#Etkisiz hale getirildi

Armored Warfare Trailer PS4 01:09

Armored Warfare Trailer PS4

Armored Warfare Global Ops Trailer PS4 With its revolutionary game mode – Global Operations – Armored Warfare will bring you into the heart of the modern battlefield. Never seen in tank games before, this unique PvP and..

  • BETA tarafından
  • 774 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Devlet Düşmanı Türkçe Dublaj Full Hd İzle 2:12:09

Devlet Düşmanı Türkçe Dublaj Full Hd İzle

Devlet Düşmanı – Enemy of the State filminin konusunda Güç mücadeleleri sebebiyle Amerikan Hükümetinde ortaya çıkmış olan bir Cinayet , durumla alakası olmayan kişileri bile çembere dahil ederek tehlikeyi ardına takar. C..

  • PengoTV tarafından
  • 7.380 görüntüleme
  • 7 yıl önce
4 Katlı Binada Korkutan Yangın 01:10

4 Katlı Binada Korkutan Yangın

Bilecik'te 4 katlı bir evin çatı katında çıkan yangın paniğe neden oldu. Bilecik merkez Cumhuriyet Mahallesi Ali Baba Sokak numara 7'de bulunan 4 katlı bir binanın Bahtiyar Numan'a ait çatı katında henüz sebebi bilinmeye..

Uyuyarak Çalışan Personel 00:10

Uyuyarak Çalışan Personel

Bir fabrikada çalışan Çinli adam işine o kadar aşina olmuş ki gelen malzemeye bakmadan bile uyuyarak çalışabilir hale gelmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 94 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İstanbul’da belediye ekiplerinin kış hazırlıkları başladı 04:44

İstanbul’da belediye ekiplerinin kış hazırlıkları başladı

Beylikdüzü Belediyesi karla mücadele ekipleri, zorlu kış şartları öncesi kar yağışının sıkıntılara yol açmaması amacıyla ilçenin yol ve kaldırımlarını araç ve yayalar için daha güvenli ve elverişli hale getirmek için haz..

Koronavirüs Aşısı Olmayana İş Yok 01:50

Koronavirüs Aşısı Olmayana İş Yok

Şu sırada en çok tartışılan konulardan biri , işverenlerin korona aşısını zorunlu hale getirip getirmeyeceği. Eğer korona bulaşıcı hastalıklar listesine alınırsa aşı yaptırmayan çalışanlar işlerini kaybedebilir...

Arapça Tabelalara Türkçe Ayarı 01:17

Arapça Tabelalara Türkçe Ayarı

Osmaniye’de zabıta ekipleri kent merkezinde faaliyet gösteren iş yerlerine denetim yaptı. Asılan tabelalar kontrol edildi. Arapça tabelaların Türkçe’ye uygun hale getirilmesi için süre tanındı...

Eski sevgiliden iğrenç tuzak! 02:39

Eski sevgiliden iğrenç tuzak!

50 YAŞINDA BİR KADIN... SEVGİLİ TUZAĞINA DÜŞTÜ, UYGUNSUZ GÖRÜNTÜLERİ İNTERNET SİTELERİNE SERVİS EDİLDİ... TAM 15 YILDIR O VİDEOLARI SİLDİRMEYE ÇALIŞIYOR... 'YOLDA YÜRÜYEMEZ HALE GELDİM, ÇOCUĞUM BİLE BENİ İSTEMİYOR' DİYEN..

Diriliş Ertuğrul 99. Bölüm Fragmanı Neden Yayınlanmadı 00:50

Diriliş Ertuğrul 99. Bölüm Fragmanı Neden Yayınlanmadı

TRT 1'de yayınlanan ve Engin Altan Düzyatan'ın başrolünde yer aldığı Diriliş Ertuğrul dizisinin setinde yangın çıktı. Tekden Film'den yapılan açıklamaya göre, dizinin Riva'daki platosunda, kostümlerin bulunduğu kontey..

  • BETA tarafından
  • 974 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rötar Nedir 03:06

Rötar Nedir

Dilimizde Fransızcadan geçen rötar kelimesinin sözlük anlamı gecikme. Günlük kullanımda çeşitli manalarda kullanıldığı oluyor. Ama en çok da uçak yolculukları anlatılırken kullanılan bir kelime rötar. Rötar, kimi zaman i..

