winchester, San Francisco'nun 50 mil dışında, izole bir arazi üzerinde malikanesinin yapımına başlar ve onyıllardır, haftanın 7 günü, günün 24 saati boyunca tadilatlar durmaks..

İnanılmaz Aile 2 Orijinal Fragmanı 01:30

İnanılmaz Aile 2 Orijinal Fragmanı

Dünyayı kurtarmaya ant içmiş İnanılmaz Aile’nin devam halkası olan yapımın yönetmen koltuğunda bir kez daha Brad Bird oturuyor. Filmde Jack-Jack'in süper güçlerinin gelişmeye başlaması sebebiyle, Bob'un ağırlıklı ilgisi ..

Pandalar Orijinal Fragmanı 02:22

Pandalar Orijinal Fragmanı

Pandalar dünyanın dört bir yanından seviliyor ve şimdi tüm aileye nefes kesici bir belgesel macera ve şaşırtıcı bir deneyim olan IMAX orijinal filmi Pandas 'ın büyük ekranına geliyorlar. Çin'deki Chengdu Panda Üssünde..

Kelebekler Orijinal Fragmanı 02:09

Kelebekler Orijinal Fragmanı

Üç kardeşin yolları yıllar önce ayrılmıştır. Aradan geçen 30 yılın ardından babaları çocuklarını bir araya getirmek ister ve onları Hasanlar Köyü’ndeki evlerine geri çağırır. Kardeşlerden en büyüğü Cemal, onları alır ve ..

Partilerde Kız Tavlama Sanatı Orijinal Fragmanı 02:21

Partilerde Kız Tavlama Sanatı Orijinal Fragmanı

Rabbit Hole filmiyle dikkatleri üzerine toplayan, oyunculuk geleneğinden gelen John Cameron Mitchell'in yönetmen koltuğuna oturacağı bu Neil Gaiman uyarlaması 1970'lerin Londra'sını ete kemiğe büründüyor. Sex Pistols'un ..

Crazy Rich Asians Orijinal Fragmanı 02:24

Crazy Rich Asians Orijinal Fragmanı

New Yorklu Rachel Chu, uzun zamandır Nick Young ile birliktedir. Rachel, Nick’in en yakın arkadaşının düğününde sevgilisine eşlik etmek için Singapur’a gider. Genç kadın Asya’ya ilk defa gidecek olmaktan oldukça heyecanl..

Alpha Orijinal Fragmanı 01:51

Alpha Orijinal Fragmanı

20 bin yıl önce Avrupa'da üst paleotik çağ döneminde geçen Alpha, konu olarak genç bir adamın bir kurt ile arkadaşlığını işliyor. Genç bir adam, kabilesinin en elit grubuyla ilk avına çıktığında yaralanır. Kendine geldiğ..

Beyaz Diş Orijinal Fragman 01:26

Beyaz Diş Orijinal Fragman

Jack London'ın tüm zamanların en iyilerinden olan ve şimdiye kadar 89 farklı dile çevrilmiş kitabı Beyaz Diş'ten uyarlanan bu animasyon film de, kitap gibi vahşi bir hayvanın gözünden hem doğal hayata hem de insanların a..

Bohemian Rhapsody Orijinal Fragman #2 02:30

Bohemian Rhapsody Orijinal Fragman #2

Film, Queen grubuna, müziklerine, klişelere meydan okuyan ve kuralları yıkarak dünyanın en sevilen sanatçılarından biri haline gelen ikonik solistlerine bir saygı duruşu niteliği taşıyor. Film, simgeleşmiş şarkıları ve d..

Siccin 5 Orijinal Fragman 02:16

Siccin 5 Orijinal Fragman

Siccin 5, yıllar önce yapılan ayin sonrası hayatları kabusa dönen ailenin hikayesini anlatıyor. Hale, ailesiyle birlikte Nevşehir'deki tarihi bir evde yaşayan 12 yaşındaki genç bir kızdır. Değişik görünümü ve tuhaf davra..

Yol Arkadaşım 2 Orijinal Fragman 02:30

Yol Arkadaşım 2 Orijinal Fragman

Yol Arkadaşım 2, 12 Ekim’de sinemalarda! Onur (Oğuzhan Koç) ve Şeref (İbrahim Büyükak) bir yıl içinde hem ev hem iş arkadaşı olmuştur. Şeref başarısız bir şekilde Onur’un menajerliğini yapmaktadır. Onur eski işine dönmey..

Captain Marvel Orijinal Fragman 02:18

Captain Marvel Orijinal Fragman

Film Carol Danvers'ın Captain Marvel'a dönüşümünden değil, Carol Danvers'ın Captain Marvel olarak dünyaya düşüşünden ilerliyor. Süper güçlere sahip, güzel bir kadın olarak dünyaya düşen Carol Danvers, gezegeni keşfettikç..

Burdama - İçerdema (Orijinal Video - Amerikan Dublaj) 02:11

Burdama - İçerdema (Orijinal Video - Amerikan Dublaj)

Aşırı tatlılık içerir :))..

  • PITIRCIK tarafından
  • 4.366 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tarkan Hüp Orijinal 04:02

Tarkan Hüp Orijinal

Kalpten kalbe bir yol varsa Bu aşktır elbet Rüzgarın yetti bana Koptu bir kıyamet Aç kapını,ben geldim Giydiğim ateşten gömlek Kuş sütüyle beslerim seni Mis yerine koklarım seni Kalbimin sarayları senin Sen ağla..

Çocuk Şarkıları Kırmızı balık gölde (orijinal müzik ve sözleri) 01:15

Çocuk Şarkıları Kırmızı balık gölde (orijinal müzik ve sözleri)

Kırmızı Balık Gölde Kıvrıla Kıvrıla Yüzüyor Balıkçı Hasan Geliyor Oltasını Atıyor Kırmızı Balık Dinle Sakın Yemi Yeme Balıkçı Hasan Tutacak Sepetine Atacak Kırmızı Balık Kaç Kaç..

Sand Castle Orijinal Fragman 01:47

Sand Castle Orijinal Fragman

Sand Castle Trailer 1 (2017) Nicholas Hoult, Henry Cavill Netflix Savaşı Filmi HD [Official Trailer]..

Patron Bebek Orijinal Fragman 02:13

Patron Bebek Orijinal Fragman

Yakında Sinemalarda!..

Gifted Orijinal Fragman 02:34

Gifted Orijinal Fragman

Hayatı başarısızlıklarla dolu olan Frank Adler karakterini canlandıracak olan Chris Evans, Florida kırsalında yeğeni Mary'yi büyütürken, Mary'nin okula başlamasıyla birlikte hemen yetenekli olarak yaftalanması sebebiyle ..

Captain Underpants Orijinal Fragman 03:11

Captain Underpants Orijinal Fragman

Amerikalı yazar ve illüstratör Dav Pilkey’in aynı adı taşıyan çocuk romanından uyarlama animasyon film. İki afacan çocuk, lise müdürlerini hipnotize eder ve müdürü bir çizgi roman karakteri olan iyi kalpli ve lastik donl..