#Etkili olan kara kış

Mahmut Tucer'in Askerleriyiz 01:15

Mahmut Tucer'in Askerleriyiz

Kuzey Kore Kara Kuvvetlerinin ruhani liderleri Mahmut Tuncer'e ithafen hazırladığı klip..

  • JET TV tarafından
  • 933 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ezgi Eyüboğlu Ha Bu Ander Sevdaluk 00:27

Ezgi Eyüboğlu Ha Bu Ander Sevdaluk

Ezgi Eyüboğlu Ha Bu Ander Sevdaluk Dinle Ah duman kara duman sardi dört yanimizi Ander kalsin sevdaluk oy alacak canimizi Ah duman kara duman sardi dört yanimizi Ha bu ander sevdaluk da alacak canimizi..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.698 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ebru Gündeş - Çingenem 03:22

Ebru Gündeş - Çingenem

Kapkara gözlerle, yaktın sineden Aşkınla tutuşup, yandım çingenem Ruhumu koparıp, aldın bedenden Uğruna sararıp, soldum çingenem Karanlık gecede, ateşin başında Takınır zilleri, oynar çingenem Savurur saçlarını, es..

Muazzez Ersoy  Gezdiğim Dikenli Aşk Yollarında 02:26

Muazzez Ersoy Gezdiğim Dikenli Aşk Yollarında

Gezdiğim dikenli aşk yollarında Elimden bir kırık saz geldi geçti Kara talihimden yine bu yılda Baharı görmeden yaz geldi geçti Adını andıkça titrerim hala Var mı benim gibi aşka müptela Kara talihimden yine bu yıl..

Çamlıca Televizyon Radyo Kulesi İnşaatında Korkunç Ölüm 04:19

Çamlıca Televizyon Radyo Kulesi İnşaatında Korkunç Ölüm

Çamlıca Televizyon Radyo Kulesi inşaatında çalışan Vehbi Kara yaklaşık 220 metrelik yükseklikten düşerek hayatını kaybetti. Kara'nın cenazesi yakınları tarafından Adli Tıp Kurumu Morgu'ndan alındı...

Psişik Full Hd İzle 1:17:49

Psişik Full Hd İzle

Konusu : Filmde aktarılan olaylar 2003 yılında Bursa'da yaşanan gerçek olaylara dayanmaktadır. Kişinin evine ve bahçesine yerleştirdiği gerçek kamera kayıtlarına bağlı kalınarak filmin çekimleri gerçekleştirildi. Yıl :..

'Yeni Gelin' Evlendi 02:40

'Yeni Gelin' Evlendi

Yeni Gelin’ dizisinin Brezilyalı yıldızı Jessica May, fotoğrafçı sevgilisi Hüseyin Kara ile Brezilya’da evlendi İzle..

  • BETA tarafından
  • 809 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Muğla'da Çekici Uçuruma Yuvarlandı - 2 Ölü 00:30

Muğla'da Çekici Uçuruma Yuvarlandı - 2 Ölü

Abdullah Kul'un kullandığı çekici, Muğla-Marmaris kara yolunun Sakar Geçidi mevkisinde, yol kenarındaki kum yığınlarını aşarak yaklaşık 80 metre derinliğindeki uçuruma yuvarlandı. Kara yoluna düşen araçtaki sürücü ile Ha..

Winx Club - 4. Sezon 11. Bölüm - Winx Hep Birlikte 22:53

Winx Club - 4. Sezon 11. Bölüm - Winx Hep Birlikte

Kara Çember, onun güçlerini çalmak üzere Roxy'nin evine gider, fakat Winx Kara Çemberi alt eder...

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.346 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Winx Club - 4. Sezon 15. Bölüm - Sihir Dersleri 22:59

Winx Club - 4. Sezon 15. Bölüm - Sihir Dersleri

Kara Çember, Mitzi ve arkadaşlarını Kara Perilere dönüştürür. Winx, Roxy'ye peri olmanın kurallarını öğretir...