 Chia Pudingleri Tatlı Tarifi 06:46

Chia Pudingleri Tatlı Tarifi

Chia Pundig Malzemeler: Kuru Meyveli Chia Puding İçin; 1 su bardağından bir parmak eksik süt 3 yemek kaşığı chia tohumu 1 adet kuru kayısı / küp doğranmış 1 tutam vişne kurusu 1 tutam kuru dut 1 tutam kuru yaban mersin..

Dehşeti yaşadı intihara teşebbüs edince yatağa bağımlı kaldı 06:42

Dehşeti yaşadı intihara teşebbüs edince yatağa bağımlı kaldı

Antalya’da 14 ay önce çalıştığı eğlence merkezinden çıkışında bir kişi tarafından iş yerine götürülerek cinsel saldırıya uğrayan genç kadın yaşadıklarının ardından intihar girişiminde bulunarak yatağa bağımlı hale geldi...

Amasya’da bağ evi yandı, Türk bayrağı zarar görmedi 02:18

Amasya’da bağ evi yandı, Türk bayrağı zarar görmedi

Amasya’nın Taşova ilçesinde bir bağ evi çıkan yangında kullanılamaz hale gelirken, evdeki alçıpandan yapılan Türk bayrağı ise zarar görmedi...

Kadın girişimcilere anlamlı destek 05:46

Kadın girişimcilere anlamlı destek

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü, geleneksel hale getirdiği “Üretici Pazarı” ile kutlayan CarrefourSA, kadın üreticilerle müşterilerini buluşturdu...

Eyvah Annem Dağıttı 2 Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:42

Eyvah Annem Dağıttı 2 Türkçe Altyazılı Fragmanı

Mükemmel annelik olgusuna karşı çıkarak, onlardan beklenen sorumluluk ve istekleri karşılamayan üç anne, kendi aileleri için güzel bir Noel düzenlemeye karar veririler. Aynı zamanda kendi annelerini de ağırlamak zorundad..

Susamlı Krokan Nasıl Yapılır 01:29

Susamlı Krokan Nasıl Yapılır

Susamlı Krokan Nasıl Yapılır? (Sadece 3 Malzeme ile) İçin Malzemeler 1 su bardağı şeker 1 su bardağı susam 1 çay kaşığı tereyağı Hazırlanışı 1. Toz şekeri yapışmaz tavaya alalım, bir spatula ile karıştırarak şekerleri ..

FingerPow  Daha Küçük ve Daha 02:56

FingerPow Daha Küçük ve Daha "Taşınabilir" Bir Powerbank mi Arıyorsun

Günümüzde akıllı telefonlar günlük hayatın ayrılmaz bir parçasıdır. ve bataryaları hızlı tükenmektedir. (FingerPow ) Parmak Batarya sayesinde tüm şarj işlemini kolaylaştırır ve benzersiz taşınabilirlik sunar! Kickstarte..

  • PengoTV tarafından
  • 1.085 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şanlıurfa'da yolcu otobüsü alev alev yandı 01:03

Şanlıurfa'da yolcu otobüsü alev alev yandı

Şanlıurfa'da seyir halindeki yolcu otobüsü yanarak kullanılamaz hale geldi. Yolcular şans eseri yara almadan kurtulurken, otobüsün alev alev yandığı anlar kameraya yansıdı...

4 iş yerinin küle döndüğü yangın 3 saat sonra kontrol altına alındı 02:54

4 iş yerinin küle döndüğü yangın 3 saat sonra kontrol altına alındı

Sakarya’nın Serdivan ilçesinde bulunan ASEM Mobilyacılar Çarşısında bir atölyede çıkan ve çevresindeki dükkanlara da sıçrayarak büyüyen yangın yaklaşık 3 saat sonra kontrol altına alındı. Bölgeye gelerek incelemelerde bu..

Alev alev yanan baraka küle döndü 02:16

Alev alev yanan baraka küle döndü

Kocaeli’nin Derince ilçesinde ağaçlık alan içerisinde bulunan bir baraka alev alev yanarak kullanılmaz hale geldi...

