#Esra lora kime giderdin müzik dinle

Nazlı Emektar - Soluma Vura Vura 02:55

Nazlı Emektar - Soluma Vura Vura

Soluma Vura Vura şarkı sözleri ile Soluma Vura Vura İçimizi Çürütür Baba Doldur Bu Dert Bizi Büyütür Ne İştir Söyle Ne İçtin Gidenmi Baba Değişti Sür Gözüm Arkada Yollarda O Şimdi Hangi Kolla..

Nihan Çelik - Bodrum Masalı 02:45

Nihan Çelik - Bodrum Masalı

Bodrum Masalı şarkı sözleri ile Beni ona buna sorma Üzülüyorsan bi daha yorma yeter Gidiyorsan daha da durma İnan kalman daha beter Bi kaç gün sürsün, süründürsün Unuturum elbet Bana kaderdin, şimdi hasret Peki s..

Emera - Teferruat Bu Hayat 03:47

Emera - Teferruat Bu Hayat

Teferruat Bu Hayat şarkı sözleri ile Gözlerim gözlerine takıldı ben onda kaldım Gözlerim gözlerine takıldı ben onda kaldım Elini bir kez tutsaydım bir daha bırakmasaydım Elini bir kez tutsaydım bir daha bırakmasaydım ..

Kerimcan Durmaz'ın Mayolu Paylaşımı Bomba Gibi Düştü! Magazin Forever 01:14

Kerimcan Durmaz'ın Mayolu Paylaşımı Bomba Gibi Düştü! Magazin Forever

Fenomen Kerimcam Durmaz'ın Instagram hesabından paylaştığı yeşil slip mayolu fotoğrafı sosyal medyada bomba etkisi yarattı. Durmaz'ın paylaşımı beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Abone Olmayı ve Beğenmeyi Unutmayın... ..

Arzu Arıkan - Adamım (Official Video) 03:11

Arzu Arıkan - Adamım (Official Video)

Arzu Arıkan'ın, Süper Müzik etiketiyle yayınlanan Duru albümünden ''Adamım'' isimli şarkısı, video klibiyle sizlerle. Şarkı Sözleri: Yeter artık bu ne mantık Yetti artık beklemekten usandık Bekle bekle yaşlandık Hem ..

Aşkın Nur Yengi - Haftasonu 03:36

Aşkın Nur Yengi - Haftasonu

İlle Bize Bi Lazım İlle Bir Kavga Mı Çıkmalı Sen Ne Kadar Olmaz Desen De Arada Bir Yalnız Kalmalı Seviyor Muyum? Evet, Evet Birdaha Söyleyim Evet, Evet Küçük Bir Mola İçin Kime Şikayet Benim Burada Sen Devam Et Aradığını..

Oya Bora Seni Bana Yazmışlar 03:25

Oya Bora Seni Bana Yazmışlar

Kalemi kağıdı hazırla Beni anlatacaksın Bir şarkı yeter bana Ya da aşkın ateş dansı En sıcak iklimlerden Estirmiştik bu romansı Kim çözer bu deli kördüğümü Bir tutam küle döndüğümü Ellerin bana dokunmazsa Kim ..

Ece Seçkin - Bu Ne Yaa 03:35

Ece Seçkin - Bu Ne Yaa

Farklıyım sananı herkesten Çıkamayıp kalanı ben merkezden Çok sıkıldım, yine ah kaç kezden Eh deyiverdim ben Zayıf bulup tartaklayandan Güçlüye yaltaklanandan Gözü sulu gönlü taklamakandan Ihh diye soğudum ben Bu..

Çeşitli Sanatçılar - Bir Şarkıdır Yaşamak _ 15 Acemşiran (Full Albüm) 47:23

Çeşitli Sanatçılar - Bir Şarkıdır Yaşamak _ 15 Acemşiran (Full Albüm)

BİR ŞARKIDIR YAŞAMAK - 15 ACEMAŞİRAN (BONUS MÜZİK PROD.-1997) Şarkı Listesi: 1. Acemşiran Peşrev 00:00 2. Bir Haber Ver Ey Saba N'oldu Gülistanım Benim 01:41 3. Nideyim Bilmem Elinden Senin 05:04 4. Kanun Taksimi 08:41 ..

