#Etkisiz hale getirildi

Güney Afrika'da Çöpten Görünmeyen Deniz 00:27

Güney Afrika'da Çöpten Görünmeyen Deniz

Güney Afrika'da insanların medeniyetten nasibini almamış olması ve devlet yetkililerinin yetersiz çalışmaları denizi bakın ne hale getirmiş...

  • JET TV tarafından
  • 95 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Tarihi Otel Yangında Kül Oldu 01:01

Tarihi Otel Yangında Kül Oldu

ABD'de 115 yıllık otelde yangın çıktı. Yangında kimse zarar görmezken; otelin tamamen yandığı ve kullanılmaz hale geldiği belirtildi...

Can Algeç - Bu Kalpte 04:05

Can Algeç - Bu Kalpte

Bu Kalpte şarkı sözleri ile Ölümsüz aşklar var ya O bende, ah bu kalpte Güneşsiz denizler var ya O bende, bu kalpte Her şey biter mi? Anlamak yeter mi? Herkes sonunda bu hale düşer mi? Her şey biter mi? Sonunda dönmez..

Fulya Ünal - Küt 03:20

Fulya Ünal - Küt

Küt şarkı sözleri ile; Hadi gel de sevme şimdi Gel de görme şimdi Gel de özleme şimdi sevme sırası bende Başıma bela mısın Kalbe zarar mısın Be insaf sızım söyle bana yarar mısın Öldüm öldüm küt öldüm Ben kalbimi san..

Halayda Düz Duvara Tırmanan Czn Burak 00:14

Halayda Düz Duvara Tırmanan Czn Burak

İnternette özellikle paylaştığı yemek videoları ile ünlenen ve fenomen hale gelen Czn Burak nam-ı diğer Burak Özdemir katıldığı bir düğünde bakın nasıl düşmüş...

  • JET TV tarafından
  • 231 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Belçika'da PKK'lılar Türklere Saldırdı 00:17

Belçika'da PKK'lılar Türklere Saldırdı

Belçika'nın Anvers kentinde PKK yandaşları bugünkü gösterisinde Türklerin yoğun olarak yaşadığı mahallede teröristbaşı Öcalan'ın posterleriyle vatandaşlarımızı tahrik ederek saldırdılar. Yüz kişinin katıldığı taşlı sopal..

Bana Adını Sor Film İzle 1:38:16

Bana Adını Sor Film İzle

13 Mart 2015 tarihinde gösterime giren Bana Adını Sor adlı Türk filmi, IMDB üzerinden 6.3/10 puan alarak tüm kalitesini biz sinemaseverlere gösteriyor. Dram türüyle karşımıza çıkan filmin yönetmenlik koltuğunda Taner Gün..

  • PengoTV tarafından
  • 6.650 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kendi Formula 1 Aracımı Yaptım Gürül Rides 03:27

Kendi Formula 1 Aracımı Yaptım Gürül Rides

A GENIUS mechanic has spent two years building his very own Formula 1 car from scratch. After attending a car event in Belgrade, supercar fanatic Mišo Kuzmanović decided to make his childhood dreams come true by construc..

  • BETA tarafından
  • 1.049 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Var Uygulamalı Düğün 01:00

Var Uygulamalı Düğün

Futbol dünyasında yeni yeni adapte olmaya başladığımız var uygulaması , bir düğünde eğlenceli hale gelmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 100 görüntüleme
  • 4 yıl önce
S-400 Sistemi Kullanmak İçin Alındı 02:53

S-400 Sistemi Kullanmak İçin Alındı

Türkiye, Rusya'dan aldığı S-400 hava savunma sistemlerini ne zaman aktif hale getirecek? İkinci sistemin teslimatı ne zaman olacak? Türkiye ile ABD arasında yaşanan F-35 krizinde son durum ne? İşte tüm bu soruların cevab..

Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesinde dikkat çeken yoğunluk 01:04

Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesinde dikkat çeken yoğunluk

Yeni normalleşme süreciyle birlikte İstiklal Caddesi'ndeki eski yoğunluk geri dönmeye başladı. Maske takmanın zorunlu hale getirilmesine rağmen İstiklal Caddesi'nde bazılarının maskeyi takmadığı, bazılarının da çenesinin..

