#Etkili olan kara kış

Show Tv Yeni Sezon Tanıtım Videosu 01:40

Show Tv Yeni Sezon Tanıtım Videosu

BİRBİRİNDEN İDDİALI PROJELER BU YIL DA SHOW TV'DE! Fark yaratan dizileri ve eğlenceli yapımlarıyla izleyicileri ekran başına kilitleyen Show TV, yeni yayın dönemi tanıtım filmini yayınladı. Yılın en popüler parçalarından..

  • ANKA tarafından
  • 527 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yatırımcılar Türkiye'ye  Yatırım Yapmak İstemiyor 02:04

Yatırımcılar Türkiye'ye Yatırım Yapmak İstemiyor

Başbakan Binali Yıldırım ile görüşen İngiliz işadamları Türkiye’den uzaklaşan İngiliz yatırımcılarının oranının yüzde 20 olduğunu açıkladı. İngiliz şirketlerin Türkiye yöneticilerinden oluşan Strategic Partnership Scheme..

Katalan Lider Puigdemont Siyasi Baskı Altında 01:10

Katalan Lider Puigdemont Siyasi Baskı Altında

Katalonya’nın bağımsızlık uygulamasını erteleyen Katalan lider Carles Puigdemont’nun üzerindeki siyası baskı giderek artıryor. Katalonya Bölgesel Hükümeti Başkanı Carles Puigdemont’un Katalonya’nın bağımsızlığını ilan e..

Bel İnceltme Egzersizleri  English Subtitles (Gym Stick Twist  Dumbbell Side Bend) 03:31

Bel İnceltme Egzersizleri English Subtitles (Gym Stick Twist Dumbbel

İnce bir bele sahip olmak, kadın erkek herkes için önemlidir. Bu videoda, en etkili iki bel inceltme egzersizini göreceksiniz: Gym Stick Twist ve Dumbell Side Bend. Bel inceliği, estetik bir vücut ve proporsiyon için vaz..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.254 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rusya:Putin'in Rakibi Muhalif Lider Navalny Serbest 01:00

Rusya:Putin'in Rakibi Muhalif Lider Navalny Serbest

Navalny, Instagram hesabından kendisini bir caddede gösteren fotoğrafı paylaştı, mesajında hapishanedeken 80 litre çay içtiğini, 20 kitap okuduğunu, Kırgızca bazı kelimeler öğrendiğini yazdı. Rusya’da devlet başkanı Vlad..

Sakarya'da Yollar Sular Altında Kaldı 01:24

Sakarya'da Yollar Sular Altında Kaldı

Sağanak yağışın etkili olduğu Sakarya'nın Kaynarca ilçesinde derenin taşması sonucu yollar sular altında kaldı. Sakarya'da sabah saatlerinde başlayan sağanak yağış öğle saatlerinde de etkisini artırarak devam etti. Yoğun..

Gülen Adam Kemal Sunal Türk Filmi İzle 1:31:14

Gülen Adam Kemal Sunal Türk Filmi İzle

Gülen Adam izle , Gülen Adam full izle , Gülen Adam hd izle , Gülen Adam türkçe dublaj izle , Kemal Sunal gibi bir devin en önemli filmlerinden birisi de Gülen Adam 1989 olmaktadır. Özellikle de bu filmin sahip olduğu he..

  • PengoTV tarafından
  • 4.796 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye 2 - 3 Arnavutluk Hazırlık Maçı Özet İzle 02:10

Türkiye 2 - 3 Arnavutluk Hazırlık Maçı Özet İzle

A Milli Takımımız, hazırlık maçında Arnavutluk'a 3-2 mağlup oldu. Konuk ekip, maçın yaklaşık 50 dakikasını 10 kişi oynadı. Mircea Lucescu, Arnavutluk maçının kadrosunda, Romanya mücadelesine göre dört değişiklik yaptı. ..

  • OFSAYT tarafından
  • 873 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Medipol Başakşehir 5 - 1 Galatasaray Maç Özeti 05:06

Medipol Başakşehir 5 - 1 Galatasaray Maç Özeti

Süper Lig'de haftanın maçında Medipol Başakşehir, Galatasaray'ı 5-1 yenerek çok önemli bir galibiyet elde etti. Süper Lig'de zirveyi çok yakından ilgilendiren karşılaşmaya Galatasaray iyi başladı. Önde baskıyla pozisyon..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.896 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pazartesi Sendromu Nedir 01:38

Pazartesi Sendromu Nedir

Pazar günü biterken, siz de kendinizi gergin hissediyor musunuz? Eğer cevabınız evet ise, Pazar gecesi sendromu ya da daha bilinen ismiyle Pazartesi sendromu yaşıyor olabilirsiniz. Genelde Pazar gecesinden etkisini göst..

