#Etek giyip gezeceksin dese giyerim dedi

Trump Bolton'a -Aptal- Dedi 02:21

Trump Bolton'a -Aptal- Dedi

Yayımlanan kitabıyla gündeme gelen John Bolton... Ve demokratların adayı Joe Biden. Okyanus ötesinde başkanın hedefinde yine onlar vardı. Donald Trump katıldığı bir canlı yayında iki ismi de topa tuttu...

İlk Kez Taktı, ''Vatanseverim'' Dedi 01:53

İlk Kez Taktı, ''Vatanseverim'' Dedi

ABD Başkanı Donald Trump’tan maskeli vatanseverlik mesajı geldi. Sosyal medya hesabında ilk kez maskeli fotoğrafını servis eden Trump paylaşımına “Maske takmak vatanseverlikle eşdeğer tutuluyorsa, en büyük vatansever ben..

Maske takmadığı için ceza yedi, polislere “İyi maaşınız çıktı” dedi 05:53

Maske takmadığı için ceza yedi, polislere “İyi maaşınız çıktı” dedi

Çorum'da korana virüs (Covid-19) salgınıyla mücadele kapsamında yapılan denetimlerde maske takmadığı için 392 lira idari para cezası uygulanan vatandaş, İyi maaşınız çıktı diyerek polise tepki gösterdi...

Koronaya meydan okuyan esnaf maskesiz yakalanınca 'Gebermek istiyorum' dedi 04:41

Koronaya meydan okuyan esnaf maskesiz yakalanınca 'Gebermek istiyorum'

Denizli'de daha önce korona virüse meydana okumasıyla gündeme gelen esnaf, protokolün gerçekleştiği denetimde maskesiz yakalanınca “Gebermek istiyorum, canıma yetti” diyerek kendisini savundu...

Evleneceğiz- dedi, 230 Bin TL dolandırdı! 02:29

Evleneceğiz- dedi, 230 Bin TL dolandırdı!

44 YAŞINDA BİR KADIN...4 YIL ÖNCE BİR ADAMLA TANIŞTI... AİLE ARASINDA NİŞAN YAPILDI. TALİHSİZ KADIN DÜĞÜNE SON SAYARKEN HAYATININ ŞOKUNU YAŞADI. İDDİAYA GÖRE NİŞANLISI EVLİ VE ÇOCUKLUYDU. ÜSTELİK DAHASI DA VARDI...

'Polisim' dedi, dolandırdı! 02:36

'Polisim' dedi, dolandırdı!

İSTANBUL'DA POLİS GİBİ GİYİNİP, SİLAHLA, KELEPÇEYLE GEZEN BİR GENÇ, TÜRLÜ BAHANELERLE BİRÇOK KİŞİYİ DOLANDIRDI... BAKIN POLİS, O SAHTE POLİSİ NASIL YAKALADI.....

Bu risk akılcı bir risk değildir; hadi canım dedi ve .. 00:57

Bu risk akılcı bir risk değildir; hadi canım dedi ve ..

Bu risk akılcı bir risk değildir; Güvenlik sorunun temeli, Bilgi eksikliğidir ve potansiyel risk oluşturur. Riski ortadan kaldırabilmek için; riskin tespit edilmesi, riskin değerlendirilmesi, riskin en aza indirilmesi..

  • JET TV tarafından
  • 106 görüntüleme
  • 5 yıl önce
''İmzalamıyorum'' dedi, gitti! 02:24

''İmzalamıyorum'' dedi, gitti!

KISITLAMAYI DELDİLER... SANKİ SOKAĞA ÇIKMAK DEĞİL DE ÇIKMAMAK YASAKMIŞ GİBİ DAVRANDILAR... ÜSTÜNE BİR DE CEZA YAZAN POLİSE, VİCDAN DERSİ VERMEYE KALKTILAR, HAKARETLER SAVURDULAR.....

''Fakirsin'' dedi, boşandı! 02:31

''Fakirsin'' dedi, boşandı!

AZ MAAŞ ALAN EŞİYLE BOŞANMAK İSTEDİ. MAHKEMELİK OLDU. HAKİM KADINI KUSURLU BULDU. HATTA BİR DE KADININ TAZMİNAT ÖDEMESİNE HÜKMEDİLDİ. YARGITAYIN ÇOK KONUŞULAN KARARINI SOKAĞA SORDUK. PARASIZLIK BOŞANMA SEBEBİ Mİ? İŞTE CE..