  • ÇocukTV tarafından
  • 948 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Serkan Kaya - Karagözlüm 04:29

Serkan Kaya - Karagözlüm

KARA GÖZLÜM ŞARKI SÖZLERİ: Her akşam oluşunda şimdi gelir diyorum Öyle çok sevdim ki bir dakika duramıyorum Canım mısın nesin sen kanatsız meleğim mi Çölde susuz kalana denizi verelim mi? Kara gözlüm yürek tabanca Bir..

Maltepe’de yol verme kavgasında tekmeler yumruklar havada uçuştu 00:30

Maltepe’de yol verme kavgasında tekmeler yumruklar havada uçuştu

Maltepe D-100 kara yolunda, yol verme meselesi yüzünden tartışan servis sürücüsü ile otomobil sürücüsü birbirine girdi. Kara yolunun ortasında yaşanan kavga boks ringlerini aratmazken, sürücüler hem kendi canlarını hem d..

Aslıhan - İntikam 04:44

Aslıhan - İntikam

İntikam şarkı sözleri ile Unutmam yaşattıklarını, Ne iftiralar attığını... Hayatımı karartıpta ardına bakmadan kaçışın... Şimdi sıra bende güçlendim Çıktım işte karşına Sana kara kara büyüler yaptırdım Kalır mı sandın..

MAVİ VATAN TEHLİKEDE Mİ? 06:51

MAVİ VATAN TEHLİKEDE Mİ?

21. yüzyılda “Vatan” kavramının sadece yaşadığımız kara parçası olmadığını, beş farklı bileşenden oluştuğunu ????️ Anavatan: Yaşadığımız kara coğrafyası ve çevresi. ???? Eko Vatan: Gıda, su, orman ve hayvan varlığı. ??..

  • STUDIO AS tarafından
  • 7 görüntüleme
  • 3 hafta önce
Gece Dinlenecek Slow Müzikler 1:32:42

Gece Dinlenecek Slow Müzikler

1998 albümünden ilhan şeşen rüzgar ayna ölünce sevemessem seni özgür akkuş kayıp şehir ferdi özbeğen dilek taşı efkan şeşen vakitsiz efkan şeşen yüreğim yangınlarda gülşen ne kara kaşına ne kara gözüne gökhan türkmen ..

Türk Sinemasından Seçme Şarkılar - Bölüm 2 (Hareketli) 2:04:46

Türk Sinemasından Seçme Şarkılar - Bölüm 2 (Hareketli)

ŞARKI LİSTESİ: [00:00] • Ah Nerede - Film Müziği (Füsun Önal) [02:50] • Atla Gel Şaban - Şiki Şiki Baba (Durmuş Çiğdem) [08:50] • Banker Bilo - Köçekçe (Osman İşmen Orkestrası) [10:31] • Banker Bilo - Silifke'nin Yoğurd..

Hamsi Bol Avlanınca Fiyatı 2 Tl’ye Kadar Düştü. 01:33

Hamsi Bol Avlanınca Fiyatı 2 Tl’ye Kadar Düştü.

Hamsi Bol Avlanınca Fiyatı 2 Tl’ye Kadar Düştü. Ordu’da geçtiğimiz günlerde 15 TL’ye çıkan hamsi bol avlanınca fiyatı 2 TL’ye kadar düştü. 1 Eylül’de başlayan balık av sezonu ile birlikte balıkçılar yaklaşık 3 aydır ..

Seksendört - Şimdi Hayat 04:25

Seksendört - Şimdi Hayat

Bir kadeh sessizlik doldurdum Daldım gittim semaya Güz geçti bahar geçti derken Bir gün daha görsek ne ala Dünya derdi sarmış dört yanımı Yaşamayı öğrenemedim hala Şimdi hayat ister çiçeklerle gelsin İsterse vursun geçs..

Volkan Konak - Nerdesin (Karagözlüm) 03:35

Volkan Konak - Nerdesin (Karagözlüm)

Daha yeni düştüm derde Yem olurum kuşa kurda Yüce dağlar oldu perde Neredesin nazlı yarim Nerdesin nerdesin nerdesin Akşam oldu kara gözlüm nerdesin Off nerdesin Gönül bağım talan oldu Seviyordum yalan oldu Seni..