Atiker Konyaspor - Kardemir Karabükspor (Özet) 2-0 03:19

Atiker Konyaspor - Kardemir Karabükspor (Özet) 2-0

Hafta içinde UEFA Avrupa Ligi'ne veda eden Atiker Konyaspor, lige galibiyetle döndü. Yeşil beyazlılar, 15. haftanın kapanış maçında sahasında Karabükspor'u 2-0 mağlup etti. Maçın etkili başlayan Konyaspor, aradığı golü 1..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.091 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trump İran İle Nükleer Anlaşmayı Uzattı 00:14

Trump İran İle Nükleer Anlaşmayı Uzattı

ABD Başkanı Donald Trump, İran'la nükleer anlaşmayı devam ettirme kararı aldı. Başkan Trump, Tahran'ın ABD yaptırımlarından kurtulmasına izin vererek ABD'nin İran Nükleer Anlaşmasına katılımını onayladı. Bu onaylamanın s..

Hamiyet Akpınar Hande Doğandemir Makyajı 12:56

Hamiyet Akpınar Hande Doğandemir Makyajı

KULLANILAN ÜRÜNLER Yorgunluk giderici göz sprey Optrex Primer Murad İnvisiblur Perfecting Shield Göz kremi Murad Hydro-Dynamic Fondoten Yves Rocher Cushion Pure Light no Beige 200 Concealer Yves Rocher Krem far Mac Perk..

Bel Fıtığı Nasıl Tedavi Edilir 03:05

Bel Fıtığı Nasıl Tedavi Edilir

Bel fıtığı çok sık rastlanılan bir rahatsızlık. Ancak her bel fıtığı vakası tedavi olmayı gerektirmez. Bel fıtıklarının yaklaşık yüzde 1,5-2'si ameliyat gerektirir. Küçük bel fıtıklarında koruyucu tedavilere başvurulur. ..

  • NABIZ tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayvan Fobisi Nasıl Aşılabilir 00:59

Hayvan Fobisi Nasıl Aşılabilir

Hayvan fobisi kişinin o hayvanla ilgili düşünceleri üzerinde çalışarak aşılabilir. En etkili yöntemlerden biri ise kişinin aşamalı olarak o hayvana maruz kalmasıdır. Kişinin hazır olduğu ve kabul ettiği ölçüde belki önce..

  • NABIZ tarafından
  • 694 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Merhum Çok Seviyordu Diye Mezarına Karalahana Ekmek 02:25

Merhum Çok Seviyordu Diye Mezarına Karalahana Ekmek

Ordu’nun Kumru ilçesinde aile kabristanlığındaki bir mezara ekilen ‘karalahana’ görenlere tebessüm ettirdi. Karadenizli karalahanayı o kadar seviyor ki, bazen bu sevgisini akıllara durgunluk verecek örneklerle ortaya koy..

  • JET TV tarafından
  • 981 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cansu Yegin Instagram Makyajları EyelinerTakma Kirpik Nude Dudaklar & Islak Görünümlü Saç 16:28

Cansu Yegin Instagram Makyajları EyelinerTakma Kirpik Nude Dudaklar &

* KANALIMA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!:)* * BİLGİLER AŞAĞIDA* *Makyajda Kullandıklarım; - Maybelline Baby Skin Baz - Make Up Forever Step 1 Correcting Primer - Garnier BB Cream Kapatıcı - Kryolan Supracolor Kapatıcı - Revl..

Merve Özkaynak Mac Setimle Makyaj 18:15

Merve Özkaynak Mac Setimle Makyaj

Uzun zamandır beni heyecanlandıran işbirliğim MACxMerveÖzkaynak #Summer4ever setindeki ürünlerle çok seveceğinizi düşündüğüm bir makyaj yaptım. Videoda ürünlerin pigmentasyonlarını detaylı olarak gösterdim. Her birini da..

Beşiktaş 1-0 Lask Linz Maç Özeti 03:49

Beşiktaş 1-0 Lask Linz Maç Özeti

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda temsilcimiz Beşiktaş, sahasında Avusturya'nın LASK Linz takımını 1-0 yenerek 16 Ağustos Perşembe günü oynanacak rövanş karşılaşması öncesi avatajlı bir skorla sahadan ayrılmış oldu. ..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.041 görüntüleme
  • 6 yıl önce
KISA ZAMANDA,EN AZ EMEKLE SINAVDA NASIL BAŞARILI OLURUM? 21:18

KISA ZAMANDA,EN AZ EMEKLE SINAVDA NASIL BAŞARILI OLURUM?

ETKİLİ DERS ÇALIŞMA TEKNİKLERİnNASIL BAŞARILI OLUNURnVERİMLİ ÇALIŞMAnAZ ZAMANDA BAŞARMA ZAMANDAN TASARRUF SAĞLAMAnTAM ÖĞRENMEnKALICI ÖĞRENMEnHEDEF BELİRLEnKENDİNİ TANInGÜDÜLENMEnPLANLI ÇALIŞMAnPLAN PROĞRAM YAPMA VE UYGUL..