Aliyev -Gardaşımsız Gitmem- Dedi 02:19

Aliyev -Gardaşımsız Gitmem- Dedi

MHP'nin Ermeni işgalinden kurtarılan Şuşa'ya yaptıracağı okul için süreç hızlanıyor. Azerbaycan'a giden MHP heyeti Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile görüştü. Aliyev, temel atma törenine yalnız katılmayacağının altını ç..

Horoz 'Anne' dedi 01:02

Horoz 'Anne' dedi

TRABZON'UN ORTAHİSAR İLÇESİNDE BİR AİLENİN KAVGACI BİR HOROZU VARDI. AİLE ONU KESMEYE KARAR VERDİ. AMA HOROZ İDDİAYA GÖRE BIÇAĞI GÖRÜNCE ÖYLE BİR ŞEY YAPTI Kİ ŞOKA GİREN AİLE ONU KESMEKTEN VAZGEÇTİ...

Adalet savcısıyım- dedi, bulaşıkçı çıktı! 02:19

Adalet savcısıyım- dedi, bulaşıkçı çıktı!

“İNEK PARASIYLA OKUDU, BİRLEŞMİŞ MİLLETLERİN EN GENÇ SAVCISI OLDU” DİYE BAŞLIKLAR ATTIRDI, YALAN HABERLER YAPTIRDI… TÜRKİYE’NİN GURUR DUYDUĞU BİR SAVCI İMAJI YARATTI AMA, SAHTE SAVCININ FOYASI, EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNÜ ZİYARE..

Tatlıses 'Ben daha ölmedim, buradayım' dedi! 02:20

Tatlıses 'Ben daha ölmedim, buradayım' dedi!

İbrahim Tatlıses küplere bindi! İmparator lakaplı ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’in geçtiğimiz günlerde kalp krizi geçirdiği iddia edilmişti. İddialar hakkında Tatlıses cephesinden herhangi bir açıklama gelmezken bazı sos..

'Kızımı kaçırdılar' dedi, yardım istedi 01:25

'Kızımı kaçırdılar' dedi, yardım istedi

SOSYAL MEDYA, DÜN BİR BABANIN 'KIZIMI KAÇIRDILAR, HAYATINDAN ENDİŞE EDİYORUM' MESAJINI KONUŞTU... POLİS 18 YAŞINDAKİ KIZIN İZİNİ BULMAYA ÇALIŞIRKEN, HERKESİ ŞOKE EDEN BİR GELİŞME YAŞANDI.....

'Bu çay soğuk' dedi, semaveri devirdi 01:13

'Bu çay soğuk' dedi, semaveri devirdi

İNANILIR GİBİ DEĞİL AMA BİR DEMLİK ÇAY YÜZÜNDEN KORKUNÇ BİR CİNAYET İŞLENDİ... 'BU ÇAY SOĞUK' DEYİP SEMAVERİ DEVİREN MÜŞTERİYE KIZAN ÇAYCI, GENÇ KADINI BAŞINDAN VURUP ÖLDÜRDÜ.....

Maske tak dedi gözü gör oldu! 02:21

Maske tak dedi gözü gör oldu!

İstanbul Avcılar'da metrobüste maske takması için uyarıda bulunduğu kişi tarafından darbedilen güvenlik görevlisi Şükrü Turan, kırılan gözlük camlarının batmasıyla tek gözünü kaybetti. Güvenlik kameraları tarafından anbe..

KIPIRDAMAYIN DEDİ UÇURUMDAN DÜŞTÜ! 01:01

KIPIRDAMAYIN DEDİ UÇURUMDAN DÜŞTÜ!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, düğün fotoğrafı çekmeye giden 23 yaşındaki genç, Tazı Kanyonu'nda 30 metrelik uçurumdan düştü...

SEVGİLİSİNİ ÖLDÜRDÜ HATIRLAMIYORUM DEDİ! 02:25

SEVGİLİSİNİ ÖLDÜRDÜ HATIRLAMIYORUM DEDİ!

ERKEK ARKADAŞINI EZEREK ÖLDÜRDÜ...

'Kime geldiniz-' dedi öldüresiye dayak yedi- Apartman içindeki dehşet anları kamerada 03:44

'Kime geldiniz-' dedi öldüresiye dayak yedi- Apartman içindeki dehşet

Esenyurt'ta aldığı ekmeklerle işinden evine dönen bir vatandaş, apartmanında gördüğü iki kişiden şüphelenerek “Kime geldiniz?” diye sordu. Cevap olarak ise “Sana ne, seni döveriz bak” cevabını alan adam, apartman yönetic..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yatarken Şifa Niyetine Yiyorum Dedi 4 Mucize Besini Açıkladı 01:54

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yatarken Şifa Niyetine Yiyorum Dedi 4 Mucize Bes

Yeni havalimanı ve diğer projelerin açılış töreni için Tokat'ta bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, konunun bala gelmesiyle beraber akşamları manda yoğurduna hurma, kestane balı, yulaf ezmesi karıştırarak yediğini ve bu karış..