İstanbul’da 'pes' dedirten görüntüler kamerada 01:23

İstanbul’da 'pes' dedirten görüntüler kamerada

Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında maske takılmasının zorunlu hale getirilmesine rağmen mega kentte pes dedirten görüntüler kaydedildi. Ne maske takan ne de sosyal mesafe kurallarına uyan kimi grup uzun eşek oyn..

Ormanlık alanda araç alev alev yandı 00:33

Ormanlık alanda araç alev alev yandı

Muğla’nın Milas ilçesi Alatepe mevkiinde seyir halinde bir araç aniden yanması sonrası kullanılmaz hale geldi...

Nesrin Arpacı - Yanmam Yakarım 03:43

Nesrin Arpacı - Yanmam Yakarım

Yanmam Yakarım şarkı sözleri ile Kapanmadı yaralar Sen açmıştın ya yüreğimde Nasil tuttun ellerimi O kirlenmiş bedeninle Sanma sende kalacak ahım Çıkar elbet zaman lazim Ben dursam da yerimde öyle Davran dönecek ..

Reis Bey Türk Filmi İzle 1:20:55

Reis Bey Türk Filmi İzle

Reis Bey (Restorasyonlu - 80 dk) Reis Bey, görevinde hiç taviz vermeyen kanunlara son derece bağlı ve kararlarında acımasız bir hakimdir. Sanıkların suçlu olduğuna kanaat getirirse, onları idam sehpasına göndermekten çe..

  • PengoTV tarafından
  • 6.413 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Oh Olsun  Ona Burada Patron Derler 12:55

Oh Olsun Ona Burada Patron Derler

Oh Olsun | Ona Burada Patron Derler Oh Olsun, 1973 yapımı bir Türk filmi. Senaryosunu Sadık Şendil'in yazdığı filmin yapımcılığını ve yönetmenliğini ise Ertem Eğilmez üstlenmiştir. Başrolleri ise Tarık Akan ve Hale Soyga..

Oh Olsun  Usta Bu Kız Nerde Oturuyor Replikler 02:31

Oh Olsun Usta Bu Kız Nerde Oturuyor Replikler

Oh Olsun, 1973 yapımı bir Türk filmi. Senaryosunu Sadık Şendil'in yazdığı filmin yapımcılığını ve yönetmenliğini ise Ertem Eğilmez üstlenmiştir. Başrolleri ise Tarık Akan ve Hale Soygazi paylaşmaktadır. Film müziği sözü ..

Oh Olsun  Kovulmadım İstifa Ettim 04:50

Oh Olsun Kovulmadım İstifa Ettim

Oh Olsun, 1973 yapımı bir Türk filmi. Senaryosunu Sadık Şendil'in yazdığı filmin yapımcılığını ve yönetmenliğini ise Ertem Eğilmez üstlenmiştir. Başrolleri ise Tarık Akan ve Hale Soygazi paylaşmaktadır. Film müziği sözü ..

Sosyal mesafeyi korumak için 2 buçuk metre uzunluğunda bisiklet yaptı 04:59

Sosyal mesafeyi korumak için 2 buçuk metre uzunluğunda bisiklet yaptı

Adana’da bir bisiklet tasarımcısı korona virüsle mücadelede ‘evde kal’ çağrısına uyulurken, sosyal mesafeyi korumak için 2 buçuk metre yüksekliğinde ‘Koronasiklet’ isminde bir bisiklet tasarladı. Uçakların fren sistemind..

Erzurum’da çıkan yangının alevleri geceyi aydınlattı 01:10

Erzurum’da çıkan yangının alevleri geceyi aydınlattı

Erzurum’da bir evde henüz nedeni bilinmeyen bir şekilde çıkan yangının alevleri geceyi aydınlattı. Yangında köylülerin kışa hazırladıkları 6 ton yakacak malzeme kül olurken, 5 ev de kullanılamaz hale geldi. Yangının şidd..