Erkin Koray - Öyle Bir Geçer Zamanki 06:08

Erkin Koray - Öyle Bir Geçer Zamanki

Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki Birden dursun istersin seneler olunca mazi Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki Öyle bir geçer zamanki Günlere bakarsı..

Ukte İlk Göz Ağrım ( Sözleriyle ) 03:04

Ukte İlk Göz Ağrım ( Sözleriyle )

Gözlerim seni ilk gördüğüm günden beri O yerde istedim bak hep seni görmeyi Arkamı döndüğümde fark ettim ya seni Kitlendim gözlerine alamadım ben kendimi İstedim benim ol be yalvardım Allah’a Gözlerin geldi gece yatmadan..

Ali Baran - Tutuldum Gözlerune 04:08

Ali Baran - Tutuldum Gözlerune

Bir sevda geçti bu sol yanımdan. Acıttı canumi en acısından. Tutuldum gözlerine sanki güneş orada Bu kara bahtım ile ben beklerim burada. (2X Nakarat) Yeşil yapraklar sararıp soldu. Sensiz bu canım bak ne oldu. Tutuldum ..

Güler Duman - Sazım 05:08

Güler Duman - Sazım

Birgün mutlak öleceğim türkülerle gömün beni Birgün mutlak öleceğim türkülerle gömün beni Size veda edeceğim türkülerle gömün beni... Size veda edeceğim türkülerle gömün beni... Sazımı asın duvara yalnız kalsın bah..

Erkin Koray  Öyle Bir Geçer Zaman Ki 05:20

Erkin Koray Öyle Bir Geçer Zaman Ki

Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki Birden dursun istersin seneler olunca mazi Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki Öyle bir geçer zamanki Günlere bakarsı..

Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe 04:35

Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe

Ada sahillerinde bekliyorum Her zaman yollarını gözlüyorum Yarim seni serian istiyorum Beni şad et Şadiye'm başın için Her zaman sen yalancı ben kani Her zaman orta yerde bir mani Her zaman sen uzakta ben müştak Her tel..

Ajda Feat. Soner Kıvanç Bakkala Gel Bakkala Yeşilçam Filmi 00:37

Ajda Feat. Soner Kıvanç Bakkala Gel Bakkala Yeşilçam Filmi

Kimseler kızdırmasın da küstürmesinler seni Bahçendeki umut güllerin solmasın Bırak yaksınlar senin yerine beni Düşlerine kara melekler konmasın Kimseler kızdırmasın da küstürmesinler seni Bahçendeki umut güllerin solma..

İlhan İrem - Boşver Arkadaş (1974) 03:06

İlhan İrem - Boşver Arkadaş (1974)

hep bir ümit uğruna yaşıyoruz hepimiz mutluluğun ardından koşuyoruz hepimiz kimi pulda parada aşkı arar kimimiz düşünür kara kara ağlar çaresiz ağlama arkadaş ağlama aşk için bu kısacık hayatta bu yaşlar niçin(bugünler ..

Fatih Altan - Karabahtım 04:24

Fatih Altan - Karabahtım

Yola çıktım, arıyorum Bulamadım ah, soruyorum Ben kendimi bilmiyorum Kimlere gitsem Kime ne söylesem Beni ölü ya da diri bana getirene Ödül mü versem [x2] Kara bahtım, kör talihim Ben sensiz söyle neyleyim Düğümlenmiş ..

Soner Sarıkabadayı - Tekamül 03:45

Soner Sarıkabadayı - Tekamül

Koskoca dünyayı bu ara dar ediyorum Sana özel Sozlerisozu.com da tek Kendime yüzümü kara çıkarabiliyorum Duruma gel Hepsi sozlerisozu.com Kıyamam sana kıyabilecekken de Anla ki o an kalbim devrede Aramam seni bulacakken..

İnci Çayırlı Kıskanıyorum 03:45

İnci Çayırlı Kıskanıyorum

Sen gideli derdimle yapa yalnız yaşıyorum Nerdesin kimlesin diye kıskanıyorum [nakarat] Kara kara gözler ona buna bakıyormu O incecik beli şimdi başka biri sarıyormu Pırıl pırıl pırıl saçlar yine dalgalanıyormu Yumuk yu..