Tuğçe Kandemir - El Âlem 02:51

Tuğçe Kandemir - El Âlem

Söz & Müzik: Tuğçe Kandemir Düzenleme: Özkan Meydan, Alican Özbuğutu Yönetmen: Celal Canik, Soner Karakuş Hâlimi bi görseler acır içleri Kan gözlerim iç çekecekler Susmayın, söyleyin kime gittiğini Benden önce öğrenece..

Müslüm Gürses - Üstüme Düşme Beni̇m 05:45

Müslüm Gürses - Üstüme Düşme Beni̇m

Müslüm Gürses - Üstüme Düşme Beni̇m Dinle Babaya Şiir : Müslüm Baba Dedim Efendim Evlat Dedi. Çok Seviyorum Dedim. hangimiz sevmedik dedi bir his var sanki gidecek dedim hasret rüzgarıdır dedi Çok Masum bakıyor De..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 3.554 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaç Kaç Kaç - Sevimli Dostlar çizgi film çocuk şarkıları 2017 03:27

Kaç Kaç Kaç - Sevimli Dostlar çizgi film çocuk şarkıları 2017

Kedi, köpek, inek, at, horoz, koyun, ördek, balık Ben bir kedi gördüm yolda miyav dedi Bir köpek gördüm sonra hav haaav hav dedi İnekten bir süt istedim mööö dedi At geldi sonra akoşarak aağhihihih dedi Horoz uyandırdı s..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.391 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahmet Kartal - 15 Temmuz Marşı 05:02

Ahmet Kartal - 15 Temmuz Marşı

15 Temmuz Marşı şarkı sözleri ile Bir Temmuz gecesi, on beşi ayın, Çıktı hep ortaya, birkaç bin hain Tankları çevirdi, öz milletine Kendi namlusunu, öz devletine ------- “Dur!” dedi, bu millet, darbeye karşı “Dur!” ded..

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik 02:36

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik VAN Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Arif Çetin, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi Jandarma Genel Komutanlığı'nın Beştepe'deki karargahını kurtarmak için ..

Erdoğan'dan AB'ye: 'Daha İleri Giderseniz Sınır Kapısı Açılır' 02:01

Erdoğan'dan AB'ye: 'Daha İleri Giderseniz Sınır Kapısı Açılır'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eğer daha ileri giderseniz bu sınır kapıları da açılır bunu da bilesiniz. Öyle kurusıkı tehditlerden ne ben anlarım ne bu millet anlar, bunu da bilesiniz. dedi. KADEM Adalet ve Kadın Kongresi'n..

Van'da karantina ihlali yapanlar, yurtta özel harekat polisi kontrolünde 05:56

Van'da karantina ihlali yapanlar, yurtta özel harekat polisi kontrolün

Van'da, evde izolasyon kurallarını ihlal eden koronavirüs hastaları, polis ekipleri eşliğinde ambulanslarla Tuşba ilçesindeki Süleyman Şah Öğrenci Yurdu'na yerleştirilmeye başlandı. Yurt önünde tulum giyip, maske takan p..

Markette Düzgün Yürü- Dayağı 02:34

Markette Düzgün Yürü- Dayağı

Markette Düzgün Yürü- Dayağı 4 çocuk annesi 53 yaşındaki Aslıhan Çamoğlu'nun alışveriş yapmak için gittiği markette önce 'Düzgün yürü' diye sözlü tacize uğradığı, sonra da dayak yediği iddia edildi. 20 Ekim 2016 10:43..

Işıl German - Biliyorum Sensin O 03:15

Işıl German - Biliyorum Sensin O

Biliyorum Sensin O Alo? buyrun alo? Hımm.... anladım sensin o konuş benimle seni dinliyorum lütfen konuş konuş benimle lütfen Bana on kere yüz kere bin kere yüz kere bin kere kaç kere darıldın sen yine gel diye sev diy..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.331 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Damla'nın Dolabı - 2. Sezon 27. Bölüm 11:02

Damla'nın Dolabı - 2. Sezon 27. Bölüm

Damla’nın sınırsız bir hayal gücü vardır ve bu özelliği sayesinde her gün yeni bir macera yaşar. Küçük Damla, dolabındaki kıyafetleri denerken yepyeni maceraların yaşandığı kısa yolculuklara çıkar. Bir gün balerin kostüm..

  • ÇocukTV tarafından
  • 497 görüntüleme
  • 5 yıl önce