MSB- 'Teröristlerin inlerini başlarına yıkmaya devam ediyoruz' 01:05

MSB- 'Teröristlerin inlerini başlarına yıkmaya devam ediyoruz'

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Avşin bölgesinde devam eden arama tarama faaliyetleri sonucu terör örgütü PKK'ya ait bir mağaranın tespit edilerek kullanılamaz hale getirildiğini açıkladı...

Binanın üstünden düşen beton parçasından saniyelerle kurtuldu 00:32

Binanın üstünden düşen beton parçasından saniyelerle kurtuldu

Arabasını temizlerken bir süre sonra yukarıdan sesler geldiğini fark eden adam, binanın çatısından kopan büyük beton parçasını görerek geriye çekildi. Adam ezilmekten son anda kurtulurken, beton parçası arabasının üzerin..

Oh Olsun  Bir Kız Var Babacığım 02:48

Oh Olsun Bir Kız Var Babacığım

Oh Olsun, 1973 yapımı bir Türk filmi. Senaryosunu Sadık Şendil'in yazdığı filmin yapımcılığını ve yönetmenliğini ise Ertem Eğilmez üstlenmiştir. Başrolleri ise Tarık Akan ve Hale Soygazi paylaşmaktadır. Film müziği sözü ..

Annabelle 2 Kötülüğün Doğuşu İzle 1:49:43

Annabelle 2 Kötülüğün Doğuşu İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Seyrantepe’de Gecekondu Yangını 00:42

Seyrantepe’de Gecekondu Yangını

Yangın, 01.30 sıralarında Seyrantepe Huzur Mahallesi Kanarya Sokakta bulunan bir gecekonduda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı gecekonduda yangın çıktı. Durumu gören vatandaşlar d..

Anjelik Ve Deli İbrahim 1968  Tanju Korel  Sevda Ferdağ Türk Filmi İzle 1:04:48

Anjelik Ve Deli İbrahim 1968 Tanju Korel Sevda Ferdağ Türk Filmi İzl

Film, Sultan İbrahim’in ve Venedikli cariye Anjelik’in hikâyesini anlatır. Rodos şövalyelerinden Don Kosto, Kont Pavlos’u çok benzediği Osmanlı’nın uç beylerinden Şahin Bey’in yerine geçirerek saraya yollar. Böylelikle İ..

Uslanmaz hırsızlar! 03:14

Uslanmaz hırsızlar!

İSTANBUL, ATAŞEHİR'DE HIRSIZLAR, ÇALINTI BİR MOTOSİKLETLE YİNE BİR MOTOSİKLETİ ÇALMAYA KALKTI. GENÇ KADIN HIRSIZLARI SUÇÜSTÜ YAKALADI. MOTOSİKLETİNİ BULDU. AMA HIRSIZLAR KAÇTI VE BAKIN GENÇ KADININ MOTOSİKLETİNİ NE HALE ..

Başkan Erdoğan BM Kovid-19 Özel Oturumunda Konuştu 02:11

Başkan Erdoğan BM Kovid-19 Özel Oturumunda Konuştu

Başkan Erdoğan Birleşmiş Milletler Kovid-19 özel oturumuna özel video mesaj yayınladı. Türkiye'nin 156 ülkeye yardım gönderdiğini dile getiren Başkan Erdoğan, Prof. Uğur Şahin'i ve Dr. Özlem Türeci'ye de aşı çalışmaları ..

Biden'ın İlk 100 Gün Vaadi Şaşırttı 01:46

Biden'ın İlk 100 Gün Vaadi Şaşırttı

Biden başkan oldu. İlk 100 günde yapacaklarını anlattı. 100 günde maskeyi zorunlu hale getireceğini söyledi. Oğlunun iş ilişkilerine engel olacağını belirtti. Biden'nın vaatleri şaşırttı...

Duman altındaki Adana’da göz gözü görmüyor 03:54

Duman altındaki Adana’da göz gözü görmüyor

Adana'da odun ve kömür sobalarının yakılmasıyla akşam saatlerinde oluşan yoğun duman tabakası, kenti nefes alınamaz hale getiriyor. Adana Çevre Mühendisleri Odası Başkanı Kenan Doğan, “Geçen kış mevsiminde en fazla 35 ke..