Duaa Arnav Khushi Türkçe   Altyazılı 03:28

Duaa Arnav Khushi Türkçe Altyazılı

Dua Kime sorayım ki neden böyle Dilsiz bu Dünya sanki O mutlu anıları nerelerden bulsam İzi olmayan bir zaman var sanki Kim bilir kaç tane insan feryat figan Hayatın birçok felsefesi var Gözlerde düşler niye? Nasipt..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 2.029 görüntüleme
  • 8 yıl önce
AJDA PEKKAN'IN EN İYİ 30 ŞARKISI (orjinal) 1:51:01

AJDA PEKKAN'IN EN İYİ 30 ŞARKISI (orjinal)

0:00 affetmem seni 5:03 alışmak sevmekten zor 8:43 aşka inanma 12:38 aynen öyle 17:05 baksana talihe 20:59 bambaşka biri 25:46 bang bang 28:27 boşvermişim dünyaya 31:47 dert bende 35:33 dünya dönüyor 38:28 eline gözüne d..

Turkcell Lifecell Athena Reklamı 01:13

Turkcell Lifecell Athena Reklamı

Lifecell: Sadece internet var! Lifecell, alışkanlıklarınızı değiştirmek için geldi. Lifecell'de her şey internetten! Gerçekten! Lifecell ile 1 GB interneti bir liranın altında fiyatla sunan Turkcell abonelerine internet ..

Altın Nağmeler - Alaturka Fasıl - (Türk Sanat Müziğinin Usta Yorumcularıyla) 49:14

Altın Nağmeler - Alaturka Fasıl - (Türk Sanat Müziğinin Usta Yorumcula

Türk Sanat Müziği aşıklarına özel olarak hazırlanan Altın Nağmeler Alaturka Fasıl albümü Türk Sanat Müziği'nin Klasik ve Modern eserlerini bir arada sunuyor. Eserler : 1- Ud Taksimi ..

Oğuzhan Koç - Beni İyi Sanıyorlar (Akustik) 04:09

Oğuzhan Koç - Beni İyi Sanıyorlar (Akustik)

Beni İyi Sanıyorlar; Uzun oldu gideli sen Ne de koydu ah bi' bilsen Beni sorarsan iyi işte Nasıl olunursa öyleyim ayrıldıktan sonra Her şey aynı Aynı kuşlar Karanfiller Hepsinin selamı var sana Ne de zormuş başa çıkmak ..

Bilal Sonses & Derya Bedavacı - Sende Kaldı Yüreğim (Akustik) 04:08

Bilal Sonses & Derya Bedavacı - Sende Kaldı Yüreğim (Akustik)

Herkese merhabalar, #SonsesMüzik 'in ikinci konuğu Derya Bedavacı ile yapmış olduğumuz ''Sende Kaldı Yüreğim'' adlı çalışmamız sizlerle! Keyifli dinlemeler. Söz: Reşide Murat Müzik: Şahan Çalışır Düzenleme: Bilal Sonses..

  • TEK KANAL tarafından
  • 122 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Gülşen & Edis - Nirvana 02:43

Gülşen & Edis - Nirvana

Söz - Müzik: Gülşen & Edis & Emrah Karakuyu Düzenleme: Ozan Çolakoğlu Mix - Mastering: Emre Kıral Yönetmen: Serkan Şedele - Emre Güven Nirvana Şarkı sözleri ile; Bırakamıyorum oluruna Seni düşünüyorum boyuna Sen bana ..

İrem Derici - Tektaş 03:34

İrem Derici - Tektaş

Yıldızlar yanında sönük Aşkı kalbi kadar büyük Bir gün kapımı çalacak biliyorum, elinde tektaş bir yüzük İş işten geçmeden olsa Bir gün yanımda uyansa Yüreğimden yüreğine yollar var ya.. Hepsi tebessüm sana Sadece sen ol..

Yudum   Sende Gidersen Eğer Türkü 04:29

Yudum Sende Gidersen Eğer Türkü

Artık günler geçer mi Sende gidersen eğer Yüzüm böyle güler mi Sen de gidersen eğer Dert dökecek kimsem yok Sarılacak dostum yok Yaşamaya gücüm yok Sen de gidersen eğer Söyle ne edeceğim Kime ne diyeceğim Ben kimi sevec..

GECE - İyileşmiyor 03:40

GECE - İyileşmiyor

Gölgen düştü üstüme, Kime saklansam, hep yağmurların, Buldu beni ıslandım elbet. Ne kadar çok istedim, Yürüyüp gitmek... İyi niyetli bir güne, Dünü mü ,yarını mı, emanet etmek. Çık karşıma düşman gibi, Aç kalbim..