Öpücükle İyileştiren Müslüman Şifacının Korona'dan Ölmesi 02:01

Öpücükle İyileştiren Müslüman Şifacının Korona'dan Ölmesi

Hindistan’ın Madya Pradeş eyaletinin Ratlam bölgesinde, koronavirüs hastalarının ellerini öperek iyileştirdiğini iddia eden Müslüman şifacı 4 Haziran’da koronavirüs nedeniyle öldü. OpIndia'nın haberine göre şifacı olduğ..

  • PengoTV tarafından
  • 105 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Murat Nehri'nde Sular Çekildi, Tarım Başladı 07:01

Murat Nehri'nde Sular Çekildi, Tarım Başladı

Elazığ’da Murat Nehri’nde suyun yaklaşık 2 kilometre çekilmesiyle çiftçiler, ortaya çıkan araziyi değerlendirerek mısır ve bostan ekerek tarıma başladı. Keban Baraj Gölü'nü besleyen Murat Nehri'nde, yaz mevsimi ve mevsim..

Arka cepte taşınan cüzdana dikkat; omurga eğriliğine bile yol açabilir 03:10

Arka cepte taşınan cüzdana dikkat; omurga eğriliğine bile yol açabilir

Kredi kartları, ehliyet, kimlik, para ve gereksiz kartlarla doldurulan cüzdanlar özellikle erkekler tarafından pantolonlarının arka cebinde taşınıyor. Cüzdanın üzerine oturulduğunda leğen kemiğinde bir dengesizlik olacağ..

Dolu önlemleri -Balonlu naylon- fiyatlarını arttırdı 08:13

Dolu önlemleri -Balonlu naylon- fiyatlarını arttırdı

İstanbul'da etkili olması beklenen dolu yağışı nedeniyle otomobillerini korumak isteyen vatandaşların kamuoyunda patpat olarak bilinen balonlu naylonlara yönelmesi fiyatları arttırdı. Otomotiv şirketi sahibi Özkan Bene..

Yanan Bölgeler Havadan Görüntülendi 04:23

Yanan Bölgeler Havadan Görüntülendi

Mersin'in Anamur ilçesinde iki noktada çıkan orman yangında zarar gören bölgeler drone ile havadan görüntülendi. Anamur ilçesi ile Antalya'nın Gazipaşa ilçesi sınırı yakınlarındaki kızılçam ormanlarında çıkan yangını kon..

İstanbul'da sanayide esnek mesai uygulaması 05:17

İstanbul'da sanayide esnek mesai uygulaması

Koronavirüs tedbirleri kapsamında İstanbul İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi tarafından alınan karara göre İstanbul'da sanayi sektöründe ve kamuda esnek mesai uygulaması bugün itibarıyla başladı. Sanayi sektöründe çalışanlar ..

Çin aşısı Coronavac- Türkiye, Brezilya ve Endonezya'da etkinlik oranları neden farklı- 08:29

Çin aşısı Coronavac- Türkiye, Brezilya ve Endonezya'da etkinlik oranla

Çinli Sinovac şirketinin geliştirdiği Coronavac'ın Covid-19'a karşı ne kadar etkili olduğuyla ilgili Türkiye, Endonezya ve Brezilya'da açıklanan veriler arasında büyük farklar var. Aşının özellikle Brezilya'daki sonuç..

Yanan Manavgat ormanı küllerinden doğuyor! 01:38

Yanan Manavgat ormanı küllerinden doğuyor!

Antalya’nın Manavgat ilçesinde 10 günde söndürülen 75 hektar alanın zarar gördüğü orman yangınının ardından tabiat yeniden canlanıyor. Küle dönen ormanlık alanda 7 bitki türü filizlendi, 20 metrekarelik alanda 15 bitki y..

Maşa ile Koca Ayı 5. Bölüm - Mawa Kawa 07:01

Maşa ile Koca Ayı 5. Bölüm - Mawa Kawa

Rus çizgi karakter Mawa Kawa'nın beşinci bölümünde; ülkeye bahara gelir, güneş açar. Sevimli ayı kış uykusundan uyanır. Göl kenarına gittiğinde dişi bir ayıya aşık olur ve eline çiçeğini alarak onla buluşmaya gider. Anca..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.466 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maşa ile Koca Ayı 10. Bölüm - Mawa Kawa 06:52

Maşa ile Koca Ayı 10. Bölüm - Mawa Kawa

Mawa Kawa Rus bir çizgi film karakteridir. 10. bölümün adı: Buz üzerinde tatil. Minik kız , buz pateni öğrenmek ister ancak çevresinde ona öğretecek kimse yoktur. Ayı arkadaşı ise kış uykusundadır. Mawa Kawa, her yolu de..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.312 görüntüleme
  • 8 yıl önce