Diyarbakır’da klima patladı, ev küle döndü 01:09

Diyarbakır’da klima patladı, ev küle döndü

Diyarbakır’da bir apartmanın 1. katında klimadan kaynaklı yangın çıktı. 3 kişinin dumandan etkilendiği yangında ev kullanılamaz hale geldi. Yangın sırasında bazı vatandaşların sokağa çıkarak kısıtlama ve maske kuralını h..

Maymun otel çalışanını hastanelik etti! 01:32

Maymun otel çalışanını hastanelik etti!

OTEL BAHÇESİNDEKİ KAFESİNDEN KAÇTI, PERSONELE SALDIRDI, ANTALYA'DA LÜKS BİR OTELDE KORKUNÇ BİR OLAY YAŞANDI, SALDIRGANLAŞAN MAYMUN OTEL ÇALIŞANININ YÜZÜNÜ ISIRDI, TANINMAYACAK HALE GETİRDİ..

Burrito Nasıl Yapılır 06:25

Burrito Nasıl Yapılır

Burrito için Malzemeler: Uno Tam Buğday Lavaş 200 gram Tavuk 1 çay kaşığı Kırmızı Biber 1 çay kaşığı Kimyon Zeytinyağı 2 diş Sarımsak Taze Kişniş 1/4 bardak Meksika Fasulyesi 1/4 bardak Pilav 1/2 adet Misket Limonu 1 ade..

Fırında Sebzeli Kanat Tarifi 01:41

Fırında Sebzeli Kanat Tarifi

Fırında Tavuk Kanat Tarifi Malzemeler - 1/2 kg. tavuk kanat - 2-3 adet patates - 1 adet küçük soğan - 1 tatlı kaşığı salça - 2-3 diş sarımsak - 4-5 yemek kaşığı sıvı yağ - tuz, karabiber, kırmızı biber, kekik, kimyon - 1..

Kalça Kireçlenmesinin Belirtileri Nelerdir 01:08

Kalça Kireçlenmesinin Belirtileri Nelerdir

Kalça kireçlenmesinin belirtisi özellikle yorgunlukla kasık bölgesinde ortaya çıkan ağrı şeklindedir. Yıllar geçtikçe bu ağrı yavaş yavaş dize doğru vurur, hatta sadece dizde de hissedilebilir. Ağrının şiddetinin artması..

  • NABIZ tarafından
  • 646 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Prof. Dr. İlber Ortaylı  İran Hiçbir Şekilde Irak Ve Suriye Gibi Olmaz 04:15

Prof. Dr. İlber Ortaylı İran Hiçbir Şekilde Irak Ve Suriye Gibi Olmaz

Fatih Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Kahve Hane Sohbetleri’nin konuğu bu kez Tarihçi-Yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı oldu. Sunuculuğunu gazeteci Hakan Çelik’in yaptığı programa Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demi..

Apartman dairesinde yangın- 3 kişi dumandan etkilendi 01:11

Apartman dairesinde yangın- 3 kişi dumandan etkilendi

Adana’da bir apartman dairesinde elektrik kontağından çıkan yangından 3 kişi dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı. Yangının çıktığı ev kullanılamaz hale geldi...

ULAŞIM ARTIK DAHA GÜVENLİ 02:36

ULAŞIM ARTIK DAHA GÜVENLİ

YÜK VE İNSAN TAŞIMACILIĞINI DAHA MODERN VE GÜVENLİ HALE GETİRDİK...

Otomobil hareket halindeyken alev aldı 00:52

Otomobil hareket halindeyken alev aldı

İzmir'in Bornova ilçesinde seyir halinde alev alan otomobil kullanılamaz hale geldi. Trafik bir süre ulaşıma kapatıldı...

Sarıyer'de 2 gecekondu alevlere teslim olarak kül oldu 02:47

Sarıyer'de 2 gecekondu alevlere teslim olarak kül oldu

Sarıyer'de boş gecekonduda çıkan yangın yan tarafta bulunan ve baba-oğul iki kişinin yaşadığı gecekonduya sıçradı. Çıkan yangında iki gecekonduda yanarak kullanılamaz hale geldi. Gecekonduda yaşayan baba ve oğlunun sağlı..