Gülben Ergen - Lay La Lay Lalay 03:17

Gülben Ergen - Lay La Lay Lalay

Kaç kurtul bakalım aşkımdan istediğin yere git Kimle konuşsan kime dokunsan beni bulacaksın Yatagına yattıgın an düşüncelerin beni çagırıcak Uykuya daldıgında rüyaların bana uyanacak Aşk bir yarış aramızda ödül mutl..

Esrarengiz Kasaba_ Tam Bölüm - Patronluk 20:47

Esrarengiz Kasaba_ Tam Bölüm - Patronluk

Esrarengiz Kasaba_ Tam Bölüm - Patronluk..

  • Origami tarafından
  • 2.155 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Chloe ve Serdar Ortaç Evliliğine Dair Gerçekler!!! 13:00

Chloe ve Serdar Ortaç Evliliğine Dair Gerçekler!!!

Chloe kesinlikle Serdar Ortaç'a aşık değil sevmiyor,onun ününden faydalanıyor diyen oyuncu Esra Sönmezer'e Ortaç cephesinden bakalım cevap gelecekmi,ayrıntılar haberimizde.İyi seyirler dilerim:))..

  • ANKA tarafından
  • 1.010 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rtük'ten, Evlilik Programlarına 2 Milyon TL'lik Ceza! 13:07

Rtük'ten, Evlilik Programlarına 2 Milyon TL'lik Ceza!

Rtük'ten kanallarda yayımlanan evlilik programlarına rekor cezalar geldi.Hangi programa ne kadar ceza kesilmiş işte ayrıntılar.....

  • ANKA tarafından
  • 873 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Romantik Komedi Türk Filmi İzle 1:50:01

Romantik Komedi Türk Filmi İzle

Esra işinde mutsuz bir kadındır. Başındaki işvereni ona sürekli baskı yapmaktadır. Sevgilisi ise son derece çekilmez biridir ve onunlada sorunlar yaşar. Bir gün canına tak eder ve hem işinden hem de sevgilisinden olaylı ..

  • Tv Series tarafından
  • 7.829 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cicişler ve Taha Özer Para Sacmaca 00:17

Cicişler ve Taha Özer Para Sacmaca

Ünlü playboy Taha Özer, iki gündür evinden çıkmayan Cicişler i oynatıp üzerlerine para saçtı. Bu görüntüler izleyenleri hayrete düşürdü. İşte Cicişler ile Taha Özer'in o görüntüleri.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.464 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kısa Film Korku 14:59

Kısa Film Korku

Yazan ve Yöneten : Esra Köleoğulları Görüntü Yönetimi : Tuğberk Onur Sanat Yönetimi : Cosku Çadırcıoğlu Yönetmen Yardımcısı : Hazal Poyraz Kurgu ve Renk : Cem Erdoğan Ses : Kemal Şakiroğlu Işık : Ahmet Yıldırım Stedicam ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.272 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Büyük Teklif!Fenomen Gelin Songül Hadisenin Vokalisti Olmak İstiyor! 10:59

Büyük Teklif!Fenomen Gelin Songül Hadisenin Vokalisti Olmak İstiyor!

Esra Erol'un fenomen gelini Songül, aslında Hadise'nin vokalisti olmak istiyorum ama sesimi beğenmiyorlar, nasıl beğenmezler şaşıyorum ifadesini kullandı.:))..

  • ANKA tarafından
  • 937 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evlilik Programlarına Veda Klibi 01:44

Evlilik Programlarına Veda Klibi

Yeni yayınlanan KHK ile evlilik programları yasaklandı. Sosyal medyadan evlilik programlarının yasaklanmasıyla ilgili yapılan paylaşımlar yüzleri güldürdü...

  • JET TV tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Caner Ve Berke'den, Umrede Lerzan'a Dua 01:29

Caner Ve Berke'den, Umrede Lerzan'a Dua

Esra Erol Caner Ve Berke Umrede Verdikleri Hangi Sözü Yerine Getirdiler..

  • ANKA tarafından
  • 895 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lerzan Mutlu'dan Alişan Ve Eda Erol İçin Şok Açıklama!! 01:29

Lerzan Mutlu'dan Alişan Ve Eda Erol İçin Şok Açıklama!!

Şarkıcı Lerzan Mutlu, Alişan'ın evlilik kararı alması ile ilgili olarak Eğer Esra bugün Flash TV'de program yapmaya devam etseydi, Alişan, Eda ile sadece flört ederdi. dedi....

  • ANKA tarafından
  • 1.435 görüntüleme
  • 7 yıl önce